Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Oulu > Göreme, Kastelli

Göreme, Kastelli

 

Ranta-Kastellin tie 2
90230 Oulu
Ranta-Kastellin ostoskeskus
puh. 08-5306027
http://www.goremepizza.com/


Liha  7.7 Kastike  6.7 Lisukkeet  6.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.7 Siisteys  7.7 Hinnoittelu  5.3 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 46 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-02

oulun paras perhe pizzeria ravintola..


Lisätty: 2008-07-14

Aivan törkeän ylihintaiset syötävät nykyään!


Lisätty: 2008-01-09

Aivan liian ylihinnoiteltu paikka, hinta/laatu suhde aivan pielessä.Surkea paikka,surkeat hinnat ja hidas palvelu.


Lisätty: 2007-11-02

ehdotomasti oulun paras!!!


Lisätty: 2007-08-04

oulun paras


Lisätty: 2007-04-05

Loistava paikka ja hyvä palvelu.suosittelen.


Lisätty: 2006-09-06

siisti paikka www.goremepizza.com


Lisätty: 2006-07-16

Suhteellisen hyvä paikka syödä, mikään osa-alue ei ole kelvoton, tätä voi suositella jos ajelee kastellissa päin


Lisätty: 2006-07-03

Göremestä mieleen jäi loistavien pizzojen lisäksi se, kun saimme 4 pizzaa yhden hinnalla, että tässä se töppäily oli meille hyödyksi :) Mielestäni palvelu on aika hidasta mutta kuitenkin ystävällistä.


Lisätty: 2006-03-12

Sapuskat ihan hyviä, mutta palvelu on tosi hidasta.


Lisätty: 2006-01-09

Tosi hyvä paikka. Ruuat on tosiaan toisinaan väärät eli mitä tilaa sitä ei saa, jos tilaa valkosipulia niin sitä ei ole ja niin. Edelleen kuitenkin Oulun kärkeä.


Lisätty: 2004-11-22

Kommenttini koskee lähinnä tilauksen yhteydessä otettua tilausta ja tilauksen lopputulos asiakkaan saatua ruoka. Jälleen kerran saimme vääränlaista ruokaa kuin olimme tilanneet ja vasta huomasimme sen kotona.Mieheni sai kyllä juuri sen minkä halusi mutta minun kohdalle oli laitettu ylimääräistä lisuketta mitä en ollut halunnut, valkosipulia!!Emme enää lähteneet vaihtamaan tuotetta koska asumme sen verran kaukana. Ei ole kauan aikaa kun haimme pitakebabit kyseisestä paikasta ja tarjoilija otti tilauksemme ja saimme tilaamamme ruuan mutta taas oli sotkettu tilaus tavall,a jota en olisi odottanut kyseiseltä firmalta.Annoksemme käsittelivät pitakebab,mausteet normaalit ja tulinen kastike sekä pitakebab ilman sipulia ja jalopenoa ja mieto kastike.Kotiin päästyämme aloimme nauttimaan ateriasta ja jo ensi puraisulla suuni paloi aika mahtavasti ja mieheni söi ja ihmetteli että miksi ruoka maistuu miedolta,johtuen kastikkeesta.No, ensimmäinen virhe oli siinä Göremen puolelta että mieheni annokseen oli laitettu mietoa kastiketta ja normaalit lisukkeet ja paketin päälle vielä kirjoitettu että tulinen , kun taas minulle oltiin laitettu tulinen kastike ja ne lisukkeet mitkä halusin elikkä ruuat oli taas vaihteeksi sekoitettu.Ilmeisesti pitää tarkistaa ruoka ennenkuin lähtee kotia kohti Göremestä ettei tule joka kerta pettymystä. Vaikka hinnoittelu onkin kohdallaan niin mielestäni tilauksen yhteydessä ei saisi olla kiire ettei tule näitä virheitä.Harkitsemme ruokapaikan vaihtoa.


Lisätty: 2004-09-13

Jep. Pitsoista puhuttaessa olen käyttänyt useitakin eri vieraita ulkolaisia myöten täällä ja useimmiten ähky on tullut ennen loppua, eli koko/täyte erinomaista. Parempaa saa hakea ja plussaa vielä tasalaatu l. harvemmin on muuta kuin on tottunut saamaan mutta sananen vielä kritiikkiä. Juustosta kaikki ei niin hirveesti tykkää, sitä pizzoissa tuplamäärä verrattuna muihin (itse kyllä pidän) monesti suosittelen vieraille juuston puolitusta. Suolaisuus, voi sitä janoa mikä iskee göremen jälkeen... koko ilta menee vettä juodessa - paljonko pistätte jozoa? Kebabannoksetkin ihan ok, mutta miten lohkoperunoista tulee lievää löllöä, ei siis rapeita, hakekaa troijasta perunanmalli tähän. Sitten vielä positiivista loppuun... keskusta ruukkukokeilu onnistunut, vastaavaa hinta-laatusuhdetta saa hakea koko Suomesta. Toki sen syöminen vaatii hermoja... on nimittäin tulikuumaa vartin verran. Ja kuitenkin näistä puutteista huolimatta päädyn vieraiden kanssa tänne yhä uudestaan ja uudestaan. Seuraavalla kerralla vieraat sitten jo pyytävätkin jos käytäisiin jossain välissä göremellä. Joten summa summarum... käy sunnuntaina katsomassa mikä vilske käy rantakastellissa tai keskustassa.


Lisätty: 2004-04-04

Liha on aivan loistavaa ja palvelu pelaa. Kannattaa myös kokeilla talon omaa valkosipulivoita.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute