Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Voileipäsoppi

Voileipäsoppi

 

Läkkisepänkuja 4
02600 Espoo


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
15 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-11-03

Tänne kannattaa mennä ihan ympäripäissään ja napara sellainen setti kun Sekalaine saurakunta mukaan... toimii ainakin jos on päissääiin, en välttämättä tätä selväpäiselle eikä kebabin nälkäiselle, sitä varten on olemassa RT-kebab aivan viressä


Lisätty: 2007-04-05

Tässä paikassa ei kannata syödä mitään, kävele ohi...


Lisätty: 2007-03-05

Kebab ei ole tässä paikassa vakioannos, koska vieressä on pääkaupunkiseudun paras, RT ! Sensijaan lämpimästi voin suositella MacPaanasta (iso sämpylä, hakattu naudan ulkofile, pari ananasta jne.), joka vie isommankin nälän. Myös lihikset eri täytteillä on ihan ok.


Lisätty: 2006-07-19

Muutaman kerran tullut käytyä, kun RT ei ole auki tai siinä on hirvittävä jono. Ihan ok mesta. Nimihässäkästä sen veran että 90-luvulla siinä toimi Voileipäsoppi, joka on nyt Kimin kahvila vähän isommassa liiketilassa naapurissa. Sen jälkeen tiloissa toimi muutaman vuoden McPaananen-snagari, joka vähin äänin vaihtui nykyiseen omistukseen. Sekä Voileipäsopin teippaukset että McPaanasen mainokset olivat pitkään esillä, mutta nyt jäljellä on enää wanha ikkunateippaus. Se ei kuitenkaan ole firman nimi.


Lisätty: 2005-03-30

Paikka on auki arkisin kahteen asti ja viikonloppuisin neljään, iso plussa kun lähimailta ei löydy yhtä pitkään auki olevia varsinkaan viikolla. Annokset ovat melko suuria hintaansa nähden, riisi on erittäin hyvää, mutta ranskalaiset maistuvat p*******. Kebabliha on valmiiksi pussitettua saat siis aina samanverran. Liha hyvin paistettuna on hyvää, vaikka onkin korvgöranin valmiskebabia. Plussaa myös paistetusta sipulista (jota ei aina saa) ja paistetusta kananmunasta.


Lisätty: 2004-12-24

Kyllä se nimi taitaa olla Voilepäsoppi (lienee tullut perintönä samalla liikepaikalla joskus muinoin toimineesta voileipäkioskista?). Voileipiä ei täältä kyllä enään saa, mutta erinomaista kebabbia kylläkin. Liha on valmiiksi pussitettua ja kypsennetään grillissä. Tästä huolimatta liha on mielestäni hyvää ja sitä on kylliksi. Usein liha on maukkaampaa kuin esim. naapurin RT-Kebabin kebabeläimestä veistetyt slaissit. Tulinen kastike on oikeasti tulista eikä mitään mammanpoikien "tulista". Lisukkeet esim. kebab ranskalaisilla annoksessa ovat erinomaiset. Paahdettua sipulia, paistettu kananmuna(!) ja salaattia. Erittäin hyvää krapulaan. Palvelu yleensä ystävällistä. Sisustus hieman kaurismäkeläisen apaattinen, mutta eikait snägäriltä voi paljoa vaatiakkaan. Hinnat kauttalinjan edulliset, erityisesti kun verrataan viereisen RT:n tylyyn hinnoittelupolitiikkaan.


Lisätty: 2004-06-19

Käsittääkseni tämä paikka toimii nykyään nimellä Mcpaananen (Kyllä paikka on mielestämme ihan oikealla nimellä. Läkkitorillahan toimivat melkein vierekkäin Voileipäsoppi, Kebab Grilli eli RT-kebab ja Cornar. Mitään McPaananen-kylttiä en ole havainnut. T: Ylläpito). Pieni ja nopea grilli jonka aukioloajat ovat etenkin viikonloppuisin erittäin sopivat. Kebabliha itsessään paistetaan levyllä. Siitä pitkää miinusta, mutta kuten sanottua, tämä on snägäri. Bonusta kertyy kuitenki yllinkyllin paikan erikoisista aterioista. Riisi on kiinalaista ja erittäin maukasta. Ateriaan kuuluu myös paistettua sipulia sekä paistettu kananmuna. Tulinen kastike on mukavan tujua, mutta mieto kastike maistuu p*****ta. Salaatti ja kastike on ihan ok.


Lisätty: 2004-04-04

Kebab-liha valmiiksi pussitettuna annoksina, lämmitetään joko mikrossa tai paistolevyllä. Tässä paikassa kannattaa syödä hampurilaisia.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute