Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Kuopio > Duran's Pizza & Kebab

Duran's Pizza & Kebab

 

Niiralankatu 13
70600 Kuopio
Kylmäaseman pihassa
puh. 017-2811885


Liha  7.5 Kastike  7.6 Lisukkeet  7.8  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.3 Siisteys  6.8 Hinnoittelu  5.8 Pankkikortti  Eos    
8 arvostelua vuoden aikana (yht. 130 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-09-24

Suomen parasta kebabia, sanokoon kuka mitä tahansa. Palvelu on todella ystävällistä (jos jollakin huonoja kokemuksia niin voi varmaan katsoa peiliin itsekkin). Minua on aina sanottu päivää kun menen ja lopussa kiitetty/toivotettu hyvää ruokahalua/heipat sanottu. Odotellessa saa ottaaa kahvia ilmaiseksi, pöydät yms. ympäristö todella siistiä. Ja ennen kaikkea ruoka joka kerta ollut mahtavaa, kebab on sitä oikeaa kunnon kebabia, ranskalaiset ei ole lötköjä, pitsat hyviä. Suosittelen!!!!! Taidanpa tänäänkin töiden jälkeen hakea salaattikebabin viikonlopun kunniaksi. + + + + +


Lisätty: 2009-01-28

Kuopion parhaat kebabit ja pizzat. Mistään muualta en ole saanut yhtä hyvää kebablihaa! Tarjoilu on aina ystävällistä ja heiheitkin huudellaan kiitosten kera lähtiessä :) Tämä on ainoa kebabpaikka Kuopiossa, jossa käyn, koska muualta ei saa niin hyvää ruokaa. Oli suru puserossa, kun joulun tienoilla oli paikka lomalla...


Lisätty: 2005-10-16

Hinta aika kova laatuun nähden.


Lisätty: 2005-10-10

Ihan ok palvelu ja siisti paikka, mutta täytyy sanoa, että kyllä oli oudon makuista kebablihaa, riisikin oli todella kuivaa. Ei mielestäni hintansa väärti todellakaan.


Lisätty: 2005-09-30

Tylyhkö asiakaspalvelu.


Lisätty: 2005-09-23

Liha sentin paksuina siivuina ja kiinankaali narskuu hampaissa. Pita on pieni kuin Kalpan liigajoukkue. Palvelu murahtelua ja tiuskimista.


Lisätty: 2005-08-04

Laadukasta kebabia, mutta aika kallista. Pitsat myös hyviä ja kohtuuhintaisia kokoonsa nähden.


Lisätty: 2005-07-03

Kebab ranskalaisilla on liianpieni. Oikeasti nälkä ei lähe läheskään. Rulla kebab on sitten asia erikseen, siinä on kokoa kiitettävästi.


Lisätty: 2005-06-05

Paikka oli siisti ja kahvitkin kuulu ruokaan. Kuopion paras paikka ehdottomasti! suosittelen kaikille kebabin ystäville. Ainut miinus on se ettei ollu valkosipulia?


Lisätty: 2005-06-05

Järkyttävän huono palvelu, otin kebabin kanssa vahingossa salaattia(2 tomaattia ja 2 kurkkua) ja alkoi huuto että salaatti ei kuulu hintaan(ainakin 7,50). No lupasin maksaa salaatin niin otti 2 euroa.


Lisätty: 2005-05-21

Erittäin hyvä kebab paikka. Ainoa miinuspuoli on hinnoittelu annokset ovat aika kalliita mutta ovat hintansa väärtejä


Lisätty: 2005-05-20

Hinnat ovat kebabien kohdalla nousseet, joten taitavat tietää olevansa Kuopion paras kebab-syöttölä. Vedestä ei kuitenkaan onneksi enää veloiteta 50 senttiä, joka hieman kompensoi hintojen korotusta. Jos palvelu saataisiin vielä hieman pirteämmäksi (saa hymyillä, vaikka suomessa ollaankin) ja lisukkeena saisi valkosipulikastiketta, niin voisin harkita lisääväni kebab-ahtamisen kahteen kertaan viikossa.


Lisätty: 2005-05-18

Iskenderissä Leipä on oikeata leipää eikä mitään pizzataikinasta paistettua.


Lisätty: 2005-04-20

Huippu hyvä kastike kruunaa kebabin.


Lisätty: 2005-04-04

Ehdotonta kuopion eliittiä. Kebab maistuu kebabille, Palvelu ensiluokkaista sekä annokset, kuten rullakebab näin esimerkkinä, suuria. Ainoa miinus mielestäni tulisen kastikkeen puuttuva tulisuus, mutta muuten täyden kympin kebabravintola.


Lisätty: 2005-03-11

Kaikki annokset mitä olen syönyt on ollut hyviä, mutta kebab ranskalaisilla ehkä hiukan pieni. Palvelu on ihan hyvää jos tiedät mitä tilaat, mutta jos erehdyt kysymymään mitä jokin annos sisältää, niin varaudu säikähtämään!


Lisätty: 2005-03-01

Paikka hieman syrjässä, mutta kebabliha ja kastike oli hyvää verrattuna muihin Kuopion kebabravintoloihin. Annoksen koko oli melko pieni, nälkä ei lähtenyt täysin. Vedestä veloitetaan 0,5e/hlö, muualla usein ilmaista. Paikka oli siisti. Pizzat olivat melko isoja verrattuna niiden hintoihin.


Lisätty: 2005-02-28

Hieman kysymyksiä herättävää palvelua, hinnat halvemmaksi, ruoka hyvää.


Lisätty: 2005-02-16

Istanbul on varsin iso äkkinäiselle. Calzone on myös hyvä riisi, kebab, juusto ja kastike sisuksena. Duran's special kebab on hyvää myöhemmin illalla syötäväksi. Marmaris kebab on pojan kesto suosikki. Pizzoista paras on kebab. Valkosipuli kebabin puuttuminen on valituksen arvoinen asia. Palvelu on minulle ainakin ollut aina hyvää ja asiallista. Kuopioon toivoisi hiukan "laatu" kilpailua muiltakin yrittäjiltä.


Lisätty: 2005-02-04

kebab ja varsinkin kastike on erinomaisia. hinnat on kuitenkin sen mukaiset ja lisäksi palvelu on ainakin välillä ollut tympeää ja ruokia saa odotella jopa puolituntia.


Lisätty: 2005-01-25

Pizza -ja kebabpaikka, jossa on oikeasti yritystä. Kebabkastiketta on mietoa sekä tulista, ja kebabliha vuollaan suoraan vartaasta (toisinkuin useimmissa muissa kuopiolaisissa paikoissa, joissa tarjotaan valmiiksileikattua lihaa). Annosten hinnat ovat hieman korkeammat verrattuna muihin paikkoihin, mutta ainakin kebabit ovat Kuopion parhaita. TJEU: Iskender (6,5e) ja Duran's Special Kebab (rullakebab 7,5e)


Lisätty: 2005-01-15

Omat kokemukseni palvelusta ovat hyvät, mutta parempaakin on nähty. Pois lähtiessä sanotaan aina heiheit tai kiitokset ja se kyllä lämmittää mieltä täyttävän kebap-annoksen jälkeen ja saa käymään uudestaankin. Liha parasta Kuopiossa tapaamaani.


Lisätty: 2005-01-07

En ymmärrä miksi palvelua haukutaan. Duran'sin vakioasiakkaana palvelu on loistavaa; tervehditään ja kysellään voinnit, vakiosapuskakin muistetaan ulkoa ja lähtiessä vielä hyvät jatkot toivotetaan. Lapsiperheille olen nähnyt jaettavan tikkareita ja lapset ovat päässeet katsomaan pizzanpaistouunia ja kebab-varrasta. Monessako paikassa näin? Taitavat nuo arvostelijat olla jotain känniläisiä - heille nimittäin on herra Duran antanut lähtöpassit kun olen sattunut paikalla olemaan - kuten pitääkin. Känniläissyöttölät ovat toisaalla. Ruoka on erinomaista (kebab siis, pizzat ovat keskinkertaisia), eikä laatu ole kohta viiden vuoden aikana pettänyt kuin kerran pari. Käykäähän tutustumassa herra Duranssiin, sanotte hyvää päivää, niin jo on kumma jos ei palvelu ole ystävällistä.


Lisätty: 2004-12-27

Uskomattoman nälkänen paikka. Kepap ei ollu mistään kotosin eikä myöskään ranskalaiset. Annoksetkin niin pieniä, että joutuu kaks ottamaan, jos haluu mahaa edes vähän täyteen. Ei tarvitse uudestaan tuonne astua.


Lisätty: 2004-12-09

Kuopion kirkkaasti paras kebab, joskin alkuajoista taso on hieman laskenut. Jos leipäkebabista puhutaan, seuraavaksi paras on Kuopiossa todella kaukana. Kastikkeessa ekstra-ekstratulinen tyydyttää kehkeytyneemmänkin tulinielun.


Lisätty: 2004-12-07

Voi hyvänen aika meitä savolaisia.Itse asioin Duransilla 2-3 krt/vk ja olen saanut aina erittäin hyvää palvelua. Ehkä henkilön kannattaa mennä vähän itseensä, jos saa huonoa pal- velua (sitä saa mitä tilaa). Ehkä monelle olisi se hyvää pal- velua, jos saisi rohmuta ensiksi salaattipöydän kuivaksi ja kylläisenä ottaa pizzansa mukaan "iltapalaksi". Ko.yrittäjä antaa 5 eurolla päivänpizzan,salaattiannoksen,veden ja ison kupin kahvia. Paljonko itse antaisimme vitosella, miettikää sitä.


Lisätty: 2004-12-04

Sanoisimpa kyllä että itse kebabbi on lähellä taivaallista, mutt pitsoissa pitäisi kyl vielä kehitystä tapahtuu: ja sitte se palvelu voi herrane aika. Kannattaisi hieman miettiä kun on palvelu alalla kuitenki et millälailla sitä asiakasta oikein palvellaan. Tiedän viisi tapausta joissa ruokailukerta jäänyt asiakkaalle viimeiseksi duranssissa, omistajien törkeän tiuskimisen takia!


Lisätty: 2004-12-03

KebabinRullaaja on tainut puraista liian monta turkinpippuria, koska asiakaspalvelu on täysin Turkista.


Lisätty: 2004-11-19

Kuopion paras kebab vaikkakin annosten koko ja laatu vaihtee melkoisesti, ilmeisesti riippuen tekijästä. Samoin kastike ei ole mitenkään tasalaatuista. Parhaimmillaan huippuhyvää huonoimmillaan keskinkertaista.


Lisätty: 2004-11-14

Miten tämä paikka on voitu arvostella näin hyvin? Kastike oli suorastaan ala-arvoista tomaattilientä, liha perinteistä kuopio-purkkaa ja palvelu oli aika kuivaa. Hyvänä puolena laskisin annosten pienuuden, joten kärsimysnäytelmä ei ollut loputon.


Lisätty: 2004-11-13

Liha oli hyvää, mutta kastikkeelta odotin enemmän aikaisempien hyvien arvostelujen vuoksi. Palvelu oli peruskamaa tyyliin kysyvä katse ja rahat pois. Turhia ei siis höpötelty. Lähes joka suhteessa parempi kuin edellisen päivän Caesars-kebab, mutta ei kuitenkaan paras syömäni kebab.


Lisätty: 2004-11-10

Liha sekä kastike taivaallista, ja ainakin rullakebabilla (7,5e) lähtee nälkä. Ainoa paikka Kuopiossa, mistä saa syötäväksi kelpaavaa kebabia.


Lisätty: 2004-10-30

Kastike parasta mitä ikinä ikinä kebabiin laitettu. Hieman kallis, mutta hyvästähän kannataa maksaa.


Lisätty: 2004-10-16

Ylivoimainen ykkönen. Citylehden valinta Kuopion parhaaksi osui oikealle paikalle.Kastike aivan älyttömän hyvää,rullakebabissa lihaa tosi paljon ja juustoakin riittävästi. Lounasaikaan paikka täynnä mutta palvelu pelaa. Eikä ne hinnatkaan ole pahoja.


Lisätty: 2004-10-05

Erittäin siisti ja hyvin hoidettu kebabmesta. Palvelu todella ystävällistä, ja erittäin nopeaa. Lounasaikana talo täynnä porukkaa, mutta omistajat jaksaa vain painaa. Annokset ovat isoja ja mielettömän hyviä, joten hinta-laatusuhde ihan kohdallan.


Lisätty: 2004-09-22

Kuopiossa käydessäni tämä paikka on ehdoton ruokapaikka. Kaksi ihmistä pyörittää paikkaa, silti palvelu on hyvää ja nopeaa. Hyvä liha, kastike nam nam, siisteys erittäin hyvä verrattuna muihin käymiini paikkoihin ympäri Suomea. Hintatasokin on hyvä.


Lisätty: 2004-07-30

Hyvä paikka! Annos oli hyvänkokoinen, ei jäänyt nälkä. Palvelu oli ystävällistä ja ravintola viihtyisä ja siisti. Tuliset annokset ovat todellakin tulisia!


Lisätty: 2004-07-16

Mukaan otettaessa setti on ruokailupaikkaan päästessä aikamoista lälliä. Käyttöön voisi ottaa ns. "lokeroidut rasiat".


Lisätty: 2004-07-14

Kastikkeet rokkaa ihan täysillä, annokselta löytyy kokoa ja palvelu on hyvin ystävällistä. Lastua riittää varsinkin, jos sitä osaa pyytää.


Lisätty: 2004-07-05

Hyvät annokset, mutta enää ei käytetä omia pitaleipiä vaan pienempiä valmisleipiä, annokset liian pieniä joten hinnat liian korkeat. On ruvettu heti tinkimään kun menestystä on vähän saatu


Lisätty: 2004-06-25

Suoraan vartaasta vuolevat tilauksen jälkeen. Kastikkeet ja leipäkuutiot ruuassa myös todella hyviä! Palvelulle vähän miinusta, kun esim. nyt kesällä ovat kuukauden kiinni. Tosin silloin, kun on auki palvelu on todella nopeaa ei tarvitse kauaa ruokaa odottaa.


Lisätty: 2004-05-24

Hyvät ruuat ja nopea palvelu. Lastua tarpeeksi, ja ranskalaiset suussa sulavia. Kastike vallan mainio. Ravintolan siisteys ei ehkä aivan loistossaan. Paikan sijainti hyvä, sillä sijaitsee aivan opiskelija-asuntoloiden vieressä.


Lisätty: 2004-04-21

Kastike oma tekemä, joka on parasta mitä olen saanut missään, liha todella hyvää, asiakkaat otetaan hyvin huomioon. Sisustus viihtyisä. pieni miinus hinnoista, suht korkeat.


Lisätty: 2004-04-04

Pitaleipä oli itse tehtyä ja hyvää! Kastike on täällä parasta, mitä missään olen maistanut. Hintaa alle 5 euroa ja koko riittää nälkäisemmällekin. Liha on hyvää ja vesi ilmaista.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute