Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lahti > Bosborin Härkä

Bosborin Härkä

 

Kankolankatu 1
15950 Lahti
Jalkaranta


Liha  7.5 Kastike  6.8 Lisukkeet  7.5  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.6 Siisteys  8 Hinnoittelu  7.2 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 18 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-03-15

jos menet kännissä syömään niin ne otta tupplasti rahaa. että kun on kännissä niin ei tajua mitään...


Lisätty: 2007-09-22

jos kokki ei kaivaisi pyllyä ois loistava mesta :)


Lisätty: 2007-08-09

Kävimme perheeni kanssa.Paras ruoka Lahdessa. Olemme käyneet useissa paikoissa.Nyt vaihdamme tänne vakituisesti.


Lisätty: 2007-08-08

Ruoka kotitekoisen maukasta.Ei ole ostettu valmiina tukusta. Aikaa käytetty ruoan valmistukseen ja se kannattaa. Jatkakaa samalla mallilla.Annos oli niin iso, että siitä jäi vielä kotiin vietäväksi.


Lisätty: 2007-08-03

Olen tilannut useinkin. Kun tilasin ensimmäistä kertaa, pippuripihvi oli mainio! Todella suuri ja murea. Toisella kertaa pippuripihvin tilatessani se ja lisukkeena olleet ranskalaiset uivat kastikkeessa. Olen myös usein tilannut wieninleikkeen, ja minulle on tuotu mauton lehtipihvi. Näin kävi kaksi kertaa, kunnes pyysin hyvitykseksi aitoa wieninleikettä, ja sain uuden listan. Siitä lähtien wieninleikkeet ovat olleet oikeita. Palvelu puhelimitse on takeltelevaa, jo pari kertaa luurin päässä olleella henkilöllä on ollut vaikeuksia ymmärtää mitä tarkoitan. Salaatit ja lisukkeet ovat olleet hyviä, henkilökuntakin on ihan mukavaa. Pitsat perustasoa, samoin kebabit. Palvelu on ollut usein nopeaa. Yhden kerran liha oli tosi huonolaatuista, siinä oli monta palaa jossa oli jänteitä ja ns. rötköjä, oli vaikea purra. Pari kertaa pihvi on ollut myös melko pieni.


Lisätty: 2007-06-01

Lahden Paras pizza-kebab-kanaruoka-annokset. Annokset riittävän suuret.Ei tarvitse nälkäisenä lähteä kotiin. Henkilökunta ystävällisiä.


Lisätty: 2007-04-22

Erittäin hyvää ruokaa eritysesti plussaa kanasta,riisista ja salaattista.erittäin hieno asiakaspalvelu, sekä siisteys.


Lisätty: 2007-04-22

Uusi tuttavuus Jalkarannassa. Hinnoittelu melko perustasoa. Ravintolamainen miljöö, erittäin siisti paikka. Ensimmäinen kebab-paikka jossa uskaltaisin tilata vaikka pihvinkin. Feta-rullakebabissani esiin nousi ainesten tuoreus, liha oli hyvää, samoin salaatti. Mutta, mutta. Tulinen soosi ei ollut tulista nähnytkään. Tämä on kuitenkin niin yleistä, etten voisi tuonne mennä uudelleenkin. Voin suositella.


Lisätty: 2007-04-12

Hyvää ruokaa ja sai mahan täyteen. Erityisesti plussaa lisukkeista joihin kuului lämmin leipä, SALAATTI (ei mitään kiinankaalihakkelusta) sekä siisteys. Huonona puolena tulinen = mieto ja ruuat tuotiin eri aikaan pöytään. Papukaija-merkki


Lisätty: 2007-04-11

Ensimmäinen oikeasti positiivinen yllätys meidän "uudet kebabi mestat turneella".


Lisätty: 2006-10-29

Suhteellisen tuore lisäys Lahden kebab -ravintola tarjontaan. Ensimmäinen kokemus ruoasta oli Iskender kebab ja ruokailukokemus oli todella positiivinen. Liha oli maukasta ja kastikkeet tukivat hyvin kokonaisuutta. Palvelu oli ehkä hieman hitaan puoleista, mutta toivottavasti vain alkukankeutta. Ravintolasta saa myös kunnnon pihviannoksia ja pizzoja. B-oikeudet. Siistit juuri remontoidut tilat.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute