Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Pizza Express, Oravannahkatori

Pizza Express, Oravannahkatori

 

Oravannahkatori
02120 Espoo
Tornitasoista mäkeä alas 50m
www.pizzaexpress.fi


Liha  3.6 Kastike  4 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  4.4 Siisteys  5 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Eos    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 11 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-02-13

Tilasimme sekä iskender- että rullakebabit. Iskenderkebab: liha maistui täysin grillimausteelle. Salaatti vetistä mössöä. Rullakebab: Hyvin pieni ja täynnä salaattia, lihaa ei juuri nimeksikään. Liha tosi huonoa. Emme tule tilaamaan täältä toistamiseen!


Lisätty: 2009-01-28

tilasimme iskender kebabit ja pannupizzan, kuljetukseen meni yli tunti 3km päähän ja ruoka oli todella surkeaa. pannupizza oli täysin lättänä, luultavasti ei edes pannussa tehty, pohja todella sitkeä ja edes tuplajuuston kanssa ei juustoa ollut normaalipizzaa enempää. kebabit olivat maultaan ihan ok, annokset todella pieniä ja jugurttikastiketta oli ehkä vajaa teelusikallinen. en voi suositella, edes reklamaation jälkeen ei mitään hyvitystä, väittivät vain meidän olevan väärässä.


Lisätty: 2008-12-17

Tilasimme kotiinkuljetuksella kolme annosta, lupasivat 30-60min toimituksen, saimme safkat 1h 20min päästä. Kebab oli oivallisen tulista vaikka olikin mikrotavaraa...enemmänkin olisi voinut olla.


Lisätty: 2008-03-24

Tilasin kotiin ruokaa ja kebab oli mikrolihaa eikä kunnon vartaasta veistettyä, Maku oli järkyttävä, en suosittele kenellekkään


Lisätty: 2008-02-04

en oikeen kauheesti dikkaa..


Lisätty: 2008-01-11

Tilasin rullakebabin kotiinkuljetuksena. Lupasi että tunnin sisällä on ovella, mutta pääsinkin herkuttelemaan jo 35min päästä. Rulla oli aika köppäsen pieni, ainakin verrattuna Vaasan rullakebabeihin. Yleensä olen tottunut että rullakebabin jälkeen on täynnä. Nyt menisi vähintään toinen samanmoinen. Hyvän makunen toki oli. 7-/10


Lisätty: 2007-11-29

Selkeästi keskitasoa parempi kebab, hyvät ranskalaiset ja liha. Hinta-laatusuhde kohdallaan.


Lisätty: 2006-02-08

Ruoka on erinomaista, ja kanta-asiakkaat heitetään usein ilmaista härpäkettä (= ilmainen limu, extralisuke) kaupan päälle. Pizzat aika persoonattomia, mutte Kebab erittäin hyvää. Rullakebab todella iso.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute