Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Salo > Kebab Pizzeria Bahar

Kebab Pizzeria Bahar

 

Horninkatu 9
24100 Salo
Torin reunalla


Liha  7.9 Kastike  7.4 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  8.7 Siisteys  7.2 Hinnoittelu  8.9 Pankkikortti  Kyllä    
20 arvostelua vuoden aikana (yht. 43 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-10

Erityisen hyvät pizzat!


Lisätty: 2010-01-29

Tilasin Kotiinkuljetuksena kaksi kebabia riisillä, sekä yhden tavallisen kebabin. Toisen Kebabin riisillä otin väkevällä kastikkeella sekä majoneesilla, ja toisen miedolla ja majoneesilla, tavallisen väkevällä ja majoneesilla myös. Kebabrasioiden päällä luki hienosti väkevä ja toisen päällä mieto, mutta kastikkeet puuttuivat kokonaan!! Annoksissa, kaikissa kolmessa, oli pelkkä majoneesi. Pettymys.


Lisätty: 2009-02-15

Valtava rullakebab, siitä plussaa. Ja maksaakin vain vitosen. Ranskalaisilla ja riisillä ihan ok, mutta jos haluan jotain muuta kuin rullaa söisin jossakin muualla. Hieman ihmetytti myöskin kastikkeen laittaminen rullan päälle paikan päällä syödessä, mukaan otettuna olivat sentään laittaneet kastikkeen ihan rullan sisälle niin, että sen saa syötyä foliomutkasta käsin ilman että rähmii sormensa.


Lisätty: 2009-02-11

Kebab mahtavan ohutta. Tällä kertaa tosin ei lämmintä. Yrttiperunat = Lohkoperunat mausteella. Hintataso sopiva, samoin annoskoko. Tilojen muovipöytäliinat ei ole oikein kutsuvat, mutta ajavat asiansa. Paikan tulinen kastike ei ole tulista, eikä edes keskivahvaa ja koostumus on hieman litkun oloista. Maultaan kastike kylläkin oli erittäin hyvää. Tuon kastikkeen jos saisi paksummaksi ja lihat lämpimäksi niin á vot, jo napsahtelisi minulta kympit.


Lisätty: 2008-10-26

Todella ystävällinen palvelu ja alhaiset hinnat. Jopa perheellinen voi täällä syödä silloin tällöin koko perheen voimalla. Monien mielestä Salon paras kebab. Annokset mahtavia, niistä riittää ateriaksi vielä seuraavaankin päivään. Rullat massiivisia. Muista valita tuliset kastikkeet, kaiken uhallakin. Varsin huomionarvoista, että lapsia kohdellaan hyvin ja ystävällisesti. Todella suositeltavan arvoinen paikka.


Lisätty: 2008-08-23

Ekaa kertaa kävin, ja rullan hain. Hyvää oli ja iso. Ei jäänyt nälkä, toisin kuin Ba Ba Gurgurissa.


Lisätty: 2008-05-30

Ristiriitainen paikka. Lounasaikaan tupaten täynnä ja palvelu hidasta, mutta jo yhden jälkeen tai lähempänä kahtakin toisinaan täysin tyhjä ja annokset saa nopeasti. Rulla on suurimpia mitä maasta löytyy ja Iskender jossa ei jogurttia säästellä, molemmat lajissaan ehdottomat ykköset Salossa. Kaikki muut annokset pieniä, tosin hintakaan ei paha. Liha ja kastikkeet ei huippua mutta ok, lisukkeet perussettiä mutta aina tuoretta. Tilat pienet ja rähjäiset, mutta paikan päällä syö kyllä. Kesällä kuuma ja talvella kylmä. Rullan ja Iskenderin ystäville ehdoton ykkönen Salossa, muuten keskitason alapuolella. Erinomaiset pizzat reiluilla täytteillä. Maistuvat kaikki kuitenkin suurin piirtein samalle: pohjan päällä kastikkeena käytetään ilmeisesti mietoa kebabkastiketta.


Lisätty: 2008-04-09

Rullakebab on aivan järjettömän kokoinen, maukas ja hintaa vain viisi euroa. Tilat ovat hieman kuppaiset, mutta sen korvanneen myyjien mukava asenne.


Lisätty: 2008-04-09

"Mutantti" on isoin rullakebab mitä koskaan olen nähnyt!Palvelu pelaa ja kastike on kerrassaan mainiota, liha ehkä aavistuksen verran suolaisempaa kuin muualla.


Lisätty: 2008-03-28

Hidas mutta ystävällinen palvelu, askeettinen vanha liiketila mutta annokset todella suuria. 3.5 Eur riisi-kebab (riisi muuten parasta mitä tiedän) riittää kahden päivän nälkää loitolla pitämään. Pizzat eivät niinkään nautinto mutta edullisia nekin ja ihan syötäviä ainakin darrapäivänä. Kotiin tuotuna toki sitten hinnat korkeammat.


Lisätty: 2008-01-21

Olen syönyt tuolla rulla-kebabin (5 euroa) kahdesti. Koko on mainio ja myös maku. Väkevä kastike ei ole liian väkevä.


Lisätty: 2008-01-09

Rullakebab on suurin mitä olen missään nähnyt. Maku on ok. Hinta-laatu -suhde on kohillaan. Jos on iso nälkä niin Bahariin, pienempään nälkään / "gurmee" tyyppiseen sopii FES.


Lisätty: 2008-01-01

Edulliset hinnat houkuttelivat kokeilemaan. Annokseksi valitsin kebabin ranskalaisilla, mutta pettymys oli suuri. Vaikka annos oli edullinen, en odottanu lihan olevan näin heikkotasoista. Mukaan otettu annos oli muihin Salon kebabbeihin verrattuna erittäin heikko; annos kylmä, liha surkeaa ja lisukkeet eivät innostaneet. Halpaa oli, mutta kebabtuotteita en suosittele täällä. Valitse pizza mieluummin.


Lisätty: 2007-11-15

Loistava mesta jossa kannattaa ehdottomasti käydä! Puhelin numero paikkaan on: (02) 7334008, josta pystyy tilaamaan pizzat ja kebut myös himaan !


Lisätty: 2007-11-07

Aivan ala-arvoinen paikka.. Mistäköhän se lihakin oli tehty. Ei siinä ainakaan lihapitoisuus ollut yli viittä prosenttia. Huhhuh..


Lisätty: 2007-09-11

Ehdottomasti kebumestojen eliittiä, annosten maku, koko ja hinnoittelu on enemmän kuin kohdallaan! Baharissa on aina mukava asioida, henkilökunta tuntee asiakkaansa ja palvelussa ei ole moitteita. Kotiinkuljetuksesta iso plussa!


Lisätty: 2007-08-30

Hidas palvelu, askeettinen tilana mutta hyvät lisukkeet ja annoksesta saa syötäväksi kahdelle päivälle. Parasta mitä ikinä tuo heidän käyttämä riisi.


Lisätty: 2007-08-19

Majoneesi + valkosipulikastike = iso plussa, todella ystävällinen palvelu ja hinnatkin kohdallaan. Pitsat tosi reilulla täytteellä, plussa siitäkin. Harmi että kommunikaatio ei aina pelaa ja tomaatin sijasta voit saada vahingossa tonnikalaa..


Lisätty: 2007-08-03

Loistava paikka! Hullun kokoset annokset


Lisätty: 2007-08-02

Loistava kebab!!! Isoon nälkää!! Suosittelen kastikkeeksi; "Väkevä, mutta ei tulinen"!!!!!! Ison-pojan suosikki(500kg)!!!


Lisätty: 2007-06-25

Paikka puhdas ja palvelu salon parasta.Hitaalla joskin varmalla palvelulla taataan asiakkaan tyytyväisyys.Asiakkaat otetaan hyvin huomioon.Hinnat kohdallaan jopa juomista eikä 1.5l pullo maksa 3 euroa.Perhepizzakin maksaa 10 euroa kotiin tuotuna eli ei paha hinta.Työntekijät ovat mukavia ja komeitakin.PARAS PAIKKA!


Lisätty: 2007-04-11

Muutoin ihan ok paikka, mutta palvelu oli todella hidasta. Meitä oli kolmen hengen seurue ja tilasimme kaksi rulla ja yhden ranskalaisilla ja jouduimme odottamaan melkein puolituntia annoksiamme. Ravintolassa ei ollut muita asiakkaita samaan aikaan, eli ei ole kyse ruuhka-ajasta. Itse annos oli riittävän iso, joskin kastike oli mautonta (voi johtua valitsemastani miedosta vaihtoehdosta).


Lisätty: 2007-04-09

Erinomainen mesta, kebabbien eliittiä, annos asiakkaan koon mukaan, eli takaa nälän lähdön. Nykyinen Salon hallitseva kebabravintola.


Lisätty: 2007-02-20

Bahar aka ToriKepsu on noussut raketinlailla kenties Salon pidetymmäksi kebab ravintolaksi alan harrastajien keskuudessa. Viihtyvyys on omaa luokkaansa siistissä joskin hieman askeettisessa ravintolassa. Henkilökunta hymyilee ja kiittelee kuin kiinalaisessa konsanaan. Annosten koot ovat omaa luokkaansa. Jos arvostat kokoa on Bahar ehdottomasti sinun paikkasi!


Lisätty: 2007-02-20

Erittäin mahtva mesta.. ruoka halpaa ja tulee varmasti täyteen. (rullakebab) KIITOKSET hra. BAHAR!


Lisätty: 2007-02-14

hintalaatusuhde on kohdallaan... perus kebabi maksaa 3,20 joka ei tosiaan ole paha hinta


Lisätty: 2007-01-13

Parasta mitä Salosta saa. Valtavat kebabannokset. Miinusta pizzoista. Palvelu hyvää. Kotiinkuljetus erittäin nopea.


Lisätty: 2006-05-06

Hyvät pizzat ja kebut, mutta kyllä Salosta löytyy parempiakin. Juomat ovat erittäin kalliita(1,5 l maksaa 3e). Muuten hinnat ovat keskitasolla. Plussat tulee kotiin kuljetuksesta ja palvelusta. Miinuksia on sijainti ja perhepizzan kalleus(10e).

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute