Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Oulu > Troijan Kebab

Troijan Kebab

 

Pakkahuoneenkatu 8
90100 Oulu
Markantaloa vastapäätä
puh. 08-8821302


Liha  7.7 Kastike  8.6 Lisukkeet  7.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  8 Siisteys  6.2 Hinnoittelu  6.9 Pankkikortti  Kyllä    
21 arvostelua vuoden aikana (yht. 173 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2012-09-08

Olip hyä sahka


Lisätty: 2010-01-25

Aivan täyttä kuraa. Tilasin rullakebabin, sain jonkun tortilla pohjalla varustetun salaatin. En enää ikinä käy kyseisessä paikassa.


Lisätty: 2009-05-11

Ehdottomasti Oulun paras kebab paikka. Kertaakaan siellä käytyään ei ole tarvinut poistua pettyneenä(paitsi ruuhka aikaan, jolloin joutune jonottamaan kohtuuttomasti). Miinuksena pienehköt tilat.


Lisätty: 2009-01-15

Edelleen paras kebabmesta missä olen käynyt. Täytyy sanoa kylläkin, että ei kannata ottaa pita- eikä rullakebabbia. Mutta kebab ranskalaisilla on parasta mitä olen ikinä syönyt missään. Plussaa tuo sekin että Troijassa on oikeasti tuliset kastikkeet. Se on sitten makuasia miten tulisesta tykkää.


Lisätty: 2008-10-18

nam nam, todella maittavaa safkaa ! :)


Lisätty: 2008-08-19

Perhanan hyvää safkaa. Kelpaa muillekkin


Lisätty: 2008-08-12

Aina tietää että saa parasta mahdollista kebebia.


Lisätty: 2008-08-06

Olen ilolla todennut että ainakin tänä kesänä tullut joka kerran oikein maukas ateria mukaan. Liha ollut hyvää ja perunat ja lisukkeet. Myös nopea palvelu. Erityisesti olen nyt tykännyt emännän erikoisista (1. ja 2.). Niissä peruna on perinteistä lohkoa maukkaammassa muodossa perunaviipaleina(=>ei raakaa pottua), vihannekset omassa laatikossaan(=>voi syödä erikseen) sekä runsas körö joko tuoretta valkosipulia tai sinihomejuustoa. Erittäin maukas paketti, vielä kerran!


Lisätty: 2008-07-15

Kebab-annokset grilliruokamaisia. Ei läheskään parhaita kebab-paikkoja Suomessa, vaikka makuasioitahan nämä kaikki ovat.


Lisätty: 2008-05-28

Ei vaan mistään muualta Suomesta löydy näin ultimaalisen upeaa kebabbia. Aina kun käy Oulussa ja lähtee takaisin Helsinkiin, on haettava isot annokset tuplalihalla mukaan. Tosi hyvää palvelua, kun pakkaavat salaatit eri rasiaan, ettei nahistu matkalla ja voi kotona lykätä lihat mikroon. Kerrassaan ihanata!


Lisätty: 2008-05-12

Kierrän ympäri Suomea paljon ja olen ottanut huviksi tsekata tämän sivuston korkeimmin rankanneet paikat. Troija kebab yllätti huonoudellaan. Liha bulkkikamaa, kastike täysin arvattavaa ja sokerina pohjalla...salaatissa maustekurkkua ja ananasta...kaikki somasti samassa kasassa. Troijan kebabin omistajan kannattaisi käydä edes kerran Kalajokea etelämpänä. Jokatapauksessa paras ylivoimaisesti tähän mennessä on Bodrum kebab Riihimäellä.


Lisätty: 2008-03-31

Ei ollut paikka arvosanojensa veroinen. Liha kylmää tukkulihaa sekä rullakebabi täynnä ananasta. Kastikkeet suht ok.


Lisätty: 2008-03-31

Kävimme kaveriporukan kanssa Oulussa ja päätimme testata parhaimmat arvostelut saanutta Troijan Kebabia. Ajattelimme, että nyt on kova paikka kyseessä kun oikein 5 "tähteä" oli saanut. Kun kerran monessa mielestäni erinomaisessa kebabissa on niitä vain 3. Kun ruuan saimme, pettymys oli melkoinen. Rullakebab oli tehty isoon tortillaan kunnon pizzataikinan sijaan. Rulla oli kylmää ja muutenkin melko keskinkertaista. Muiden kaupunkien mittapuun mukaan paikka olisi hädin tuskin saanut yhden "tähden". En suosittele hyvän kebabin ystäville, mahtaako "suomalaisen" ilmapiirin vuoksi saanut näinkin hyvät arvosanat. Huono mesta ja pettymys arvosanaan nähden todella suuri.


Lisätty: 2008-03-31

Ravintolan arvosanat ovat aivan liian yläkanttiin. Liha oli kylmää ja kastike keskinkertaista. Rullakebab oli pitkästä aikaa huonoimpia syömiäni.


Lisätty: 2008-02-15

Tajuttoman hyvänmakuset pöpöröt! Siltikin, pitäisi vettä saada veloituksetta juotavaksi. 30 senttiä vesimukista on ihan vaan periaatteesta liikaa.


Lisätty: 2007-11-15

Yksi Suomen parhaista kebabpaikoista missä olen käynyt syömässä. Annokset isoja ja kebabliha vartaasta tietty. Salaatti ja lisukkeet hyviä ja kastike erinomaista. Viihtyvyydeltään paikka onkin sitten nk. take away paikka. En mielellään syö kebabia paikanpäällä.


Lisätty: 2007-11-13

Erittäin maukkaat annokset, Oulun parhaat ehdottomasti. Ainoa vain että siellä on turha syödä, mutta kotia vain ja tattis!


Lisätty: 2007-03-28

Liha ei ole tukkulihaa, tosin pitaleivät nykyisin ovat (ennen eivät olleet nekään). Auki yömyöhään, mikä plussa.


Lisätty: 2007-02-09

Parhaat kebabit mitä olen syönyt.


Lisätty: 2006-08-19

Joka kerta kun oon käyny Troijassa, se on ollu epäsiisti. Keittiöön en oo kurkannut sillä silmällä, vielä. Kebabliha on annoksessani kuivaa ja sitä oli todella vähän mutta kastike pelasti sen. Lisukkeena otin salaattia, joka oli vetistä ja pahanmakuista, en tiä oliko se sitten salaattikastikkeen syytä. Palvelu pelasi ihan hyvin mutta muiden asiakkaiden rähinöintiä oli turhauttavaa katsella vaikka eihän se paikanpitäjien syy ole, minkälaisia asiakkaita sielä käy. Max on ollut iloisin yllätys hinta-laatu-palvelu-suhteeltaan tähän asti!


Lisätty: 2006-07-31

Liha oli hyvää, kastikkeet aivan kelvottomia, salaatti aivan...


Lisätty: 2006-07-16

Keskiverto-lihaa, annokset aika pieniä hintaansa nähden, syön mieluummin muualla


Lisätty: 2006-05-04

Vannon rakkautta tätä paikkaa kohtaan. Taattua luksusta.


Lisätty: 2006-03-19

Pieni paikka, riisi ei ollut mitään hyvää ja salaattia oli ehkä vähän liikaa.


Lisätty: 2006-02-06

Oululainen kaveri hehkutti maasta taivaisiin, mutta paikassa safkaaminen palautti ainakin minut maan pinnalle. Safka olisi muuten ollut ihan ok, mutta kaikki törsteet ranskalaisista salaattiin ja kebulihaan oli kasattu samaan epämääräiseen läjään. Plussa siitä että tätä törsteläjää peitti erinomainen kastike.


Lisätty: 2006-01-30

Ihan positiivinen kokemus oli käydä vuoden tauon jälkeen. Hinnat nyt aina nyppii, kun ovat suht kalliit opiskelija budjetille, mutta pienellä annoksella lähtee hyvin näläkä. Varsinkin ne salaatinkastikkeet on ihan herkkua, kebab liha nyt on sellaista tavallista lihaa. Ei sen kummempaa ku muuallakaan. Salaatissa on viel se plussaa, että sipuli ei ole kertakaan sattunut olemaan kitkerää. Ananakset varsinki on lisä lisä plussaa. Kerran vuodessa kantsii käyvä, niin ei tuu pettymyksiä, ku ei muista oliko vuos sitte parempaa vai huonompaa.


Lisätty: 2006-01-21

Ihan hyvä paikka vaikkakin aika pieni mutta kastikkeesta en pitänyt.


Lisätty: 2006-01-11

Helsingissä asuneena en ole löytänyt täältä mistään vastaavaa evästä. Kun tulen pohjoiseen niin Troijaan MARS!


Lisätty: 2006-01-10

Mitäänsanomattoman makuinen ja iso annos. Ananas ei kuulu kebabiin, mutta eihän ne sitä laittais jos ois tiennyt sanoa siitä.


Lisätty: 2005-08-14

Paikan taso laskenut huomattavasti parin vuoden sisällä. Ainoa hyvä juttu on annoksen koko, joka tosin vaihtelee myyjästä riippuen. Loppujen lopuksi hieman kallista kebabia keskiluokan lisukkeilla, en ymmärrä miksi tätä paikkaa niin hehkutetaan. Mutta mitä muuta (käytännössä pelkästään) noutokebab-paikalta voi odottaa?


Lisätty: 2005-08-04

Hyvät kastikkeet, muuten ihan perus. Salaattia oli paljon, perkeleen iso keko.


Lisätty: 2005-07-26

Älkääpäs haukkuko Troijaa. Se on aivan sama onko annos pahvilootasssa vai kultareunaisessa lautasessa, palvelustakin wineävät vain niuhottajat. Ruoka se on joka ratkaisee. Liha on perushyvää tavaraa, tulinen kastike on sopivan tulista, taivaallinen kastike salaatille kruunaa homman. Otin ison annoksen, siitä tuli sopivasti täyteen. Kaverini kertoi että on vain kerran pystynyt syömään ison annoksen kokonaan. no jaa. Ranskalaiset olivat rapeita, salaattia oli sopivasti. Tulisen ja isojen annosten ystäville!


Lisätty: 2005-07-19

Aina Serkun luona Oulussa käydessä on pakko päästä Troijalaasen kepaappia hotkimaan. Annoksessa on makua ja kokoa; lisukkeet (ananas sopii mielestäni tulisuuden vastapainoksi) ja esimerkilliset kastikkeet lisäävät syljeneritystä huomattavasti. Koko komeus mätkäistään styroksiin miehekkäästi kekoon, jolloin kaivautuminen lisukkeiden läpi -ah, tuo matka nirvanaan - lihan ja perunan maailmaan voi alkaa. Tavallinen annoskin on täyttävä. Ainoa mutinan aihe on Troijan tilat, jotka eivät tee oikeutta tarjoilemilleen makunautinnoille.


Lisätty: 2005-07-03

Aivan loistavaa mättöä. Jokaisella lentomatkalla ouluun mielessä siintää ainoastaan käynti troijassa. Annoskokokin on mitä parhain. Kyllä nälkä lähtee sopuhintaan vielä. Oikein kyynel herahti silmään kun viimeksi sitä pitästä aikaan sain maistaa!


Lisätty: 2005-06-14

Muuten mahtava mesta mutta joka kerta kun siellä käy niin myyjät ovat todella tylyjä sekä toisilleen että asiakkailleen. Asiakaspalveluun ja sisustukseen kun vielä panostaisitte niin voisin väittää paikkaa suomen parhaaksi mutta joka kerta kun nämä ontuvat on mahdoton saavuttaa sitä päämäärää. Hauskaa kebabkesää kaikille!


Lisätty: 2005-06-14

Kaikki survaistiin päällekkäin, ranskalaiset olivat aikalailla raakoja. Salaattia oli ihan jumalattomasti ja niitä jalopenojakin sinne oli tungettu, vaikka nimenomaan sanoin etten niitä halunnut. Ruoan ulkonäkö ei houkutellut yhtään, liha oli koko annoksessa hyvää, kaikki muut meni alakantiin.


Lisätty: 2005-04-09

Vakioannokseni tästä paikasta on lohkoperunakebab. Olen ollut annokseen tyytyväinen. Kun perunat paistetaan riittävän rapeaksi ja annokseen lisätään fetakuutioita, niin parempaa pikaruoka-annosta saa hakea. Se on totta, että myyjät ovat usein kypsähtäneen näköisiä, mutta ruokaan sillä ei onneksi ole ollut vaikutusta. Joitakin vuosia sitten lihan osuus oli kuitenkin annoksessa suurempi.


Lisätty: 2005-02-15

Pikaruokaa styrox astiosta. Oli ennen tasokaskin paikka, mutta nykyisellään melkoinen pohjanoteeraus. Ranskalaiset on koppuroita, liha rasvasta ja punnitaan grammalleen, salaatti kuivaa kaalia. Nyt vieläpä kaskikkeissakin on tapahtunut heikkenemistä, oli ainut asia miksi täällä joskus erehtyi käymään. Yleinen epäsiisteys ja heikko laatu on muuttanut asiakaskuntaa. Paikka toimii känniääliöiden tankkauspaikkana.


Lisätty: 2005-01-04

Olen ollut uskollinen Troija-Kebabin asiakas, mutta enpä ole enää. Liha on ollut todella rasvaista ja salaattiin lisätty ananas ärsyttää. Kuka haluaa syödä ananasta, ylipäätään?? Salaattikin on jotain ilmakuivattua kaalia ja rasvan käry tarttuu vaatteisiin. Tosin kastikkeet ovat ylivertaiset, varsinkin tsatziki ja keskivahva kastike lihalle. Ranskalaisissa hyvä mauste! Mutta kebabit jää Troijasta ostamatta, en halua rasvakalvoa kitalakeen, enkä maksaa koko ajan nousevaa hintaa samasta annoskoosta! Epäterveellistähän se ruoka on ja töykeä palvelu vain lisää huonoa omaatuntoa.


Lisätty: 2004-11-12

Joo todellakin liha on pakaste tavaraa. Ei todellakaan tehdä tuoreeltaan paikan päällä.


Lisätty: 2004-11-10

Kävin täällä syömässä kun kävin ekaa kertaa Oulussa ja paikallinen kontaktini suositteli paikkaa. Annos oli iso, vaikka tilasin pienen =). Ja annosta sai "modifioida" aika lailla, eli piti vastata aika moneen kysymykseen. Mutta viimeisen kysymyksen jälkeen saikin lautasen käteen. Eli suosittelen jos ei ole väliä sisustuksesta ja muusta epäolennaisesta.


Lisätty: 2004-09-29

Käykää joskus lounasaikana syömässä eikä kännissä aamu viideltä. Lounasaikana näkee selvästi, että kastikkeet he tekevät itse ja liha ei ole taatusti tukusta. Palveluakin voi saada parempaa kun tervehtii iloisesti ja pyytää ystävällisesti. Ihmiset eivät yleensä huomaa omaa käyttäytymistä, vaan miten toiset kohtelevat heitä, koskeepa asia asiakaspalvelua tai yksityiselämää.


Lisätty: 2004-09-20

Troijassa on tullut asioitua kerran jos toisenkin, mutta parin viimeisen kerran perusteella ovat jatkokäynnit jääneet välistä. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta mennyttä olivat ylivertaiset kebabit ja rapeat perunat. Kebab-annoksen liha oli järkyttävän rasvaista, melkeinpä vetistä, eikä makukaan päätä huimannut, ainakaan hyvässä mielessä. Tuntuu myös että kastikkeiden kanssa oli alettu kitsastelemaan. Kuiva kebab ei sekään kovin upea makuelämys ole. Eli yhteenvetona, jos troija on ruokapaikoista yhtenä vaihtoehtona, käy läpi ensin ne muut, ne paremmat paikat.


Lisätty: 2004-09-19

Ruoka on hyvää ja sitä saa yleensä riittävästi, tosin joskus isossa annoksessakin on yllättävän vähän lihaa. Asiakaspalvelussa parantamisen varaa.


Lisätty: 2004-09-13

Jep. Se on makuasia, sano kettu ku p... nuoli. Kyllähän se on selvä että Troija ei mikää den besta monienkaan mielestä, onpi kuitenkin hyvä havaita että tuskinpa mikää paikka myy Kebabbia samaa tahtia kuin em. mesta, kun ajattelee paikkaa ja askeettista sisustaa. Eli kyll kansa tietää, mistä saa ison annoksen ja nälän pois, näille kulinaristeille suosittelen vaikka zakuskan borssikeittoa, siinä vasta jotain jota ei saa edes Raahesta. Palveluhan on kuin poliisikuulustelussa. Mutta emmää sinne m... meekää kattoon vaan hakee kebabin ja syömään sen sitte vaikka torinrantaan. Useimmat vieraani jotka tänne oon opastanut on kyllä paikan muistanut seuraavan kerran Oulussa käytyään, joten eiköhän siinä jotain vai oliko se maku sitten niinku sillä ketulla. Ja ku kauppa käy, niin miksi pudottaa hintojakaa?


Lisätty: 2004-08-23

Ihan hyvää kebabia mutta siisteys ei ole huippuluokkaa.


Lisätty: 2004-08-19

Olen kiertänyt Kebab-ravintoloita Tampereella, Torniossa, Turussa, Salossa ja nyt Oulussa. Kun muutin Ouluun, niin kyselin että missä on Oulun parhaat kebabit. Tätä paikkaa suositeltiin useasti mutta kuitenkin petyin totaalisesti. Liha oli aivan kamalaa roskaa, salaatti oli iso mutta vaatimaton. Mä en suosittele tätä paikkaa kenellekään, joka oikeasti haluaa syödä kunnon kebabia. Ehkä oululaisten mielestä tämä on hyvä paikka. Heidän mielipide kuvastaa vain sitä, etteivät ole ikinä saaneet maistaa todella hyvää kebab-annosta.


Lisätty: 2004-08-17

Parhaimmillaan todella maistuvaa, mutta tuntuisi laatu vaihtelevan aika paljon. Lihan kastike oli se sitten mieto tai keskivahva saattaa usein olla liiankin vahvaa, jolloin annoksen joutuu syömään itkevin silmin. Myös lihan taso tuntuisi vaihtelevan, mikä saattaa johtua esimerkiksi kypsyystasosta? Salaatin kastike on erinomainen ja annokselle kokonaisuudessaan voi antaa plussaa. Tietenkin makuasia, mutta mun mielestä salaatti pitäis automaattisesti tarjota erilleen.


Lisätty: 2004-08-16

Tämähän on Jäälin äijien murkinamaja.


Lisätty: 2004-08-16

Ehdottomasti suomen parhaat kebabit. Ne jotka muuta väittävät eivät ole koskaan käyneet Troijassa. Jos et ole käynyt, sinulla on aukko yleissivistyksessä.


Lisätty: 2004-08-13

"Oulun/maailman paras"... No ei nyt sentään ihmiset. Ainoa missä Troijan kebab nousee massan yläpuolelle on loistavat kastikkeet ja annosten megalomaaniset koot. Liha on perusbulkkia (joka ei tosin ole yksinomaan huono juttu), paikan päällä syömismahdollisuudet ovat äärimmäisen rajoittuneet ja palvelu vaihtelee viileän kuivasta töykeään. Ehdottoman yliarvostettu mutta ei silti missään nimessä huono paikka.


Lisätty: 2004-08-06

Jahas, mitäpä näihin enää pystyy lisäämään. Kokonaisuutena maailman paras kebabannos, ranskalaiset maukkaita, riisi hyvää, Liha erinomaista "tukkulihaksi", en tiedä edes pitäisinkö niin paljon itsetehdystä, pitää käydä joskus raahessa kokeilemassa. 10+ vuotta täältä olen löytänyt parhaat krapula/känni/lounasruuat. Kastikkeet kruunaavat kokonaisuuden, tsatzikia kannattaa kokeilla riisin kanssa.


Lisätty: 2004-07-31

Erehdyin ulkopaikkakuntalaisena tilaamaan ison annoksen(kebab+ranskalaiset) ja 1. kertaa jäi annosta jäljelle. Annos oli siis tod. iso ja maistuva, etenkin taivaallinen kastike. Ainoa miinus oli se, että hotelliin päästyämme huomasin, että paketissa ei ollut haarukkaa. Eikun lähikauppaan hätäpäissään ostamaan muovihaarukoita, kun ei viitsinyt sormillakaan syödä. Mutta muuten: Suosittelen!


Lisätty: 2004-07-27

Tuli sitten lomamatkalla tutustuttua "Oulun parhaaseen" kepumestaan. Annosten koko oli ihan kiitettävä ja maku aika hyvää mutta hinnat myös sen mukaisia. Kokonaisuutena keskitasoa parempi paikka sanoisin.


Lisätty: 2004-07-04

Loistava paikka jossa on tullut useampi vuosi jo kebabbia nautiskeltua. Ehdoton suunnistuksen kohde jokaisen baari-illan jälkeen. Vaikka annosta tuolloin saattaa joutua pahimmassa tapauksessa odottamaan yli puoli tuntia, on Troija houkuttelevampi vaihtoehto kuin sen naapurissa oleva känkkylä.


Lisätty: 2004-07-01

Ehdoton käyntikohde aina Oulussa käydessä. Paitsi loistavan makuista, myös annos on sopivan kokoinen, eipä ole vielä tarvinnut isoa annosta tilata. Paikka menetti ehkä jotain tunnelmastaan muutettuaan lähemmäs toria, mutta eipä tarvi enää jonottaa pikkutunneillakaan ulkona asti. Käykää ja ihastukaa.


Lisätty: 2004-06-30

En oo niin kauheesti eri kebabpaikkoja kierrelly, mutta kyllä troijasta saa loistavaa kebabbia...aamulla krapulassa jäljelle jääneen annoksen voi vetää vaikka kylmänä ;) Kokeilkaa!


Lisätty: 2004-06-30

Ne jotka väittää että täältä saa Oulun parasta kebabbia ei ilmeisesti tiedä miltä hyvä kebab maistuu. Täältä saa pelkkää kaalta ja tylyä palvelua. Oulun parhaat paikat on ehdottomasti Max ja Nohadra niin pitsojen, kebabin ja palvelunkin suhteen. Ja ilman kaalta!


Lisätty: 2004-06-17

Erittäin hyvä paikka. Olen testannut useita eri kebab paikkoja ja vielä ei ole löytynyt lähellekään yhtä hyvää paikkaa. Joka kerta löytyy jotain uutta hehkutettavaa. Joskus se on maittava liha, joskus hyvä riisi (ei uskoisi, mutta yleensä riisi on kebab-paikoissa pahaa), mutta yleensä nimensä mukainen taivaallinen salaatinkastike. Jos löydän paremmen paikan, sen kyllä myönnän, mutta vielä Troija pitää titteliä hallussaan.


Lisätty: 2004-06-04

Paha pettymys. En ymmärrä miten tätä niin kovin kehuskellaan. Annos toki reilun kokoinen kelpo hintaan, mutta liha ja kastike ei ollenkaan odotusten mukaista.


Lisätty: 2004-05-31

Siis nyt kyllä ihmetyttää, olen Raahesta kotoisin ja kuulin huhuja että Oulussa olisi muka Raahen kebab-paikkoja parempi paikka, eli Troijan-kebab. No eräänä kauniina iltana körötimme kaverimme kanssa testaamaan tätä "kuuluisaa" troijalaista ja olimme lentää selällemme. Kebab oli tukku-lihan makuista, annos oli sotkuinen ja salaattia oli yhden henkilön annoksessa ainakin viidelle ihmiselle. Kastikkeena oli taivaallinen ja sinappinen( niille nostan ainoastaan hattua). Siis todella ihmetyttää, vaikka kebabin syönti on makuasia, mutta minä kun luulin, että troijasta olisi saanut "oikeaa" kebabbia (sellaista kuin esim. raahen Madonnasta ja Take-awaysta). Mutta ei... liha oli samanmakuista kuin normaalista ruokakaupasta saatavat pakaste ym kebabit(tosin ei Lidl-kaupan, sitä ei voi sanoa kyllä kebabiksi ollenkaan). Eli ainakin kaikki raahelaiset jotka sattuvat lukemaan tämän niin olkaa ylpeitä Madonnastanne ja Take-awaystanne. Ero on niin päätä huimaava. Petyin erittäin pahasti Troijan Kebabbiin!


Lisätty: 2004-05-07

Hyvä ruoka ja laatu tasaista. Tosin parilla myyjällä on tapana antaa vähänlaisesti salaattia ja lihaa kotipakettiin. Kuitenkin paras kebab-paikka Oulussa. Isosta annoksesta riittää kahdelle syötävää.


Lisätty: 2004-04-04

Tunnetun maailmankaikkeuden paras kebab. Kahden ylläolevan kommentin kirjoittajilla on tainnut mennä kaljapäissään kebab-mestat sekaisin, nimittäin troijan kebabissa on kyllä kebabvartaat kiltisti tiskin takana näkyvillä eli ihan omat lihat on kyseessä. Tulinen + Taivaallinen on voittajan valinta


Lisätty: 2004-04-04

Aivan liian ylimainostettu ja hehkutettu! Ensinnäkin liha oli perinteistä tukkulihaa, joka ei oikein kerro paikan omistajan paneutumisesta itse asiaan. Ja sama tukkulinja taisi jatkua kastikevalinnoissakin, vaikka sitä en pysty sanomaan varmaksi. Mutta kuitenkin, kuka tahansa pystyy alkaa pyörittämään tukkukebabbia ihan täysin paneutumatta itse kebabin perinteisiin ja saloihin. Mielelläni syön kyllä tukkukebabinkin, mutta paljon mieluummin aidon kebabinpyörittäjän tekeleen, joka on paneutunut lihan valmistamiseen ja leipomiseen ja jonka kastikeresepti on vuosisatoja vanha suvun salaisuus. Mutta kebab oli kuitenkin iso, mielestäni ei kuitenkaan halpa. Eniwei, raha ratkaisee, 8 pistettä.


Lisätty: 2004-04-04

Ei saatana... Liha on sitä kebabtukusta tilattua mautonta liian paksuks veisteltyä "korppulihaa", ei siis ite tehdyt lihat. Sämpylä oli myöskin tukusta ja pettymys suuri kun vastapaistettua pitaleipää ei ollut tarjolla vaan joku vetinen sämpylä. Kastikkeet oli kyl OK ja annoksen koko paikallaan (iso pita). Kyseinen tukun eineksillä toimiva paikka vetäs konkkaan Tampereella alle minuutin ja jopa omistajatkin oppisivat häpeemään myymäänsä!! Ei laatua, Kebab häpäisty ja mesta yliarvostettu.


Lisätty: 2004-04-04

I have seen the best Kebab-house in Oulu. The Troijan. There is probably the best serving regarding price I have seen in Europe. We were very hungry, but had to wait 20 minutes. And it was wooorth...thanks!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute