Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Oulu > Istanbul Oriental

Istanbul Oriental

 

Kauppurienkatu 11
90100 Oulu
Stockmannia vastapäätä rotuaarilla
puh. 08-3112922
http://www.istanbuloriental.fi/

Avoinna: Ma-Pe 16.00-24.00  La 12.30-24.00 


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Kyllä    
22 arvostelua vuoden aikana (yht. 22 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-08-14

Muutti ratkaisevasti suhtautumiseni Kebapiin. Erinomainen ravintola.


Lisätty: 2006-05-17

TÄMÄ on oikea, laadukas ravintola. Se joka tahtoo tusinamössöä rasvassa keiteyin ranskalaisin voi mennä muualle. Kulinaristit tervemenneeksi Istanbuliin. Kukkaroa kirpaise, mutta laadusta kannattaa maksaa. Istanbul on väärässä paikassa täällä arvosteltavana, koska se ei ole kebabpizzeria vaan korkealaatuinen ravintola, jolla on myös moipuolinen ja laadukas viinitarjonta.


Lisätty: 2005-12-20

Istanbul painii täysin omassa sarjassaan verrattuna tämän saitin muihin ravintoloihin. Tasokas turkkilaisravintola ja ehdottomasti yksi Oulun korkealaatuisimmista ravintoloista. Ruoka ja palvelu erinomaista.


Lisätty: 2005-08-28

Paikan lampaanlihakebabia ei voi verratakaan normaalien kebab-paikkojen antimiin. Suussasulavaa. Palvelu on kohteliasta, ripeää ja paikassa on muutenkin siisti ja tunnelmallinen ilmapiiri. Normaaleihin kebabeihin verrattuna tämän kaiken loistokkuuden varjopuolena on tietenkin korkeampi hintataso, mutta jos haluat nautiskella, Istanbul on paikka sitä varten.


Lisätty: 2005-03-30

Ikävä kyllä paikan iskender-annos (ja muut annokset) eivät yllä sille tasolle mitä paikan korkea hinta taso antaa odottaa. Esim. Max kykenee makumielessä oikeaoppisempaan suoritukseen hinnan ollen vielä kohtuullinen ainakin jos verrataan tähän "paistinkääntelijään". Kyllä hienoista puitteista ja laadukkaammista raaka-aineista minä ainakin olen valmis maksamaan, mutta tässä paikassa se ei ikävä kyllä toteudu riittävän maukkaampana kebab-annoksena.


Lisätty: 2005-02-15

Toisena ravintolana Oulussa saanut paistinkääntäjien "Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs" kilven. Kertooko sitten muiden ravintoloiden surkeasta tasosta, kun vain kaksi kilven saanut. Näyttäisi pienemmillä paikollakin olevan useiampia kilpiä. Oululaiset skarpatkaa, kai muutkin kuin kebabravintolat osaavat asiansa.


Lisätty: 2004-10-15

Onhan Istanbul vähän hinnakkaampi, mutta se onkin ainoa varsinainen ravintola näistä kebabmestoista. Ja annoksetkin ovat astetta hienopmpia, raaka-aineista lähtien. Paha pistää näitä varsinaisesti rinnakkain.


Lisätty: 2004-08-16

Loistava, siisti paikka minne kehtaa viedä vieraitakin. Palvelu on aina ollut loistavaa, eikä valomerkki ole niin pilkun päälle. Hinnat korkeita, varsinkin viinit, mistä iso miinus!! Kannattaa maistaa talon leipää, joka on aina tuore, vastapaistettu, mahtava alkupala!


Lisätty: 2004-04-21

Omaa luokkaansa, valitettavasti myös hinnoiltaan. Aito turkkilainen ravintola, ei mikään pikakebabkrilli. Jos valitsee sen kalliimman lihavaihtoehdon kebabiin, ei pety ainakaan makuun. Kannattaa kokeilla myös köfte-lihapullia.


Lisätty: 2004-04-04

Tunnelmallisen ravintolan katutasossa olevaan ruokasaliin mahtuu 40 vierasta. Alakerrassa on lisäksi viihtyisä kabinetti tusinalle nälkäiselle. Aito musiikki kuuluu kaikissa tiloissa rauhallisesti taustalla, eikä estä luottamuksellistakaan keskustelua.Ruokien valmistukseen käytetään aina avotulta.Ruokalistaa vaihdellaan soveliaasti eri vuodenaikoina. Turkkilaisen perinteen mukaisesti isäntä vastaa kaikesta, niin keittiössä kuin salissakin.Kesällä 2002 ravintolan isäntä sai kansainvälisen Chaîne des Rôtisseurs-järjestön eli "paistinkääntäjien" Maître Rôtisseur-arvonimen.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute