Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kaarina > Sininen Ruusu

Sininen Ruusu

 

Eerikinaukio 7
20780
Kaarinan tori


Liha  5.3 Kastike  5.2 Lisukkeet  4.9  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  5.5 Siisteys  5.5 Hinnoittelu  5.4 Pankkikortti  Eos    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 22 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-14

Aivan kelvoton paikka olevinaan hienosta imagosta huolimatta, ei voi suositella kenellekään. Kahdesti ruoka on ollut kylmää eikä itse maussa ole muutenkaan kehumisen sijaa. Ei näin. Vanha Dalia monta vuotta sitten oli loistava, mutta uusien omistajien ja ravintolan nimien myötä onnistumiskäyrä on mennyt alas päin nopeammin kuin maailman tämänhetkinen finanssitilanne.


Lisätty: 2008-08-06

surkeaa. ei tehnyt mieli syödä loppuun rullakebua, enkä syönytkään. ei tehnyt mieli edes aloittaa... salaatti jotain edellispäiväistä.


Lisätty: 2007-12-31

loistava sekä palvelu että ruokaa!


Lisätty: 2007-12-14

Todellinen yllätys tämä paikka. Todella siistit ja avarat sisätilat. Ruoka-annos oli kohtalaista asteen verran suurempi ja liha tuoretta ja maistuvaa. Salaattikin oli tuoretta ja kastike myös siinä hyvää. Asiakaspalvelu erinomaista.


Lisätty: 2007-08-07

rullakebun salaatti ei ainakaan ollut tuoretta...2 tomaatin palaa, 2 siivua tavallista kurkkua. suuri osa rullasta meni roskiin kun oli melko kehnoa.


Lisätty: 2007-08-02

Ihan hyvää ravintolla loistavasti sisustettu ja paljon muita hyviä ruokia kun pizzaa


Lisätty: 2007-06-15

Tilasin tänään perjantaina Kaarinan Sinisestä Ruususta Peperoni Pizzan kotiinkuljetuksena. Nälkä oli kauhea, joten pettymys oli todella suuri: pizza oli räiskästy siihen laatikkoon tyylillä "ihan sama miten se siel laatikossa on" kaikki lisukkeet olivat valuneet keskelle pizzaa ja pizza oli todella epämiellyttävän näköinen! ihan pelkkä muusi lätty, hyvä kun auki sai. Tuskin oli ihan lähettipojan syytä, en tiedä, mutta näytti vaan siltä että eipä oltu paljoa välitetty ruoan ulkonäöstä tällä kertaa! Kyllä tässä putosi paikan pisteet aikas rajusti alaspäin.


Lisätty: 2007-05-22

Ei ikinä tänne enää. Heikoimpia kebabeja, joita olen ikinä syönyt. Liha oli todella kummallista.


Lisätty: 2007-04-04

Tästä "ravintolasta" kannattaa pysyä kaukana. Söimme kebab ranskalaisilla. Ruoka oli kylmää, ei maistunut kebab lihalta ja salaatti maistui mullalta. Palvelu oli surkeaa. esimerkkinä : viereisen pöydän pariskunta tilasi lasillisen maitoa niin omistaja lähti hakemaan sitä kaupasta. Hinnat on pyöristetty ylöspäin. Tilasimme kaverin kanssa samat annokset mutta hinnat olivat erit. Ruoan ainoa hyväpuoli oli juoma. Älkää käykö täällä!

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute