Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Kilim Turkish Cuisine

Kilim Turkish Cuisine

 

Revontulentie 1
02100 Espoo
Tapiolan vesiputoustalolta n. 900m-1km Länsiväylälle päin
puh. 09-464656
http://www.kilim.fi

Avoinna: Ma-Pe 10.30-23.00  La-Su 12.00-23.00


Liha  8.3 Kastike  7.5 Lisukkeet  8.6  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.9 Siisteys  8.2 Hinnoittelu  6.2 Pankkikortti  Kyllä    
28 arvostelua vuoden aikana (yht. 167 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-09-24

Karsea ruuhka lounasaikaan, heti ovella lappu että Visa Electron ei kelpaa. Lounaan voi maksaa joko heti tai syötyään (omituista). Liha ei ole keskivertoa kummempaa, lisukkeet paljolti papupohjaista tavaraa. Henkilökunta tuntui vähän väliä "jyräävän" päälle kun jonotti vuoroaan antimia hakiessaan. Ei nappaa ei, ei uudestaan tänne.


Lisätty: 2010-01-08

Lounasbuffet aivan pirun hyvä. Kaikki on tehty alusta lähtien paikanpäällä ja sen huomaa. Miinusta lounasajan hirveästä tungoksesta, pöytää joutuu usein odottamaan.


Lisätty: 2010-01-01

Makoikaa lihaa, niin paljon kuin napa vetää. Hakkaa mielestäni jopa legendaarisen Anin! Kastike on hieman kitkerää tahi etikkaista, mutta on parantunut viimeaikoina. Chilimaustekupista on hyvä lapioida hieman annoksen päälle tuomaan kaivattua tulisuutta.


Lisätty: 2009-03-22

Olin ennakkoarviointien uhri. Palvelu samanlaista kuin missä vain Kebab paikassa (jopa huonompaa), ostin seisovan pöydän koska aikaa oli jäljellä, kuitenkin kesken aterioinnin osa kerättiin pois. Muulla seurueella pihvit peruskamaa, vähän sitkeää ja aivan törkeän hintaista "ravintolan" tasoon nähden. Ei noilla hinnoilla Kilimiin.


Lisätty: 2009-02-14

Lounaspöytä salaatteineen on aivan loistava. Myös kebabliha sekä kastikkeet ovat laadukkaita. Valmiista annoksista ei ole kokemusta, mutta lounas salaatteineen ansaitsee kyllä täyden kympin. Miinuksena tietysti se, että paikka on ajoittain aikalailla täynnä lounasaikaan, ja parkkipaikkaakin saa metsästää kissojen ja koirien kanssa. Paikkahan ei sinänsä ole perinteinen kebabkioski, vaan Turkkilainen ravintola.


Lisätty: 2009-01-31

Täysin yliarvostettu paikka, hyvät safkat ja hyvä palvelu mutta hinnat aivan liian korkeat. ok, ehkä lounas aikaan voi olla eri asia, mutta illalla ei kannata käydä. Saman safkan/atmosfäärin/palvelun saa muualta lähes puoleen hintaan...


Lisätty: 2009-01-21

Ehdottomasti pääkaupunki seudun parhaimmistoa. Lounas aikaan tarjonta on monipuolista ja maistuvaa. Puitteet ovat viihtyisät ja palvelu hyvää. Kyllä täällä kelpaa käydä nauttimassa kunnollisen kebab-lounaan.


Lisätty: 2008-11-24

Täysin ylivoimainen kebab-mesta. Liha on mureaa, maukasta ja tuoretta, mutta kastike ehkä aavistuksen pliisua. Vähän lisää chiliä, suolaa ja pippuria, sekä n. tunti lisää hauduttamista saisi siihen potkua ja lisää aromia. Lisukkeina on tarjolla aina friteerattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa, hyviä oliiveja, marinoituja valkosipuleita, hummusta, salaattia, jogurttia, chilipalkoja, marinoituja kasviksia, bulguria jne jne. Eli siis kunnon meze-pöytä Lähi-Idän tyyliin. Kaikki on tuoretta, maukasta ja hyvistä aineista rakkaudella valmistettua. Houkuttelevuutta ei heikennä ruokien mukava esillepano. Henkilökunta on varsin asiallista ja hinnoittelu erityisesti lounasaikaan laatuun nähden erittäin kohtuullinen, joka näkyy melkoisena tungoksena puolen päivän aikaan. Kilim toimii joka kerta - vahva suositus!


Lisätty: 2008-11-15

Kodikas ennenkaikkea ja siisti paikka, 16.50 lounas, hieman kalliinpuoleinen mutta mielestäni ihan ok, ei mitään valittamista.ruoka oli hyvää, jotain makeaa olisi toivonut vielä jälkiruoaksi.


Lisätty: 2008-11-04

Peruskebabia kovaan hintaan. Palvelu?


Lisätty: 2008-11-03

Aikaisempia arviointeja luettuani oli käynti Kilimissä pettymys. Hinta-laatu suhde ei todellakaan ole kohdallaan, peruskebab 16,50 euroa ja pippuripihvi 23 euroa, jota ei lisäksi ollut valmistettu toivotulla tavalla. Ruoka maistui, muttei säväyttänyt. Alkupalojen ruoka-astiat saivat olla pöydällä koko ruokailun ajan ja jälkiruuaksi tilattu turkkilainen kahvi oli haaleaa. Illalla ruokaillessani oli kaksi muuta pöytäseuruetta, joten kiire ei voi olla syynä. Lisäksi kovasti kehutusta henkilökunnan ystävällisyydestä ja palvelualttiudesta ei näkynyt merkkejä.


Lisätty: 2008-10-22

Aivan loistava lounas-aikaan jos vaan tilaa löytyy. Suosittelen kaikille lämpimästi, ehdottomasti paras kebumesta jossa olen käynyt!


Lisätty: 2008-10-19

toivon että tämä on se oikea ravintola minkä muistan erityisen hyvin. Lounas-aikaan älyttömästi porukkaa. Pizzasta en tykännyt mutta kebab oli hyvää ensi kerralla kun kävin lounastauolla.


Lisätty: 2008-10-07

Loistava paikka, kebabistien pyhiinvaelluskohde!!!


Lisätty: 2008-09-26

Todella suuri pettymys kebabin ystävälle, kun oli kehuttu niin paljon. Lisukeet toki oli hyviä, mutta itse liha ja kastike pettymys. Kävin tosin lounas aikaan, mutta eiköhän samaa lihaa/kastiketta ole tarjolla myöhempäänkin.


Lisätty: 2008-08-23

Kilim kuuluu ehdottomasti kebab-buffettien eliittiin. Alkupalat ovat taivaallisia, eikä kebabissakaan ole valittamista. Myös listalta tilattavat annokset ovat oivallisia, mutta hinnakkaita. Sisustus kuuluu kebabravintoloiden kärkikastiin ja palvelu on erinomaista. Turkkilainen taustamusiikki synnyttää mainion kebab-tunnelman.


Lisätty: 2008-08-15

Kuten jo monesti todettua, tämä on Suomen The kebabpaikka, että mekka. Kilimin lihaa parempaa ei saa kuin Saksan parhaista dönerpaikoista ja sekin on hilkulla, että tuleeko oikeasti parempaa sielläkään. Kiva sisustus, äärimmäisen hyvä palvelu + Suomen paras lounasbuffee. Toinen suosikkini, Ravintola Ani jää toiseksi, lopulta aika selkeästi, ollen toki hyvä sekin. Näiden kahden jälkeen on pitkä kuilu seuraaviin.


Lisätty: 2008-08-08

Minun suosikkipaikkani, vaikka en ole muslimi. Liha todella hyvää ja paikan omistaja on todellinen herrasmies ja Isäntä ! Arvosana 5 TM -tähteä ainakin. TM= Tekniikan Maailma. T: DI Espoosta


Lisätty: 2008-07-29

Lounasaikaa todella suosittu ja aiheesta. Lounasaikaan loistava hinta-laatusuhde (buffet 8.70 euroa ja tarjolla kaikenlaista herkkua turkkilaisesta keittiöstä kebabista ja erilaisiin salaatteihin. Todella maistuvat ruoat.


Lisätty: 2008-07-23

Pääkaupunkiseudun yksiselitteisesti ja ylivoimaisesti paras kebap- ravintola. Liha erinomaista, lisukkeet äärimmäisen hyviä ja palvelu erinomaista. Miinuksena lounasruuhka joka kertoo ansaitusta suosiosta. Ei mikään rappioräkälä joka tarjoaa kebabit mikrouunista pakasteranskalaisten kanssa, vaan oikea ravintola. Tälläisiä lisää tähän maahan.


Lisätty: 2008-03-14

Kaikinpuolin ihan ok paikka, mutta liha maistuu jauhelihalle sekä punainen kastike mautonta Pirkka paseerattua tomaattia ilman sen kummempia mausteita. Hienoa, että on tällaisiakin paikkoja missä saa syödä kebabia seisovasta pöydästä mahan täydeltä.


Lisätty: 2007-12-31

Rehellisesti sanottuna: ravintola oli yllätyksellisen hienosti sisustettu. Tunnelma oli kohdallaan ja olisi tehnyt mieli istua pidempääkin, mutta työt velvoittivat. Ruoka oli hyvää, liha maniota ja kastikkeetkin ihan hyviä. Palvelutiskille olisin toivonut reipasta hymyä huuleen ja iloista palvelua, mutta kassalla oli vain tavallinen jöröjukka. Huomasin että paikka vetää lounas aikaan melko paljon porukkaa. Eli paikka on myös suosittu. Olisiko mahdollista saada laajennettua tilaa lisää, sillä tuntui osittain melko ahtaalta syödä kun paikka oli täynnä. Ja kun tupa oli täysi porukkaa niin lisäannoksen noutaminen oli hidasta. Mutta kuitenkin mieleeni jäi hyvä maku ravintolasta ja tulen varmasti uudestaan! TASOKKAAN näköinen paikka!


Lisätty: 2007-10-01

hinta-laatusuhde huone. Yritetään tehdä tavallisesta ruokaravintolasta courme -paikkaa huonolla menestyksellä.


Lisätty: 2007-08-30

Enemmänkin ruokaravintola kuin kebeb-bari. Hyvä turkkilainen meininki, itse isäntä loistotyyppi. Ja kaikki ruoka erinomaista!!!


Lisätty: 2007-07-10

Vakio lounaspaikka, Kilimin lounasbuffetti täyttää vatsan kuin vatsan hyvällä kebabilla ja runsailla lisukeilla. Harmittaa vain äskettäinen 20c hinnankorotus, jolloin 8.20 lounarin lisäksi pitää kaivaa se ylimääräinen 20c.


Lisätty: 2007-06-26

Olen ylistänyt Kilimiä viimeksi vuonna 2005 ja laatua tarkkailevana Kebabin ystävänä päätin päivittää näkemykseni ravintolasta nyt 2 vuotta myöhemmin. Olen käynyt elämäni aikana varmaan yli 20 Kebab-paikassa ja Kilim on edelleenkin mielestäni paras Kebab-ravintola, missä olen käynyt. Heidän lounaspöytänsä aito kebab-liha erilaisine lisukkeineen on pitänyt pintansa ja laatutaso on pysynyt viimeisen kahden vuoden aikana yhtä hyvänä joka kerta, kun olen ravintolassa käynyt. Ruoka ja siisteys ansaitsevat 5 tähteä. Kokonaisuus 4,5. Ainoana miinuksena paikka saattaa olla puolen päivän aikaan täpö täynnä, koska se on erittäin suosittu lounasravintola. Kilim tietopaketti: Lounaan hinta: n. 8e (taisi olla ennen 7,90e, viimeksi maksoin 8,40e) Seisovan pöydän aukioloajat heidän mukaansa: ma-pe 10:30-15:00 la-su 12:00-18:00 Esimerkkejä Kilimin lounastarjonnasta: Pääruokana Kebabia ja yleensä jotain kanaruokaa, maustetut lohkoperunat ja riisi, lisukkeina mm. erilaisia salaatteja: pastasalaattia, cous-coussalaattia, kikhernetahnaa, oliiveja, perinteistä salaattia, valkosipulia, valkosipulikastiketta, jne...


Lisätty: 2007-06-16

Ihan normi ravintolahinnat lounasajan ulkopuolella. Seisova lounaspöytä aivan mieletön, taatusti Suomen paras seisovapöytä kebab, mahti mezet... Palvelu todella hyvää. Ei mikään rasvalle haiseva ja epäsiisti kepappikioski, vaan laadukas turkkilainen ravintola!


Lisätty: 2007-05-30

Varmasti Suomen parhaita kebab paikkoja. Lounaspöytä on myös viikonloppuisin auki.


Lisätty: 2007-05-23

Erittäin suositelta ja ihastuttava ravintola. Lounas ja illallinen ovat kummatkin parhaimpia mitä olen suomesta saanut.


Lisätty: 2007-04-03

Hinnat 14€ ylöspäin, ruoka oli hyvää mutta aivan liian kallista... Iskender kebab joka maksaa 16€, enpä tiedä mitä sen tulisi olla?!?


Lisätty: 2007-01-31

sanoin mielipiteeni kebabista paikanpäällä ja sanoivat etteivät halua näddä minua enää koskaan... harmi oli ihan hyvää safkaa muuten, ja mite kebabilan omistaja ajaa upouudella mersumaasturilla joka näkyy sillontällön paikan lähistöllä


Lisätty: 2007-01-28

Jep, nyt löytyi paras kebabpaikka. Makoisa liha, loistavat lisukkeet ja siisti ympäristö.


Lisätty: 2007-01-09

Paras ja sillä siisti. Liha on 100% lammasta ja itse laitettua(löytyyköhän mistään muualta?). Lääkäritkin suosittelee: vähintään kerran viikossa Kilimin lounas!


Lisätty: 2006-09-07

Kävimme lounasbuffetissa, ja olimme todella tyytyväisiä! Kebab oli kebabia, mutta erityisesti lisukkeet olivat kertakaikkisen erinomaisia; paistettua munakoisoa, couscousia tomaattikastikkeessa, jotain valkosipulitahnaa, jne... nam! Tuonne mennään toistekin.


Lisätty: 2006-07-30

Ihan mahtava


Lisätty: 2006-07-24

Loistava paikka, jota voi vain suositella, varsinkin seisovapöytä on monipuolinen!


Lisätty: 2006-07-18

Hyvää palvelua loistavaa ruokaa! Suosittelen.


Lisätty: 2006-06-04

Ei ollut kyllä hyvää kebabbia. Ainakin nyt kun kävin lounaalla oli siellä liha kylmää, ei makua ja hajukin minimaalinen. Kuin ois autokumia purru, vain pahempaa. Tällä käytyäni olen käynyt lähes kaikissa PK-seudun kebab-mestoissa ja ennen en ole näin huonoa lihaa maistanut


Lisätty: 2006-06-01

Ravintola on siisti ja siellä on mukava ruokailla. Lounas / seisovapöytä on yksi parhaista mitä olemme suomen maassa syöneet - vesi herahtaa kielelle jo kun avaa ravintolan oven. Ravintolan "salaattipöytä" notkuu upeita ja herkullisia salaatteja ja kylmiä ruokia, mahan saa täyteen jo pelkästään niistäkin - mutta kannatta jättää tilaa myös lämpimälle ruoalle. Kebabia saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Voinen suositella ravintolaa lämpimästi kaikille!


Lisätty: 2006-05-05

Päivisin kebab buffet. Itse kävin illalla ja söin elämäni parhaan kebabin... noin 2 kebabia viikossa 10v ajan syöneenä uskoisin kompetenssia olevan. Paras.


Lisätty: 2006-04-06

Erinomaista ruokaa tuoreilla lisukkeilla. Hyvä palvelu ja kohtuuhinta seisovassapöydässä, seisovapöytä on se talon spesiaali juttu. Ruoka ei tulisuudella ole pilattu, mutta lisukkeista löytyy pepperoneja (seisovapöytä) ja pöydästä kuivattua chili rouhetta. Mielelläni käyn uudestaan ja uudestaan.


Lisätty: 2006-02-10

Oikea kebab ravintola,ei mikään nakkiputka.Laatu loistava ja aito meininki, ei "suomalaiseen makuun sovellettua". salaatit, kasvisruoat, mezet ym. ym. kaikki hyvää ja palvelu pelaa. Kitisijät voivat kiskoa kalapuikkojaan himassaan.


Lisätty: 2006-01-06

Olen käynyt nyt jo kymmeniä kertoja. Hyvästä palvelusta kertoo myös se, että "kanta-asiakas" tunnistetaan pitkienkin taukojen jälkeen. Ei tämän parempaa olekaan. Tuo joissain kommenteissa esitetty nipotus on aivan turhaa. Johtuuko tuols kenties omista asenteista tai odotuksista?


Lisätty: 2006-01-06

Paras oli ku paikasta oli loppunu koko kebab 150 asiakkaan jälkeen.


Lisätty: 2005-12-30

liha erinomaista ja buffetista riittää isollekkin miehelle. lisukkeita oli tarpeeksi ja hyvä salaattipöytä. palvelu ei vaan oikein toiminut. tarjoilijat olivat töykeitä mutta muuten erinomainen paikka.


Lisätty: 2005-12-04

Täydellinen ravintola. Ei tosiaan mitään heikkoa ruokaa pahvilautasilla vaan ehtaa tavaraa kunnon tarjoilijoineen! Miten tän vois sanoiksi pukea? Ei varmaan mitenkään. tämä on jokaisen itse kokeiltava. Hyvä kokemus! ps. Harvoin kebab paikassa tarjoilija sytyttää kynttilän palamaan!


Lisätty: 2005-11-17

Seisovan pöydän liha petti hieman (mutta vain hieman), odotukset olivat aiempien kertojen perusteella todella korkealla. Saattoi olla myös huonoa tuuria, seisovassa kaikki on ajoituksesta kiinni. Lihan pitää tulla oikeaan aikaan.


Lisätty: 2005-11-12

Erittäin mainiot ruoat, kebab oli suussasulavaa sekä ruoka tuli nopeasti. Hinta-laatusuhde 10!


Lisätty: 2005-11-12

Erinomainen... ehkä hiukan kallis, mutta laatuun nähden hintansa väärti.


Lisätty: 2005-10-24

Syöty annos: Iskender. Valtava annos. Maku alkoi tympimään ennen puoliaikaa. Isoon nälkään.


Lisätty: 2005-10-12

Lounasbuffet todella kuultujen ylistysten arvoinen. Kebablihan lisäksi muutkin tuotteet erinomaisia. Maha täyteen loppupäiväksi.


Lisätty: 2005-10-07

Olen käynyt useaan otteeseen. Vaikka syön paljon ulkona ja "tasokkaissakin" ravintoloissa, on tämä yksi parhaimman hinta-laatusuhteen omaavista paikoista pk-seudulla. Lammasvartaat ovat täydellisiä, samoin kana-annokset. Lisäkekasvikset eivät koskaan ole ylikypsennettyjä tai pakastepussitavaraa. Kastikkeetkin tehdään taatusti itse eikä puolivalmisteista, joita harrastavat kalliimmatkin paikat. Salaattia ja leipääkin saa veloituksetta alkuun. Baklava ja suklaakakku sulavat suuhun. Erikoisplussana vielä hyvä palvelu.


Lisätty: 2005-09-15

Oikea ravintola. Liha erittäin hyvää, ei vaaleata jauhokebabia mihin törmää ikävän usein. Rakenne hieman rakeinen = lihaisa. Aivan varmasti ainakin puolet lihasta lammasta. Välillä olen huomannut sisältävän myös mitä luultavammin tuoreita yrttejä, minttua? Kastike mieto mutta täyteläisen maukas. Tulisuutta saa lisäämällä loistavaa kuivattua chili "murskaa" . Lisukkeista vois vaikka mainita luultavasti uunissa paahdetut kasvikset (munakoiso ,peruna ja kesäkurpitsa) cuscus todella hyvin maustettu ja pepperonit/pippurit parhaita mihin törmännyt, ei liian etikkaisia ja kitkeriä. Liikaa ei viitti kehua, se pitää ite kokea. Huonoja puolia ei ettimälläkää löydä, ehkä kahvi vähän finaalissa aika usein. Mutta sekin tehään moccamasterilla nii ei haittaa. Joskus tuntuu että pitäs tehä pöytävaraus lounas aikaankin, niin suosittu ravintola on. Ala carte listalta oon kokeillut lammasvarrasta joka oli erittäin mureasta lihasta. Lisäkkeet vähän niukat vain.


Lisätty: 2005-08-10

Kebap-buffetti, jonka äärirunsaat lisukkeet pistää äimäksi paatuneenkin syömärin. Buffetissa järjettömän hyvä hinta/laatu- suhde, ja palvelu on todella ystävällistä. Hullu se joka tämän jättää kokeilematta.


Lisätty: 2005-06-30

Kilimin lammasvarras on parasta mitä olen saanut sekä jälkkäriksi ihana suklaakakku joka on sopivan "valuva" sisältä. Jäätelöä olisi voinut olla ehkä enemmän kakun kanssa. Osa seurueestamme söi kanaa, kehuivat maukkaaksi. Lämmin alkupalana salaatin kera ollut leipä mainiota.


Lisätty: 2005-06-25

Lounasajan "salaatti"pöytä on aivan mieletön! Varsinkin chilimarinoidut kokonaiset valkosipulin kynnet! Jam jam


Lisätty: 2005-06-14

Loistava lounasbuffetti, liha erinomaista eikä liikaa rasvaa, konservatiivisesti mutta miellyttävästi maustettu kastike, erinomainen salaatti jne. pöytä, hyvä hummus ja maukkaat valkosipulit.Pääkaupunkiseudun kebap- mestojen ehdotonta kärkikaartia


Lisätty: 2005-06-12

Nytoon kolme kertaa käynnt ja kaksi kertaa oon ollu seisovassa pöydässä. Liha on tosi hyvää ja kastike on ok, ei ehkä tarpeeksi tulista , mutta tosi hyvää kuitenkin. ja sit on ne lisä kamat jotka maistuu hyviltä , en tiiä niiden nimiä , mut ainakin kuskussia oli. Ja murea paksua pitaa sivulla. koko paikka oli siisti ja porukka tosi mukavaa. Nyt on vaikea sanoa mikä on number 1. pk-seudulla. RT-kebab, El Karim tai tää Kilimi. No joutuu vuorottelee sitten.


Lisätty: 2005-05-27

Minä ihastuin paikkaan. Palvelu on todella hyvää niinkuin ruokakin. Lounaspöytä on hintansa väärtti ja a´la carte lista myös. Täytyy sanoa hinnasta että siksi hinnat koska kilim ei ole pika ruoka kebab paikka vaan ravintola jossa tarjoilija palvelee! eli hinta taso kohdallaan.


Lisätty: 2005-04-06

Helmi paikka, muuta en voi sanoa. Käynyt ehkä noin 10 kertaa enkä ole vieläkään kylläsytyny koska seisovan pöydän lisukkeet vaihtelevat aina välillä. Palvelu on loistavaa ja suomen kieli toimii hyvin. Lihaa tuodaan tiskiin useasti, (ehkä n.20min) välein, eli ei ole mitään kuivunutta mikrokamaa. Hyvä paikka myös sen takia että kasvissyöjäkin saa varmasti mahansa täyteen salaateilla, cuscussilla, papuhöystöillä ja vaikka millä muilla herkuilla. Käykää rohkeasti!


Lisätty: 2005-03-10

Joopa joo, menin käymään Kilimissä kun sitä on täällä niin hehkutettu. Tilasin Iskenderin, joka oli erittäin maukas. Täytyy kylläkin todeta, että en ole missään törmännyt yhtä kalliiseen kebabiin kuin Kilimissä Iskenderin hinta oli 13,90 €. Ei näin! Tietysti voisin samaan henkenvetoon todeta, että Kilim kyllä paikkana vastaa enemmänkin oikeaa ravintolaa kuin perus kebab-paikkaa, jonka takia hintaa voidaan jotenkin perustella. Summa summarum voin kuitenkin loppuun todeta, että kebabin takia ei tätä ravintolaa voi suositella. Mutta jos haluaa tutustua turkkilaisen keittiön muihin antimiin silloin Kilimiä kannattaa harkita.


Lisätty: 2005-02-23

Kilim nousi kärkipaikalle pääkaupunkiseudun kebab-paikkalistallani. Kilimin vahvuus on kokonaisuus. Liha ja kastike ovat hyviä(eivät kuitenkaan erinomaisia). Lisukkeet ansaitsevat arvosanan hyvä +. Myös palvelu pelasi, vaikka oli lounasaika. Tulisempi kastikevaihtoehto olisi tervetullut lisä. Itse antaisin KKK+ arvosanan kokonaisuudesta.


Lisätty: 2005-01-25

Ruoka oli ihan kuivaa ja maistui aivan kamalalta. Hinta aivan liian suuri. Samalla hinnalla saa jääkaapin täyteen ruokaa.


Lisätty: 2005-01-20

Olen käynyt varmaan noin 10 eri Kebab-ravintolassa pääkaupunkiseudulla ja täytyy todeta, että Kilimin seisovaa pöytää ei voita mikään. Heidän Kebabinsa ei ole mitään jauhelihamössöä, vaan kunnon tavaraa. Maustetut lohkoperunat, riisi ja runsaat lisukkeet kruunaavat aterian. Plussaa myös ravintolan siisteydestä.


Lisätty: 2005-01-07

Ruuan laatu täysin eri luokkaa kuin normaaleissa kebabravintoloissa. Ainoa huono puoli on se, etten saanut tietää paikasta aiemmin.


Lisätty: 2004-11-20

Kallista, eikä mitenkään erikoista ruokaa, toisin kuin täällä kirjoitellaan. Sisustus aika halvanoloinen, palvelu ei todellakaan sitä mitä täällä on puhuttu. Olen tosi pettynyt, ei pitäis odottaa liikoja.


Lisätty: 2004-11-05

Lounasmahdollisuus on loistava idea eikä hintakaan ole paha 7.80 ja saa syödä niin paljon kuin vain mieli tekee. Tässä paikassa hinta-laatu suhde on todella hyvä.


Lisätty: 2004-10-18

Pari vuotta on tullut käytyä säännöllisen epäsäännöllisesti nauttimassa Kilimin seisovasta pöydästä. Kylmäpöydän valikoima on ikävä kyllä parin vuoden aikana hieman pienentynyt ja taso ehkä himpun verran laskenut, mutta mitäs pienistä, kyseessä on silti paras Kebab-ravintola johon minä olen suomessa törmännyt. Kebabliha on itsetehtyä, muistaakseni 100%:sti lampaan fileestä, ja sen kyllä huomaa. Liha on erinomaisen mureaa, pehmeää ja tasalaatuista. Lihasta ei löydä sattumia kuten monen muun kebab-paikan lihasta. Mausteikkuus on hyvä: ruoassa on makua, mutta se ei aja suoralta kädeltä vähäsuolaiseen tottunuttakaan karkuun. Kebab-tomaattikastike on kuitenkin melko pliisua. On vaikea ymmärtää miten ravintola pysyy pystyssä kun näkee miten minunlaiseni kanta-asiakkaat mättävät filee-lihaa lautasilleen. Tippiä tekeekin mieli jättää joka kerta. Kylmäpöydän valikoiman hieman karsiuduttuakin se on vieläkin aivan omaa luokkaansa. Tässä paikassa lihansyöjästäkin tulee helposti puoliksi kasvissyöjä. Marinoidut valkosipulit ovat erinomaisia kuten suurin osa muustakin kylmäpöydän valikoimasta. Chilien ystävänä jään kaipaamaan kylmäpöydästä ainoastaan jalapenoja tai muuta tulisempaa apetta. Pepperoneja kyllä on, mutta henkilökohtainen mielipiteeni (kaikista) etikkakurk...pepperoneista jääköön esittämättä. Pepperonit sinäänsä on Kilimissä isoja ja mehukkaita A-luokan yksilöitä jos niistä sattuu pitämään. Rouhittu ja kuivattu chili pöydässä on erinomainen lisä, mutta sitä chilikippoa ei ole viimeisimpinä kertoina eksynyt omaan pöytääni kuin harvoissa tapauksissa. Á la carte -annokset ovat hyviä, ja tarjoavat monenlaisia mielenkiintoisia makuja, mutta annoskoko ei ole kovin iso hintaansa nähden jos vertaa siihen mitä lounaspöydästä saa. Lista-annosten valmistusaika on suhteellisen pitkä koska monet annoksista valmistetaan alusta loppuun saakka vasta tilauksen tultua. Miljöö on iltaisin varsin tunnelmallinen ja jopa romanttinen, ja palvelu on huippuluokkaa. Isäntä on erittäin mukava persoona, ja hänestä kyllä huomaa että asiakastyytyväisyys on hänelle kunnia-asia. Kilimissä ei tullut käytyä noin puoleen vuoteen viime kevättalven jälkeen parin ikävän kokemuksen vuoksi. Lounaspöydästä loppui kolmena peräkkäisenä kertana jo kello 13 maissa kebabliha/lämmin ruoka kokonaan, eikä uutta ollut tulossa. Syytä tähän en tiedä, mutta lounaan hinta kuitenkin aleni 5 euroon. Oli kuitenkin ikävä lähteä ravintolasta nälkäisenä saatuaan vain pari haarukallista lämmintä ruokaa. Isäntä ei itse ollut paikalla näinä kertoina, vaan ilmeisesti viettämässä ansaittua talvilomaa. Viimeiset kerrat ovat kuitenkin osoittaneet että Kilimin taso on taas kohdallaan, ainakin niin kauan kuin isäntä on talossa. :) Suosittelen vilpittömästi myös sellaisille ihmisille jotka muuten karsastavat kebab-ravintoloita.


Lisätty: 2004-10-14

Lounaspaikkana aivan mainio. Seisova pöytä on todella monipuolinen. Lounasaikaan hinta/laatusuhde on hyvä. Lounasajan ulkopuolella paikka on mielestäni kallis suhteutettuna annoksiin. Ravintola on erittäin siisti ja viihtyisä, sekä palvelu hyvää.


Lisätty: 2004-09-29

Heti huomaa että Kilim ei ole mikään tavallinen kebabmesta. Ihmiset ohjataan pöytään ja tarjoilija huolehtii kaikesta. Hinnat ovat aika korkeita mutta ruoka on mainiota. Lähes parasta kebua mitä olen ikinä maistanut. Annoskokonaisuus on hyvä ja täyttävä. Kilimistä poistuu kylläisenä ja palaa varmasti uudelleen.


Lisätty: 2004-09-27

Vallan loistava paikka käydä esimerkiksi lounaalla. Ruoka ja itse miljöö on todella hyvä.


Lisätty: 2004-09-25

Suomen ainoa "turkkilainen ravintola", joka ihan oikeasti on turkkilainen ravintola. Laadultaan ja palvelultaan ehdottomasti Suomen paras Kebab-ravintola. Tiedän tämän koska olen käynyt niissä kaikissa.


Lisätty: 2004-09-20

Seisova lounaspöytä täyttää isonkin miehen vatsan. Liha on todella maukasta, pehmeää ja hyvin maustettua. Soosi nyt on ihan perussoosia, ei herätä mitään suuria tunteita. Lounaspöydän runsaat lisukkeet ovat plussaa, en tosin niillä viitsinyt juuri vatsaani täyttää, kun liha oli niin herkullista. Normaaleista annoksista en osaa sanoa, mutta lounaspaikkana aivan kuningas.


Lisätty: 2004-09-15

Lounasajan seisova meze-pöytä on aivan ehdoton, tai ainakin paras mihin olen Suomessa törmännyt. Hintaansa nähden se on jopa naurettavan hyvä. Kilim on oikeastaan jotain ihan muuta kuin normaali kebab-mesta, nimittäin ihan oikea turkkilainen ravintola.


Lisätty: 2004-08-17

Tulipas viimeinkin testattua täällä monen kehuma paikka. Osuin sinne pahimpaan lounasaikaan ja paikkahan oli täynnä, kuin Turusen pyssy. No, sehän oli vain hyvä, kaikki oli ainakin tuoretta. Palvelu oli oikein mukavaa. Paikka oli viihtyisä itämaisine musiikkeineen ja muutenkin. Liha oli hieman erilaista kuin muualla, mutta oikein mukavan makuinen erilaisuudestaan huolimatta. Kastike oli pikkaisen vaisua, mutten pidäkään kovin tulisista. Jugurtti oli jostain syystä vetelää, tai jos se tuossa paikassa aina onkin. Se oli ehkä paikan ainoa pikkaisen heikompi puoli. Täytyy palata paikalle uudelleen, kunhan nälkä taas tulee ja viilettää Tapiolan nurkissa.


Lisätty: 2004-08-10

Kävin lounaalla ja totesin että oli älyttömän hyvää. Lisukkeita on paljon ja lihä erinomaista. Kolmannen kerran kun kävi hakemassa lisää niin maha oli pallona.


Lisätty: 2004-07-27

Loistava lounaspöytä, jossa erinomaiset meze-alkupalat


Lisätty: 2004-07-04

Yksi Suomen parhaista kebab-ravintoloista seisovan pöydän osalta ja muutenkin annokset ensiluokkaisia. Seisova pöytä suorastaan pakottaa syömään vielä hieman tuota ja tuota ja tuota... kunnes sitten olet niin täynnä että vaivoin mahdut ulos kävellen ravintolasta. Käy kokeilemassa lounasaikaan, et pety!


Lisätty: 2004-07-03

Mainio seisovan pöydän kebab. Lisukkeita on hirvittävä määrä lohkoperunoista hummus-tahnaan. Marinoidut valkosipulit ja oliivit tuovat mukavan lisän perusaineksille. Lihaa tuodaan pataan nopeaan tahtiin kun syöjiä on yleensä paljon, joten ei tarvi kuivia suikaleita kitkuttaa. Leipäpaloja on kuutioitu valmiiksi iskenderiä varten, jugurttiakin löytyy. Vetää vertoja Stadin ravintola Anille.


Lisätty: 2004-06-08

Koska mesta on täällä sivuilla ainoa silmiini osunut viiden tähden paikka niin pitihän se käydä katsastamassa: sinällään on epäreilua verrata oikeata ravintolaa pieniin grilleihin, mutta mikäs siinä... koska en eksynyt paikkaan seisovan pöydän aikaan niin piti valita joku normaaleista kebabeista: liha ja kastike menettelivät, mutteivat sen kummemmin mielestäni erottuneet massasta (enpä usko että lampaan osuus lihassa on kovinkaan korkea) mutta ruoka oli ehdottomasti syötävää. Miljöö ja palvelu ovat varsin kivoja, joten siitä hieman lisäplussaa, mutta muuten mielestäni kebabia saa muualta halvemmalla ja jopa parempaa.


Lisätty: 2004-06-02

Aivan mieletön paikka! Kyseessä ei ole mikään likainen pieni puoti vaan siisti hienosti sisustettu ravintola. Paikka on siisti ja palvelu mukavaa sekä joutuisaa. Buffet vie kielen mennessään ja kebab on aitoa, lampaasta valmistettua. Buffet maksoi 7,7 euroa, jolla olisi saanut muualta vain yhden aterian, hinnoittelu oli siis loistavaa. Ehdottomasti paras Kebab ravintola jossa olen syönyt! Muistakaa jättää tippiä!


Lisätty: 2004-06-01

Kilimin liha on Suomen parasta. Kastike on aika mietoa, mutta chilijauheella saa tulisuutta mukavasti. Palvelu on loistavaa ja omistaja erittäin mukava ukko. Seisovasta pöydästä ei voi poistua kuin alamäkeen pyörimällä.


Lisätty: 2004-05-30

Parasta kebabbia mitä olen ikinä syönyt, liha mureaa, hyvin maustettu ja sopivan ohuita viipaleita. Kastike myöskin sieltä parhaasta päästä ja siihen saa pöydässä lisää potkua chilijauheella. Tähän kun lisätään seisovan pöydän paistetut potut ja hyvä riisi, niin ei todellakaan jää epäselväksi, että missä sitä tulee syötyä! Seisovan pöydän yhteydessä oleva salaattipöytä myös hakee vertaistaan, chilipippurit ja valkosipulikastike vievät kielen mennessään, ei ikinä nahistuneita tai kuivia pippureita. Palvelu nopeata ja ystävällistä, ehdottoman suositeltava paikka!


Lisätty: 2004-05-14

Jos ette ole lounasaikaan liikkeellä, ettekä siksi ehdi nauttimaan seisovan pyödän antimista, niin ottakaa Iskender. Maksaa kyllä enemmän, mihin olette tottuneet, mutta täyttää isonkin ihmisen.


Lisätty: 2004-04-24

Hyvälaatuisen kebablihan ystävän mekka. Ei mitään rasvaista nötköttiä vaan lammasta. Pöydässä tulista pulveria kastikkeen ryydittäjäksi. Seisova pöytä täyttää suursyömärinkin tarpeen. Keitot hyviä ja leipä taivaallista. Meze-alkupalapöytä myös rulettaa.


Lisätty: 2004-04-04

Hyvä ja monipuolinen seisovapöytä (perus- kebabannoksen ainekset + paljon erilaisia lisukkeita). Liha hyvää ja suikaleet sopivan ohuita. Kastike ok, mutta ei kovin tulista. Hyvälaatuiset chilipippurit ja maittava jugurttikastike.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute