Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Rovaniemi > Torikeidas

Torikeidas

 

Lapinkävijäntie 3
96100 Rovaniemi
Torin laidalla
puh. 016-342 4177


Liha  5.4 Kastike  6.7 Lisukkeet  5.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  6.4 Siisteys  4.7 Hinnoittelu  4.4 Pankkikortti  Kyllä    
14 arvostelua vuoden aikana (yht. 181 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-03

"Jos et ole käynyt Torskan kebabilla, et ole todella elänyt." Todellinen suomalainen kebab-legenda. Joka kerta fantastinen maku. Ainoana miinuksena, mutta vain toisinaan, on jopa liiallinen majoneesi-rasva-suola-mässäily.


Lisätty: 2010-05-14

Keskimäärin loistavaa kebebia, mutta on valitettavan riippuvainen ketkä sattuvat olemaan töissä. Ruuhka-aikoina ranskikset ovat jotenkin eltaantuneen/raa'an oloisia - tämäkin ehkä työvuororiippuvainen juttu. Kastike loistavaa, mutta yrittävät hukuttaa annoksen siihen, jos ei pyydä maltillista annostusta. Liha ollut aina parasta, mita koskaan (kebab) syönyt. Salaatti tavallisesti oikein hyvä, paitsi jos pelkkää kaalisuikaletta. Salaatinkastike ehkä parasta koko annoksessa - ansaitsee erityismaininnan. 85% ajastaa saa parasta syömääni kebabia - ja loput 15% ajastakin ranskiksia lukuunottamatta hyvää. Vaikka laatu maksaa, niin 8,10 isosta kebebista on liikaa. 7e olis aika passeli.


Lisätty: 2009-01-28

Kastike on mainio, mutta muuten ei kyllä ole kovin erikoinen annos.


Lisätty: 2009-01-02

mailman paras kastike


Lisätty: 2008-06-30

Monella paikkakunnalla kotimaassa ja melkeen yhtä monessa (ke)pappilassa ulkomailla olen ettiny vastaavaa, mutta kyllä Torskalta saa vieläki maailman parasta kepappia!


Lisätty: 2008-05-22

Kerran olen käyny aiemmin testaamassa Lordi kepsun ja nyt kävin ahmeltamassa ison ranskalaisilla ku nälkä yllätti. Viime kerralla liha oli karrelle palanutta ja kokolailla pahaa, mutta tällä kertaa lähinnä /erilaista/. Lähinnä siinä tuntu maistuvan pippuri(?!). Otin mätöt mukaan ja rasiassa ranskalaiset oli lihan päällä, joka oli jokseenki outo veto. Jamppaa tiskillä ei tuntunu kamalasti kiinnostelevan, mutta homma kuitenki sujui. Hintataso on lähinnä vitsi, 8,10 € keskinkertaisesta kepsusta on vaan liikaa. 0,35 l Cola päälle tais olla 1,60 €, joka on lähempänä järkihintaa. Rovaniemeltä ei vaan taida saada hyvää kebabbia.


Lisätty: 2008-05-09


Lisätty: 2008-03-24

Yllätti laadullaan, ruskistettua jauhelihaa, vihannekset ja riisi tungettu siihen päälle ja kastiketta kruunaamaan kokonaisuuden Ei muistuta yhtään kebabia, jos Lordin lemppari pitäiskö hänen käydä lääkärissä? Loppuannos meni roskikseen, aamulla käytiin syömässä aivan muualla kotiruokaa Parissa vuodessa taso laskenut tai meillä vaatimukset kasvaneet, sad to say


Lisätty: 2008-01-10

Loistava paikka. Intistä lomille päästyä piti aina poiketa.Sattuu just sopivasti olemaan rautatieaseman lähellä.Erittäin hyvät kebabannokset, ja burgerit.


Lisätty: 2008-01-06

On hyvä paikka, vaikka onkin paikka josta pääasiassa haetaa kotiin. Kastike on todella hyvää! Liha on melko tavallista, mureaa. Palvelu normaalia.


Lisätty: 2007-10-20

Pitkin suomenmaata kierrellessä on tullu maisteltua muutama kebabbi ja liian monta pettymystä on tullut muttei Torikeitaalla.!! Tässä paikassa ratkaisevaa on se et kuka sen tekee, jos (mummo/omistaja?)on paikalla niin annoskoko on pieni mut loistava maku ei tietenkään siitä kärsi. Kastike varsinkin on todella hyvää ja liha on itse tehtyä. Harvassa eteläsuomen karvaranteen paikassa sellaista saa.. Suosittelen että voi hakea vaikka kauempaakin ja näin tulee tehtyä.


Lisätty: 2007-10-13

Torikeidas tarjoilee suomen parasta kebabeläimestä tehtyä ruokaa.


Lisätty: 2007-08-29

liha on maukasta aina silloin tällöin. joskus saa vain palanutta ja rouheista känttyä. riippuu varmaan työntekijöistä. kastike on ihan jees, joskin sitäkin voisi olla hieman lisää. mutta ranskikset on aina kuivia ja mauttomia. kaaliraastekkaan ei ollut nieltävissä. muut lisukkeet nahistuneita, ja lisukkeita muutenkin liikaa (50% annoksesta)!!


Lisätty: 2007-08-26

Suomen parhaat kebabit. Kastike aivan loistavaa, ei mitään tomaattililliä ja liha kuivaa ja maukasta, eikä mitään vetistä löllöä. Salaatti (kaaliraaste) maukasta, uitettu vain liikaa salaatinkastikkeessa.


Lisätty: 2007-08-18

Jäi kebabit syömättä!!! Kävin lasteni kanssa eräänä sadepäivänä keitaalla ja paikka oli aivan tyhjä, lukuunottamatta myyjää ja tod.näk. omistajaa.. tilasin itsellenni lordi-kebabin ja lapsilleni (alle 4v) ranskalaiset...Myyjä tokaisi, et juu kebabin saat tästä sisältä, mut ranskalaiset ovat myynnissä ulkoluukulta ja niitä ei myöskään saa nauttia sisätiloissa....OKEI!!!! Olisin ymmärtänyt tilanteen jos olis ollu lounasrysis tai paikka muuten vaan pakissa, mutta kello oli puoli neljä ja oottelimme kyytiä nälkäisinä joka tulisi vasta tunnin päästä.... voi että otti päähän ja palvelun taso oli sarjaa töks! "meil vaan on sellanen käytäntö..." Eli vaihtoehdot ois ollu mennä vesisateeseen syömään, tai laittaa lapset ulos syömään tai sit suunnata, niinkuin tehtiinki taksilla kylille syömään.Tämä tapahtui viime kesänä ja olen kyllä kiertänyt ko. paikan kaukaa ja kertonut kaikille mahdollisille joiden kanssa puhetta on ollut tästä kokemuksesta..


Lisätty: 2007-08-13

Paikkaa pystyi kuvaamaan vuosia sitten loistavaksi kebab-paikaksi, ikävä kyllä nykytilanne on aivan toisenlainen. Hintataso on pysynyt samana, mutta lihan määrä annoksissa on murto-osa muutaman vuoden takaisesta. Huomioitavaa on myös, että annoksien lihamäärä vaihtelee huomattavasti hyvin vähästä - vähään.


Lisätty: 2007-07-28

Suomen parhaat kebabit.Vähän liian kalliit ,mutta maku korvaa.


Lisätty: 2007-07-09

Toriskeida on Suomen 1. kebab mesta, parempi kuin TRE:n Evis! Edelliseen kommenttiin lisäten, kukaan ei oikeasti syö kebabbia lohkoperunoilla, joten sait ansiosi mukaan. Myyjätkin varmaan ajatteli että mikä hienostelija tuo on?


Lisätty: 2007-06-07

Kebabit on yleensä aivan mahtavia, mutta toki riippuu suuresti kuka niitä milloinkin tekee, kun kaikki eivät aina osaa..


Lisätty: 2007-02-23

Liha hyvää, mutta laatutaso vaihtelee luvattoman paljon. Kastike loistavaa, mutta liian rasvaista. Hintataso voisi olla edes hieman kohtuullisempi.


Lisätty: 2007-02-13

kävimme pikku porukalla kiertelemässä rovaniemellä ja siellä oli erittäin hyvät kebabit. Liha oli suorastaan suussa sulavaa ja palvelu oli hyvää..annoksia oli monen kokoisia ja se oli erittäin hyvä asia.Jokaiselle löytyi sopiva annos.Lordin Kebab oli todella mahtava annos ja hinta oli kohdallaan..Tiedän kyllä ensi kerralla missä syön rovaniemellä kun sinne päin taas matkustan ja suosittelen paikkaa kaikille jotka ei ole siellä käynneet.. ETTE TULE KATUMAAN!!!!!!!!!!!!


Lisätty: 2007-02-02

Tässä torikeitaasta oikeaa tietoa.


Lisätty: 2007-01-04

Kebab oli kuivaa ja aika mautonta. Ranskalaisia oli liian vähän ja salaattia liikaa(puolet vadista). Annoksella hintaa 10e. Tuskin tulee lordi kebabbia enää tilattua.


Lisätty: 2007-01-03

Torikeitaan kebabbi+kastike oikein maukasta, ainoastaan muusissani oli kerran jotain vikana -> oli jotenkin "klimppiytynyttä". Tuosta Rocktaurantin kebabista... Se ei tod ollut samaa kuin Torikeitaalla. Ihmeellisesti suikaloitua ja kuin olisi ollut hiekkaa seassa... Liekö lihaleikkurin terästä jotain murusia? Eikä kastikekaan ollut samaa kuin keitaalla. Jäi ne annokset syömättä ja pettymys oli suuri koko seurueellamme. Rocktaurantiin en siis enää mene ainakaan kebabit mielessä, tuskin muutenkaan.


Lisätty: 2007-01-02

Olen suosinut tätä paikkaa jo monta vuotta. Käymme hakemassa sieltä kebabit aina kun jompikumpi isoveli tulee kyläilemään.


Lisätty: 2006-12-22

Lordin oma kebab paikka! Ikiaikainen sunnuntai iltojen perhenoutopaikka. Ja lauantai aamujen pelastus. Itse en ole missään suomessa maistanut parempaa kebabbia tahi kastiketta!


Lisätty: 2006-12-18

Torikeitaan ainoaa oikeaa tarjolla myös Rocktauranissa - Mr. Lordin uutukaisessa ravintolassa. Ravintola avattu 15.12. ja kebab tulee kuljetuksena Torikeitaalta (lukee myös menussa). Suosittelen ehdottomasti koko perheelle!


Lisätty: 2006-10-14

Vaikka en olekkaan roissa syntynyt, mutta kun tullaan vaimon kanssa käymään lapin pääkaupungissa niin kebabit syödään aina. Parhaat mätöt lapinläänissä sanokoon muut mitä haluaa. Pietarsaaren korv göranin kanssa ykkösiä minun listalla, hesan kebab annokset naurettavan kokoisia ja makuisia.


Lisätty: 2006-09-14

Paikka on paras hinta/laatu suhteeltaan koko suomessa, ympäri suomea matkustanut ihminen kyllä tietää sen. Joskus kun ottaa kebabin matkaan niin einekset saattavat olla hiukan sekaisin ja syltätty sinne mutta mitäpä se haittaa...


Lisätty: 2006-07-28

Erittäin hyvä paikka. Liha on hyvää ja kastike taivaallista. Palvelu on kans hyvä ja hinnat on kans hyvät. Siisteys on huono.


Lisätty: 2006-07-26

Pitihän se paljon puhuttu Lordi Special testata. Pettymys oli. Annoksella oli kyllä kokoa, mutta täytyy sanoa ettei Putaansuun ja minun makuni kohtaa. Ainakaan lihan ja kebab-kastikkeiden osalta. Annoksessa oli suuri määrä suolaisia ranskalaisia, salaatti peruspliisua grilli-salaattia. Liha liian pippurista, ei mitenkään erityisen tulista, mutta mustapippuria oli mielestäni liikaa. Koko annoksessa yksi etikkapippuri. Jostain kumman syystä lauantaina päivällä paikalla on vain pari ulkopöytää, ei sisätilaruokailun mahdollisuutta. Ulkopöydissä näkyy hyvin edellisen yön ruokalista joten siisteydessä on toivomisen varaa. Palvelu oli ystävällistä ja suhteellisen nopeaa. Tämän kokemuksen parhaimmat palat.


Lisätty: 2006-07-24

Ihan hyvä paikka mutta voisivat hintoja miettiä uusiksi, nekun ovat vai nousseet kokoajan.


Lisätty: 2006-06-30

Kävin mielenkiinnosta koeajamassa Lordikebabin. Liha oli kuivaa, suorastaan karrelle palanutta. Ranskalaiset olivat kelvollisia, kastikke ei herättänyt oikeen minkäänlaisia tunteita ja salaatti oli kurjaa. Hintaa annoksella oli 10€, ruokaa oli kyllä riittävästi mutta maun takia yleisarvosana on heikko!


Lisätty: 2006-06-23

kyllä oli mahtava annos toi lordi kebabbi, ja aivan mahtavaa lihaa, niin mureaa. suosittelen lämpimästi. tosin hinta on kova näin opiskelijalle, mutta kyllä sitä silloin tällöin tulee syötyä, ja nälkä lähtee varmasti.


Lisätty: 2006-06-12

Laatu ja annoskoko vaihtelee, välillä liha tosi priimaa välillä kuin palanutta kengänpohjaa, hyvä soosi, salaatti pelkkää sipulia, etukortti systeemi ihan syvältä yksi leima per ostos vaikka ostais kymmenen kerralla. Hinta todella kallis. Jos haluaa rahalle vastinetta suosittelen paikkakunnan turkkilaismestoja.


Lisätty: 2006-05-27

Tiedän ihmisen joka on kiertänyt maailma lukuisia kertoja ja on monesti todennut, että ei ole ikinä saanut missään muualla parempaa kebabia ! Nytkin soitti ja ilmoitti tahtovansa Lordi kebabille !


Lisätty: 2006-05-10

Parasta suomessa. JA aina torikeitaan kautta!


Lisätty: 2006-04-19

Tosi mahtava kebab.. ja itse rakastan niitä hampurilaisia myös!


Lisätty: 2006-04-06

Kuulin että oli tullut torikeitaalle uusi omistaja ja pitihän se kebab taas käydä kokeilemassa... ja oli oikeen erinomaiset taas kerran... jopa parempaa kuin edellisellä omistajalla. Siinä oli auennut lounas paikkakin ja kuulin ohimenen että oli kuulemma erinomainen lounas... palvelu oli kohentunut edellisestä.. ei töksäytellyt kysymyksiä... Varmasti palaan taas kun kiireiltä ehdin!


Lisätty: 2006-04-05

Ehdoton ykkönen


Lisätty: 2006-03-10

Vuosikausia olen syönyt Toriskeidaan kebabbia nöyränä ulkona pakkasessa seisoen tai autossa maiskutellen. Nyt hiihtolomareissulla uskalsin ekaa kertaa sisätiloihin, kun oli uusi takki ja kaikki. Palvelu hieman ynseätä, paikassa 70-luvun tunnelma (ketsuppipullotkin ovat museokamaa), mutta kebis ranskalaisilla oli jälleen kerran täydellistä. Annoksen salaisuus on lihassa ja ennenkaikkea sopivasti maustetussa kastikkeessa. Tämä yhdistettynä al dente salaatin minimalistisen raikkaaseen kastikkeeseen -perfetto. Paikalle luvassa ainakin yksi Michelin tähti, jollei kaksi.


Lisätty: 2005-11-02

Torikeitaan kebab tosiaan jakaa mielipiteitä mutta tosiasia on että eihän tämä ihan sitä tavallista kebabbia ole. Itse pidän torikeitaan kebabista koska samanlaista ei löydy muualta maasta, muusi on 95% oikeaa muusia eikä mitään jauhomuusia ( toki joskus olen sellaiseenkin aikoinaan törmännyt mutta nykyään todella harvoin jos koskaan), salaatti tuoretta, kastikkeet rasvaisia mutta hyviä ja liha, vaikka onkin hiukan normaalia enemmän paistunutta tai ehkä juuri sen takia ;) hyvää. Hinnat ovat aika kovia mutta ei kuitenkaan kovempia kuin muissa paikkakunnan kebab-paikoissa. Annoksen koko on sopiva niin isona kuin pienenäkin. Palvelun taso nyt on mitä on mutta eikä sitä yleensäkään tule kovasti seurusteltua grillitiskillä, pääasia, että ruoka tulee nopeasti nenän eteen. Parannettavaa voisi olla soosissa joka on kyllä aika rasvaista eli jos rasvaa saisi hävemmäksi kastikkeen maun kärsimättä olisi annos täydellinen.


Lisätty: 2005-10-21

Luulin olevani anoa joka kaipaa Rovaniemestä valoisia öitä ja Torikeitaan kebabeja. Paikka oli Rovaniemen ensimäinen laatuaan ja täytyy sanoa että jäin kiinni kebabiin kerrasta. Liha on loistavaa - joidenkin mielestä liian kypsää. Kastike lihalle ja salaatille on rasvaista, mutta aivan taivaallista. Jos haluaa kevyen ruoan niin ei kebabille kannata mennä yleensäkään. Salaatti on aina ollut omaa luokkaansa. Suomalaiselle, rovaniemeläiselle makuaistille parhaiten sopiva ruoka. Sen takia kannattaa matkustaa 800km.


Lisätty: 2005-09-28

Aina lomalla pohjoisessa käydessä pakko käydä. Etelästä ei ole löytynyt vastaavaa.


Lisätty: 2005-08-24

Lihan ja kastike täydellisiä, pakkokeikka kun rovaniemellä käy


Lisätty: 2005-08-08

Jälleen kerran ohikulkumatkalla Torikeitaalla. Arvelin että edes kuuluisat Berliinin dönerit vetäisivät voiton mutta kun ei. Torikeitaalla on edelleen parhaat kebabit. Ranskalaiset ovat juuri sopivia ja salaatissa riittävästi kastiketta. Liha on ehdottomasti annoksen suola, kebabkastiketta ei välttämättä edes tarvita.


Lisätty: 2005-07-26

Palvelu ja annoksen laatu heittelee laidasta laitaan. Etukuponki systeemi erittäin joustamaton. Toisena päivänä et jaksa syödä pientä ja toisena jaksat syödä ison kebapin tuosta vaan, eli annoskoko vaihtelee. Palvelu välillä niin huonoa, että käynnit vähenee selvästi ainakin meidän perhellä.


Lisätty: 2005-07-22

Liha on lihaa ja muusi muusia. Mausteet kebablihassa uskomattoman hyvät. Kaikki kebabin ystävät pitävät todella paljon!


Lisätty: 2005-07-17

Ihan varta vasten ostettiin annokset tästä paikasta pohjoseen päin mennessä kun olimme täältä lukeneet kehuja paikan kebabeista. Mutta pettymys tuli.


Lisätty: 2005-05-25


Lisätty: 2005-04-30

Vähän pieni ja karu paikka mutta muuten hyvät annokset.


Lisätty: 2005-04-02

Liha todella hyvää, kastike parasta mitä olen missään kebab-paikassa maistanu. Jopa salaattikin menee. Torikeidas vs. Roin muut kebab-paikat: 10 - 0.


Lisätty: 2005-03-29

Muita kebabpaikkoja en lapsuusvuosiltani muistakkaan rollosta ja aina kun jostain reissultakin tultiin eikä jääkaapissa ollut kuin valot, niin torikeitaalta käytiin perheen kanssa kebabit noutamassa. Ehdoton kantapaikkani.


Lisätty: 2005-03-08

Torikeidas = erinomainen kebab


Lisätty: 2005-02-25

Ensimmäinen kebab täällä Rovaniemellä ja arvostelujen perusteella lähdin kokeilemaan. Sanoisin että turvallinen kokonaisuus ja nälkä lähti sillä isommalla annoksella. Liha oli hyvää mutta kastike ei pysynyt samalla hyvällä tasolla, ei tosin kelvotonta sekään. Vihannekset todella tuoreita, varsinkin tomaatin ja kurkun kohdalla oli raikkaus maisteltavissa. Ranskalaisista kans plussaa, olivat juuri sopivia, ei liian rasvaisia tai kuiviksi keitettyjä. Pienenä miinuksena se ettei Visa Electron käy maksuvälineenä.


Lisätty: 2005-02-07

Liha on herkullista ja vielä kun ottaa ranskalaisilla niin otan siihen lisäksi majoneesia. Se on todella hyvää. Palvelu on ihan jees, mutta tuntuu välillä et heitä kyrsii alkoholin vaikutuksessa olevat asiakkaat, jotka hyvää hyvyttään tulevat ostamaan parhaimpia kebabbeja suomesta kovaan nälkään ja pitämään firman pystyssä. Sen näkee naamasta , kun lakkaa saamasta. Tämä on minun mielipide.


Lisätty: 2005-02-02

Liha ei todellakaan mitään pakasteliivateviipaletta. Kastike oivallista, jopa tulisen version puuttuminen ei vaikuta heikentävästi. Jos Finnair kuljettaisi annoksia lämpölaukussa etelään, olisin palvelun vakikäyttäjä.


Lisätty: 2005-01-23

Muuta en täällä ole syönyt kuin kebab annoksia, joita pidän maukkaimpina missään. Ainoa suuria moitteita aiheuttava seikka on hintataso. Mutta laatu maksaa. Salaattikin on kastikkeen kera maistuvaa. Suosittelen, mutta en rahojaan tarkasti vartioiville.


Lisätty: 2005-01-12

Ikävä on täällä Tampereella torikeitaan eväitä. Noh aina kun ohi ajetaan niin keitaalla piipahdetaan. Ja kun se on melkein aina auki.(Myös krapula-aamuina).


Lisätty: 2005-01-03

Torikeidas jakaa mielipiteet 50/50, yleensä se on joko tai tämän paikan kebab-tuote taikka sitten keskustassa olevan, hiljattain laajentaneen paikan. Itsehän tietysti kuulun tähän väkeen, jonka mielestä keidasta parempaa ei ole, vaikka missä asti kulkisi niin aina roissa ollessa se on käytävä hakemassa. Hiukan nuhjuiset sisätilat ovat avoinna vain 17 asti, joten autossa tai muualla täytyy yleensä syödä, mutta onhan siihen totuttu. Samaten kannattaa kokeilla "Napakymppi", kolmen pihvin ja -juuston hampurilainen, ei tästä kylästä parempaa isoa burgeria saa.


Lisätty: 2004-11-18

Rovaniemellä käydessä on tapana pikaruokaa valittaessa päätyä Torikeitaalle. Siinä sitä sitten kebabia syödessä ihmetellään miten valitut raaka-aineet vain yksinkertaisesti sopivat vallan mainiosti yhteen,esimerkkinä kaali ja liha. Joskus päädymme tulokseen, että hyvä maku rakentuu kultaisista nuoruusmuistoista toisinaan annos vain maistuu todella hyvälle. Joka tapauksessa näin Helsingistä käsinkin leimakortti uhkaa täyttyä kovaa vauhtia. Negatiivisena on sanottava, että toisinaan päivisin ostettujen annosten lihan laatu ei ole ollut parasmahdollinen, hieman kärvähtänyt, Hyvä paikka joka jakaa raakasti myös mielipiteitä, mistä kenenkin kohdalla sitten johtuneen.


Lisätty: 2004-11-13

Petyin viime kesänä todella pahasti. Ajoimme kokkolasta asti syömään tätä taivaisiin kehuttua"mättöä"(olimme matkalla norjaan). Elämäni surkein kebab. Hinta todella rasvainen, eipä tarvi enään ikänä mennä. Ne jotka tämä paikan p***** kehuu, eivät ole syöneet kunnon kebabia.


Lisätty: 2004-11-08

Klassikko!!! Tätä kaikki Ropsin pelaajatkin rakastaa ja aina yhtä hyvä kastike!


Lisätty: 2004-10-06

Asun nykyään Treella. Täältä en ole vielä Toriskeidaan kebanderia parempaa löytänyt. Aina Rollossa käydessä kuljen kebabin kautta! Todella hyvät kastikeet ja liha!


Lisätty: 2004-09-21

Syönyt kebabeja läpi Suomen ja mistään ei parempaa / lähellekkään yhtä loistavaa annosta saa. Jos ei muun takia tulis Roihin mentyäkään niin Torikeitaan kebabin takia kannattaa jo mennä!


Lisätty: 2004-09-05

Loistavaa ruokaa, ainoo paikka oikeestaan mist ees haen pikaruokaa.. Kastike on superia. En edes oo kokeillut muita ruokia kebabbia siel ku se on niin hyvää njam! Meen taas ku on nälkä.


Lisätty: 2004-08-29

Hyvä paikka ja kebab (+ muut annokset) maittavia, tota yhtä kommenttia ihmettelin sitä keskikaljan myyntiä kun torikeitaalla ei myydä edes kaljaa.


Lisätty: 2004-08-22

Hinta-laatu suhde aivan pielessä! Kävin kerran, enkä toista kertaa mene!


Lisätty: 2004-08-13

100% kotimainen. Erinomaiset kebabit ja nimenomaan kastike kruunaa kaiken. Paikka on hieman nuhraantunut keskikaljan jakelun myötä ja jäänyt lounaspaikkana vähän ns. duunaritason asemaan. Kioskiluukulta saa annoksen mukaan ja makuelämyksestä voi nautiskella kotonaan.


Lisätty: 2004-08-13

Ennen oli ehkä Rovaniemen paras kebab paikka mutta nyt näyttää siltä että on paikka menny monta pistettä alas päin. Muusissa hirveitä mänkkejä ja liha palanutta. Eikä ole ollut vain yhden kerran mokia noi.


Lisätty: 2004-07-28

Toiseks eniten, lapsuudenkodin jälkeen, Rovaniemeltä kaipaan Torikeitaan kebabbia.


Lisätty: 2004-07-05

Liha ok, mutta kastike ei. Lapin parhaat kebabit löytyvät kyllä muualta.


Lisätty: 2004-06-30

Paljon kokeilleena Suomen parasta kebabia. Niitä harvoja paikkoja joka tekee vielä itse muusin. Huom. keittää potut ja muusaa.


Lisätty: 2004-06-16

Rovaniemen parasta Kebabia ja legendaarinen mesta muutenkin, maistuu erityisesti aamuyön tunteina.


Lisätty: 2004-06-03

Ehdottomasti maailman paras kebab!!! Toimii ranskakalaisilla, muussilla ja riisillä ja se salaatti... Taivaallinen kokemus. Eräässä Rovaniemeläislähtöisen bändin biisissäkin se mainitaan.


Lisätty: 2004-06-02

Loistava liha ja kastike. Lisäksi annokset suuria ja salaatti on raikasta ja hyvää. Pakko käydä joka kerta Rovaniemellä poiketessa.


Lisätty: 2004-05-24

Aina Rovaniemellä käydessä pakko käydä syömässä torikeitaan kebabit.


Lisätty: 2004-05-21

Mainio salaattikastike, saa kaalisalaatinkin maistumaan taivaalliselle!


Lisätty: 2004-04-04

Ei ehkä perinteistä kebabia mutta silti legendaarisen hyvää.

 

 

© 2020 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute