Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Uusikaupunki > Eka kebab-pizzeria

Eka kebab-pizzeria

 

Alinenkatu
23500 Uusikaupunki
Torin laidalla


Liha  8.2 Kastike  8.8 Lisukkeet  8.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  9.3 Siisteys  9.2 Hinnoittelu  7.4 Pankkikortti  Kyllä    
33 arvostelua vuoden aikana (yht. 71 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-10-23

Rulla oli hyvä. Lihaa runsaasti ja salaatinkastike todella hyvää. Liha oli hyvin runsaastti maustettu. Sipulia oli ehkä hieman liikaa. Kokonaisuutena todella hyvä. Iskender oli kummallisesti aseteltu siten että leipä ja liha olivat vierekkäin ja jogurttia oli todella vähän.


Lisätty: 2008-06-11

Maailman paras rullakebab, tulisella kastikkeella..


Lisätty: 2008-05-18

Rullakebab aivan loistava. Jättirullaa ei kannata ottaa...On melkein samaa kokoa tavallisen kanssa. Hyvä palvelu. Kebabit todella hyviä. Kilpaillijalla huonommat kebabit, mutta paremmat pizzat.


Lisätty: 2008-03-23

Vakio paikka...Myyjät heittää rentoo läppää =)


Lisätty: 2008-03-17

Liha hikistä mössöä, kastike mitäänsanomatonta. Salaatti hukutettu kastikkeeseen. Pizzat kuivia känttyjä. Palvelu on ihan ok ja omistaja usein paikalla. Usein ruuhkaa ja hinnat nykyään käsittämättömät.


Lisätty: 2007-11-23

Aivan mahtava paikka.Siisti ja hyvää ruokaa sekä palvelua saa aina. Niin aikuisille kuin lapsillekin jää aina käynnistä hyvä mieli. Lapset huomioidaan todella mahtavasti antamalla tikkari tai jäätelö jälkiruoaksi,aikuisille kahvia ja kaikki tulee kaupanpäälliseksi.Annokset on hyviä ja isoja. Paras on kyllä ehdottomasti rullakebab...pizzatkin on todella hyviä.Enpä tässä kaupungissa enää muualla käy kebabille enkä pizzalla;)


Lisätty: 2007-11-03

Ihan hyvää peruskebabbia. Palvelu on hyvää ja paikka on siisti. Kalliit hinnat.


Lisätty: 2007-10-28

Kallis tavaran laatuun verrattuna. Joku harjoittelijapiekko kämmäsi kaikki tilaukset sekaisin lounasaikaan, kahden hengen seurueemme sai safkat reilun vartin heitoilla, vaikka samaan aikaan tilattiin. Lihan laatu oli mitä oli ja rullan koko säälittävä.


Lisätty: 2007-10-27

Meikän vakiopaikka


Lisätty: 2007-08-14

Erittäin siisti ja tyylikäs paikka verrattuna perus kebabpaikkoihin. Myös lasten leikkipaikka. Palvelu äärimmäisen ystävällistä. Hampurilaisannos kuulemma hyvää ja reilun kokoinen (En itse maistanut), kebabeja en ole maistanut, mutta pizzat häviävät kyllä koossa,laadussa ja maussa kilpailijan firmalle. Siisti paikka ja hyvä palvelu, jos haluaisin syödä paikanpäällä, söisin täällä. Mukaan ottaisin kilpailijalta (paremmat pizzat).


Lisätty: 2007-06-27

aivan ihana mesta! henkilökunta mukavaa ja iloista väkeä, ilo katsoa! sisustus on viihtyisä ja erikoinen, siitä suuri plussa!! ruoka on kanssa maittavaa ja suuret annokset..eroa en vain huomaa jättirullakebabilta ja normaalilta, mutta virhe varmasti näössäni.. mutta hyvää jatkoa teille! :)


Lisätty: 2007-04-11

Odotettu parannus Uudenkaupungin kebab-tarjontaan. Todella hyvä liha, maukas, koostumus sopiva ja tasaisen laadukasta. Hyvät annokset, salaatti aina tuoretta ja kastike maukasta. Palvelu on aina hyvää ja annokset tulevat ripeästi lounasaikaankin. Pizzat ovat myös hyviä.


Lisätty: 2006-12-09

Hirmu ilmoista palvelua ja pientä flirttiä tyypilliseen tapaan. Tulinen kastike on niin tulinen, että jos et ole valmis njuomaan kahta seuraavaa päivää gallonoittain vettä-- älä ota sitä!! Paikka on sijainniltaan mitä parhain, vie torin toisella laidalla olevasta pikaruokaketjusta asiakkaita, mutta Eka on kyllä asiakkaansa ansainnut. Sisustus on värikäs ja erilainen. Seinät lämpimän sävyiset. Nurkassa iso, todella ISO taulu-tv. Keskellä ravintolaa solisee puro. Ikkunoista näkee torin elämää. Rullakebab (MIETO) on parasta, mitä olen ikinä maistanut. Pizzat tavanomaisia kebab-paikoille, eivät hyviä, eivätkä huonoja.Seiskan pintaan. Annokset ovat isoja, kebab ranskalaisilla syöttäisi kaksikin henkeä,samoin kuin suosikkini rullakebab. Toivottavasti paikassa riittää asiakkaita, minulle se on juuri sopivassa paikassa. Ruokatunnin aikana hakea pikaisesti jotain mukaan. Palvelu on aurinkoista! Ruoan aikana tullaan kysymään maistuiko. Vettä tuodaan kannuun lisää pyytämättä. Kahvit saa aina jälkiruoaksi, kuin myös pari omistajan kotimaaasta olevaa karkkiakin. Työntekijät ehtivät aina jutella muutaman mukavan sanan ja paikasta lähtee vastsa täynnä ja iloinen virne naamalla.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute