Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Toli

Toli

 

Laurintie 145
01400 Vantaa
Postin ja pankin vieressä


Liha  8 Kastike  7.3 Lisukkeet  7.3  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  8.8 Siisteys  7.8 Hinnoittelu  8.8 Pankkikortti  Eos    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 22 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-09-05

ei voi kyllä kehua. liha oli kumimaista ja aika pahaa. ei tuu käytyä toista kertaa


Lisätty: 2009-02-22

Jos tahdon kebabia tai pizzaa, soitan automaattisesti tänne, ennen olin suzanin kannalla, mutta suunta vaihtua tämän paikan rapeiden ranskalaisten, lämpimän ja MAHTAVAN kebabin takia!


Lisätty: 2009-01-15

Hyvä ravintola, vaikka kebab on liian isoa. Sisustus ei ole oikein hyvä


Lisätty: 2008-04-17

Aiemmin tilasimme pitsaa aina Suzanista, kokeilimme Tolia ja sitten onkin aina tilattu sieltä. Tosi ystävällinen kotiinkuljettaja, edullisemmat hinnat kuin Suzanissa ja pohja pitsassa mielestäni paras Vantaalla. Ainoa huono seikka on se, että pitsa on vähän pienempi kuin esim. Suzanissa. Saattaa johtua siitä, että pohja ei ole niin paksu taikinalätty. Itselläni nälkä lähtee, mies toivoisi pitsaan hieman lisää kokoa.


Lisätty: 2007-11-14

Kävin rekolassa sijaitsevassa pizzeriassa syömässä tänään aamupäivällä , tilasin pizzan , joka oli aivan omaa luokkansa. Palvelu oli erittäin hyvä ja jäi jopa hyvä mieli kiitoksista. Onnea ja menestystä pojille ! Uskon että he tulevat menestymään liiketoimessaan.


Lisätty: 2007-11-06

Käytiin kaverin kanssa tämä paikka katsastamassa kommenttien perusteella, eikä tuottanut pettymystä. Otettiin perinteiset Iskender kebabit. Annokset tulivat ripeästi (n. 5-10min) ja odotellessa rupateltiin omistajan kanssa autoista niitä näitä. Kun annoksen sai nenän eteen, niin lihan vaaleahko väri epäilytti hiukan, ja kastike oli myös suhteellisen ohutta. Ensifiilikset ei siis kovin hyvät, mutta kun sapuskaa alkoi mättää naamaan niin muuttu mieli täysin. Liha, kastike ja leipä olivat erittäin maukkaita. Kastiketta oli todella reilusti ja päälle oli survottu vielä ripaus valkosipulia joka toimi erinomaisesti. Lopun häämöttäessä alkoi tuntumaan ettei annosta millään jaksa syödä loppuun, mutta kyllä se väkisin upposi. Sitten pitikin sulatella siinä syömisen jälkeen vielä 10 minuuttia ennenkuin uskalsi lähteä liikenteeseen, sen verta reilun kokoiset annokset oli tarjolla. Sisustus oli ehkä vähän kolkko vaaleine seinineen mutta muuten liikkeen olemus oli erittäin siisti ja asiallinen. Suosittelen kokeilemaan.


Lisätty: 2007-10-19

parhaat kebabit. muissa paikoisssa aina raakoja kermaperunoita ym. täällä ei koskaan! pizzat tosi maukkaita ja hyviä


Lisätty: 2007-09-16

Suzanin kebabin jälkeen päätin seuraavaksi tilata Tolista ja järkytyin Tolin kebab annoksista. Tilasin Tolista ensimmäistä kertaa ja oli taatusti viimeinen kerta. Vetiset perunat ja sisältä raakoja. En tiennytkään, että noinkin huonolaatuisia lohkoperunoita saa. Olikohan ne keittänyt kuumassa vedessä niitä perunoita. Kebab oli oudon haalean väristä, kastiketta niukasti. Todella pienet annokset, jos haluaa tulla kylläiseksi niin 3 annosta pitäis syödä jos pystyy, tarkoitan tolla, että ruoan laatu oli todella huonoa. Viesti ketjun aloittaja taitaa olla Tolin oma työntekijä, kun niin kehuu hyväksi. Positiivisia asioita en juurikaan löytänyt.


Lisätty: 2007-08-12

Mukava paikka palata aina uudestaan ja uudestaan. Hyvää palvelua, hinnat kohtuukunnossa. Tosi hyviä jätkiä töissä siellä, tervehdyksiä satelee, kun ohittaa Tolin kymmenenkään metrin etäisyydeltä. Hyvät lounas-alennukset.


Lisätty: 2007-04-24

Kävin tänään Tolissa syömässä rullakebabin.Kastike oli hieman salaattikastikkeen oloista. Ainoa miinus tulee siitä että chiliä ei rullassa ollut ollenkaan. Henkilökunta on myös ystävällistä.


Lisätty: 2007-04-13

pidän kyseisestä ravintolasta henkilökunnan takia :), erittäin ystävällistä väkeä. Kastike on aivan omaa luokkaansa , pidän siitä erityisesti... Hyvä että Rekolaan saatiin vihdoin kebab- ravintola!


Lisätty: 2007-01-21

Toli on aika uusi mesta, avattu vasta vajaat pari viikkoa sitten. Tyhjinä hohtavat valkoiset seinät antoivat vähän kolkon vaikutelman, mutta ehkä niille ajan myötä tulee täytettä. Koeannokseksi valitsin kebabin ranskalaisilla. Sapuskaa ei joutunut kauhean kauan odottelemaan, se oli ihan mukiinmenevän kokoinen ja maittava. Liha oli ihan hyvää, mutta annos oli ehkä hieman vetinen. Kastikkeesta en saanut oikein selkeää kuvaa, kun tuntui olevan aika hyvin ja enemmänkin lihat tuntuivat olevan jonkinlaisessa läpinäkyvässä liemessä. Niinpä osa ranskalaisistakin oli vähän veteliä. Maussa ei kuitenkaan ollut sen enempää valittamista. Palvelusta jäi hyvä kuva. Tilauksen otti vastaan pirteän ja mukavan oloinen nuorimies, ja pois lähtiessä kiittelyjä ja hyvästelyjä sateli joka suunnasta. Hinnoittelu oli perustasoa (kebab ranskalaisilla 6,50€) ja yhdessä kulmassa ainakin oli kahvipannu ja kuppeja, sain vaikutelman että kahvi kuuluisi hintaan.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute