Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Laitila > Airin Restaurant

Airin Restaurant

 

Vihtorinkatu 8
23800 Laitila
Kinon lähellä


Liha  5.3 Kastike  5.1 Lisukkeet  5.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.6 Siisteys  5.7 Hinnoittelu  5.2 Pankkikortti  Kyllä    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 23 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-02-17

Iha saakelin paha rulla, kylmä mutta paha. en ymmärrä miksi minun aina pitää tänne änkeä. Rullan sentään sai viedä kotiin koska ei pystynyt kaikkea syömään.Lautasenkin sai viedä.


Lisätty: 2007-12-10

Kävin lounasaikaan menneenä viikkona nauttimassa rullan. Koko enemmän kun riittävä, mutta koostumuksessa hieman tekemistä. Lihan maku ei ole tuorein, kastike on pelkkää tomaattia ja mausta puuttuu kokonaan potku. Alkuruoaksi salaattipöydän antimet käytettävissä, ei kovin houkuttelevaa kun kärpäsiä pyörii ja vaikutelma ei ole kovin tuore.


Lisätty: 2007-11-11

Viimeksi kävin viikonloppuna ja oli todella iso ja maukas pitsa jonka sain,ja se nainen siellä on vielä tosi kiltti ja ystävällinen huomaa että hän osaa palvella...tulen jatkossakin käymään airinissa varmasti!!!


Lisätty: 2007-10-21

väänsin äsken pitsan ja juustoa oli 5 senttimetriä liikaa pitsan päällä.pohja oli raaka.rullakebabit näytti tosi surkeilta!!!! Mc Merikoira


Lisätty: 2007-09-23

Tää o meiä Laitla flikoitte suasikkipaik. Hyvää ruakka saa ja palvelu kans.


Lisätty: 2007-07-11

tilasin 4 pizza tarjoksessa ei o mainettu salaatti mutta tuli 4 iso rasia salaatti kesti vain 15min kysyin aika nopea vastaus uusi kokki ja uusi omistaja saa tilata koti ruoka kin .


Lisätty: 2007-07-11

En kyllä tajuu miks tollei hienosta ravintolasta puhutaan!! Ite käyn aina Airinissa syömässä kun oon Laitilassa, ja se on mielestäni ainakin paljon parempi paikka ku monet pizzeriat Turussa. ystävällist palvelua mä oon ainakin saanut ja ihan siistiltä paikka näyttää ja hieno on kans. Kebabbikin on maukkain mitä ikinä oon syönyt...


Lisätty: 2007-02-25

yksi surkeimmista keba paikoista. karju selittää aina jotain omiaan, mutta ruuan tulosta ei tietoakaan. viimeksi ollessani kysyin, kuinka kauan menee, ja karju vastaa 15 min. lopputulos:neljä kylmää rullaa tasan tunnin kuluttua tilaamisesta. tuplalihassa ei eroa normaaliin, paitsi salaatti korvattu lihalla ja kastikkeella, joka on muuten yksi pahimmista. ruoka yleensä kylmää. Karju ei aina edes myy olutta, vaikka siellä pulloja on hyllyssä.


Lisätty: 2007-02-24

Miliisi puukotti karjua, asiakas pakeni! Karjulta saa olutta jos osaa varastaa! OOPPERA!!! Ruoka on kylmää mutta pahaa!


Lisätty: 2006-12-18

Salaatti mautonta, salaatinkastike ei oikeastaan maistunut millekään. Ranskalaiset raakoja, kastikkeissa ei valikoimaa. Kebabliha oudon makuista. Hinnat aivan järjettömiä laatuun verrattuna. Pettymys kebabin osalta, never again. Sisustus jotain aivan järkyttävää.


Lisätty: 2006-05-07

karjulla on kova kiituri


Lisätty: 2006-04-06

Ei rauhallinen paikka, suu käy kokoaja kukosta tullessaan!


Lisätty: 2006-04-04

Annoskoko on melko suuri, vaikkakin on ollut pienenemään päin. Kebab ollut ihan perushyvää.

 

 

© 2020 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute