Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Valkeakoski > Inter Pizza & Kebab

Inter Pizza & Kebab

 

Apiankatu 5
37600 Valkeakoski
Vanhan kotipizzan tilat
http://www.interkebabpizza.fi/

Avoinna: Ma-Pe 10.30-21.00  La-Su 11.00-21.00


Liha  9 Kastike  8.8 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  9.4 Siisteys  8.6 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 6 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-09-01

Jo pari vuotta käyttänyt 95% pelkkää Interiä. Ei tarvitse enää lähteä kotoa mihinkään kun kuljetuspalveun ennätys 11 min soitosta on ihana kasa riekaleita odottamassa nauttimistaan. Paikanpäälläkin kyllä ruoka maistuu. Koskin paras kebab, kiitän suuresti että tämä paikka on minun kotikaupungissani. Mukava henkilökunta ja homma toimii aina. Myös pizzat ja salaatit hyviä.


Lisätty: 2009-04-08

Loistava krapulaKebab mesta. Tilaan täältä joka viikko kebabit himaan. Ennätys on 11 minuutissa soitosta tuli ruoat kotiin, tätä voi jo sanoa nopeudeksi! Annoksen mukavan kokoisia ja hyvää vaihtelua Koskin kebab-valikoimaan. Pizzoista en oikeen osaa sanoa juuta enkä jaata.


Lisätty: 2009-02-07

Inter-kebabissa on hyvät kastikkeet ja lihat. Sisustus on mielestämme erittäin kaunis ja moderni. Palvelu pelaa ja kepap maistuu. Hyvä paikka kaikenkaikkiaan. Suosittelen!


Lisätty: 2008-09-20

Hyvä tulokas, kotiinkuljetus iso plussa. Iskender iso ja todella maukas. Pizzat eivät ole lähelläkään kebabien tasoa.


Lisätty: 2008-03-23

Koskin paras. Jätkät todella ystävällisiä. Kotiinkuljetus nopea. Ainoa mitä kaipaa, on salaattipöytä jos pizzalla käy. Kebab ja pizzat loistavia. Hinta aika korkea, mutta aina sen maksaa kun tietää mitä saa.


Lisätty: 2006-12-17

Kerran vasta ruokaillut uudessa Koskin kebabissa. Otettiin mukaan kebabit. Palvelu oli mukavaa, äijät oli hyvällä tuulella. Paikassa oli vielä hieman hommat vaiheessa, koska se aukesi vasta juuri. Annos oli ihan ok, samaa tasoa kuin Hämeenlinnan vastaavassa. Hyvää salaattia, ja kebab-kastikekkin ihan hyvää! Liha ihan kivan makuista ja pehmeää, enemmän sitä olisi kyllä saanut olla.Ranskalaiset rapeita juuri niinkuin kuuluukin. Tarvitsee vielä jatkossa maistaa pitsaa ja todeta sen aromi. Toivottavasti tulisi myös kotiinkuljetus koska sellaista ei Koskista nyt löydy. Tervetullut lisäys koskin kebab kategoriaan!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute