Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Oulu > Nohadra

Nohadra

 

Merikoskenkatu 10
90500 Oulu
puh. 08-5567704

Avoinna: Ma-Ti 10.30-21.30  Ke 10.30-21.00  To-Pe 10.30-21.30 


Liha  7.9 Kastike  7.9 Lisukkeet  7.1  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.5 Siisteys  8.1 Hinnoittelu  7.6 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 54 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-23

Vallan maittava ateria. Lounasseteli kelpaa. Riisi oli viileää.


Lisätty: 2009-01-08

tosi hyvä paikka...


Lisätty: 2007-12-07

Viva Assyria,kyllä pojat asaavat hommansa. Suosittelen kaikille.


Lisätty: 2007-09-29

Mielestäni Oulun paras kebab ravintola. Aina kun vain Tuirassa päin kuljen, pakko käydä syömässä.. Menee vain liian aikaisin kiinni. :(


Lisätty: 2007-09-13

en tiiä miten ootta lisukkeenne saanu.....kaikki kehu tätä paikkaa ni kävin sit hakee....lopputulos:kebab+peruna.ei mitään muuta...paitti kotipaketin kuoret...=))) loistomesta....!!!=DDD4


Lisätty: 2007-01-08

Aivan mahtava paikka! Ruoka ensiluokkaista ja siisteys pesee kaikki pikaruokalat mennen tullen ja milloin vain! Oikeastaan koko paikkaa ei voi pikaruokalaksi sanoa, kyllä se niin ravintola on joka suunnasta katsottuna!


Lisätty: 2006-05-06

Kebupizza majoneesilla taivaallista. Kebuannokset ehdotonta kärkikaartia. Ja niille, jotka puolustelee Troijaa niin kommentiksi, että mieluummin syön kebabbini ihan posliinilautaselta ja juon juomani oikeasta lasista ennemmin kuin pahvilautaselta ja -mukista. Lisäksi paikanpäällä voi lukaista Kalevan, Iltapäivälehdet ja muita sekalaisia läpysköitä.


Lisätty: 2005-07-28

Kebabin saa myös salaatilla, vaikka sitä ei listalla luekaan, kunhan vain pyytää; on myös nopeiten saatava annos. Lounasaikana voi varautua odottamaan, paikka on usein täynnä. Kotipaketti on pienempi kuin ravintola-annos (vinkkinä kotipaketin hakijoille, että ravintolaan voi soittaa etukäteen, laittavat annoksen valmiiksi, niin ei tarvitse odotella). Palvelu ihan ok, asiallista. Myös hyvät pizzat.


Lisätty: 2005-04-19

Tilat ovat siistit wc:tä myöten ja palvelu asiakkaille ilmeetöntä mutta asiallista. Kebab riisillä oli annosteltu lautaselle silmälle kauniiseen muotoon, eli riisi omana kakkunaan, liha omana ja muut vihannekset ja heinät myös erillään jolloin niitä ei tarvite syödä. Tulinen kastike oli sopivan tulista ja sitä oli riittävästi. Kaiken kaikkiaa erittäin positiivinen kuva jäi ko ravintolasta, vaikka hinta on euron kalliimpi kuin yleinen taso. Erityismainintana tiskillä oleva vieraskirja, johon voi vanhanaikaisesti päivittää terveiset.


Lisätty: 2005-04-11

Siis miten niin "yrittää olla ravintola"? Sisustukseltaan ja ruokalistoiltaan on täysin ravintolamainen, joten kyllä se silloin ainakin minusta on ravintola. Ja mistäs sinä tiedät minkälaista lihaa siellä myydään ("halpaa tukkulihaa")? Kuullostaa vähän vedätykseltä minusta kun kerta paikan nimikin on toistuvasti väärin kirjoitettu. Minusta tämä paikka on ykönen koska paikka on siisti, hinta-laatu-suhde hyvä, palvelu pelaa ja tietää aina mitä saa (ei siis mitään ylläreitä vaan tasaisen hyvä laatu). Enkä voi edes kuvitella miten joku voi rinnastaa Troijaa tämän paikan kans kun ovat niinkuin yö ja päivä tasoltaan ja tyyliltään? Outoa.


Lisätty: 2005-03-24

Hakkaa Troijan mennen tullen, joillain se Troija on päähänpinttymä, käykööt siellä. Täällä saa hyvää ruokaa. Saa tosin muualtakin, mutta yksi parhammista.


Lisätty: 2005-03-21

Yhdyn aiempaan kommenttiin: oikeasti tämä paikka on heikko esitys. Yrittää olla ravintola, mutta sortuu silti pikaruokapaikan halvan tukkukebabin myymiseen. Makua ei tuotteista löydy hintaa vastaavasti. Parempi valinta on Troija, joka ei ainakaan yritä olla mitään muuta kuin se oikeasti on eikä yritä rahastaa asiakasta sellaisesta, mitä hän ei saa. Troijassa saa halpaa bulkkilihaa kottikärryllisen eikä se maksa juuri mitään. Paikka on suttuinen pikis ja palvelu on nopeaa. Toisaalta eipä se annos sitten maksakaan juuri mitään ja kastikkeissa on jopa jotain makua. Valkosipuliakin saa eri maksusta jopa liiallisuuksiin asti. Senpä vuoksi ei kannata sortua tämmöisiin Nohandroihin, joissa bulkkitavarasta yritetään nyppäistä täysi ravintolahinta. Suostuisin kehumaan Nohandraa, jos siellä olisi tarjolla esim. itselaitettua kebab-varrasta taivaallisella iskender-yhdistelmällä. Mutta ilmeisesti sellaisia saa vain Turkissa jos edes siellä?


Lisätty: 2005-02-15

Nohadra on ravintola eikä mikään pikaruokala. Tämä muistettakoon. Lounasaikaan paikka on monesti täynnä ja odotusaika sen mukainen, samoin viikonloppuisin. Ja muuten, paikassa käytetään samanmerkkistä kebablihaa mitä suurimmassa osassa muissakin paikossa, ja liha leikataan käytännössä suoraan lautaselle.


Lisätty: 2005-02-15

Parhaimmistoa Oulussa. Paikanpäällä annosten koko on suurempi, mitä kotipaketissa. Paikka onkin kyllä ravintolamainen, eikä niinkää pikaruokala. Ehkä lounasravintola olisi oikea sana. Hyvää ruokaa, joskin kotipaketit voisivat olla suurempia. Kannattaa toki mieluummin istahtaa ja syödä rauhassa paikanpäällä, jos mahdollista.


Lisätty: 2005-01-29

Yliarvostettu paikka, annokset pieniä ja maku tusinatavaraa.


Lisätty: 2005-01-02

Palvelun nopeus ja annosten koko vaihtelee. Joskus jopa samaan pöytään tulee eri suuruisia annoksia. Yksi on onneksi aina ollut hyvin, annosten maku on aina erittäin hyvää. Kastikkeet ja liha on erittäin hyvää.


Lisätty: 2004-12-20

Kebabliha vähän erikoista, lisukkeita aika huonosti, ja lähes tunnin odotusaika viimeksi, ilman mitään pahoitteluita. Taitaa olla tuolla normaalia? Pikaruokaa olin kuitenkin hakemassa. Maku ok, mutta ei tuota rumbaa jaksa toiste.


Lisätty: 2004-10-02

Liian pienet annokset!, varsinkin salaatti oli aivan olematon. Muutama salaatinlehti, ainakin kotipaketissa. Hyvälaatuista lihaa, ja hyvää kastiketta(vähän). Ei nälkä lähtenyt tällä ruipelolla!


Lisätty: 2004-07-24

Edelliselle: Kastikkeet tehdään ravintolassa paikan päällä ja veikkaan että sisältö on salaisuus. (Kuten myös loistavien kermaperunoiden mausteetkin, kokeilepa) Ei taida kyse olla mistään assyrialaisten perinnereseptistä vaan pikemminkin onnistuneiden kokeilujen tulos.


Lisätty: 2004-07-05

Olen elämäni aikana mutustellut melkoisen määrän kebabeja eri puolilla Suomea. Nohadran kebab riisillä oli ehdottomasti syömistäni kebabeista Suomen paras kebab! En malta odottaa, että pääsen testaamaan Nohadran muita kebab-vaihtoehtoja. Tästä tulee Oulun matkojeni kohokohta ja saattaa olla, että joskus lähden vartavasten Oulaisista Ouluun syömään Nohadran kebabia. Minusta tuli kertaheitolla Nohadra-lover! Miksi paras? Punaisen kastikkeen päälle lorautettu valkoinen täyteläinen pippurinen kastike tekee kebabista mielettömän maukkaan ja suussasulavan. Vastaavaa kastiketta olen viimeksi syönyt Ruotsissa Örebrossa ja Tukholmassa. Miksei tällaista kastiketta ole useammissa kebab-paikoissa? Voisiko joku kertoa mistä tämä kastike on kotoisin? Onko se joku Iranilainen herkku josta Turkkilaiset eivät tiedä tai jonka makua he eivät arvosta? Mitä mausteita kastikkeessa on? Kertokaa ihmeessä jos Teillä on tietoa!


Lisätty: 2004-06-05

Liha tuoretta, kastikkeet kruunaavat annoksen. Erityisesti kebab kermaperunoilla sekä pitakebab ovat meikäläisen makuun. Aina ensiluokkainen palvelu ja puhdas ravintola.


Lisätty: 2004-05-01

Liha hyvää ja sopivan ohutta. Kastikkeet toimii täydellisesti. Pizzat tuhteja ja hyvillä raaka-aineilla tehty. Kaikin puolin viihtyisä paikka! Suosittelen...


Lisätty: 2004-04-04

Hinta/laatu todellakin kohdallaan (esim. riisikebab 5,50e) ja annokset "ravintola-tasoa", eli oikeaoppisesti lautaselle aseteltuja, hyvällä salaatilla (valko- ja punakaalta, sipulia, kurkkua, tomaattia) varustettuna. Kebab-kastike myös erittäin hyvää, mutta salaatinkastike ei (valitettavasti) yhtä toimivaa kuin esim. Troija-kebabissa. Kannattaa chekata myös alkuruuat (tsatsiki + leipä on oikein toimiva, joskin arvokas verrattuna kebabin hintaan). Ravintola on myös siisti ja viihtyisä; mieluummin syön täällä, kuin "Oulun parhaassa" kebab-paikassa .. tosin kiireellä Nohadraan ei kannata mennä; annoksia saa joskus odotella vähän turhankin kauan.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute