Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kaarina > Dalia Kebab-Pizzeria

Dalia Kebab-Pizzeria

 

Kaarinantori 7
20780 Kaarina
Kaarinan torilla
puh. 02-234 4429


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
73 arvostelua vuoden aikana (yht. 73 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-01-19

Minun makuun oikeen hyvää kebablihaa, pitsoissa erinomainen pohja


Lisätty: 2006-11-08

Paikka siistiytynyt ja viimeksi paikalla oli hyvä henkilökunta, mutta tänään ei. Myyjä ei tuntunut tietävän, että oli vielä lounashinnat voimassa. Otin rullakebabin mukaani ja tuoksu oli lupaava ja koko reilu, mutta väkevä kastike oli todella tulista ja vei muut maut mukanaan. En pystynyt syömään siitä kuin kolmasosan. Miedosta kastikkeesta en tiedä, että onko hyvää, mutta en ihan heti menisi kokeilemaankaan tämän kamalan kokemuksen jälkeen! Intialainen ruoka viimeksi oli ihan ok.


Lisätty: 2006-11-07

Täällä en enää syö kebabia. Aina sitä jotenkin vanhojen parempien aikojen toivossa on tullut eksyttyä, mutta silmäni avautuivat viime käynnin jälkeen. Kebunkastike maistuu vanhentuneelta salaattikastikkeelta, kebuliha ei myöskään kovin maittavaa. Rullasta meni 1/3 roskiin, täytyy myöntää. Kioski on vienyt ajat sitten Kaarinan herruuden.


Lisätty: 2006-09-27

Paikka on uudistunut remontin ja nimenvaihdon myötä. Ravintola on nykyisin siisti ja sieltä saa myös intialaista ruokaa. Palvelu on erinomaista, ja myyjä-tytöt nättejä suomalaisia flikkoja. Ruoassakaan ei ole mitään valittamista! ;)


Lisätty: 2006-09-24

Tämä ravintola taitaa olla jo (onneksi) historiaa. Omistajat vaihtuivat niin usein ettei edes myyjät, asiakkaista puhumattakaan, tienneet mikä tarjous on voimassa vai onko mikään. Säälittävää palvelua.


Lisätty: 2006-05-19

Kävin iltapäivällä ostamassa kebabin riisillä. Liha oli mautonta ja siivut paksuja, kastike ihan hyvää. Palvelu oli todella hidasta vaikka ei muita asiakkaita, meinasin jo lähteä pois. Salaatti oli nahistunutta kiinankaalia ja 1 tomatinsiivu pehmeä. Ehkä kokeilen Hovirinnan kioskia seuraavaksi.


Lisätty: 2006-04-13

Kamalaa kebabbia...


Lisätty: 2006-03-24

Muutamia kertoja ollaan käytetty kotiinkuljetuspalveluna ruokaa.. aina on ollut jotain ongelmaa, huono laatu ym. viime tilaus saa jäädä viimeiseksi, tilasimme rullakebabeja, ne oli kuin auki revähtäneet letut niukoilla täytteillä.


Lisätty: 2006-03-14

Kerran on pizza palanut, mutta sain uuden ilmaiseksi tottakai. Lounastarjous hyvä (mikä tahansa pizza/kebab + .33l juoma = 6 euroa). Kerran kävin niin sanoivat ettei voi ottaa kebabia kun liha on loppu :) No otin sitten pizzan. Palvelu hyvää ja sisustus kans! ++++


Lisätty: 2006-02-10

olen käynyt daaliassa jo jonkin aikaa ja täytyy sanoa että ruuan taso kyllä tosiaan heilahtelee välillä. Kebabit ovat hyviä, mutta minuakin häiritsee välillä tuo mikron kilahteku takahuoneessa. Pizzatkin erittäin hyviä, mutta tein viimeksi ostaessani mokan ja tilasin pizzan, missä oli chiliä. Pizza oli täynnä chili maustetta ja ensimmäisen palan jälkeen pizza ei maistunut enää miltään, sillä suu paloi totaalisesti. Näitä pikkuasioita lukuunottamatta dalia on Kaarinan paras kebu paikka.


Lisätty: 2006-01-27

Kebabbi on usein kärventynyttä. Ranskalaiset ovat tikkuperunoita, itse valmistaen ne saa paremmin. Pitat on aika heikkoa, mutta syötävää. Salaatinkastike on suoraan kaupan valikoimasta ja aika heikon makuista.


Lisätty: 2006-01-02

Käytiin hakemassa kyseisestä paikasta rullakebab. Vanhaan tapaan pyydettiin vahvalla mausteella, mutta tämä kerta oli ihan erinlainen. Eli sanottiin että kolme rullakebabia, yhteen tulee vahva mauste ja kahteen mieto. No sekaisinhan ne meni ja lapset polttivat kotonaan suunsa.


Lisätty: 2005-12-26

Muuten hyvä paikka mutta kerran sain lihaa, joka maistui raa´alle.


Lisätty: 2005-12-22

Ihan hyvä paikka, rullat hyviä, mutta niissä liian vähän täytettä. Kastike oli ennen hyvää, mutta uusi kastike ei ole kovin kehuttavaa.


Lisätty: 2005-11-27

Hmm,aikas mielenkiintoisia nuo rullakebabit. Kastiketta on kyllä mielestäni turhan liikaa sillä sottasin hienon paitani sillä,liha o on melko mureaa mutta erillaista kuin verrattavissa Jyväskylän kebuihin,missä yleensä kebabin syön.Ihan maukasta!


Lisätty: 2005-11-16

Tykkään tän paikan rullakebuista.


Lisätty: 2005-11-07

Täältä tuli lähinnä kotiin tilattua pari vuotta takaperin pizzaa sekä kebabia. Lopetin kuitenkin ravintolassa asioinnin liian laadunvaihtelun takia. Välillä sain keskitason kebabia, jossa ranskikset olivat hyvin maustettuja ja suussa sulavia. Toisaalta, sain myös vähän väliä huonompaa tavaraa ja kerran todella ala-arvoisen kebun, jossa liha maistui oudolta, ja ranskalaiset olivat melko mauttomia ja annos oli vetinen! Pizzat olivat usein maukkaita, mutta välillä hieman liian pieniä. Nyt olen taas uskaltautunut paikkaan rullakebun perässä, ja se totta vie maistuu herkulliselta! lihaa ja muit a lisukkeita riittää ja itse rulla on ahh, paksu ja suorastaan ihanan makuinen! Kebab-elämys sieltä paremmasta päästä! Koko on juuri sopiva, nälkä on aina lähtenyt kielen lisäksi. Ainakin rullaa & aurarullaa voin suositella isolla kädellä!


Lisätty: 2005-11-06

Enpä pitkään aikaan uskaltanut käydä tuolla johtuen siitä että kebabien taso vähän heilahteli. Välillä ihan maukasta ja sitten taas ihan pohjatasoa. Mutta rullat ovat tuolla ihan buenoja, sen uskaltaa tilata kyllä nykyään aina.


Lisätty: 2005-08-26

Pita oli rasvasta vettynyt. Salaatti tylsää jäävuorisalaattia mauttomalla kastikkeella. Lihan kastike puruista ja melko makeahkoa.


Lisätty: 2005-05-19

Kuuluu sarjaan mieto mesta. Tosin pöydässä on yleensä tulista litkua.


Lisätty: 2005-05-07

Palvelua sai odottaa ~10min, vaikkei ravintolassa ollutkaan ketään muita, kebabit tulivat ajallaan, mutta aika mauttomia olivat. Ihan perustasoa, mutta tiedänpä, ettei toiste en ajatellut meneväin. Kovasti väittivät omaavansa anniskeluoikeudet, mutta eipä olutta ollut myynnissä.


Lisätty: 2005-05-05

Opiskeluaikoinani tuli käytyä paljon kyseissessä paikassa ja palvelu oli ystävällistä, huonoina puolina mainitsen että, vc-tilat ovat ankeat ja leimaliput eivät ole voimassa


Lisätty: 2005-04-25

Alussa homma pelasi aivan mainiosti tavalliseen tapaan ostin kebab ranskalaisilla 5.50e, joka sisälsi juoman, joka tavallisesti olisi ollut aivan kohtuu hinta. Odotellessani pelästyin kun jostain kuulin kuin mikron kilahduksen, no luulimpa sitten että se tuli TVstä jossa rullasi joku saksalainen mainoskanava. Pelot vain vahvistuivat kuin kebabini saapui. Reunimmaiset kebabit jotka eivät olleet kastikkeen peitossa olivat kovia ja tummentuneita ja maistuivat aivan puulle. Muut olivat vain kuivia, jotka sain kastikkeen avulla mahalaukkuuni. Se oli aivan selvää pakastekebabia. Kotiin olisi kannattanut jäädä ja vetästä naamaan parin euron mikrokebabi. Kuukausi ilman kebabia ja sitten tälläistä. aijai, miinusta.


Lisätty: 2005-03-16

Olen käynyt Daliassa parisen vuotta. Palvelu on ollut ystävällistä ja toiveeni on aina toteutettu joustavasti. Omistaja kertoi valmistavansa kebablihan itse, mikä on aina plussaa. Pizzassa on paljon täytettä ja kotiinkuljetuskin pelaa. Remontin jäljiltä paikka näyttääkin ihan erilaiselta.


Lisätty: 2005-02-19

Kävin arvostelemassa tämän ravintolan jo kertaalleen. Otankin sanani takaisin, sillä noin tunti takaperin hain rullakebabin ja pettymys mitä suurin. Annosta tilatessani minulta ei kysytty mitään. Ei edes kastikevaihtoehtoa. Lihan maku oli muuttunut viimekertaisesta huonompaan suuntaan ja mikä pahinta, väliin oli tungettu "jäävuorisalaattia", mikä tosin ei ollut vihreää vaan limaisen läpinäkyvää...jos nyt joku ymmärtää mitä tarkoitan. Kebabin koko oli paljon muuttunut,siis sekin pienempään. Ja kaiken lisäksi voin vain todeta, että ei ole edes rahasta kiinni, kunhan saa kunnon syötävää. Joten suuntaan ensi kerralla Turkuun.


Lisätty: 2005-02-03

Liha sopivasti mausteista, joskin aina silloin tällöin varmaankin mikrossa lämmitettyä..


Lisätty: 2005-01-29

Olemme käyneet mieheni kanssa muutaman kerran syömässä kyseisessä paikassa. Liha oli monta kertaa parempaa kuin hovirinnan kioskissa. Palvelusta ei mitään mainitsemisen arvoista, paitsi että annoksia on joka kerta odoteltu n.20 min. Oli asiakkaita tai ei.


Lisätty: 2004-12-17

Ostin kaksi kebabia ranskalaisilla, ja vielä tuplalihalla. Annokset kovin mauttomia, ja lisäksi ei taidettu ymmärtää mitä tarkoittaa "tuplaliha". Hinnan he kyllä he siitä ottivat. Nälkä jäi, rahat meni. Ja vielä kerran: ei kyllä ollut mikään "kebab-elämys"... En voi suositella.


Lisätty: 2004-10-09

Kävin syömässä pari päivää sitten kyseisessä paikassa ja kebabbien taso oli noussut entisestä. Sain erittäin maukkaan kepsun, mutta salaatti maistui mullalta.


Lisätty: 2004-10-05

Ihan hyvä paikka, täällä käyn usein pizzan hakemassa, parasta pizzaa koko Turun alueella! Kebabit myös hyviä, lihassa mukava määrä mausteita, mutta tuntuu kuitenkin joskus hieman epämääräiseltä.


Lisätty: 2004-08-01

Palvelu on asiallista ja ystävällistä, mutta kebabin kehoitan jättämään väliin, sen sijaan pizzat on ihan hyviä..


Lisätty: 2004-06-04

Kebabit parempia kuin pizzat. Pizzat kuivahkoja ja usein myös kärähtäneitä. Kebabeista lähtee hyvin nälkä ja liha on hyvää. Tulisesta kastikkeesta puuttuu se jokin, joten tabascoa kannattaa lisätä itse.


Lisätty: 2004-05-29

Ihan hyvä kebab-pizzeria hyvällä paikalla Kaarinan keskustassa. Pizzat parempia kuin kebabit. Annokset sopivan kokoisia. Tulinen kastike pettymys. Kotiinkuljetus toimii nopeasti, joten ruoka tulee lämpimänä perille.


Lisätty: 2004-04-04

Pizzat ihan hyviä, mutta kebabeista ei niin hyvää palautetta tihku. Ruoat voivat olla kylmiä, mikä varmaankin johtunee siitä että ne lämmitetään mikrossa. Liha ja kastike melko mitäänsanomattomia Turun tasoon verrattuna.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute