Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Lahti > Italiano

Italiano

 

Jalkarannantie 1
15110 Lahti
Linja-autoasema
puh. 03-7811688


Liha  4.4 Kastike  4.3 Lisukkeet  3.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  3.9 Siisteys  3.8 Hinnoittelu  5.3 Pankkikortti  Kyllä    
17 arvostelua vuoden aikana (yht. 84 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-02-27

2 kertaa on täältä tilattu, eikä enää ikinä tilata. Jo tilatessa en saanut mitä halusin, pihvit loppu. Pyysin makkaraperunat, nekin loppu... Otin kebabin ja pyysin että laittavat ranskalaiset päälle, asia ok, ranskalaiset tulee päälle. Cocistakaan ei heiltä löytynyt... Mies otti pizzan. Pizza oli kuivaa ja kivikovaa. Ei edes sitä mammuttikokoa. Kebab oli tietysti päällimmäisenä ja ranskalaiset siis löysiä...


Lisätty: 2009-01-31

Kantispaikka eli aika oudolta aiemmat arvostelut kuulostavat. Parantamista varmaan on, mutta OK-syötävää.


Lisätty: 2008-10-19

Oon käyny 4 kertaa kaverin kanssa ja oon aina pettyny. työntekiät ei osaa ees suomea, kun ostaa 4€ kebabin ,kassa pyytää 6€ joka kerta. paikka ja välineet likaiset, keittiöstä kuuluu "outoja" ääniä, kebab tulee suoraan mikrosta. en kyl enää käy siel koskaa.


Lisätty: 2008-09-23

doddii, kävimpä tossa yhellä ruokavälkällä täällä kun en aspendosiin jaksanu kävellä ja ei todellakaan ollu sen arvoinen reissu!


Lisätty: 2008-09-06

Paikan siisteydellä ei oo mitää välii!!! kuha kebaani on hyvää... ootte vaa liian vaativii väitätte että lihaa on liia vähä mutta mun mielestä sitä o ku hautaasmaalla... siis tuoreilla haudoilla.


Lisätty: 2008-08-17

Pizzat ja kebabit ihan syötäviä. Kotiinkuljetusta saa odottaa välillä kohtuuttoman kauan (lähes 2h viimeksi). Kerran kävi niin että eräästä tilaamastani kebab-annoksesta puuttui kokonaan se olennainen, eli kebab. Eipähän tarvitse tuossa puljussa enää asioida.


Lisätty: 2008-07-28

ihan läppä ku 22.00 jälkee lisää maksuu, kyll osaa rahastaa. Omistajana joku 30v nainen,


Lisätty: 2008-07-14

Lahden nopein kotiinkuljetus ja halvat hinnat! Mammuttipizza on edullinen ja kebabit hyvät!


Lisätty: 2008-06-07

Onneton ruikula koko annos, sikavähän lihaa ja kastikkeessa pihistelty. Harmittaa, aikasemmin tosi hyvä paikka. Mikä vikana kun tuntuu että joka paikassa menty alaspäin nykyään.


Lisätty: 2008-04-19

Soitimme tilauksen 2x mammuttipizzan...kysyin heti alussa että miten toimitus alueellemme (Riihelä), ilmoitettiin että joo. Odoteltuamme n. tunnin..heiltä soitettiin meille ja ilmoitettiin että asumme nyt kyllä niin kaukana että tarvitsee pistää kuljetusmaksu (4 egee lisähintaa). Ilmoitin että ei todellakaan tarvitse tuoda. Miksi ei voitu jo heti tilattaessa sanoa kuljetuksen maksullisuudesta...vai eikä he todellakaan tiedä missä on mikäkin Lahden kaupunfinosa...vai laiskuus syynä?


Lisätty: 2008-02-18

Kävin muutama päivä sitte, hinnat nousee eurolla klo 10:n jälkee, ja palvelu suoraan sanottuna aika p. kastike "tulinen", melkee maistuki joltain, ja kebabbii ihan tuskasen vähän, ei ees nälkä lähteny!


Lisätty: 2008-01-29

Hirveä paikka. Josku taannoin mammuttipizzat olivat sentään jostain kotoisin, vaan ei enää. Kaksi vuotta sitten kun tilasin kaksi pizzaa, toisessa kinkku + muuta , niin löysin pizzastani peukankynnen kokoisen luunpalan. Ystäväni teki seuraavan pvnä saman havainnon. Pizzat mielestäni kehnoja nykyisin ja kebabit ala-arvoisia. Liha hemmetin suolasta. En suosittele kenellekkään!


Lisätty: 2008-01-05

Kerran kävin kavereiden kanssa syömässä. Tilasimme pitakebabit, odotellessani kysyin missä täällä on vessa, omistaja näytti sormellaan vessaan päin joka oli todella kaukana, alakerrassa, matka sinne oli erittäin likainen ja vessaa ei varmaan koskaan edes siivottu, matkalla oli jääkaappia ja pakastinta jossa ruokia säilytetään. En edes meinannut tuon kokemuksen jälkeen pystyä syömään kebabia, joka tuli mikron kautta vaikka kello oli vasta 15.00. Annos oli pieni ja kastike säälittävää, salaatissa oli tilliä ja porkkanaraastetta, ei näitä kebabiin. Palvelu oli kaikin puolin surkeaa! Tämä on ehdottomasti huonoin paikka Lahdessa, kannattaa uhrata se 200m kävelyyn että pääsee tasokkaaseen paikkaan, kuten Antonioon.


Lisätty: 2007-12-10

Olin sielä työharjoittelussa. Suomalaisena ihmisenä voin sanoo että en ainakaa maksais siitä ruuasta. Olin sitä ennen ollut asiakas pitkään mutta enpä enään. Varsinki nykyään ku taso on muutenki huonontunu. Se koko paikka on likainen takahuoneista lähtien, kaipais jopa vähän remonttia. Ruoka on sitä mitä sattuu, jotain jota jopa minä osasin tehdä.


Lisätty: 2007-12-03

Kestää ihan älyttömän kauan jos tilaa kotiin. En suosittele.


Lisätty: 2007-06-25

Ottakaa viimeinenkin K pois arvostelusta! Ei ole senkään arvoinen.


Lisätty: 2007-06-21

Pitakebabin leipä ei ole pitaleipään vaan puolikuiva rullakebabin lörtsynpuolikas. Kebab tulee mikron kautta vaikka on lounasaika. Eikä tämä edes ole vielä lämmintä.


Lisätty: 2007-05-26

Näitä paikkoja, jossa sinut unohdetaan. Kun kysyt tilauksesi perään, vastaus JOJOOJOO tulee shäkästi ja saat jotakn muuta kuin tilasit. Asia korjataan niin, että paikan ilmeiseti pääjehu tulee pöytääsi huutamaan MITÄ TE TILASI, MITÄ! ja saat purtavaa 45 minuutin kokonaisodottelun jälkeen vaikka muita asiakkaita ei paikalla olekaan.


Lisätty: 2007-02-02

tilasin ensimmäisen ja viimisen kerran kuljetus kesti yli tunnin lihaa oli nuukasti ja muutenkin ei kovinh hyvää selvästi huonoimmat kebabit mitä oon syöny tuli paha mieli varmaa rahan kierrätyslaitos


Lisätty: 2007-02-01

ala-arvoisin esitys ikinä! ns. mammuttipitsoista löytyi vain 3 täytettä, nekin vääriä. Pitsat toimitti hamssuinen venäläismamma hoono-soomi aksentilla selittäen ettei vaihtorahaa 20e setelistä!?. Listan mukaan lasku oli 12e, mutta rouva halusi 14e, väittäen että olen väärässä...just joo! Vähän varovasti maistaen arvioisin että "kokki" veti samalla röökiä, kun tätä tekettä valmisti. Valitin puhelimessa samantien ja luvattiin ilmaiset eväät seuraavan kerran, mutta en usko että sitä tulee! EN SUOSITTELE!!


Lisätty: 2007-01-12

menimme uuvuttavan salibandy turnauksen jälkeen "nauttimaan" kebabia, mutta toisin kävi. annoin kastikkeesta yhen pisteem, koska se oli jääkylmää ja kebabiakin olisi voinut kuumentaqa MIKSORSSA hiukan pidempää. Kuitenkin ihan siisti paikka ja tälleen, joten siellä keräsi muutamia pisteitä. Tänne en toiste astu!!! ainiin ja meinasi unohtua, annos koko oli aika onneton.


Lisätty: 2006-10-26

Omistajavaihdoksen jälkeen taso laskenut, ennen kantis-paikka, mutta ei enää. Pizzat rasvaisia ja kebabit pieniä.


Lisätty: 2006-09-08

Kotiinkuljetus kestää kuten muillakin!


Lisätty: 2006-08-29

Tilasin pitakebabin ja tulihan se ajallaan ja eikun syömään mutta, kebabissani oli vain pari siivua "kepsua" ja kastike oli kaameaa ja jotain tilliä seassa. Kebab ei ollut hyvää mutta pizzoista en tiiä...


Lisätty: 2006-08-29

Kotiinkuljetus kestää lähellekkin. Kiva odotella ja kun pitsan saa niin se on kylmä. Ei hyvä ei.


Lisätty: 2006-08-24

Kebabbi ihan maukasta ja suht laadukasta, mutta ainakin kotiinkuljetettuna annos pieni, lähinnä rasia salaatilla ja riisillä täyteen tumpattu. Toimitus kesti näin torstai illaksi turhan kauan.


Lisätty: 2006-07-29

Tunti ja 10 minuuttia on mennyt nyt siitä kun pizzatilaus kotiin tehtiin ja eipä kuulu pizzoja... mikälie viivyttää


Lisätty: 2006-07-20

Kebabit ovat italiaanossa mitä mahtavampia.. kastike on hyvää ja kebabliha suussasulavaa.. hintalaatusuhde on juurikohdallaan joten pienellä rahallakin saa suolaista krapula aamuna :)


Lisätty: 2006-04-30

Oli kyllä älyttömän huonoa, takahuoneesta kuului epäilyttäviä ääniä, joita ei toivoisi pikaruokalla kuulevaan, 4 kertaa olen käynyt syömässä, ja joka kerta on joutunut selvittämään maksua, kun on joka kerta yrittänyt vetää rahaa välistä, kertaakaan en ole onneksi liikaa maksanut. Pizzat ihan hyviä, kebabit pieniä.


Lisätty: 2006-03-20

Yhden kerran olen kebabia ostanut täältä enkä toiste osta! Liian pieni annos ja ellen aivan väärin muista niin vielä tilliä salaatissa!? Ei hyvä.


Lisätty: 2006-03-06

Italiano oli mielestäni todella heikkotasoinen paikka. Annokset olivat pieniä ja kylmiä, hintalaatusuhde ei siis ollut hyvä. Astiat olivat epäpuhtaat.


Lisätty: 2006-03-03

Ennen oli kantispaikka, mutta eipähän enään. Parin kotiinkuljetuksen jälkeen jäänyt huono maku suuhun. Ekalla kerralla kesti yli tunti saada omat sapuskat vaikka asui alle 1km päässä. (tietenkin oisin voinut kävellä paikan päälle, mutta hei..ilmainen kotiinkuljetus arkena niin pitihän sitä kokeilla! ja ei näköjään toiminut!) Toisella kerralla koitettiin pyytää 2euroa liikaa tilaamastani pitsasta ja sain vielä huomata että vihreän pepperonin tilalle oli tungettu valkosipulia PYYTÄMÄTTÄ! On ennenkin käynyt niin että niillä on loppunut vähän sitä sun tätä kesken ja on tungettu muuta tilalle. Kannattaa siis varautua siihen ettei saakaan mitä tilaa!! 4:n täytteen iso pizza, vain 5,9euroa... se tarjous saa ainoat hyvät pisteet.


Lisätty: 2006-02-12

Entinen "kantapaikka" josta tuli pitakebab napattua mukaan. Pitakebab kokenut muodonmuutoksen jota ei hevin sulata. Entinen aika iso pitaleipä on nykyään millinohut taskunen joka ei kestä täytteitä. Koko on pienentynyt kolmasosaan. Kebabin pakkaaminen kolmeen paperi pussiin on jo liioittelua. Täytteenä nykyään myös porkkanaa = ei hyväksyttävää. Ei auta. Kerbabit nykyään haettava jostain muualta.


Lisätty: 2006-01-20

Kebabliha suoraan mikrosta. Pitakebabin tilasin, mitä sain? Pizzapohjasta tehty "pitaleipä" jonka väliin tungettu toiseen reunaan kasa kebablihaa ja toiselle puolelle salaattia. Kastiketta oli niukasti. Kaverilla tuoli kirjaimellisesti hajosi käsiin (selkänoja jäi käteen) ja ensimmäinen veitsi mikä osui käteen antoi aiheen epäillä tiskaustaitoja. Eipä sisälläkään ollut järin lämmintä näin talvisaikaan.


Lisätty: 2005-12-30

Todella ystävällinen palvelu ja hyvät ruuat. Kohtuuhintaiset kebabit ja pizzat. Saa tarpeeksi tulisen kebabin, kun pyytää.


Lisätty: 2005-10-24

Pari kertaa käynyt, mutta ei oikein iske. En tiedä onko syynä kenties henkilökunta vai safkat. Kiitos, kun sain purkaa sydäntäni.


Lisätty: 2005-10-10

Rullakebab. Tilasin, maksoin, menin alakerran WC:hen minuutiksi, palasin ylös, otin vesikannun ja samalla tuli kebab, kysyttiin mihin pöytään menen. Todella nopea toimitus, muutama minuutti. Rulla oli mukavan kokoinen ja hyvän makuinen, liha oli ihan hyvää, en törmännyt mihinkään sattumiin. Tästä rullasta ei mitään huonoa sanottavaa, toki sen voi taas mainita että tulista en ole vielä saanut missään ravintolassa, en täällä enkä muualla (vaikka aina vastaan siihen vakiokysymykseen "tulinen").


Lisätty: 2005-06-24

Italiano on hyvällä paikalla sekä hinnat on ihan kohdillaan. Kotiinkuljetus toimii hyvin myös juhannuksena.


Lisätty: 2005-05-16

Muutaman kerran poikennut ja muuten ihan jes, mutta kebabliha sisällä liikaa sattumia(valkoisia pieniä ja kovia ehkä jotain jänteitä). kannattais satsata vähän parempaan(kalliimpaan) lihaan.


Lisätty: 2005-03-29

plussaa annan tälle paikalle minipizzoista. Jos ei ole iso nälkä niin usein piipahdan juuri täällä minipizzalla. wc-tilat ovat kaukana alakerroksessa ja ensikertalaiselle niiden löytäminen tuottaa lieviä vaikeuksia.


Lisätty: 2005-03-02

Pitakebabin hinta oli noussut 50 senttiä, neljään euroon, sen kuitenkin taas kerran otin. Varma valinta. Muut asiakkaat olivat syömässä jo, vain oma tilaus jäi jonoon ja sen tuominen pöytään vei pari minuuttia. Ei nopeasti tuli. Tulinen ei ole tulinen, tosin olen ollut samaa mieltä kaikissa kirjoittamissani arvosteluissa, tykkään oikeasti tulisesta. Muuten maku kohdallaan, ei valittamista.


Lisätty: 2005-02-13

Minusta täällä parhaat kebebit, varsinkin kastike on hyvä. Kestää aika kauan, mutta leipä paistetaan ja maistuu tuoreelta. Palvelu vähän viileää ja paikka aika kalsee, mutta kotiin haettuna ihan jees. Täytyy joskus testata pizzat.


Lisätty: 2005-02-10

Itse olen saanut aina tilaukseni suht' nopeasti, mutta kuulin ystäväpariskunnalta, että olivat joutuneet odottamaan lähes 2 tuntia tilaustaan ilman edes minkäänlaista pahoittelua. Ainoa negatiivinen asia, jota olen täällä kokenut oli eräs kerta, kun työntekijät alkoivat siivoamaan, kun olin vielä syömässä. Lähinnä syömis hygienian kannalta ei ollut tuo siivoaminen kovin mukavaa. aurakebaibin söin viimeksi, joka oli ihan ok. Varsinkin lohkoperunat olivat hyviä, ainoa jota olisin annokseeni kaivannut olisi ollut lisää kastiketta, jota ei riittänuyt perunoihin


Lisätty: 2005-01-17

Pitakebabbi on mielestäni kohtalaisen hyvää tavaraa. Voisin sanoa jopa että Lahden parhaimmistoa. Muut kebabannokset eivät ole yhtä hyviä. Lisäksi annoksia saa odottaa aina ihan tolkuttoman kauan, varsinkin pizzoja. Suurin miinus paikalle tulee kuitenkin hinta-laatu-suhteesta jossa olisi todellakin parannettavaa. Eli joko hintaa alas tai annoksiin kokoa ja näköä lisää!


Lisätty: 2005-01-16

Kestää todella kauan tuoda tilaukset ihan lähelle omaa pizzeriaakin.


Lisätty: 2004-09-13

Kävin testaamassa Italianon kebabin pitkästä aikaa ja voin sanoa olevani todella pettynyt. En tiedä miten joku voi olla sitä mieltä, että palvelu on ystävällistä. Nimittäin kohdalleni sattui pahimman laatuinen yrmynaama joka oli todella tyly. Annos oli kutistunut viime kerrasta olemattoman kokoiseksi ja lisäksi salaatti oli nahistunutta ja ruskeaa. Taisi jäädä tuo käynti viimeiseksi kerraksi.


Lisätty: 2004-08-20

Kebabit ei kovin hyviä, pizzat ihan hyviä. Kebab liha ja kastike ei oikein hyvää. Pizzat on todella hyviä ja niitä täällä käyn välillä syömässä. Palvelu tavanomainen mutta ystävällinen ja sijainti on hyvä. Mukavaa kun voi katsella liikenteen vilinää samalla kun syö eikä tarvitse tuijottaa seinia.


Lisätty: 2004-07-12

Täällä oli vähän aikaa hyvä tarjous, 3 € kebabit. Aito hinta lienee sen surullisen kuuluisa 5.50€. Parit kerrat on tullut tilattu, ilmanen kotiinkuljetus ja suuri annos ovat isoja plussia, mutta ikävä kyllä maku ei ole niin kaksinen, ja nykyisin Paparazzi korvaakin aika usein Italianon, kun pitää tilata.


Lisätty: 2004-06-30

Ihan tavalliset annokset (ei jäänyt mitenkään negatiivisesti mieleen), kotiinkuljetustilausten vastaanotossa petrattavaa. Paikan siisteydessä parantamisen varaa. Sijainti on todella hyvä.


Lisätty: 2004-06-15

Suht' mitäänsanomattomat kebabit + kastikkeet. Hyvä sijainti, muuten ei kehuttavaa.


Lisätty: 2004-06-14

Asiallinen paikka, mutta jos paikkaa katotaan vuoden-kahden tähtäimellä niin annokset ovat pienentyneet (esim. kebab ranskalaisilla/riisillä yms) ja ehkä pitakin vähän. Työntekijät ovat mukavia ja ruoka hyvää, mutta tottuneena kebabin syöjänä annos tuntuu pieneltä, kun on tottunut ennen isompaan. Onhan se ymmärrettävää, varmasti tympii kun vähemmän syövät (lue suurinosa) jättävät paljon ruokaa.


Lisätty: 2004-05-20

Italiano on hyvällä paikalla ja ohimennen tuleekin otettua pita useinkin, joka on hinta/laatu-suhteeltaan mielestäni asiallinen ja voisi sanoa, että herkullinen välipala se onkin. Siisteyteen voisi vähän vielä panostaa ja vessaan on niin pitkä matka, että usko loppuu siinä labyrintissä ennenkun bajamaja on löytynyt.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute