Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Pappa Pizza

Pappa Pizza

 

Lähderannantie 15
02710
Eläinruokapisteen vieressä
http://www.pappapizza.fi


Liha  7.9 Kastike  7.8 Lisukkeet  7.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  7.7 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Kyllä    
35 arvostelua vuoden aikana (yht. 81 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-09-28

Alussa oli hyvä hyvä paikka. Nykyään ei kiinnosta käydä kun hinnat vaan kohonneet ja annokset pienentyneet eikä täällä saa enää edes vaihtaa täytteitä. Tällaset kokemukset siis itellä, taitaa olla menestys noussu päähän.


Lisätty: 2009-08-06

kebabliha hyvää mutta kastike aivan liian makeaa. Pitakebabiin on vielä tungettu sinne kuulumattomia oliiveja, paprikaa ja suolakurkkua. Menettelee.


Lisätty: 2009-07-31

Mauksta, kertakaikkiaan maukasta. Palvelu pelaa ja tilat on viihtyisät. Ainoastaan hinnoittelu on hieman kallista, mutta parhaasta voi maksaakkin!


Lisätty: 2008-12-28

Ehkä Suomen paras kebumesta. ++++


Lisätty: 2008-11-14

Ruoka on ihan hyvää mutta annoksista jää pienemmällekin ihmiselle nälkä, hinnat taasen ovat todella kovat! Lisäksi ihmetyttää miksi akvaario on laitettu lasten leikkipisteeseen, lasiin kädellä paukuttavat piltit saavat kyllä äkkiä kalakatraassa katoa aikaiseksi. Vähän voisi ajatella!


Lisätty: 2008-11-09

Älyttömän hyvä mesta. Ruokatunnilla kunnon sapuskat nassuun ja takas tunnille niitä hauduttelemaan. Pizzat ovat ihan omaa luokkaansa, mutta kyllä kebabitkin ovat nautiskeltavia. Kannattaa käydä kokeilemassa. Suosittelen!


Lisätty: 2008-11-08

Pitakebabi on erittäin hyvä. Leipä on maukas ja annos riittävän iso.


Lisätty: 2008-11-07

Eeppiset pizzat ja mukava palvelu. Hyvät lounasruuat ja paljon valikoimaa myös lapsille. Akvaario lisää viihtyisyyttä. Kannattaa kokeilla!


Lisätty: 2008-09-26

Espoon paras! Käynyt lähes kaikissa kebab paikoissa, eikä vastustajaa tällähetkellä löydy! Ainoastaan tulisuuta saisi olla makuuni enempi.


Lisätty: 2008-09-23

Kallis paikka, mutta hintansa väärti. Paras rulla mitä oon ikinä syöny. Mieti sitä :)


Lisätty: 2008-09-20

Kökkeliin on kaivattu pizzeriaa, ja nyt sinne vihdoin tuli ja HYVÄ TULIKIN. Tästä tulee uusi vakkaripizzeria/kebabpaikka. Rullakebab hyvää ja pizzat erinomaisia pohjasta lähtien, hinta/laatusuhde kohdallaan :)


Lisätty: 2008-07-07

Uusi ravintola Viherin ostarilla on sekä tilava että erittäin siisti. Ruoka vähintään yhtä hyvää kuin ennenkin eli Vendetta vie kielen mennessään. Tänään kokeiltiin rullia, jotka saa mukaan kätevissä pitkulaisissa laatikoissa. Eivät olleet ainakaan enää pieniä...


Lisätty: 2008-05-23

Aivan huippu rullakebabbi,todella iso ja maukas!! pääkaupunki seudun paras ehdottomasti!!siisti paikka ja erinomainen palvelu :)


Lisätty: 2008-05-07

Pappa pizza on pitkään ollut kantapaikkani ja syitä on useita. Tässä kuitenkin ne tärkeimmät: 1. Maku! Kun pizzassa pitää olla makua, kebabissa kastiketta ja lihassa oikea koostumus, on pappa oikea paikka. Pizzoista Vendetta, kebabista niin pita kuin iskender, aina taattua huippulaatua. Ehkä Suomen paras pizzeria/kebab-ravintola. 2. Asiakaspalvelu. Aina mukavat kokit ja myyjät! Etenkin "pappa" itse on huippumukava mies. 3. Hintalaatusuhde. Vaikka hinnat hieman nousivat (pitakebab jne) on kuitenkin tilanne se että maksan mieluusti sen 1-2e enemmän kun pizza on varmasti hyvänmakuinen. Vaikka pappa muuttaa viheriin, pysyn kanta-asiakkaana. Sieltä haetaan aina pitakebabit tai pizzat kun kavereiden kanssa ollaan iltaa viettämässä.


Lisätty: 2008-03-21

Tilasin kebabit kotiin, hyvää oli, mutta ikävä kyllä ehtinyt aikatavalla jäähtyä (niin kuin yleensä käy).


Lisätty: 2008-02-20

Espoon parhaat Pizzat ja kebabit. Hyvät raaka-aineet ja reilut annokset. Paikka on sisältä siisti ja asiakaspalvelu parasta, jota olen Suomessa tavannut.


Lisätty: 2008-02-16

menkäähän papalle ja maistakaa vendetta siinä on se mistä pizzassa on kyse ............!


Lisätty: 2008-01-26

Ei lounastarjousta joten safkat limpparilla melkein 10 euroa. Pojat tiskin takana eivät tehneet mitään kun seurue ilmestyi ovesta sisään, piti ihmetellä jonkin aikaa ennenkuin palvelua tuli. Kebab-siivut olivat liian isoja ja hieman kuivaa, kastike loistavaa! Salaatti oli aivan ennennäkemätön, paprikaa, oliiveja ja vaikka mitä tuli mukaan. Mukava mesta.


Lisätty: 2008-01-22

Espoon kebab parhaimmistoa ylivoimaisesti! Tullut käytyä monia kertoja ja ruoka/palvelu aina yhtä hyvää, ellei parempaakin. Liha on hyvää, kastikkeet taivaallisia ja palvelu todella ystävällistä. Hieman kalliimpi muihin perusmättöihin verrattuna, mutta todellakin sen arvoista. Käykää tesmimässä!


Lisätty: 2008-01-13

Koko perheen pizzapaikka, tajuttoman hyvät pizzat ja hyvän kokoiset annokset. Vähän kyllä riippuu kokista, kuinka paljon kebabia on kotiinkuljetetuissa annoksissa... Nälkä on lähtenyt tähän mennessä hyvin ;)


Lisätty: 2008-01-04

sipulia oli rullakebabissa niin paljon että pää halkesi.


Lisätty: 2008-01-02

Suurena kebabin ystävänä oli pakko tämäkin testata. Ihan ok. Liha tosin oli aika rasvaista. En tiedä missä pitävät lämpimänä. Kastikkeet ok, plussaa siitä että oli useampia, tosin liaan paksun oloisia (oikeastaan lähinnä jotain majoneesia). Lisukkeet oli hyvät. Hinta hieman kallis. Pitää mennä testaamaan Viheriin uuten paikkaan, vanhasta ei hirveästi jää kommentoitavaa.


Lisätty: 2007-12-17

Pitihän tämäkin paikka kodin vieressä vihdoin viimein testata rullakepukan muodossa. Liha oli hyvän laatuista joskin hieman ponnetonta, ei kuitenkaan mikrokamaa. Kuori rapeaa ja päällä seesaminsieminiä. Rullan lisukkeet aivan mahtavia. Sitten ne huonot puolet: Rulla maksaa järkyttävät 8 euroa mutta on pieni kuin mikä (mahtuu pitsalaatikkoon!!!), käykääs kuulkaas Pappalaiset katsomassa vaikka Tampereen Drinassa minkä kokoinen rullan kuuluu olla! Pyysimme rullat ilman sipulia mutta jotain muuta kuin sipuli jäi pois, sipulia siis piisasi. Tilat todella ahtaat ja oven päällä oleva televisio huutaa täysillä, todella häiritsevää. Paikka tulee tosin muuttamana väljempiin tiloihin Viherin ostarille.


Lisätty: 2007-11-22

Hyvä paikka ja hauskat myyjät! ruoka on aina ollut hyvää!


Lisätty: 2007-11-01

Parhaat kebabit mitä mä oon syöny ja pappa o kyllä mukava mies =)


Lisätty: 2007-10-07

Kebab ja pizzat ovat todella maukkaita. Kastikkeet eivät iskeneet minuun niin hyvin. Palvelu on erinomaista ja paikka on mukava.


Lisätty: 2007-09-22

Aivan loistava paikka. Todella maukas ja rakkaudella tehty kebab, ja erinomainen palvelu. Kiitoksia Pappalle loistavasta ruoasta. Tänne tullaan jatkossakin!


Lisätty: 2007-09-20

Olen muutaman kerran tilannut ja joskus hakenut pizzat, kebabeista ainakin rullakebab on ihan hyvä. Palvelu on erinomaista! Myyjät ystävällisiä ja asiantuntevia. Välillä on karkkia ja varmaan aina kahvia tarjolla, tilatkin melko siistit, paitsi joskus vähän ahdasta kun on niin suosittu paikka.


Lisätty: 2007-09-15

Pakko ilmoittaa, havaitsin tänään nimittäin pappa pizzan henkilökuntaa käymässä karakallion lidlissä ostamassa raaka-aineita pizzoihin, joten mitään kauhean laadukkaita kinkkuja yms. turha odotella.


Lisätty: 2007-09-09

Mielestäni kannattaa ennemmin hakea safkaa viereisestä eläinruokapisteestä kuin täältä.


Lisätty: 2007-09-03

Todela huva kebabbi. Ihan kun kotima kebab. Maistu turkki huva huva. Suosittelen liha erinomaine. Osta pois!! Huvat jatkat;) ja huva palvelu. Erittain Cool


Lisätty: 2007-08-24

Loistava paikka. Kastikkeet tehdään suoraan Papan omista resepteistä ja niitä ei saa mistään muualta. Kebabliha on vaihdettu vähärasvaisemmaksi.


Lisätty: 2007-08-16

Palvelu on erittäin ystävällistä ja omistajan kanssa on tultu puhuttua niitä näitä siellä ollessa, henkilöstö auttoi jopa korjaamaan polkupyöräni kun se hajosi lähistöllä vaikken edes asioinut itse ravintolassa. Kebab on hienosti aseteltu sekä hyvän makuista ja kastikkeesta eritysmaininta. Hinta on vain hieman kalliimpi kuin muissa vastaavissa, mutta se on korvattu laadulla.


Lisätty: 2007-08-06

Päätin testata lähipizzerian, ja tulos yllätti todella positiivisesti. Kebab mausteperunoilla kuulosti erikoiselle ja toki se piti kokeilla. Vähän röstiperunoita muistuttavia maustettuja perunaviipaleita sekä ohuita kebabsiivuja höystettynä kebab- ja valkosipulikastikkeilla. Lisukkeena perus salaatti-sipuli-suolakurkku-jalapeno-tomaatti -setti. Oikein mainio ja täyttävä annos ja kuljetuskin oli todella rivakka. Suosittelen lämpimästi!


Lisätty: 2007-08-01

Hyvän palvelun pizza ja kebab-paikka Lähderannassa! Annokset hyvän makuisia.


Lisätty: 2007-07-31

Mahtava paikka, mielestäni PK-seudun parhaimpia. Palvelu loistavaa, kaverit todellakin paneutuneet työhönsä. Ruoka hyvää, tekevät lihat, kastikkeen ja lisukkeet itse. Ainoana miinuksena syrjäinen sijainti ja aavistuksen liian pieneksi käyneet ruokailutilat. Suosittelen käymään


Lisätty: 2007-07-15

Tähän asti maistamistani parasta falafelia tarjolla!


Lisätty: 2007-07-13

Aivan loistavaa safkaa. Toivottavasti taso säilyy myös jatkossa. Annokset todella isoja ja hintataso ok. Henkilökunta erittäin miellyttävää ja palvelu pelaa. Suosittelen paikkaa.


Lisätty: 2007-07-02

Paras kebab pizzeria jossa olen käynyt! Palvelu on loistavaa ja henki muutenkin hyvä. Suosittelen mozzarella pizzaa!


Lisätty: 2007-06-18

Loistavat kebabit ja pizzat. Lisäksi asiakaspalvelu poikkeuksellisen hienoa. Suoen ehdoton ykkönen.


Lisätty: 2007-04-25

Hyvä paikka syödä kebabia, hymyillen lähdettiin porukalla pois sieltä sunnuntaina. Kaikki syötiin kebab-ranskalaisilla ja oltiin tyytyväisiä. Kebabin mukana tuli paljon salaattia ja erilaisia kastikkeita.


Lisätty: 2007-04-23

Liha on todella hyvää ja annokset on reilun kokoisia. Pizzat ovat syötäviä, mutta keskivertotasoa. Palvelu on todella hyvää ja paikka on viihtyisä.


Lisätty: 2007-04-17

Suosittelen kaikille lämpimästi. Paikka pieni, mutta viihtyisä ja palvelu aina ensiluokkaista. Iskenderiä on jokaisen kebabin ystävän pakko kokeilla. Ei löydy listalta, mutta tekevät kyllä. Hinta on mielestäni kohtuullinen näinkin hyvästä ateriasta. Myös rullat loistavia, Papan rullassa on kokoa ja makua.


Lisätty: 2007-04-13

Olen kolme kertaa käynyt Pappa Pizzassa. Vanhana kebabin ystävänä oli pakko käydä testaamassa paikkaa, itse asun Olarissa. Pizza oli mielestäni kuin pullataikinalle tehtyä. Rullakebab oli ihan "ok". Kebab ranskalaisilla oli mielestäni "ok". Lisukkeet olivat kuitenkin erittäin hyviä ,siitä +++. Mutta liha oli niin rasvaista että välillä oikein pahaa teki. Yltää kuitenkin Espoon kebabparhaimmistoon, koska taso ei ole mikään erikoinen Espitalia, entistä Road Housea sekä Kilimiä lukuunottamatta. Espitalillakin suunta on mielestäni alaspäin, riippuu liikaa millä päällä kyseisen lafkan omistajat ovat.


Lisätty: 2007-04-10

aivan loistava paikka kannattaa käydä kokeilemassa ;) sen jälkeen ei muualla haluakaan käydä


Lisätty: 2006-11-30

Kebab on hyvää ja juuri hyvin paistettua. Kebabiin on tehty itse kastike ja se on fantastista. Pizzoista löytyy erikoisiakin ja niillä on tarpeeksi kokoa. Kaikin puolin hyvä mesta, henkilökuntakin on todella mukavia, kahvia tarjoavat aina väkisin ku käy hakemassa kebabbia. Suosittelen!

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute