Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Mikkeli > Lezzet

Lezzet

 

Savilahdenkatu 5-7
50100 Mikkeli
mikrankulma


Liha  6.7 Kastike  6.8 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  7.3 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 38 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-11

Kalzone oli todella maukas ja valtava möhkäle johon sai aurajuustoa ilman eri pyyntöä jopa, palvelu ystävällistä kiireestä huolimatta ja salaattipöytä mikkelin paras!


Lisätty: 2009-05-19

Rullakebab sopivan napakka paketti, ei vuotava lörpäke. Liha hyvää, kastike maistuvaa, lisukkeet tavanomaista kaalipohjaista höystöä. Palvelu asiallista ja ystävällistä. Kebabpaikkana melko pieni, noin tusina asiakaspaikkaa, tosin siistiä ja mielyttävästi sisustettua.


Lisätty: 2008-01-14

Ihan älyttömän hyvää pizzaa ja hyvä palvelu!!!! Kiitos!!!


Lisätty: 2007-05-20

Aivan kaameaa pitsaa. Oregano maistuu ihan basilikalta ja yhden haukun syötyäni havaitsin pepperoni-makkara palojen olevan vihreitä! kotiikuljetus veloitti 4 euroa kahdesta pitsasta!


Lisätty: 2007-04-07

mikkelin paras iskender kebebi on täällä.tosi hyvä maku


Lisätty: 2007-01-18

Loistavat pizzat ja hyvä kebab. Palvelu erittäin ystävällistä. Kiitos!


Lisätty: 2007-01-06

Ja ei voi taas kun todeta, että Lezzetistä saa kaupungin parhaat pizzat ja kebabit!!! Maistakaapa muuten kanakebabia, jota ei muuten muualta saakaan..


Lisätty: 2006-12-29

Miikelin parhaat pizzat ja kebabit! Lisänä puhdas ja viihtyisä paikka, jossa kehtaa käydä myös vessassa!!!


Lisätty: 2006-12-01

En muista milloin olisin syönyt noin pahaa kebabia.. liha aivan kelvotonta! paikka aika kolkko ja palvelu keskivertotasoa. En tule uudestaan vierailemaan kyseisessa pizzeriassa.


Lisätty: 2006-09-05

Mikkelin ykkösmesta. Sisustus uusittu vähän aikaa sitten, nyt oikein mukava sohvineen kaikkineen. Liha oikeasta vartaasta ja tulinen kastike on oikeasti tulista (tosin vähän enemmän saisi olla kastiketta). Palvelussa ei ole koskaan ollut moittimista. hinta-laatusuhteeltaan erinomainen paikka.


Lisätty: 2006-06-16

mielestäni lezzetin kebablihan ja angelan kebablihan ero on kuin jauho- ja täysliha makkaralla. Angelassa parempaa. ANGELA!!


Lisätty: 2006-05-28

Ehdottomasti Mikkelin parhaat pizzat ja kebabit. Lisäplussana erittäin ystävällinen palvelu ja pizzeriaksi monerni ja raikas sisustus !!!!


Lisätty: 2006-05-08

Annokset tosi herkullisia, varsinkin pizzat yksinkertaisesti Mikkelin parhaat. Itse pidän sisustuksesta, joka on normaalista poikkeava, siisti ja raikas. Palvelu erittäin ystävällistä.


Lisätty: 2006-03-21

Hinta-laatusuhde hyvä. Kebab oli oikein mainiota. Kannattaa käydä ja kokeilla.


Lisätty: 2005-12-08

Kebabit melko mauttomia, tulinen kastike ei ole tulista nähnytkään. Annokset onneksi melko suuria. Paikan pizzat loistavia, Mikkelin parhaimmistoa.


Lisätty: 2005-11-17

Mielestäni kebabliha on ihan hyvää tavaraa. lisukkeisiin ja kastikkeeseen (olen kokeillut vain vahvaa) pieni miinus. Annokset ja pizzat hyvän kokoisia ja hyvän makuisia. Erittäin ystävällinen palvelu ja hinnat ihan Mikkelin muihin kebabmestoihin nähden kohdallaan. Suuri miinus ulkonäöstä ja sisustuksesta joka ei ole kovin houkutteleva/miellyttävä.


Lisätty: 2005-10-24

Kotiinkuljetus toimi ainakin iskenderit tilatessa uskomattoman nopeasti. Liha on ok peruskebabia eikä pitsoissakaan ole valittamista. Miinuspuolista mainittakoon vahva kastike joka ei ole vahvaa nähnytkään, nihkeänpuoleinen salaatti sekä hieman ankea sisustus.


Lisätty: 2005-10-18

Avaamisen yhteydessä lezzetissä oli halpaa -kaikki annokset 5 euroa. Muuten hintataso näyttää normaalilta. Valikoima on kattava. Kebab on melko tavallista ja annokset on melko pieniä. Mieto kastike oli ok. Plussaa paikalle kananlihasta jota saa myös vartaasta, hyvän makuista. Kaverin pizza näytti kyllä hyvältä ja ilmeisesti maistuikin hyvälle. Paikka on melko ahdas eikä sisustuskaan ole kovin kummoinen, jos sillä on edes mitään merkitystä. Melko peruspaikka kun uutuuden viehätys vähennetään ruokailusta.

 

 

© 2021 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute