Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kemi > Aladdin Kebab

Aladdin Kebab

 

Keskuspuistokatu 6
94100 Kemi
Panimoa vastapäätä
puh. 016-221 420

Avoinna: Ma-Ti 11.00-23.00  Ke-La 11.00-05.00  Su 11.00-23.00 


Liha  6.3 Kastike  7.8 Lisukkeet  6.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5.7 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 55 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-07-05

ihan sairaan hyvät ruuat. Lohkoperunat valkosipulivoilla ja tulisella kastikkeella ja juomaksi joko pari maitoa tai lasinen kokis! Adi on äijä!


Lisätty: 2008-04-26

Syötyä tuli, mutta pieni ja kallis annos. Tuliseksi maustaminen ei onnistunut. Tuli kotikaupungin kebab paikkaa ikävä. (Jämsä, Taksimi)


Lisätty: 2008-04-19

Omistaja oli paikalla kun tein tilauksen ja sain jotain muuta, kun sanoin asiasta hän sanoi jotain painokelvotonta asialliseen kommenttiin! Siinä meillä varsinainen asiakaspalvelun ammattilainen! Onneksi hän on yleensä paikalla vain viikonloppuisin.


Lisätty: 2008-04-13

on se vaan hyvää, kastike varsinkin. antalaya.


Lisätty: 2008-03-19

Jos missään niin täällä ei saa hymyn häivähdystäkään myyjältä, myös katsekontaktin luominen on ylivoimaisen vaikeaa. Palvelu on tylyäkin tylympää, ja siihen ku lisätään vielä lattea annos, niin ei tee montaa kertaa mieli käydä.


Lisätty: 2008-02-14

Kaupungin paras kastike, erittäin hyvän makuinen ja sitä saa paljon! hyvän makuista lihaa ja ruoat muutenkin hyvät.


Lisätty: 2007-12-27

ihan syvältä, hampurilaiset ainoa hyvä tuote täällä. Annokset ovat PIENIÄ JA KALLIITA. Ranskalaiset pahoja ja liha syötävää mutta koska annos on noin pieni niin silloin luulisi rahoillaan saavan edes jotain gourmeeta mutta kun ei. Tänne jos joskus eksyn niin ainoa mitä kannattaa ottaa on burgerit, muut tuotteet aivan täysin sataprosenttisen ala-arvoisia hintaansa nähden. Ja kebubbipaikkoja olen sentään kolunnut ympäri Suomea ja tämä on yksi niistä huonoimmista. Palvelu tosin oli hyvää ja paikka siisti. Siitä plussaa.


Lisätty: 2007-10-01

Kebabbila huonoimmasta päästä mitä on koluttu ja niitähän on koluttu vaikka kuin, suomessa ja rajojen ulkopuolella. Liha on kohtuullista, mutta kallistuu enemmän huonon kuin hyvän puolelle, kastikkeet perussettiä mutta annokset...Mitkä annokset, nälkäinen kärpänenkään ei tulisi kylläiseksi niistä miniannoksista mitä siellä tarjoillaan. Ranskalaiset ja salaatti myöskin enemmän huonon kuin hyvän puolella. Eli pienet, ei niin maistuvat annokset ryöstöhintaan. Ei kiitos. Kännipäissään voin erehtyä muuten en. Ainut hyvä safka mitä täältä löytyy on burgerit, kebubbia en täältä osta mutta jos on pakko tänne tulla niin burgereita voin suositella, kebubbeja en suosittele kellekkään.


Lisätty: 2007-01-01

ainoa ylpeydenaihe todella mehevät burgerit, jotka toisaalta nekin ylihinnoitettuja. kebabia metsästäessä kannattaa kääntyä stadin chilin & kebabin suuntaan ennemmin kuin aladdiniin


Lisätty: 2006-11-04

huippu safkat. Varsinkin kebab ihan millä tahansa lisukkeella on todella hyvää....en ole löytänyt muualta vielä näin hyvää kebab paikkaa. palvelu myös erinomaista yleensä.(en ole kyllä koskaan suffelia saanut...per...e!)


Lisätty: 2006-09-17

Näin kokkina voin sanoa että aivan hirveätä saissea!!Hinta pilvissä ja itse liha + kastike maistuu tomaattimurskassa uivalle lihamurekkeelle!!Ranskalaiset ja salaatti ok,mutta eipä paljon pelasta!Ei voi suositella edes säälistä kenellekkään..


Lisätty: 2006-06-08

¨Valitettavasti erittäin suuri pettymys. Ainoa kehumisen aihe oli että limukka maistui.


Lisätty: 2006-03-22

Hampurilaiset loistavan hyviä ja erilaisia muihin verrattuna! Kebabit hyviä myös, mutta EN KOSKAAN saa kebabannokseen ylimääräisiä pepperoneja mukaan, vaikka omistaja joka kerta niin lupaa. Ruuista täys kymppi.


Lisätty: 2006-01-26

Perunamuusi on ihan itse tehtyä eikä mitään jauhomuusia. Vähän kalliimpaa kuin muualla. Mutta hyvää ja halpaahan ei olekkaan.


Lisätty: 2006-01-18

Monta kertaa on kebabit haettu, joskus töihin ja joskus kotiin. Usein miten ravintola-illan jälkeen kebab annos löytää tiensä mukaan. Pienehköt annokset, joutuu aina ottamaan perhekebabin ja hinta kipuaa ylös. Hyviä mainostekstejä.


Lisätty: 2006-01-17

Jos unohtaa välillä hinnan ja yksinkertaisesti maksaa laadusta niin kannattaa Kemissä olessa syödä täällä. Liha on sitä tavallista "ei-mitään-erikoista-vaan-jotain-teollista-ihmevarrasta" jota saa tod näk. 99% kaikista paikoista suomessa. Ei siis oikeaa kunnon lihaa, mutta hyvää kuitenkin Salaatti ja lisukkeet sen sijaan ovat aina raikkaita ja tuoreita. Samoin kaikki muut raaka-aineet. Olen syönyt noin 200 kertaa ko. paikaissa ja laatu on aina primaa. Tosin kemiläissiirtolaisena Etelä-Suomessa en ole päässyyt viimeisiin vuosiin testaamaan Aladdinia. Jos haluat laatua mutta annos on mielestäsi pieni, ota kaks. Jos ei rahat riitä, tee makaroonia ja HK blååta kämpillä.


Lisätty: 2006-01-16

itse kebabliha on parasta. Kebab salaatilla, slurps! Ja riisillä. Silti hintojen vuoksi tulee joskus käytyä muualla, mutta laadullisesti paikka on tosi hyvä.


Lisätty: 2005-12-10

Hinta-laatu suhde kohdallaan ja hyvä palvelu varsinkin omistajan ollessa töissä. Kaupan päälle saa aina jotain jolla saa suun makeaksi (neekerinpusun tai suffelin) Paras ruoka on aladdin kebab valkosipuliperunoilla, joka siis tarkoittaa lohkoperunoita jotka uivat tulisessa valkosipulikastikkeessa (7e)!


Lisätty: 2005-07-27

Iso plussa persoonallisesta tuotekavalkadista sekä monivuotisesta yrittämisestä.


Lisätty: 2005-04-15

Monet kerrat on tullut käytyä syömässä. Hinnat tosin ovat aika korkeet ja paikka on hirmu pieni, mutta yöelämän jälkeen sieltä on kiva hakea ruokaa.


Lisätty: 2005-03-19

Burgerit menee vielä alas ja joskus jopa hymyillen, kebabeissa kastike ok ja lihankin vielä syö, mutta annokset ovat aivan uskomattoman pienet. Kemiin ei ainakaan kebabien takia kannata matkustaa. Palvelu tosin ystävällistä ja paikka siistin oloinen mutta mutta. Kaivelemaan jäi.


Lisätty: 2004-10-13

Vallan mainio paikka. Ainoa miinus tulee kalliimmasta hinnasta kuin yleensä muualla. Mutta sehän on vanha totuus että hyvää ja halpaa ei kertaostolla. Omistajan kokatessa parhaat pöperöt. Joskus paiskaa kaupan päälle mukaan Suffeli-patukan. Aurajuustopurilainen on taivaallinen!


Lisätty: 2004-07-02

Ruoka-annokset eivät ehkä ole isoimmat mahdolliset, mutta ape on muuten kaikinpuolin tasokasta. Listalta löytyy kebabien lisäksi muunmuassa todella maistuvia purilaisia. Tilat ovat melko pienet, mutta kummasti sinne ravintolaillan jälkeen väkeä mahtuu. Sijainti ravintoloihin nähden todella hyvä.


Lisätty: 2004-05-27

Kebab muusilla parasta mitä Aladdinista saa. Kebabia on riittävästi ja se on maistuvaa. Pelastanut monta kertaa nälkäisen taistelijan.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute