Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Chili Pepper Pizzeria Kebab

Chili Pepper Pizzeria Kebab

 

Matinkartanontie 9-11
02230 Espoo
Matinkylän Jäähallin parkkipaikka
puh. 09-455 4703


Liha  6.3 Kastike  6.1 Lisukkeet  5.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.6 Siisteys  5.5 Hinnoittelu  6.4 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 45 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-11

Hoh, jo toinen kerta kun taas erehdyin, nyt en ottanut viisastuneena enää pizzaa vaan tilasimme kebabit noudettuina. Surkea esitys, tympeä palvelu, iso pettymys mössökebabista. Ei toistamiseen kolmatta kertaa tuonne. Sorry!


Lisätty: 2008-05-12

Tilattiin kaverin kanssa kummatkin kebab-ateria. Heti ensimmäinen ongelma tuli kun kassahenkilö alkoi tiputella kolikoita kassaan ja laskea niitä. Siinä vaiheessaa kun kolikot on tiputeltu niin ei paljoa ole ruinaamisen varaa jäljellä tosin kassahenkilö alkoi valittamaan kun ei ollut 50 senttiä. Noh, pienen keskustelun jälkeen kääntyi tylysti ja alkoi ruokiamme valmistamaan. Ateriamme sisälsi siis leipäkebabin, ranskalaiset ja juoman. Leipäkebab oli iso ja maukas ja kaveri tokaisi kassahenkilölle, että "hyvää". Tähän hän vain hymähti ja käänsi selkänsä.


Lisätty: 2007-12-16

loistavat pizzat. olen moneen kertaan tilannut kotiin ja koskaan en ole pettynyt.:)


Lisätty: 2007-11-26

Hyvää kebabbia suomalaiseksi paikaksi.


Lisätty: 2007-09-21

Pizza oli ok ja kuljetus oli nopee ja rahat se otti minigripissä eikä ees tarkistanu.


Lisätty: 2007-01-16

Pizzat ja kebabit on syötäviä. Ainoa ongelma on puhelimella kotiin tilattaessa. Vastaan tule pienehkö kielimuuri, jonka ansiosta puheen selvästä saanti on todella hankalaa.


Lisätty: 2006-12-25

aika pieni paikka ja istuma paikat aika niihkeit ja ei oikein siisti.


Lisätty: 2006-08-19

Pizzat aivan loistavia. Asiakaspalvelu tosi tosi huono, mutta onneks ruoka korvaa sen...


Lisätty: 2006-07-07

Todella hyvää kebabia ja pitsaa ja kaiken lisäksi halvalla.


Lisätty: 2006-05-08

Tilasin pizzaa kun sattui tippumaan mainos postiluukusta. Aivan kammottavaa sontaa, pizza on kuin mikrossa tehty, kastikkeena ketsuppia, yksi täyte uupui kokonaan. Varmaan eka kerta koskaan kun jäi pizza syömättä. Pitää näköjään pysytellä indianalle uskollisena.


Lisätty: 2006-03-24

Todellakin "leipäkebab paikka". Ihmetyttää miten joku edes voi kutsua paikkaa kebabravintolaksi. Kebab valmistetaan AINA mikrossa, paikka on 2x2m kokoinen. Pizzat ovat hyviä.


Lisätty: 2006-01-26

Hei haloo, tämä ei ole mikään iskender-paikka, täällä kannattaa ottaa leipäkebab. Hirmu iso ja hyvän makuinen. Turkkilaista tv-kanavaa on tosi hauska katsoa syödessä, siitä lisäpointsit.


Lisätty: 2005-09-27

Söin tuossa vähän aikaa sitten iskender kebabin kyseisessä paikassa ja kokemus ei ollut kovin erikoinen. Ruoka ensinnäkin valmistettiin mikrossa ja se oli muutenkin kuivaa. Salaatti oli erittäin rapeaa ja kastiketta oli riittävästi. Tomaattikastike ei ollut kovin erikoinen, varmaan puretta. Annoskoko vaihtelee hyvin paljon mikä on harmi sillä välillä annokset eivät täytä ollenkaan. Myös ravintolatila talvi aikaan on kuin sauna, jonka kyllä ymmärtää sillä paikka on niin pieni.


Lisätty: 2005-09-25

Liha kylmää. Sisällä liian kuuma. Ruoka lämmitetään mikrossa.


Lisätty: 2005-04-21

Leipäkebabissa todella paljon jäävuorisalaattia ja tomaattia. Maukas, mutta ei tulinen kastike ja itse leivottu leipä. Olen aina tilannut työpaikalle, joten en voi arvostella miljöötä, mutta palvelu on hyvää ja iloista.


Lisätty: 2005-02-27

Kyllä sieltä ihan vieläkin kuuluu niitä mikron ääniä enemmän kuin osaisi odottaa. Niin pienen paikan on turha pitää "tuoreena" esim. pyörittää koko päivän kebab-tankoa, kun menekki ei ole sen vastainen.


Lisätty: 2005-02-20

Jos haluat kokeilla kebabia saunassa tämä on se paikka. Sisällä voi syödä ainoastaan, jos jalassa on shortsit ja päällä t-paita. Farkuissa ja poolossa rupee iskee pahasti jo hikee.. muuten hyvät pizzat ainakin. hinta-laatusuhde kohdallaan.


Lisätty: 2004-11-26

Testasin Iskenderin (6,5€)ja kyllähän sen söi, mutta ei se mikään kovin ihmeellinen ollut. Liha oli todella ohutta siivua, maku ihan ok. Lounasaikaan oli varras pyörimässä, joten ei mikro kilahdellut. Leipäpalat oli melko kuivia ja kovia, eli ei mitenkään herkkua. Jugurtti oli sitä itseään ja punainen kastike oli todennäköisesti pelkkää tomaattipyreetä, sitä oli noin ruokalusikallinen yhteensä. Salaatti puolestaan oli oikein hyvää ja tuoretta. Kaikenkaikkiaan semmonen keskiverto paikka.


Lisätty: 2004-11-01

Sympaattinen pieni kebab-koppi. Tilasin kebab-aterian mukaan ja se valmistui mukavan vauhdikkaasti, mikron ääniä kuulin tosin pari kertaa enemmän kun olisi ollut suotavaa. Annos oli oikein mukavan kokoinen ja muistutti paljon Olarin Roadhousen vastaavaa ateriaa. Pitaleipä oli itse leivottu ja varsin herkullinen. Täytteet olivat mukavasti sekoitetut eikä käynyt niin että ensimmäiset viisi minuuttia popsisi salaattia ennenkuin pääsisi kebabiin asti. Ranskalaiset olivat myös herkullisia ja ne olivat hyvin maustetut. Hintakin oli 50 senttiä halvempi kuin Olarissa. Ruoka oli erinomaista Espoon tasoon verrattuna. Suosittelen ainakin kokeilemaan.


Lisätty: 2004-10-21

Pieni mutta tiivis ja täyttävä iskender nopeasti kotiin kuljetettuna. Mieto kastike. Aika hyvät kebbet, mutta suosittelen pizzoja mielummin, ovat isoja, maukkaita ja hyvän hintaisia. plussaa myös ystävällisestä palvelusta. Matinkylän alueella ykkösmesta.


Lisätty: 2004-10-12

Loisto pizzaa ja loistavalla paikalla. 2 min himasta. Palvelu on loistavaa!


Lisätty: 2004-10-03

Kyllähän sitä söi. Kuljetus tosin kesti hieman pitkään.


Lisätty: 2004-09-19

Näköjään pienissä puitteissa satsataan hyvään palveluun valikoima riittävän laaja,ainekset sevästikin tuoreita josta huomaa että ihmiset tilaavat/hakevat näitä tuotteita kauenpaakin.Päivän tarjous tuntuu olevan jatkuvasti voimassa.


Lisätty: 2004-09-15

Erittäin hyvät pizzat. Reilu ja nopea palvelu olen itse käynyt monta kertaa siellä ja saan alennusta ja henkilökunta on erittäin mukavan tuntuista porukkaa suosittelen lämpimästi siellä käymistä vaikka aivan ohimennen Chilipepper vie kyllä matinkylän ostarin Indianan.


Lisätty: 2004-09-05

Todella viihtyisä, kerrankin tervehenkisen oloista henkilökuntaa. Verraten vanhaan Aksu Kebabiin on ihme, että paikan ulkoasu ja ruoan taso on saatu nousemaan näin humasti. Pizzat ovat erinomaisia, vaikkakin vähän pieniä. Jos olet seudulla suosittelen paikkaa lämpimästi ostarin Indianan sijaan.


Lisätty: 2004-07-12

Siis nuo aikaisemmat kommentit ovat ajalta jolloin paikan nimi oli aksu kebab grilli, ja silloin kebabit lämmitettiin mikrossa ym. Nykyisestä tasosta ei tietoa, luultavasti paljon parempi paikka kuin aiemmin.


Lisätty: 2004-06-09

En kyllä ymmärrä! Mielestäni liha on hyvää ja kastike erinomaista. Todella hyvää ruokaa. Suosittelen! Mielestäni kolmen k:n ravintola.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute