Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Stadin Kebab

Stadin Kebab

 

Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
Sellon kauppakeskus


Liha  5 Kastike  5.2 Lisukkeet  5.4  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  6.2 Siisteys  8 Hinnoittelu  5.2 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 53 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-05-05

Siis Huonoin kebab Paikka missä oon ikinä käyny! 2 kertaa käyny annokset molemmilla kerroilla kylmiä! En käy enään ikinä! LOPPU! :D


Lisätty: 2007-07-03

Morjens pöytään! Oli hyvää kamaa Tuska-viikonloppuna perjantaina. Ranskalaisilla kebu uppos nii ettei mitää. Ja liha oli kans ihan hyvää, mutta ehkä kuitenkin ylihinnoiteltua...


Lisätty: 2007-06-09

Liha toi mieleen kylmän lauantaimakkaran, iskenderissä leipä oli kuin suoraan pakastimesta ja limppari maistui vedeltä. Plussana jugurttikastike ja lounastarjoukset.


Lisätty: 2007-03-05

Aika kuraa. Kastike ei maistunut miltään, ketsuppi oli pelkkää vettä, ranskalaiset kaikkea muuta kuin rapeita. Ensimmäinen ja viimeinen kerta.


Lisätty: 2007-03-04

Ranskalaiset aivan pehmeitä (vastenmielisiä),liha omituisen makuista vetelää lötköä ja kastike normi ketsuppi-pippuri viritelmä. Hintataso korkea. En suosittele


Lisätty: 2007-02-19

Kebab grilli ei ollut päällä ja lihat (mieluummin b-luokan makkaraa) tulivat "hörymakkara" keittimestä, eli kuumaa, mutta miltä maistuu paistamaton pitkään höyrytetty kebab? Kastike suodatinpaperin läpi tislattua vettä ja koko höskä ui nesteissä. Palvelu ok ja nopeaa. Varmasti ihan hyvä paikka ruokailla, pula aikana.


Lisätty: 2007-02-11

Kamalaa. Aivan kamalaa. Kassalla ei tervehditty, rahasta tuli väärin takaisin ja tilattu juoma piti pyytää, kun myyjä unohti antaa sen. Hintaansa nähden annos oli pieni, liha ala-arvoista ja kastike mautonta. Liha oli lähes valkoista, liian kosteaa ja kumimaista. Puljun kotisivuilla ei mainita lihan koostumusta, mutta maun ja värin perusteella se vaikutti kyllä aivan toissavuotiselta joulukinkulta. Oli varmasti vuoden ensimmäinen, ainoa ja viimeinen kerta, kun käyn stadin kebabisssa.


Lisätty: 2007-02-09

Kliininen ympäristö veroittaa kebab nautiskelua paikanpäällä varsin tehokkaasti. Lihan koostumus ja maku hyvä, muut oheituotteet tosin vetisiä. Erikoisempien annosten tilaamisen kanssa saa olla varovainen ja tarkkaavaisuutta kannattaa käyttää...


Lisätty: 2007-01-22

olen kanta asiakas sellon stadn kebabin. ja oikea super palvelu siella . kiitos kaiki henkilo kunnalle.


Lisätty: 2006-12-29

Minun mielestäni aivan hyvä paikka kolmen käynnin jälkeen. Palvelu ripeää ja ystävällistä, tosin syytä onkin koska paikka on joka käynnillä ollut melkoisen tyhjä. Kebab pyörii vartaassa eikä ole sentään mikrouunitavaraa. "Stadin special" -annos melkoisen tyyris (8,90 euroa) mutta on runsas ja nälkä lähtee ainakin. Sisältää siis kebabin lisäksi ranskalaiset, riisin ja yhden falafelin. Kastike ehkä hieman mautonta, mutta oma makuaistini onkin sen verran tulisiin makuihin tottunut ja siksi turtunut. Myönteisenä huomiona panin merkille, että pyytäessäni maitoa ruokajuomaksi, siitä ei veloitettu mitään. Myös kahvi sisältyy hintaan. Paikasta saa myös fish & chips -annoksen alle seitsemällä eurolla, joka täytynee testata ensi kerralla.


Lisätty: 2006-12-13

Ihmetyttää nämä kommentit, itse olen käynyt monta kertaa, ja joka kerta ollut tyytyväinen, tosin hinnat voisivat olla hiukan alhaisemmat.


Lisätty: 2006-12-07

Aika mautonta tavaraa, niin liha kuin kastikekin. Nälkäänsä syö, muttei täältä mitään makuelämyksiä löydä.


Lisätty: 2006-11-24

Kebab ranskalaisilla oli todella hyvä. Vaikka kävin hiljaiseen aikaan, niin ranskalaiset olivat silti todella hyvät. Salaatti oli hyvää ja niin oli myös lihakin :) Tuli syötyä aivan kokonaan hyvällä ruokahalulla. Pitakebabkin oli hyvin rakennettu. Välillä kebab on aivan pohjalla ja kasvikset päällä, mutta nyt kaikki oli jakautunut tasaisesti. Uskallan suositella.


Lisätty: 2006-07-15

Kastike vetistä ja mautonta, ranskalaiset joka kerralla kylmiä ja mauttomia, palvelu erittäin heikkoa ja hidasta. Kyseistä paikkaa ei voi suositella edes pahimmalle vihamiehelleen.


Lisätty: 2006-04-17

Kävin pääsiäsperjantaina, ravintola oli käytönnössä tyhjillään. Ravintola oli siisti, tosin kulissit eivät olleet mitenkään säväyttävät. Palvelu oli käytönnössä olematonta, kebabit olivat melko kalliita. Juomaksi tilaamani sprite oli onnettoman kokoinen. Kebab oli hyvin tehty ja herkullisen näköinen. Maku oli hyvä. Kebab oli hieman liian pieni.


Lisätty: 2006-03-20

Hinnat pilvissä ja annokset säälittävän kokosia. Lihan ihan "ok" maku haudattu isoon määrään tomaattimössöä joka teki ranskalaiset lötköiksi (ne muutamat jotka oli vielä rapeita olivat ihan hyviä). Palvelu hidasta ja kylmäkiskoista. En suosittele kenellekkään.


Lisätty: 2006-03-09

Palvelun ja samalla myös ruuan taso vaihdellut aivan liikaa, viimeksi saimme hyvänkokoiset ja moitteettomat annokset ja kebab salaatilla oli todella siististi aseteltu. Aiemmin vastaava annos tullut melko ala-arvoisessa kunnossa ja liha oudosti käpristyneenä. Toivottavasti nousu alkanut. Potkua saisi kastikkeessa enemmän olla kun chilijauheitakaan ei näy tarjolla.


Lisätty: 2006-02-20

Hinta oli hirveä, ranskalaiset olivat aivan nahistuneita eikä niissä ollut mitään makua. Kastiketta ei ollut (tai noh, jotain ruskeaa limaa sielä oli), ja liha oli muuten vain hieman raakaa ja järkyttävän pahaa. Tarjoilu pelasi ja sisustus ok.


Lisätty: 2006-02-14

Plussaa: Auki tosi hyvin. Miinusta: Annokset huonoja. Älkää vahingossakaan tilatko Pita-leipää. Surkeimpia Pitä-leipä virityksiä mihin olen koskenut.


Lisätty: 2006-02-13

Kebab ranskalaisilla on aivan hirveän makuista, etenkin ranskalaiset perunat. Ne ovat liian kuivia ja muutenkin pahan makuisia. Liha on surkeampaa kuin keskitaso ja salaatin kastike maistuu sokerille ja vedelle josta sokeria on 60% Helsingissä sen sijaan on mitä erinomaisin Stadin Kebab mutta ei leppävaarassa.


Lisätty: 2006-02-08

Paikan taso on hiipunut avajaispäivästä. Viihtyvyttä lisäisi paikan siistiminen (lautaset ja mukit pois pöydiltä). Henkilökunta keskustelee kovaäänisesti keskenään. Ranskalaiset eivät aina ole tuoreita, vaan niitä kauhotaan kylmästä suolausaltaasta. Liha on aika kamalaa, vartaassa pyöri joku vaaleanpunainen köntti.. Radan toisella puolella (RT) liha tehdään itse ja se maistuukin paremmalta. Eli vähemmän höpinöitä ja tekemään töitä, asiakkaat odottavat!


Lisätty: 2005-12-27

Lounasajan jälkeen iltapäivällä täynnä lapsiperheitä lastenvaunuineen, miljöö muovinen, mcdonaldsmainen. Palvelu olematonta, mukaanotettua kebabia ranskalaisilla ei kääritty pakkassäästä huolimatta folioon. Salaatissa yksi päivänsä nähnyt tomaatin pala. Muuten salatti ok, vetinen sinappikastike kuin suoraan kaupan hyllystä. Pepperonit kuivia, halpaa purkkikamaa. Liha oli hyvää, vaikkakin selvää standardikamaa. Kastikkeessa ei potkua, muistuttaa pitkälti tavallista pizzan tomaattikastiketta. Ranskalaiset tavallista hampurilaispaikan tasoa, tällä kertaa juuri ja juuri kypsiä. Hinta (7,50) kovaa tasoa.


Lisätty: 2005-12-26

Kolmesti olen käynyt. Kerran kaikki toimi hyvin, toisella kerralla tuli mukaan väärä kebab, kolmannella keikalla ranskalaiset olivat varmasti jumittaneet paikallaan vähän turhan kauan.


Lisätty: 2005-12-19

Kävimme SU iltapäivällä. Paikka oli kutakuinkin tyhjä. Edellisen illan roskat lattioilla. Kassa pihalla ja köökin puolella kolme kaveria yrittää tykytellä kylmiä ranskalaisia.


Lisätty: 2005-12-10

Kävimme eilen syömässä Sellon Stadin kebabissa ja järkytyin syvästi miten huonoa palvelua voi saada. Myyjä yritti ensin väkisin tyrkyttää valkosipulikastiketta vaikka nimenomaan sanoin etten tällä kertaa sitä halua. Sitten kun odotimme annoksia huomasin että myyjä oli tekemässä kebabia ranskalaisilla, vaikka tilasin iskender-kebabin. Sanoin siitä, mutta myyjä sitten toi annoksen pöytään ja kysyi että tämähän teille tuli niin toistin taas, että sitä iskenderiä olisin kaivannut. Myyjä näytti närkästyvän, mutta toi minulle sitten iskenderini. Seuraava pettymys olikin sitten itse ruoka. Leivänpalaset olivat ihan kylmiä, eikä lihakaan mitään kuumaa ollut joten lopullinen ruokahalu menikin sitten siinä. Kallista ruokaa ja pahaa ruokaa ja huonoa palvelua. Harmi, että tällainen paikka pilaa Stadin kebabin maineen, kun muissa paikoissa olen aina saanut hyvää palvelua.


Lisätty: 2005-11-25

Heikko esitys. Tilasin kaksi kebabia ranskalaisilla mukaan. Odottaa sai puoli tuntia vaikka paikalla ei ollut kovin kummoista ruuhkaa. Minut ilmeisesti ohitettiin pariin kertaan valmistusjonossa. Myyjät palloilivat kaiken aikaa sinne tänne ja pallo tuntui olevan täysin hukassa. Pöydät ja palvelu ala-arvoisessa kunnossa. Annos oli heikko sekin. Vetinen, mauton ja aika tyyriskin. Valkosipulia ei muistettu pyynnöstä huolimatta laittaa. Harmitti kotona niin ettei kyllä tule ainakaan puoleen vuoteen kokeiltua uudestaan.


Lisätty: 2005-11-22

Ensinnäkin se pitää Stadin Kebabista sanoa, että riisi on täällä aina ollut selvästi keskivertoa parempaa, eikä lihassakaan tai salaateissakaan ole moittimista. Palvelu on periaatteessa hyvää, mutta onpa kerran käynyt näinkin: Junan lähtöön oli puoli tuntia, eikä jonoa ollut, joten arvelin ehtiväni syödä sopivasti. Siinä sitten odottelin ja yksinäinen henkilökunta toi parille minua aiemmin tilanneelle kaverille ruoat, mutta kun oli kulunut päälle 20 minuuttia, oli pakko käydä sanomassa, että pistääpä take-awayksi, sillä en ehdi enää muuten junaan. Pyyteli anteeksi, mutta silti pisti tilaamani riisin sijaan ranskalaisia, jotka eivät olleet riisin veroisia. Liha oli sen sijaan ihan hyvää. Vähän ristiriitainen tunne jäi.


Lisätty: 2005-11-16

Kerkesin tuossa jo purnaamaan paikasta ja ajattelin että ei 2 käyntiä ilman kolmatta ja tänään ( 16.11 ) se kolmas tuli sitten käytyä. Otin stadin special aterian. Limu oli 0.4dl vaikka mainoksessa on 0.5l. Mainoksessa isolla hinta 9.20e ja silti velotettiin 9.90e. Kaveri taas söi riisikebabin ja siitä velotettiin euro liian vähän. Numero järjestelmä ois ehkä hyvä ottaa käyttöön ettei tarttis tulla tarjoilijoitten kokoajan tulla kyselemään että tuliko teille tälläinen ruoka. Annoksista puuttu kummastakin valkosipulimajoneesi ja stadin spesialissa oli vain pieni kasa riisiä kulmassa kun yleensä annos hukkuu siihen. Myöskin valkosipuli kastike oli unohtunut johonkin kummastakin annoksesta. Ranskalaiset olivat kylmiä. Lihasta plussa että oli suht lämmintä ja hyvän ohueksi leikattua ja maussa ei ollut valittamista. Myöskin päivän lehtien hommaaminen tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeeta. Ei oo mukava lukee muutaman päivän takaisia iltapäivälehtiä mitkä ovat kenties asiakkaitten unohtamia kerran paikasta ei semmosia pysty ostamaan. Tiivistettynä ois jo pitänyt uskoa 2:sta kerrasta. Tästä lähin vierailen vaan eerikin kadun stadin kebabissa. Siellä sentään ruoka on hyvää ja palvelu pelaa!


Lisätty: 2005-11-12

Illan päätteksi kebabhammasta hieman kolotti eli maha kurni siihen malliin, että suunta oli ehdottomasti etelään päin eli Stadin Kebab Selloon. Sijoitus siisteyteen kannatti, jo vessa on pohjoiseen kilpailijaansa (RT) verrattuna ehdotonta plussaa ja illan viimeisillä kolikoilla tarkkaan harkittu plain and simple pitakebab ei pettänyt: reilu määrä raikasta salaattia, sopivat kastikkeet sekä pettämätön pitaleipä yhdistettynä ohuenohueen kebablihaan oli ehdottomasti illan kohokohta. Juomalle ei ollut tarvetta, mutta seuraavalla kerralla illan viimeinen olut nautitaan täällä loistavan kebabin kyytipoikana. Taksiasema vieressä, eli välipysähdys tänne ja jatko seuraavalla on realistinen vaihtoehto. Auki viiteen.


Lisätty: 2005-11-11

Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja kelvollinen kebab!


Lisätty: 2005-11-01

Hidas ja heikko palvelu, kalliit hinnat, rasvainen kebabliha, paakkuuntunut riisi, vetinen "tulinen" kastike. Ei minulle.


Lisätty: 2005-10-30

Käytiin syömässä parisen viikkoa sitten ja sillon oli suuri pettymys kun odotettiin eerikin kadun mukaista paikkaa. Noh näyttihän se samalta mutta suu sano kyllä eriä. Ranskalaiset kylmiä ja raakoja. riisi mössönä ja raakana lautasella ja kebab lihapuoli kylmää. Henkilökunta oli vähän pihalla ja juoman sai pyytää kun ei antamalla sitä antanut tiskin takaa. Noh ajateltiin että oli vaa uutuuden kankeeta toimintaa. No nyt kävin pari päivää sitten uudestaan kokeilemassa josko ois parantunut palvelu. Edelleen sama vika. Kassa puhui niin hiljaa, ettei saanut mitään selvää ja limu jäi edelleen sinne kassalle ja pankkikortti samaten mikä piti erikseen pyytää sieltä poies. Riisi puolivalmista mikä oli ihan klöntteinä lautasella ja ranskalaiset kylmiä ja raakoja. Liha taas puoliviileätä ja koko paikka sisältä kun sota tanner. Lehdet sikin sokin jokapuolella ja tyhjiä astioita ja ties mitä papereita pöydät ja lattiat täynnä.


Lisätty: 2005-10-21

Nälkä iski Sellossa joten Stadin Kebabiin kepukalle. Ei olisi pitänyt: Jo alkuvaikutelma oli huono. Tilasimme Iskenderit, kassan takana seisoi myyjä, joka puhui niin hiljaa että emme vaimoni kanssa saaneet hänen puheestaan mitään selvää annoksista kysellessämme. Pyysimme että salaatteihin ei laitettaisi sipulia. No sipulia tuli kumminkin reilusti, kiitos vaan. Salaatista sen vertaa vielä että se oli pelkään jäävuorisalaatti jossa päällä tomaatinpuolikas ja siis raakaa sipulia. Olipas "monipuolista". Kastike oli tomaattipyrettä. Kumma käsitys kebab kastikeesta. Leipäpalat olivat jauhoisia ja muussaantuivat tomaattipyreeseen käsittämättömäksi mössöksi. En tiennyt syövänsä leipäpaloja. Liha oli mautonta, ei maustettu lainkaan. Liiketila on korkea, sisustamaton, yhdellä seinällä lojui tikkaita yms. rakennustarvikkeita, voidaan paikan ulkoasu kiteyttää yhteen sanaan: Kolkko Kun hommaan lisätään aivan käsittämättömät hinnat, Iskenderikin karvan alle 9 euroa, voin hyvillä mielin kehottaa kaikki kepukan ystäviä jättämään tämän paikan rauhaan.


Lisätty: 2005-10-20

Annos oli periaatteessa sisällöltään ihan ok. Liha peruskamaa, ranskalaiset vähän kylmät ja salaatissa vain yksi surkea slaissi tomaattia ja salaattisilppua. Kastike pliisua. Sitten Akilleen kantapäät: Paikka oli sunnuntaina täynnä ihmisiä ja henkilökuntaakin oli paikalla varmasti riittävä posse. Kukaan ei vain vaivautunut siivoamaan pöytiä, vaan asiakkaat keräilivät likaisia lautasia ja mukeja omatoimisesti. Lattiaakaan ei ollut luututtu varmaan pariin päivään. Kassahenkilö oli ilmeisesti torkkunut kielitunnit ja yksinkertaisenkin tilauksen tekeminen oli tuskastuttavan vaikeata. Karmein "yllätys" oli annoksen hinta: kebab+ranskalaiset+limu 9,20€.


Lisätty: 2005-10-19

Ketjukeba, sen huomaa. Hinnat taivassa! Safka kyl maistuu ainakin kännissä.


Lisätty: 2005-09-16

Tulinen kastike vetistä, ranskalaiset kovia ja mauttomia. Palvelu syvältä, annos "heitettiin" pöytään ilman kommentteja. Juomasta piti itse huomauttaa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute