Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Pori > Kebab-pizzeria Selin

Kebab-pizzeria Selin

 

Pihlavan keskusta
28800 Pori
Entinen ravintola riihitupa
-


Liha  8.8 Kastike  8.7 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  8.8 Siisteys  8 Hinnoittelu  8.3 Pankkikortti  Eos    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 22 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-15

isot annokset ja hyvän mäkuista. menee kiinni turhan aikaisin jo 22.00


Lisätty: 2008-08-10

Aivan loistava kaikin puolin, Eerikin pippuri hesassa ei lyö vertoja, maailman paras kebabbi!!!


Lisätty: 2007-11-03

Paras kebabbila jossa olen käynyt. Isot ja maukkaat annokset reiluun hintaan. Pizzankin jos syö paikan päällä niin varmasti tekee tiukkaa.. ei ole joka kerta saanut sitä mahtumaan kokonaan. Muissa kebabbiloissa käydessäni olen pettynyt mauttomiin kebabeihin, pieniin annoksiin ja kalliisiin hintoihin Seliniin verrattuna. Ystävällinen ja tutuksi tullut omistaja. Miinuksena hieman syrjäinen sijainti. Onneksi ei ole itsellä sinne pitkä matka :) Vaikka olisikin, on matka sinne sen arvoinen.


Lisätty: 2007-10-18

Yhdyn edellisiin, ylivoimaisesti Porin seudun paras kebab. Miehekkäät annokset, hyvä maku ja todella mukava ja toimiva palvelu. Pizzat kanssa tosi hyviä ja isoja, juustossa löytyy. Onnistuu varmaan vähemmälläkin juustolla, jos niin pyytää. Varta vasten tulee ajeltua pihlavaan syömään usein, se kannattaa.


Lisätty: 2007-04-16

Erittäin hyvä paikka jos on Pihlavassa käymässä ja on se pidemmänkin matkan päästä hyvää käydä hakemassa. Palvelu erittäin hyvää ja lopulta tuntuu omituiselta, kun heppu sanoo, otanko taas iskenderin tuplalihalla :) Pizzat on normaaleja juustolla täytettyjä, joillekkin se on juuri oikea, mutta itse pidän vähemmän juustoisista, mutta Kebab onkin syy, miksi Selinillä käydään. Ja jos ei Kebab iske, löytyy sieltä kaikenlaista muutakin, joita pitäisi maistaa vielä.


Lisätty: 2007-04-04

Valehtelematta paras kebab-ravintola, jossa olen ikinä käynyt. Maukas liha ja loistavat kastikkeet. Salaatti on myös laadukasta. Palvelu on ystävällistä ja paikka on ihan siisti. Iskender ja rullakebab ovat niin hyviä ettei vastaavia ole vielä missään muualla tullut vastaan. Paikan pizzat ovat myös todella laadukkaita eikä hintataso juurikaan poikkea normaalista. Suosittelen oikein lämpimästi kaikille.


Lisätty: 2007-03-20

Porin parhaat kebabit, ei vasta väitteitä. Kastike loistavaa. Miinuksena @17&n ärsyttävä lumppu myyjänä. Omistaja erittäin ystävällinen.


Lisätty: 2007-03-09

TOSI HYVÄ RUOKA JA OIKEIN HYVÄ PALVELU.. YASIN SIIS OMISTAJA ON MUKAVA MIES.. ISO ANNOS.. KIITOS..


Lisätty: 2007-01-25

Kebab kermaperunat aivan mahtava annos, vie kielen p...... perälle ja salaatti majoneesi kastikkeella ei vertaista voi hakea


Lisätty: 2006-05-03

Loistavaa ruokaa sopivilla hinnoilla ja ystävällisellä palvelulla. Parhaat kastikkeet salaattiin ja iskenderiin ainakin Porin alueella.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute