Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Tampere > Heval

Heval

 

Arkkitehdinkatu 9
33720 Tampere
Etelä-Hervanta
http://www.heval.fi/

Avoinna: Ma-Pe 11.00-22.00  La-Su 12.00-22.00


Liha  8.6 Kastike  8.5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.6 Siisteys  8.4 Hinnoittelu  7.8 Pankkikortti  Kyllä    
96 arvostelua vuoden aikana (yht. 559 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-04-27

Tampereen (koko Pirkanmaan?) parasta kebabia. Erikoisuutena mahdollisuus tilata tulinen kastike. Tätä ei lue missään vaan se pitää tietää. Olen vienyt ystäviä muilta paikkakunnilta Hevaliin ja kaikki ovat hehkuttaneet elämänsä parhaimmaksi kebabiksi. Tilat ovat remontoidut, siistit ja tilavat, palvelu todella ystävällistä ja annoskoko yksi harvoista sellaisista, että ei tarvitse koko päivänä syödä mitään muuta. Monen kilpailijan vastaavasta annoksesta jää nälkä. Ulkopaikkakuntalaisia suosittelen käymään Hevalissa tai jos ei Hervantaan asti ole mahdollisuutta mennä, sitten Evin Kalevassa!


Lisätty: 2011-01-07

Oli mukava taas pitkästä aikaa joululomaillessamme käydä Hevalissa!Hevalissa oli tehty remonttia ja paikka on todella loistokas pizza-kebabpaikka.Salaattipöytä oli runsas;valikoimaa ja tuoreutta löytyi.Ruokalistaan oli tehty mukavia lisäyksiä;lapsillekin löytyi hyvät kanafile- ja nuggettiannokset. Meidän nelihenkinen perhe sai hyvää palvelua ja tarjouksena oli iso limu kaupanpäälle.Lapsille myös tikkarit lähtiessämme. Todellakin palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta(itse Mr Heval) tuli juttelemaan ja kertoikin, että Heval juhlii syksyllä 10-vuotis juhliaan. Onnea Hevalille!Olisi mukavaa jos Heval olisi myös kotikaupungissamme Helsingissä. Noin kerran vuodessa käymme Tampereen seudulla ja silloin on ihan pakko käydä Hevalissa.Suosittelen lämpimästi kaikille!!


Lisätty: 2011-01-06

Erinomainen paikka, tullut muutaman kerran käytyä lähinnä pizzalla. Kebabit ovat myös maistuvia ja rulla on tosiaan täyttävä. Mutta mikä mahtaa olla tuo Hevalin auto, jos heillä ei kotiinkuljetusta ole (soittelin juuri ja varmistin)? Muutaman kerran nähnyt Hervannassa pyörimässä. Kyljessä lukee, että "soita ja tilaa" puhelinnumeron kera. Hieman hämäävää.


Lisätty: 2011-01-05

Omaan top-3:n menee Heval. Siistein kebabmesta missä oon käyny. Kebab ranskalaisilla ihan hyvän kokonen ja annos todella hyvä. Kastike omaan makuun ehkä hivenen liian tulista, muuten lähes täydellistä.


Lisätty: 2010-10-06

Kävin tänään järjettömään nälkään hakemassa rullakebun tuplalihalla. Helkkarin hyvää!! Koko jööti hyvä kun mahtui pakkaukseen ja raksamiehen käsipuntari antaa arvion 1.5kg tai enemmän. Puolet jäi vielä iltapalaksi. Hintavaa, mutta hyvää.


Lisätty: 2010-10-01

Loistavaa ruokaa ja palvelua


Lisätty: 2010-05-16

Tänään kävin ekan kerran kyseisessä paikassa ja oli kyllä aikamoinen pettymys. "isompi" kebab ranskalaisilla oli tosi pieni eihä siitä lähteny nälkäkään. Tietääpähän ainaki pitäytyä evinissä&pizzakebab14:ssa


Lisätty: 2010-02-26

kyllä maistuu:)


Lisätty: 2010-02-23

Voisin väittää, että täältä löytyy Suomen suurin rullakebab! Keittiövaaka antoi painoksi 1,2 kiloa(!!!!!). Maku hyvää keskiluokkaa, ei paras mutta ehdottomasti maukas. Suosittelen!


Lisätty: 2010-02-21

Kebabrulla pienentynyt huomattavasti viimeisen vuoden sisällä.Sekin vaikuttaa kuka sattuu tekemään.


Lisätty: 2010-02-16

Aivan loistavat kebabit ja pizzat, sääli vain että asun nykyään sen verran kaukan ettei oikein pääse käymään. Ennen oli kotiinkuljetus vaan miksei enään?


Lisätty: 2010-01-16

Hyvä paikka. Miinusta siitä etteivät tarjoa enää kotiinkuljetusta!


Lisätty: 2010-01-12

aivan paras paikka, oikeastaan missään muualla kebabbia en sitten syökkään selvinpäin! yhtenä suosikkiannoksenani "viilattu" chilirulla!


Lisätty: 2010-01-08

*****, Parasta kebabia tampereella! Kiitos ystävälliselle Hevalin henkilökunnalle!


Lisätty: 2009-09-02

Talon erikoinen on tämän paikan parhaimmistoa :) Ihana henkilökunta, kiva mennä uudestaan ja uudestaan.


Lisätty: 2009-08-25

Paikka siisti ja annokset maultaan sekä näöltään hyviä. Söimme paikanpäällä,keittiöstä kuului kamala huutaminen ilmei- sesti pomo huusi työntekijöille aivan koko ajan.Huutais jossain muualla...


Lisätty: 2009-08-17

Oli kyllä todella herkullinen ja suorastaan brutaalin kokoinen rullakebab. Soosi olis saanu olla omaan makuun vähän tulisempaakin, mutta muuten oli kyllä täyden kympin suoritus. 7,5 € hinta on ehkä vähän korkea, mutta toisaalta rahoille sai kyllä vastinetta.


Lisätty: 2009-08-02

Olen kiertänyt ympäri tätä pientä maata, ja pyrkinyt aina syömään kebabia matkoilla. Tähän mennessä yksinkertaisesti parasta kebabia olen löytänyt Evinistä, säännöllisesti siis. Mutta kun niin monet kehuivat Hevalia, oli pakko sielläkin käydä. Ensituntuma on ihan OK, hyvät parkkipaikat, siistin näköinen tönö ja ihan OK tilat; hieman rämäiset tosin, ei ihan hehkeimmät. Talvella käytäessä ovi oli hieman auki joten oli jopa hieman kylmä. Penkit olivat todella huonot ja ankeat. Palvelu toimi hyvin, siinä ei mitään moitittavaa. Kebabit tilattuamme istuimme pöytään ja sitten kiinnitti huomiota pariin asiaan: - Musiikki oli lujalla, se häiritsi käsittämättömän paljon, olen myös kuullut että tätä on monina muinakin päivinä tapahtunut -- ettei ole yksittäistapaus - Kuten monissa muissakin kebab-paikoissa, työntekijät juttelevat tiskin takana. Mutta Hevalissa, he suorastaan huusivat. Karmeaa huutoa ja jääräpäistä keskustelua kuului niin että häiritsi meidän oman seurueen normaalia keskustelua - todella ikävää Mutta itse kebab(ranskalaisilla): - Kebab-liha oli ihan OK, ei mahtavaa mutta parempaa kuin keskiverto - Kastike ei maistunut miltään, ihan perus - Salaatti oli 100% mössöä, kuten muutkin kommentoijat ovat sanoneet - Annos oli pieni, söin kotona lihapiirakoita kun en todellakaan täyttynyt kebabista Yhdestä kerrasta ei toki voi sanoa oikein mitään, koska on niin monia tekijöitä jotka saattavat muuttaa mielipidettä ravintolaa sekä ruokaa kohtaan. Mutta pelkällä yhdellä käyntikerralla, minua ei Hevaliin uudestaan saa, oli sen verran huono kokemus itse ravintolan puolelta!


Lisätty: 2009-07-29

Tampereen visiitillä oli pakko käydä testaamassa tuo mansen ykkösmesta... Döner kebabilla mentiin, hintaan 5.50 annos yli hyvän kokoinen, salaattia ja kastiketta oli sopivasti ja lihaa riittävästi. Liha tosin maistui jo muutaman tunnin seisoneelta eikä kyllä tehnyt mitään sävystä vaan toi mieleen helsingistä yöaikaan poimitut ala-arvoiset kebabit... Tulipahan tehtyä turha reissu hervantaan :)


Lisätty: 2009-06-14

Piti pitkään ikaan kokeilla tätä Herwoodin ja ehköpö koko Manchesterin ykkösmestaa. Liha oli melko peruskamaa. Kastike oli tulista kuten pitikin, mutta sitä oli liikaa ja kaalimössö muuttui entistä mössöisämmäksi. Kaalin lisäksi vain pari palaa kurkkua ja ehkä joku tomaatti. Todella surkea sisälmys. Ei kyllä ole mikään ykkösmesta missään tapauksessa.


Lisätty: 2009-06-14

Kävin ekaa kertaa hakemassa ja todella nopeasti sai kebabin, sillä en ehtinyt tekstiviestiä odotellessa kirjoittamaan. Lihan kastike hyvää ja salaatti myös kastikkeineen herkullista yksinkertaisuudessaan. Pieni annos sopiva naiselle, kun haluaisi vain kohtuudella ahmia.


Lisätty: 2009-06-07

En pitänyt minään. Ihan peruskamaa mitä saa joka paikasta. Mukamas isot ranskalaiset.


Lisätty: 2009-05-11

loistavaa palvelua loistavaa sapuskaa käyn itse kangasalta kerran viikossa syömässä :)


Lisätty: 2009-03-01

Erinomainen paikka, mutta en ymmärrä tuota kastiketta. Ei se minusta niin hirveän erikoista ole. Salaattipuoli esimerkiksi rullan välissä saisi olla monipuolisempaa, kuin pelkkää raastetta..


Lisätty: 2009-02-04

Mahtava paikka. Kaikki pelaa ja erikoisannokset järjestyy pyydettäessä ja yleensä hyvin kohtuullisella lisähinnalla. Myös luotto pelaa vakiasiakkaille eli jos sattuu oleen lompsa jäänyt kotiin kun koiran ulkoilutusreissulla alkaa huikomaan, niin se ei ole mikään ongelma. Toki luottokauppa vaatii, että paikalla on joko omistaja Hamza tai ravintolapäällikkö Izmo. Ovat muuten tavallista mukavampia kavereita molemmat.


Lisätty: 2009-01-30

Peruskastike huono ja sitä on aivan liikaa. Rupee tökkiin annoksen lopussa. Tulinen kastike hieman parempi muttei häävi sekään. En ymmärrä miksi niin kehutaan. Kai se on maku asia.


Lisätty: 2009-01-20

Aivan parhaat kebabit ja pizzat! Tähän mennessä ympäri maata reissaanneena, en ole törmännyt parempaan kokonaisuuteen kuin Heval! Mukavaa porukkaa ja alkuperäinen omistaja pyörittää hyvällä hengellä menestyvää ravintolaa. Vaihtoehtoja löytyy, jokaiselle siis jotain. Myös toiveet täytetään mahdollisuuksien mukaan, eli saa tarvittaessa "viilattua" annosta! Ihan 10+ paikka!


Lisätty: 2009-01-16

Aivan loistava paikka, ekaa kertaa kävin ja meni Tampereen kärkeen Evinin ohi heittämällä! Pöytäseurakin oli samaa mieltä.


Lisätty: 2009-01-16

Yksinkertaisesti parasta pizzaa ja kebabia mitä olen Suomessa syönyt. Toimii!


Lisätty: 2009-01-12

Uusien tilojen myötä viihtyisää tilaa riittää, 7pöytää, lehtiä löytyy runsaasti. Ruoka on hyvää ja erottuu selvästi edukseen. Iso kebabrulla tekee ainakin 71 kiloisesta miehestä lähes kävely kelvottoman. Palvelua löytyy ja kanta-asiakkaille olemassa kortti jolla 11. aterian saa ilmaiseksi.(kortin saa pyydettäessä). Lisäksi opiskelija saa ilmaiseksi pienen juoman ruuan mukana. Ei jugurtti kastiketta. Ja tavaran tuoreus on taattu, sillä asiakkaista paljon.


Lisätty: 2008-11-10

Liha on Tampereen parhaimistoa ja palvelu sitäkin parempi. Aurarulla/kebabrulla ei koskaan jättänyt tyhjää tilaa vatsaan vaan on todella täyttävä. Se kuka sanoo Hevalin kebabin olevan peruskebabhöttöä on väärässä. Keskustasta löytyy vain yksi paikka, jossa on yhtä hyvää kebabia kuin Hevalilla ja se on Kebab 14. Uudet tilat tekevät Hevalista vielä viihtyisämmän. Hinnoittelu on toki noussut vähän, mutta hinnat ovat kuitenkin ihan järkevissä lukemissa. Olihan Hevalin tarjous:"Kaikki pitsat 5€!" jo parin vuoden ajan. Jos ruoka on niin kelvotonta kuin arvostelut antavat ymmärtää niin miksi asiakkaita lappaa sisään sitten? Palvelu on aina ollut hevalilla ykkösluokkaista, myyjät tulevat juttusille mikäli aikaa riittää ja heittävät hyvää juttua.


Lisätty: 2008-10-28

Tampereen parhaat kebaanit. Pizzat tosin ovat hieman mauttomia


Lisätty: 2008-10-14

Parasta, ei voi muuta sanoo. Mukavasti laajennettu ruokalista, löytyy jos jotakin ja eivät käytä pakastelihaa vaan suoraa rullasta höylättyä. Herrat ystävällisiä mutta ainut miinus on tuo kotiin kuljetus, ei taida olla kun hervannan alueelle.


Lisätty: 2008-10-04

Tämä on niitä harvoja kebab mestoja, jossa en ole kertaakaan pettynyt. Annoksina meidän perheeseen kannetaan joko rullaa, aurarullaa tai kokinranskalaisia (=kebab ranskalaisilla). Joskus myös pizzaa. Missään ei ole ollut valittamista: Pizza tai rulla eivät ole palaneita. Täytteet (kaikissa) oikein (allergikko perheessä tärkeää!). Palvelu on ystävällistä (toki, varsinkin ennen, kun tilat oli pienet, joutu mahdollisesti odottamaan, vähän pitempäänkin, mutta pakkohan se on jokaisen tajuta, että ei ole ainut asiakas ks lafkalle!) ja nykyään mahtuu syömäänkin. Hinnat ovat nousseet, mutta sitä se elämä on, kaikki maksaa huomenna vähän enemmän kuin tänään, mutta kai sitä palkkaakin kaikki saa vuosivuodelta vähän enemmän...? Hassuja kommentteja: Voi kun on iso rulla (mitä se muuten on) ja sitten perään toinen ei ole iso. Näkee ketkä on käyneet paikan päällä ja ketkä ei...


Lisätty: 2008-10-03

Heval, vimote pääle, todellakin. Rullalla pitäis lähtee nälkä keltä vaan ja muutkin annokset reiluja ja loistavia.


Lisätty: 2008-09-27

Aivan MAHTAVAA kebabbia ja pizzaa. En ole vielä kertaakaan pettynyt Hevalin annoksiin, ovat aina yhtä isoja ja hyviä. Viimeiset 5 vuotta ollaan haettu sieltä. Palvelu on hyväntuulista ja mutkatonta. Tampereen seudulta ei tämän parempia pizzoja tai kebabbeja löydy! Tämä tarina on tosi! Ps. miten muuten on mahdollista Hevalin nopeahko tipahtaminen listan huipulta listan hännille? Asiakkaita ainakin riittää ihan jonoksi asti. Ettei vaan olisi kilpailijat asialla:)))


Lisätty: 2008-09-27

Propably the best kebab in the world!!!


Lisätty: 2008-09-18

Vaikka Hevalissa joskus kaipaisi ehkä kepsua, jossa on vähän vähemmän lotrattu rasvaisia kastikkeita, eikä sen tarvisi välttämättä olla aivan niin makeaa, niin yleisesti kepsu on silti loistavaa ja koot kohdallaan. Aika säälittävää, että jotkut tulee tälle forumille disauttaan esim. Hevalin ja Evinin rullia pieniksi, kun on täysin selvä fakta, että paljoa isompia ei oikein mistään löydy (eikä tarvikaan - ovat melko riittäviä).


Lisätty: 2008-09-01

kaupungin ainakin yksi parhaista jollei paras.


Lisätty: 2008-08-18

Olen käynyt Hevalilla aivan sen alkuajoista asti. Kebab samaa herkkua kuin silloin, nam nam suositellen sen kaikkille kebabin syöille varsinkiin rullakebabi .. se oon todella iso ja iso sekä tosi hyvääääääää


Lisätty: 2008-08-16

Testattu iskender kebab, joka oli keskimääräistä parempi. Koko ihan ok ja kastikkeen pieni tulisuus teki hyvän säväyksen.


Lisätty: 2008-07-12

Ehdottomasti SUOMEN PARAS paikka!! Rullakebab... NAM! Siinä on syömistä kahdelle! Ja mitä hintoihin tulee, niin eiköhän yrittäjänkin ole pakko nostaa hintojaan kun tukkuritkin nostaa!? Eihän kukaan ilman mitään anna. Jos kebabin saa alle 5€:n niin kyllä miettisin sen paikan rehellisyyttä mm. veroasioissa..! Kiitos ja kumarrus HEVALIN SUUNTAAN!!!


Lisätty: 2008-06-30

Useita kertoja uudistuneessa Hevalissa käyneenä voin todeta, että liha on maukasta kebabia hyvässä kastikkeessa. Meikäläiselle annokset ovat sopivat. Pieni annos vie nälän mennessään ja jättää hyvän tunteen suupieleen. Normaali annos sopiikin jo sitten päivän ateriaksi. Kertaakaan en ole nälkäisenä lähtenyt. Varsinkin rullien(Aurarulla on yksi parhaista mitä olen syönyt!) kanssa on tekemistä, että jaksaa ne kokonaan syödä. Hinnoittelu on hyvää Tampereen perustasoa. Vaikka homma toimii niin ehkä hieman palveluhenkisempiä saisivat tiskin takana olla.


Lisätty: 2008-05-31

Kebab-ranskalaisilla maistuu ainakin minulle. Koko annos salaatit+kastike, liha+kastike ja ranskalaiset muodostavat maistuvan kokonaisuuden.


Lisätty: 2008-05-27

Heval on legendaarinen krapula-aamun pelastus, siellä on Hervannan parhaat kebabit!


Lisätty: 2008-05-24

Nykyään tämä Hevali on palvelultaan aivan ala-arvoista. Eilenkin kävin pojilleni ostamassa pari kebabbia ja tilausta tehdessä ylimielinen nuori poika sanoi, että kestää korkeintaan 15 minuttia. No ei muuta kun pihalle, kun on kaunis ilmakin. Niin ja onhan se hauska kattoa vireisen baarin terassilla tapahtuvaa örvellystä. Siinä 20 minutin päästä huomasin, että takanani ollut kaveri on saanut tilauksensa, niinpä äijä sisälle ja tiskille. Siitäpä se riemu alkoi. Ei ollut tehty mitään kebabbeja valittelivat että on niin kiire, että eivät vielä ole ehtineet tehdä niitä. Eipä niilä ollut pokkaa sanoa, että sori unohdettiin, niin kaikki olisi ok. Eipä niin, vaan pokerilla aletaan valehteleen ylimielisesti päin naamaa. No rahat takaisin ja baanalle. Täytyhän ne pojille kebabit saada joten Hrevannan Pitsa-Taxiin ja homma ok. Kotona en kertonut mistä kebabit on ja kun pojat alkoivat mättään niitä naamaan, niin heti tuli kommenti, että nyt ovat Hevalilla onnistuneet. Sanoivat, että nyt on tosi hyvää. Siinä meni munkin luulo hevalista maan mainiona kebabbi paikkana. No olin aikaisemmin Hevalin kanta-asiakas, mutta en enää. Samanlaisia kommenteja tästä palvelusta olen kuullut aikaisemminkin. Varsinkin tästä nuoresta "kikkarapäästä". No eipähän tämä mailma tähän kaadu ja onpahan näitä kebabbipaikkoja tampereella muitakin, jossa asiakasta arvostetaan ;)


Lisätty: 2008-05-11

muuten jees paikka mutta en enää toista kertaa käy kun yksi myyjistä alkoi ehdottelemaan likaisia, hävetti oikein kun olin kahden kouluikäisen lapseni kanssa syömässä, eikä myyjä tohtinut suorista sanoistani huolimatta jättää rauhaan. päätin sitten ottaa annoksen mukaan ja olla menemättä toista kertaa.


Lisätty: 2008-04-28

hervannan ja eteläisen tampereen paras! hinnat nousseet mutta hinta-laatusuhde hyvä! talon erikoinen on hyvä ja iso..mieheni syö siitä 2 kertaa helposti!! samoin kokin ranskalaiset loistavat!pizzoista mielestäni ovat empire ja julia.kanta-asiakkaille leimakortti plussaa ja salaattipöytäkin ihan jees..salaatin kastikkeet hyviä!


Lisätty: 2008-04-18

Alamäki alkoi, hinnat kallistui. Mielestäni 6.50€ pizzasta tuollaisessa paikassa on ihan älyttömästi liikaa. Nykyään niin paljon henkilökuntaa, joten palvelussa ja annoksissa on ihan käsittämättömiä eroja.


Lisätty: 2008-04-14

Annokset hintaan nähden kokoisia, pizaatkin hyviä. Tosin joskus sattuu huonojakin, mutta yleisesti hyvää, paljon ja halpaa. Ainoa huono juttu on ettei minun makuni mukaista tulista punaista kastiketta löydy kebabeihin vain kebabpizzoihin.


Lisätty: 2008-04-12

Ehdottomasti parhaat rullakebabit tampereella!


Lisätty: 2008-03-28

Tampereen parhaat kebabrullat, hyvä soosi ja paljon lihaa. "Hyvät setit".


Lisätty: 2008-03-14

Pitsaa tulee tilattua sillointällöin ja hyvää on, voisi jopa sanoa että Tampereen parasta :) Omistajan läsnäolo kuulemma parantaa annosten laatua.


Lisätty: 2008-03-09

Aivan loistavia kebabeja. Erinomaiset kebabit kerma/valkosipuli/juustoperunoilla ja hyvät kebab rullat.


Lisätty: 2008-02-21

mä oon iha rakastunu tähä mestaa :D


Lisätty: 2008-02-21

Mansen paras kebabbila!! En oo vetäny yhtä hyvää kebabbi mättöö muualla, vaikka käynyt ympäri Suomee kebabbilois.


Lisätty: 2008-02-20

Kävin kavereiden kehottamana katsastamassa tämän "hervannan parhaan kebabin". Kaverit väittivät jopa että Heval olisi parempi kuin legendaarinen Evin, joten odotukset oli korkealla. Täytyy kyllä sanoa että paikka lunasti lupaukset. Liha oli todella maukasta, ehkä verrattuna Eviniin kuitenkin hieman liian paksua. Kastikkeita oli kaksi, kermainen ja tomaattinen. Kermakastike oli todella hyvänmakuista ja tomaattikastike miedosti tulista joka oli mukavaa vaihtelua. Kastikkeita oli todella paljon, muttei kuitenkaan liikaa. Jogurttikastikettakin oli iskenderin leipäpaloissa vähäsen, mutta se oli kuumennettu leipäpalojen mukana mikrossa, josta pieni miinus. Leipäpalat oli hieman vetisiä, johtuen ehkä kastikkeen paljoudesta. Salaatti oli ok kaalisalaattia tomaattineen ja kurkkuviipaleineen. Salaatissa oli kaksi kastiketta, joista toinen oli hyvää mutta toinen hapanta jogurttipohjaista. Salaattia olisi saanut kyllä olla enemmän. Listalla oli kymmenkunta eri lisukevaihtoehtoa kebabille, eli valikoimaa löytyi. Hintakaan ei ollut paha, 6e isosta iskenderistä joka oli vähän Evinin normaaliannosta isompi. Annokseen kuului vielä jälkiruuaksi kahvi tai tee. Paikka oli viihtyvyydeltään ihan ok ja asiakaspaikkojakin oli runsaasti. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kokemus. Menen varmasti uudestaan kun vierailen ensi kerran hervannassa.


Lisätty: 2008-02-15

Suomen paras!! Helsingin kepsut eivät lähelläkään Hevalin tasoa. Suosittelen!!


Lisätty: 2008-02-03

Muualta en kyllä kehtaa tilata Rullakebabbia kuin Hevalista. Ja sen saa vielä fetalla, nam. Kunhan avovaimo pääsee suihkusta ulos marssimme ovesta ulos Hevalia kohti.


Lisätty: 2008-01-16

Paras rullakebab, ja ihan järjettömän kokonen. m/


Lisätty: 2007-12-30

Ykkösmesta!!!!!!!!!


Lisätty: 2007-12-18

Hervannan ainoo oikee kebab


Lisätty: 2007-12-04

En pitänyt paikasta, en pitänyt lihasta puhumattakaan kastikkeesta. Palvelu ei ollut mielestäni hyvää ja hintalaatu-suhdekin pahasti pielessä. Kokokin oli säälittävä.


Lisätty: 2007-12-04

Tampereen paras kebab. Uuden laajennuksen jälkeen viihtyisyys nousi paljon ja nyt riittää paikkoja paikanpäällä syömiseenkin. Suosittelen.


Lisätty: 2007-11-25

OLen muutam keran syönyt kysessä paikass. JA kyllä ne maistuivat mutta hintataso aika korkea mniihin kebab paikoihin missä olen käynyt.


Lisätty: 2007-11-03

ENpä yleensä kebabbipaikoissa muuta tilaa kuin rullakebabbia joten voin kommentoida vain sen osalta, mutta sen osaan sanoa siitä että piru vie kun on iso, ja hyvää. Olen käyny monessa tampereen kebab mestassa ja tämä lyö laudalta. 6.5 euroa rullakebabista jonka jaksaa syödä puoliksi on loistava hintalaatu. Säästänkin aina toisen puolen myöhempään että saa herkutella :)


Lisätty: 2007-11-01

paljonkos maksaa rullakeabit tuolla?


Lisätty: 2007-10-30

Isot ja maukkaat kebabit. Ehtii vaan jähtyä ennen kun saa syötyä. Pitsat edukkaat ja vastannut aina odotuksia.


Lisätty: 2007-10-30

Ai että mikä liha ja kastike!!! PARAS!


Lisätty: 2007-10-27

Ei! Tänne en jalallani astu! Medzalle ryntään suorinta tietä!


Lisätty: 2007-10-22

Kebab on Hevalissa sen verran hyvää että välistä itse tulen kavereita moikkaamaan ja käymään Hevalilla kebabilla yli 200km päästä, joten iso plussa Hevalille, todellakin, isot annokset, maukasta lihaa, hyvä palvelu ja ehkä jopa liian halvat hinnat laatuun verrattuna :)


Lisätty: 2007-10-13

mahtava paikka mutta aika pieni kebabab tosii maukasta ja pizzakin on hyvää


Lisätty: 2007-10-02

Kerran kävin toista kertaa en käy. Palvelu tökki ja ruoka ei maistu, jos palvelu on ollut huonoa.


Lisätty: 2007-10-01

Tilasimme kaverini kanssa aurarullan ja mexicanan. Rulla oli älyttömän hyvää, iso ja mehevä. Kaveri kehui mexicanaansa, oli kuulemma isot jalopenosiivut. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hervannan paras paikka, kannattaa tutustua.


Lisätty: 2007-09-07

Pahinta huttua mitä on tullu aikoihin syötyä! liha sitkeää, kastikkeet hirveitä, riisi mautonta, ihan kuin eilisen jämiä lämmitettynä... toista kertaa en ko. paikkaan eksy! Ei sitä soossia Kebabiksi kehtaa edes kutsua. Annos oli kuitenkin tosi iso ja sopuhintainen, palvelu oli myös ihan ystävällistä, mutta pakko se oli silti jättää parin suupalan jälkeen syömättä ja lähteä kotikonnuille, kebabin luvattuun kaupunkiin. En siis suosittele Hevalia aidon kebabin makuun tottunuille, enkä tuskin uskaltaudu enää tampereella muita kebab mestoja edes testailemaan.


Lisätty: 2007-09-04

Töistä tullut käytyä useita kertoja syömässä Hevalissa ja tuntuu siltä, että hintojen noston yhteydessä myös annosten koko laski. Hyvältähän ne kebangit maistuu, ei siinä mitään, mutta kun enää maha ei tule täyteen. Jos hintaa nostaa niin voisi jotain extraa myös tulla, eikä vain kerätä hilloja päältä. ps. Annosten laatu jo koko ovat yleensä aina parempia kun itse omistaja on paikalla.


Lisätty: 2007-08-06

toldella hyvä liha ja ranskikset


Lisätty: 2007-08-01

Suomen parhaat rullat löytyy täältä!!!


Lisätty: 2007-07-21

Uusittu heval - sama hyvä ruoka, uusi paikka.


Lisätty: 2007-07-20

Aivan loistavaa kebabia ja pitsaa! Heval on kantapaikkani eikä hevin siitä muuksi muutu...


Lisätty: 2007-07-20

Rullakebab on parasta täällä.


Lisätty: 2007-07-14

palvelu huonoa,mainostettu `iso´ rullakeebo ei ole iso.annoksia saa odottaa turhan kauan...ei kiitos!


Lisätty: 2007-07-12

Hyvät kebabit. Uudet tilat aukesi tänään siihen vanhan viereen! Sinne mahtuu syömään sitten kunnolla!


Lisätty: 2007-07-12

Uudistuneessa Hevalissa kävimme kaverin kanssa, ja vaikka olen isokokoinen mies, niin täytyy sanoa että en jaksanut syödä koko ateriaa paikan päällä, vaikka nälkä oli. Aivan loistavan kokoinen, siis. Ja maku on tietysti Tampereen paras, ainakin minusta. Itsekin ihmettelen näitä hyvin jyrkässä laskussa olevia arvosanoja...


Lisätty: 2007-07-02

Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu ja viihtyisä tunnelma!


Lisätty: 2007-06-29

Tampereen parhaat kebabit aivan takuuvarmasti. Oranssi kastike on täydellistä :) Jos haluaa hyvän annoksen joko kokin ranskalaiset tai iskender on oiva valinta.


Lisätty: 2007-06-27

Kaksi kertaa kävin pitakebabilla. Eka kerta oli pieni pettymys ennakkokehujen jälkeen. Tokalla kerralla jäi puolet syömättä. Mautonta lihaa ja vetistä vastenmielistä kastiketta. Ainut positiivinen seikka oli annokset koko.


Lisätty: 2007-06-17

Tampereen paras!!!


Lisätty: 2007-06-10

Jo kaksi kertaa puuttunut täyte pizzasta ja salaatista. Muuten ok.


Lisätty: 2007-05-21

Muutaman kerran tullut poikettua ja ei oikein iske. Liha on ok, mutta kaikki muu jätti toivomisen varaa. Lisukkeena olleet salaatit eivät minulle maistuneet ja ranskalaiset olivat mauttomia. Paikka on todella pieni, eikä sisällä juuri ole tilaa syödä. Annoskoko on kyllä hintaan nähden kunnossa. Sammonkadun neljääntoista tottuneelle tämä paikka on valitettavasti ollut poikkeuksetta pettymys.


Lisätty: 2007-05-20

Aivan loistava hinta/laatu suhde, isot annokset ja todella herkullinen kastike lihalla! Kokin ranskalaiset aivan ehdoton herkuttelunautinto ja rullakebab/aurarulla on aivan mahdottoman kokoinen pötkäle ja lihaa on vähintäänkin tarpeeksi.


Lisätty: 2007-04-24

Erinomainen palvelu nopea ja kohtelias Rullakebab suuri maukas kastike sopivaa lihaa riittämiin.


Lisätty: 2007-04-23

Maukas ja erittäin hyvä rulla painoa oli 1,1kg lihaa riittämiin kastike erinomaista salaatti selkeämakuinen hyvä kyllä masu tuli täyteen.


Lisätty: 2007-04-12

-huono kebab -huono palvelu -ruma paikka


Lisätty: 2007-04-11

Oon asunu reilu 5 vuotta vastapäisessä talossa,joten "joskus" on tullu käytyä :)Kebabliha on loistavaa!Maku on hyvä ja liha on aina kuumaa.Ei o sitkeetä,eikä oo kalvoja/jänteitä,niinku esim.kaupan pakastealtaan lihoissa.Oranssi kastike todella hyvää just sopivan "ärjyä".Ainoa miinus kebabissa,et riisissä on ollu joskus kökköjä,mut ne saa pilkottua ite tai ne voi heittää pois eikä annoksen koko kärsi,ku on sitä riisiä sen verran paljon.Kebabannokset tehdään toiveen mukaan eli mä ja mun poikakaveri otetaan pieni/iso kebab riisillä,paljon lihaa ja paljon kastiketta ja ilman salaattia.Ja annos tosiaan on sellanen,kun on pyytäny.Sisustus on parantunut vuosien aikana ja siisteyteen en oo kiinnittäny kauheesti huomiota eli enköhän olis huomannu,jos ois kauheen p*sk*st*.Sitä paitsi oon monena iltana nähny,ku pojat siivoo sulkemisajan jälkeen.Palvelu on loistavaa ja nopeaa.Työntekijät tervehtii,vaikka kävellään ohi,ettei olla syömään menossakaan ja juttelee kaikkee "ylimääräistä".Hinnat edulliset ja meille viä tuplalihat ja leimakortit ilmaiseksi.Muutetaan toiselle puolelle kaupunkia,mut joutuu tulee sieltäkin Hevaliin kebabille.Pizzaa en kehuis.Ainakaan kinkku-tonnikala ei ollu hääppöstä,hirveen mautonta.Mut jollain muilla täytteillä voi olla hyvää.Plussaa viä siitä,et tilaukset on ollu aina oikein!


Lisätty: 2007-04-09

Tilat on pienet mutta ei se haittaa...Liha oli loistavaa ja annos sopivan kokoinen...Täyteen tuli :)


Lisätty: 2007-04-03

Itse en todellakaan kebabista pitänyt ja palvelu oli todella turhaa, ensin tilaan sitten, kun saan kebabin he sanovat, että vain mukaan. Jouduin siis lähtemään.


Lisätty: 2007-03-18

Justiinsa käytiin, hyvää oli! Nami nami.


Lisätty: 2007-03-11

Paikka vähän syrjässä :( mutta hyvää ruokaa!


Lisätty: 2007-01-20

Tampereen parasta kebabbia. Harmillista että arvosanat ovat tälle paikalle viimeaikoina laskeneet, muistan vielä vuosi sitten tämän olleen Tampereen listalla kakkosena. Mutta oikeastihan se on ykkönen tietty.


Lisätty: 2007-01-15

Treen paras hinta/laatu suhteeltaan. Maukkaat lihat ja annokset on suuria. Suosittelen kaikille.


Lisätty: 2007-01-12

Paikan päällä tilasin tonnikala - ananas pizzat, sain kinkku - ananas... Ikäväkseni huomasin vasta kotona 15km päässä. Pizzat jäi syömättä kun sikaa perheemme ei syö. Eli mausta ei voi paljoa sanoa :) Palvelu oli oikein hyvää.


Lisätty: 2007-01-12

Aivan loistopaikka. Vuosien kokemus tästä paikasta ja vieläkin vaan maittaa aina yhtä hyvälle!


Lisätty: 2007-01-11

Asialliseen hintaan A-luokan annokset niin makunsa kuin kokonsakin puolesta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka.


Lisätty: 2006-12-05

Nam, tulee käytyä vähän kauempaakin. Liha ja kastikkeet erinomaiset.


Lisätty: 2006-11-25

Paras paikka kovaan nälkään. Lihassa ei säästellä. Vihanneksissa olisi parantamisen paikka. kaikinpuolin erittäin hyvä mesta.


Lisätty: 2006-11-24

Olen käynyt Hevalilla aivan sen alkuajoista asti. Kebab samaa herkkua kuin silloin, mutta pitsojen taso on laskenut huomattavasti.


Lisätty: 2006-11-20

Ylimainostettu paikka. Annokset olivat kyllä isot, mutta muuta ihmeellistä ei niissä ollutkaan. Kebablihan on ihan peruskamaa, ei mitenkään erityisen maukasta. Pizza samoin oli ihan peruslätty. Ei siis pahaa, mutta eipä mainittavan makuistakaan,


Lisätty: 2006-11-19

Jo vuosia on tullut vierailtua Hevalilla suht säännöllisesti ja tutuksi ovat tulleet niin kebabit, pitsat kuin henkilökuntakin. Tässä lähellä asuvana en ole kertaakaan paikan päällä syönyt, joten ahdas tila ei ole häirinnyt. Ruoka on erittäin maukasta ja siedettävän hintaista. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu on ripeää ja sujuvaa, mitä nyt joskus puhelintilauksen vastaanottamisessa on ollut (uudella työntekijällä??) lieviä ymmärtämisongelmia. Suosittelen.


Lisätty: 2006-11-05

Aivan älyttömän hyvät kebabit. Kastike vetää vertoja ja ehkä päihittääkin Kebab 14:n mallin. Palvelu on ystävällistä ja muutaman kerran jälkeen myyjät muistavat oman naaman ja saa VIP-kohtelun. Annoskoko tuntuu olevan iso: vaikka itse otan aina "pienen" Mikon kebabin, se riittää toisinaan ähkyyn saakka. Miinusta tulee syömäpaikkojen vähyydestä, mutta useimmiten haen joka tapauksessa annokset mukaan.


Lisätty: 2006-11-03


Lisätty: 2006-11-01

hinnoittelu on ok ja palvelu ystävällistä ja minulle todella tuttavallista kuin varmasti monelle muullekkin "vakioasiakkaalle". olen jutellut työntekijöiden kanssa mahdollisista uudistuksista,vieressä oleva nuorisotila ei ainakaan näillänäkymin myy yhtä huonettaan hevalille joten pienenä kebu paikkana pysyy


Lisätty: 2006-10-29

Iskender-kebab oli muuten oikein hyvä, mutta jostain ihmeellisestä syystä olivat lisänneet mukaan Aurajuustoa tai vastaavaa.


Lisätty: 2006-10-26

Hyvän kepsun lisäksi Hevalin pizzoissahan on aivan loistava hinta/laatu-suhde. 5e:llä saa valtaisan lätyn, joka muistuttaa enemmän Kotipizzan perhekokoa kuin normaalikokoa ihan noin referenssinä. Lisäksi ovat maukkaita ja hyviä. Ja muuten, pizzaan ei ole pakko ottaa juustoa, jos ei siitä pidä. Suuressa osassa Hevalin pizzoja on juustoa hyvin maltillinen määrä tai ei välttämättä ollenkaan.


Lisätty: 2006-10-16

Kiitettävää tasoa oleva pieni kebab-pizzeria lähes Hervannan takarajalla. Paikan päällä ei kannata syödä, sillä paikkoja on vain kymmenkunta. Kesällä on tosin toinen mokoma paikkoja terassilla. Paikan henkilökunta on yleensä erittäin ystävällistä ja kanta-asiakkaille jopa tuttavallista. Ravintolassa on myös erinomainen kanta-asikaskorttisysteemi eli joka kymmenenen annoksen saa ilmaiseksi. Tilaukset kannattaa periaatteessa soittaa varttitunti etukäteen ennen noutoa, niin ei tarvitse suotta ruuhkassa odotella. Ainoa asia miten ravintola voisi vielä parantaa palveluaan olisi hankkia omat Nettisivut. Sieltä olisi helppo katsoa lista ja tehdä tilaus, kun alkaa yllätäen hiukoa. Harvalla kuitenkaan on aina tallessa Hevalin sinänsä tyylikästä ruokalistaa ja tällöin nettisivut olisivat oiva asia nälän yllättäessä. Toistaiseksi nuo nettisivut taitaa olla melkoinen harvinaisuus kebab-ravintoloilla, mutta ainakin yhdellä ravintolalla sellaiset jo on Tampereellakin eli Pizza-Kebab Koikkarilla osoitteessa www.koikkari.com. Uskoisin, että Hevalillekin nuo nettisivut toisivat vieläkin enemmän tyytyväsiä asiakkaita.


Lisätty: 2006-09-18

Täytyy kyllä sen verran nyt kommentoida että paikan pitsat ovat aivan ala-arvoisia. En suosittele kenellekkään. Pitsan keskellä on tajuton määrä juustoa ja ei siinä mitään jos juustosta pitää pitsassa mutta tämä kyseinen juusto sattuu vieläpä olemaan erittäin pahaa. Jouduin kovan yrityksen jälkeen jättämään pitsan kesken yritettyäni ensin vältellä keskikohtaa. Tämän jälkeen reunatkaan eivät enään uponneet ja mitään ei ollut tehtävissä. Tänään koitin tarttua uudestaan haasteeseen ja olin erittäin vakaasti päättänyt syödä viimeisen kolmanneksen mutta 3 suullisen jälkeen jouduin heittämään hanskat tiskiin. Useiden vuosien kebab ja pitsakokemuksella voin sanoa että pahinta pitsaa jota olen IKINÄ syönyt. Tuomio: syömäkelvoton.


Lisätty: 2006-09-17

Jälleen kerran hyvää ja laatua. Kebab on erittäin onnistunut mitä vanhempi ja kokeneempi tekijä. nuoret pojat ei tee niin hyviä, mutta alkuperäisestä voisi vaikka tapella. Nam!!


Lisätty: 2006-08-28

Julmetun hyvä paketti, eli todella toimiva kokonaisuus. Palvelu on ollut aina hyvää ja annokset todella riittoisia.


Lisätty: 2006-08-22

Menee turhan aikaisin kiinni. Muuten ihan hyvä.


Lisätty: 2006-08-17

Kebabib kastike oli todella hyvää, sekä perus kebab oli muhkea. Kebabin liha oli tuoretta (tarkistettu) ja hyvää. Pieni paikka, mutta hyvällä paikalla Tampereella. Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Noin hyvää aurarullaa en ole syönyt muualla. Kannattaa kokeilla.


Lisätty: 2006-08-04


Lisätty: 2006-08-02

Tämä on kyllä sellainen paikka jota uskaltaa suositella ihan jokaselle! Liha ja lisukkeet ovat mainioita ja palvelu todella ystävällistä. jos tampereelle tulee ja hervannan bussiin nro. 30 löytää niin ehdottomasti suosittelen paikan kokeilua. bussi kulkee aivan hevalin ohi. Ainoa miinus puoli jonka keksin hevalista on se että se ei ole kuin 10 auki. viikonloppuisin toivoisi sen olevan vaikka 2 asti yöllä, varmasti olisi asiakkaita. ja kotiinkuljetus olisi todella asiaa!


Lisätty: 2006-08-01

Testissä Hevalin pitakebab Kiitämme: + mureaa lihaa + tuoretta pitaleipää + nopeaa palvelua ruuhkasta huolimatta Moitimme: - mausteiden vähyyttä - aneemisia lisukkeita (pelkkä suunnaton kasa kaalia) - kastikkeen liiallista määrää


Lisätty: 2006-07-01

Asiallinen palvelu ja kebsukin kohtalaisen jees! Pystyy suositteleen Hervantaan eksyvälle turistille.


Lisätty: 2006-06-27

Sisätiloiltaan melko pieni ja ahdas, mutta ruualtaan ja palvelultaan yksi parhaista paikoista joissa olen syönyt.


Lisätty: 2006-06-23

Siis jos joku väittää, ettäkö Hevalin rulla ei olisi iso, niin täytyy olla vikaa joko silmissä tai sitten jossain muualla päässä. Taitavat olla enemmän provokaatiota nämä kommentit. Itse olen syönyt rullia varmaankin melkein jokaisessa Tampereen kepsupaikassa, joka niitä myy ja voin nyt tässä kertoa, että suurimmat eivät löydy esim. Drinasta, Iidestorilta, Etelän-Kebabista jne., vaan 2 paikasta: Hevalilta ja Eviniltä. Ne ovat about samankokoisia ja todellakin isoja. Lisäksi mistään ei taatusti saa 5e:llä noin isoa "normaalikokoista" pizzaa, joka on muutenkin ihan hyvä.


Lisätty: 2006-06-21

Siis aivan ehdoton kebab mesta täältä sää tampereen parhaimmat kebabit.


Lisätty: 2006-06-15

Liha ja kastike erinomaista! Muut kebabit ei varmaan maistu tämän jälkeen. Suuri plussa myöskin salaatista ja salaatinkastikkeesta. Suosittelen lämpimästi. Sympaattinen paikka ja hyvät, sopivan hintaiset ruoat. Pieni miinus siitä kun palvelu on välillä vähän niin ja näin. Välillä saa myös ihan jotain muuta kuin on tilannut.


Lisätty: 2006-06-08

Aika onneton paikka. Onko kuin puhelinkioskiin menis syömään. Liha on samaa kökköö mitä 90% paikoista. Varmaan saman linjanpäästä. Kastikkeetkaan ei kummosia. Ainoa postiviimenen mitä oli niin rullakebab oli täyttävä. Nälkä lähti.


Lisätty: 2006-06-05

Aika teekkari paikka! Kebabin liha on huonointa, mihin olen Tampereella törmännyt. Lisukkeet ja kastike aika melko mitäänsanomatonta keskitasoa. Sisätilat ovat todella pienet ja ihmettelen, että kuinka paikkan mahtuu talvella syömään, kun kesälläkin teki tiukkaa siitä huolimatta, että 3/4 paikan pöydistä ja tuoleista on ulkosalla. Väkeä kuitenkin riittää.


Lisätty: 2006-05-29

Kukaan ei ole maininnut paikan ehdotonta huippua eli Juustokebabbia!


Lisätty: 2006-05-25

Kaikille niille jotka Hevalin kohdalla valittaa tulisuuden puutetta niin minkä takia ette pyydä tulista? Sitä ei sielä defaulttina ehdotella, mutta kyllä sitä saa jos tahtoo. Kannattaa kuitenkin pyytää keskitulista tai vähän tulista, tulinen kun oli aika pirun tulinen kun testasin :D. Pizzat parempia kun kotipizzoissa - enemmän täytettä ja maku loistava. Rullakebab on kebabeista paras. Raskalaisista pitäville suosittelen sitä - Hevalin ranskalaiset on keskivertoa kebabmestaa huomattavasti paremmat.


Lisätty: 2006-05-02

Erittäin positiivinen kokemus jää joka kerta kun käy syömässä osti mitä tahansa.


Lisätty: 2006-04-28

Aikamoista. Myyjät olivat ensi kerralla yllättävän epäluuloisia ja ehkä jopa pelokkaita. Tullessamme sisään emme saaneet palvelua tiskillä olevalta henkilöltä, vaan takaa tuli uusi myyjä. ISO miinus. Hinta hirvitti, en mielelläni maksa kellosta yli 5 euroa. Liha oli erinomaista, mutta leivässä oli jotain vikaa. kastikkeesta ei ole muuta sanottavaa, kuin että se oli loistavaa. Paikka sinänsä oli naurettavan pieni, ja saimme taistella, että mahduimme sisään. Suosittelen kotiinkuljetusta, mikäli mahdollista. Paikka oli hankala löytää (näin ei-hervantalaiselle). Kuitenkin parhaita iskendereitä, mitä olen kuunaan syönyt.


Lisätty: 2006-04-06

Otin isot kokin ranskalaiset eli kebabin ranskalaisilla, pyysin ilman salaattia, niin sain aivanmielettömän ison annoksen.. oli hyvää. nami. Tämä ja nina on kyllä treen parhaat kebabbipaikat!


Lisätty: 2006-03-24

Kantapaikka, jota käytän viikoittain. Erittäin maukasta ruokaa! Suosittelen!


Lisätty: 2006-03-24

Riippuu hieman työntekijästä, mutta perustyöntekijät loistosakkia! Keban liha loistavaa, kastike maukasta! Mielestäni aika samaa tasoa kuin bunjab, jopa parempi!


Lisätty: 2006-03-17

Hevalikäynnit riippuvat pitkälti päivästä ja tuurista. Mikäli itse Iron Chef (omistaja) on paikalla, on luvassa loistavaa palvelua ja läpänheittoa sekä muhkea kebab-annos. Itse kebabliha on aika keskitasoa. Kastike on kermainen soossi, mikä maistuu minulle yllättävän hyvin. Usein kastikkeet ovat vain mauttomia tai tulisia, tässä on kerrankin jotain vaihtelua. Salaatin rakenne on ihan ok, tosin se ui liiassa majoneesissa.


Lisätty: 2006-03-17

En kertakaikkiaan ymmärrä miksi paikka on niin suosittu. Kebabliha on pahinta mitä olen ikinä syönyt. Tosin annokset ovat hyvän kokoisia ja kastikkeissa ei sinänsä ole mitään vikaa.


Lisätty: 2006-03-08

Loistava paikka! Käykää tsekkaamas.


Lisätty: 2006-03-03

Rullakebab loistava, iso. Ei jaksanut kokonaan syödä! Lapset ihastuneet kokin ranskalaisiin. Suosittelen paikkaa kaikille. Todellakin!


Lisätty: 2006-02-25

Ehdottomasti paras pitakebab, mitä olen maistanut. Liha oli todella hyvää ja kastike täydensi kruunasi kaiken. Annos oli reilun kokoinen ja ulkonäkökin oli ihan kohdallaan.


Lisätty: 2006-02-22

Erinomainen pieni Kebab-Pizzeria Hervannan eliittialueen reunamilla. Mukava palvelu ja tasaisen varmat ja maukkaat annokset. Kanta-asiakaskortti mukava keksintö. Sillä saa joka 10:nen annoksen veloituksetta. Annokset kannattaa ravintolan suositusta noudattaen soittaa etukäteen, jotta välttää ruuhkan. Paikka on kokoonsa nähden todella suosittu. Ainoa miinus siitä, että ravintolalla ei ole vielä omia Internet-kotisivuja. Ne helpottaisi kovasti etukäteen tilauksia, sillä harvalla on listaa kotona tallessa juuri silloin kun tekee mieli Pizzaa tai kebabia:) Netistä se olisi niin helppoa katsoa.


Lisätty: 2006-02-16

Etäisestä sijainnistaan huolimatta Hevalilla tulee käytyä säännöllisesti hyvien kebabien takia. Oma suosikkini toistaiseksi isot kokin ranskalaiset, mutta listalta on vielä muutama annos testaamatta. Kokin ranskalaiset vastaa siis kebabia ranskalaisilla ja lihaa sekä ranskiksia on varsin muhkea määrä ja mikä tärkeintä: makukin on kohdallaan. Paikan kebabliha vaikuttaa tuoreelta ja makukin on selvästi perusravintolaa parempi. Ranskalaiset melko peruskauraa, mutta ihan ok, suolaa tosin olisi omaan makuuni voinut olla enemmänkin. Paikan iskenderkebab tosin osottautui pettymykseksi leipäpalojen mauan ollessa huonompi kuin useilla kilpailijoilla. Annokset kruunutaan (uitetaan) melkoisellaa määrällä kastiketta, joka on onneksi makunsa puolesta ok. Kebabien salaatit on melko perussettiä, eikä niiden takia kuulla riemunkiljaisuja eikä suruvalitteluja. Mukavana plussana pizzan kanssakin tuodaan alkupaloiksi salaattilautanen. Salaatinkastikkeita on kahdenlaisia, joista valkosipulinen kastike osoittautui pettymykseksi. Seuraavaksi olen aikeissa testata paikan rullan joka ainakin kokonsa puolesta näyttää vakuuttavalta. Paikan pizzat ovat ihan syötäviä, mutta en tänne kyllä varta vasten pidemmältä pizzalle tulisi halvasta hinnasta huolimatta. Kohtalainen pettymys on myös paikan ahtaus, vain kolme pöytää ja varsinkin ruuhka-aikana paikanpäällä syöminen on melko epämiellyttävää kun ventovieraat tulevat samaan pöytään odottelemaan annoksiaan. Paikan palvelu on kuitenkin reipasta ja erittäin ystävällistä, siitä iso plussa. Kaiken kaikkiaan hyvä paikka!


Lisätty: 2006-02-06

Kokin ranskalaiset (kebabannos) ilman salaattia on ihan täyskybä, seitsemän oikein!!


Lisätty: 2006-01-29

En todellakaan ymmärrä miksi hevalia arvostetaan näin kovasti. En pitänyt rullakebabbia juuri minään, rulla(6,50e) oli pienehkö, pahanmakuinen kermakastike ja liikaa sekä liha maistui perustukkukebabilta. Olen kolme kertaa käynyt kyseisessä paikassa, kun kaikki tätä niin kovasti kehuvat ja joka kerta olen pettynyt. Ei huonoin paikka, missä on käynyt, mutta ei lähelläkään parasta, ilmeisesti makuja on sitten tosissaan erilaisia.


Lisätty: 2006-01-09

Siis todella hyvä paikka liha on maukasta ja työntekijät todella mukavia. Kaikki tuotteet ovat sopivan hintaisia ja vievät nälän pitkäksi aikaa,Suosittelen kebab rulla extra-lihalla siinä vasta annos.


Lisätty: 2006-01-01

Olen ollut jo vuosia hevalin kanta-asiakas enkä mihinkään muuta. palvelu on todella ystävällistä, rakastan tätä paikkaa.. nam, ruuat ovat herkullisia ja hyvän kokoisia.


Lisätty: 2005-12-18

Kävimme tänään 18.12 testaamassa paljon mainostetun Hevalin. Otin kokeeksi itselle Iskenderin ja vaimolle Rullan. Söimme annokset littiin ja totesimme että paljon melua tyhjästä. Eipä olisi kannattanut toiselta puolelta kaupunkia vaivautua. Iskender oli ihan syötävä,ei loistava mutta syötävä. Rulla taas ihan luokaton. Luin nämä kommentit täältä ja sen perusteella paikalle lähdin. Sanompa että Hervantalaiset ovat "mautonta porukkaa" kun pitävät tätä kebsua Treen parhaana.


Lisätty: 2005-12-08

Mahtavan kokoinen Rulla-Kebab on ehdottoman hyvä vastine rahalle. Toteutus on hieman mieto makuuni, mutta silti maukas. Ravintolan henkilökunnalla on lositava asiakaspalveluasenne ja televisiosta tulvii 8 + 3 -istuimiseen ravintolaan tunnelman mukaista sisältöä.


Lisätty: 2005-11-21

Liha erinomaista ja annokset erittäin isoja ja 2€ lisähinnalla aivan älyttömän kokoset. Parempaa saa hakea.


Lisätty: 2005-11-20

Ensiluokkainen. Yks tampereen parhaista mestoista.


Lisätty: 2005-11-13

Aurarulla paikan parasta antia.


Lisätty: 2005-11-01

Syön Hevalilla usein, joka vähän syö rahavaroja, mutta kanta-asiakas kortti on loistava kun joka 10. aterian saa ilmaiseksi. todella ystävällinen palvelu


Lisätty: 2005-10-31

Annokset olivat hyvän kokoiset ja 5,5 euron hintakin todella kohtuullinen nykyisellä hintatasolla. Palvelu oli ripeää ja mukavaa.


Lisätty: 2005-10-30

Kebabliha erittäin maukasta ja annokset sopivia. Pizzoissa ei tosin aina voi olla varma saako sitä mitä tilaa. Palvelu muuten ihan ok. Lähinnä noutopaikka, koska syömään ei juuri mahdu.


Lisätty: 2005-10-28

Erinomaiset annokset, ystävällinen palvelu ja kohtuulliset hinnat. Ei kepupaikalta voi muuta toivoa. Kastike ja liha todella onnistunut yhdistelmä. Suositus: Rullakebab ja kebab riisillä, pizzat myös maukkaita.


Lisätty: 2005-10-22

Hevalin rullakepsu on hyvä asettaa referenssin kaikille muille rullille. Liha on hyvää ja sitä riittää.


Lisätty: 2005-10-13

Rullakebabin mahtia ei voita mikään.


Lisätty: 2005-09-19

Kokeiltiin kavereiden kanssa Hevalin hyviksi mainostettuja rullia ja ei voi muuta sanoa kuin että oli surkeat rullat. Harmittaa aivan kun tuli 7 euroa tuhlattua aurarullaan, jossa lihaa ei sitten ollutkaan mitenkään hääppöisesti ja se vähäkin oli kuivaa ja sitkeätä. Kastike oli mielestäni hyvää ja maukasta, mutta sitä kaalia oli aivan liikaa. Muita "lisukkeita" en sitten löytänytkään. Periaatteessa aurarullani oli pelkkää kaalia kastikkeella ja hieman lihaa. Sinihimejuustoa ei löytynyt muuta kuin pieni vivahde silloin tällöin ja jalapenotkin puuttuivat kokonaan. Laatuun suhteutettuna hinnan olisi tullut mielestäni 3 euroa. Mielestäni yliarvostettu paikka.


Lisätty: 2005-09-18

Tilattu Hevalin paljon puhuttu rullakebab extralihalla. Ensinnäkin pakko sanoa, että palvelu oli loistavaa, liha tuli suoraan grillistä (tarkistettu) ja rullakebu extralihalla oli valmiina alle 10 minuutissa - fastfood. Sitten itse pääasiaan: Ulkonäkö ja koko: Rullakebu oli ulkonäöltään melko tavanomainen, pizzapohjaan kääpäisty todella paksu ja lyhyt möhkäle. Painoa noin kilo. Annos oli kyllä todellakin niin tuhti, että tyttöystävän kanssa puoliksikin syötynä aiheutti vaikeuksia. Maku ja sisältö: Ensimmäiset puraisut olivat kyllä aika taivasta. Todella paljon lihaa ja kastikekin sopi melko hyvin. Kuitenkin jokainen pala oli samanlainen ja tämä jässikkä oli todella raskasta syötävää. Kebablihan ja taikinan lisäksi sisällä oli ainoastaan jotain kaalisysteemiä ja tosiaan sitä kastiketta. Jotakin raikasta kuten kurkunviipaleita, salaattia ja tomaattia jäin kaipaamaan. Kastikekin maistui samalta kuin kyseisestä paikasta pizzojen mukana tulevan salaatin kastike. Yhteenveto: 8,5 euroa rullakebu extralihalla oli kyllä todellakin täyttävä ja ihan mukiinmenevä ateria. Rulla oli kuitenkin liian yksitoikkoinen ja esimerkiksi Drinan rulla vie mielestäni voiton tästä.


Lisätty: 2005-09-04

Testissä aurarulla. Todella iso ja liha keskimääräistä parempaa. Kastike hieman kermaista, mutta minun makuuni maistui erinomaiselta. Hieman harmitti, kun kuumana kesäpäivänä ei voinut olutta nauttia ruoan kanssa terassilla, olut vain mukaan. Kebabmestojen eliittiä.


Lisätty: 2005-09-04

Ravintola ei kyllä ollut ihan odotusten mukainen, ensimmäisenä sisään tullessa silmään pisti paikan pienuus ja pieni epäsiisteys. Mutta sitten kun oli 4hengen seurue, meille suoraan suositeltiin tarjousta jos kaikki ottavat ruokaa saadaan 1,5l juoma kaupanpäälle, ja sehän passasi oikein hyvin. Kastike ei kyllä ollut mitään mitä odotin, rullakebabin syödessäni kastike tuntui siltä että olisin voinut kuvitella kanaruoan kanssa niin makean kastikkeen, mielestäni kebabiin kuuluu tulinen kastike eikä makea.


Lisätty: 2005-08-23

Liha oli aiwan loistavaa ja kastike vieläkin parempaa. Vihannesrehuja ei ollut liikaa, iskenderissä leivänpalaset sopivasti kastikkeella kostutettuja.


Lisätty: 2005-08-21

Kebabit ovat perustavaraa, eli erittäin syötävää. Suurimmat miinukset tulee pitkistä jonoista ja tilan pienuudesta, eli ei oikeastaan mistään oleellisesta.


Lisätty: 2005-08-09

Kebab maultaan keskinkertainen, jää vähän turhan rasvainen ja mössömäinen tuntuma. Annokset kyllä ovat suuria. Paikkana erittäin ahdas jos vähänkään asiakkaita.


Lisätty: 2005-08-04

Käyn Hevalilla usein, ehkä koska se on lähellä, mutta myös siksi että se on mielestäni hyvä mesta. Ostan yleensä ison Döner kebabin (4,5 e). Annos on iso ja täyttävä. Kastike on lempeä, todella hyvä, liha on pehmeää ja todella maukasta. leipäkin on melko hyvää ja salaatti+kastikkeet ovat loistavia. Ja mikä parasta, kebabista saa leiman kanta-asiakas korttiin, eli joka 10. ateria ilmainen. Palvelu on ystävällistä, aina tervehditään ym. Kaikille kokeiltavaksi! en usko että kukaan pettyy, ellei ole todella tulisen kebabin ystävä.


Lisätty: 2005-07-27

Tilauksen voi jättää myös kännykän tekstiviestillä, olenkin tallettanut viestipohjan valmiiksi tekstareihin että on helppo lähettää 15-20 minuuttia etukäteen.


Lisätty: 2005-07-26

Kokin ranskalaiset (iso) on loistava annos. Vaikka ranskalaiset eivät kuulu kebabiin, tilaan kokin ranskalaiset nimenomaan erinomaisten kypsiksi paistettujen ja riittävän suolaisten ranskalaisten takia. Kebabliha tavanomaista, mutta ei pahaa. Myös kastike on peruskamaa. Tästä huolimatta annos kokonaisuutena todella hyvä. Muita en olekaan kokeillut hyvistä tavoitteista huolimatta, sillä en malta olla tilaamatta kokin ranskalaisia. Pitsat sen sijaan kannattaa hakea Flash Cafesta.


Lisätty: 2005-07-26

Kebabit ovat sangen hyviä, erityisesti rullakebab ja iskender ovat hyviä. liha on erittäin hyvää ja "kosteaa" sekä kastike on maukasta. Hieman potkua saisi olla enemmän, mutta se on makuasia josta ei kannata lähteä kiistelemään. Palvelu on asiallista erityisesti "master of kebab" ja mielestäni ripeää. Itse teen tilaukseni aina puhelimitse, jolloin odotusaika on olematon. Olen ollut asiakkaana paikan perustamisesta lähtien.


Lisätty: 2005-07-08

Todella pieni paikka, mutta kesällä 'terassi' helpottaa tilannetta. Hinta/laatu suhde lyömätön. Pitsat ja Kebab annokset on tampereen eliittiä.


Lisätty: 2005-07-06

Paikan ulkoasu oli saanut päivityksen ikkunamainosten yms muodossa, myös pannupitsa oli tullut listoille (vai onko ennen vain jäänyt huomaamatta). Isoon nälkään tuli kuitenkin taas otettua aurarulla, joka ei taaskaan jättäny ketään kylmäksi. Lihaa suorastaan tursusi tuoreen pitsapohjan valistä ja kastikettakin oli juuri sopivasti. Palvelu oli normaalin ystävällistä ja terassillakin oli juuri sopivasti tilaa ja optimaalinen lämpötila :) Lisukkeista erityisesti jalapenot mainitsevat huomioinnin koska olivat isoja ja rouskuvia eikä pieniä lismaisia etikkaliemessä kyllästettyjä kuten jossain muualla.


Lisätty: 2005-06-15

Kävin testaamassa kebabin ranskalaisilla. Normaalin kokoinen annos kebab-annokseksi. Kastike oli jotenkin pehmeämpää kuin yleensä, maistui ihan hyvältä. Miinusta siitä, että terassilla ei saanut nauttia olutta.


Lisätty: 2005-06-13

Kebabit sopivan kokoisia ja pizzat myös. kanta-asiakas kortti on loistava keksintö, sillä itse käyn hevalilla viikoittain.


Lisätty: 2005-05-09

Kävin tänään testaamassa Hevalin paljonpuhutun rullan ja kyllä se oli maineensa veroinen. Liha oli normaalia tusina tavaraa, ei sitkeää, ei parastakaan mitä olen syönyt. Kastike sen sijaan oli mielestäni oikein maukasta kebabiin. Ainakin Teivonliha on myynyt samanmakuista kastiketta nimellä pippurikermakastike. Toi kastike varmaan herättää monia mielipiteitä, kun sitä ei kebabeissa ole totuttu syömään. Pidin kokonaisuudesta kuitenkin kovasti ja pitsapohja ympärillä oli vasta paistettu , mikä antoi lisää makua. Rulla oli todella iso, jos ton ottas tuplalihalla niin tarvittas kottikärryt ja niihin kuski jotta pääsisi jatkamaan matkaa. Suosittelen lämpimästi!!


Lisätty: 2005-05-03

Vanhoina kebabinpurijoina päätimme käydä kokeilemassa rullakepistä. Paikka oli kaukana, Hervannan peränurkalla jossa ei sitten muuta olekaan. Sitten asiaan. Ensinnäkin, anniskeluoikeudet toimivat take away -systeemillä, keittoa ei saa juoda paikan päällä. Kepu ei ollut jättimäinen kuten muut kehuvat, ja kastike oli keskitasoa, hieman sinappista (kermakaan ei kuulu kepuun). Liha ei ollut parempaa kuin muualla, mutta ei suinkaan kumimaista kuten jotkut ovat väittäneet. Kaalia oli myös paljon. Kaiken nostatuksen jälkeen emme kuitenkaan puolla väitöstä, että Heval olisi Tampereen paras kepitsu. Esim. Drinan ja Hallilan kepiksen rullat ovat paremman makuisia, sekä isomman kokoisia. Positiivista oli kuitenkin pippurien jättäminen rullan ulkopuolelle, sekä runsas lihan määrä. Ahdas paikka, mutta jos joskus liikumme lähistöllä muilla asioilla, saatamme kokeilla jotain toista annosta. Pelkästään kepikselle ei kannata kauempaa lähteä.


Lisätty: 2005-04-28

Annokset ovat tosiaan lihaisia. Kerran erehdyin ottamaan ekstralihalla ja näin koitti koirallekin herkkupäivät. Liha, rankskalaiset ja kuoret ovat asiallisia, mutta lisukkeena käytettävä raastettu kaali ei kyllä saa minua syttymään. Joissain ravintoloissa olen saanut kebabrullaan tuoreita vihanneksia kuten tuoretta kurkkua, tomaattia ja lehtisalaattia. Muuten oikein mukava ja hyvä tasoinen paikka mutta annokset kannattaa ottaa ilman salaattia!


Lisätty: 2005-04-22

Ystävällinen ilmapiiri korvaa jonkin verran keskivertokebabin makua.


Lisätty: 2005-04-18

Edelleen loistavaa palvelua ja ruokaa kohtuuhinnoin.


Lisätty: 2005-04-11

Nopeaa ja asiallista palvelua


Lisätty: 2005-03-30

Hyvä, kun saa tilata etukäteen soittamalla.


Lisätty: 2005-03-22

Ajattelin käydä testaamassa Hevalin oikein ajatuksella, kun nyt näillä seuduilla liikuin. Lähestyessäni ravintolan ovea huomasin ikkunassa olevat kebab-annoksia kuvaavat pahvilappuset. Silmään pisti, että ne olivat selvästi Ceylan Kebabin mainoslappuja ja siitä tietenkin aloin epäillä, että kysymyksessä on tukkulihaa tarjoileva paikka. Tilasin sitten itse aurajuustorullan ja kaverit tilaisivat kebabit ranskalaisilla. Rulla maksoi muistaakseni seitsemän euroa ja muut annokset kuuden euron pintaan. Rullassa oli lihaa todella paljon. Sanoisin jopa että harvinaisen paljon. Samoin tulinen kastike oli erittäin tulista, jopa liian tulista, mutta tämähän on makuasia. Ylipäätään rullassa oli kastiketta todella runsaasti, mikä on yleensä ihan mukavaa, mutta nyt oli ehkä vähän liian reilusti. Lopputuloksena oli kuitenkin se, että annoksesta oli erittäin vaikeat maistaa muuta kuin aurajuuston ja tulisen kastikkeen maku. Kykenin kuitenkin tekemään laajan kokemukseni perusteella arvion myös lihasta. Kuten jo tuli mainittua, sitä oli paljon. Mutta tukkulihaahan se oli ja valitettavasti aavistuksen kumimaista sellaista. Ja määrä ei korvaa laatua ainakaan omalla kohdallani, joten näiltä osin paikan pisteet laskivat silmissäni. Tampereellahan kuitenkin löytyy myös paikkoja, jotka valmistavat jalon vartaan alusta alkaen itse. Hervannasta sellaista ei taida löytyä, mutta keskustassa niitä on useita. Kannattaa käydä tutustumassa, sillä itse lihansa valmistava kebabravintola on katoavaa kansanperinnettä. Tukkuliha perii maan ja sitä onkin tarjolla varmaankin yli 80% kaikista kebabpaikoista, mitä pidän suurena vahinkona ja perikadon alkuna. Yleisluonnehdintana sanoisin paikan edustavan keskivertopaikkaa. Peruskastikkeistossa oli valmistavaran vivahde ja tarvittaessa löytyi se tulinen vaihtoehto, jonka voimakkuus peitti kaiken muun. Mutta mihin olivat jääneet maun syvyys ja moniulotteisuus? Lihana perusvarma ratkaisu, joka ei tarjonnut sinällään makuelämyksiä, mutta ei toisaalta juuri pettänytkään. Salaatti oli perusvalikoimaa ja herrat tiskin takana ystävällisiä, joskin hieman hitaita. Perusidea paikassa lienee se, että annokset yleensä noudetaan kotiin syötäväksi, onhan ympärillä runsaasti mm. opiskelija-asuntoja. Paikan päällä nautittuna esimerkiksi ranskalaiset olivat laitettu alimmaiseksi lautaselle ja liha kastikkeineen viskattu siihen päälle. Lopputulos näytti olevan melkoista puuroa. Loppuyhteenvetona totean paikan soveltuvan nälän poistoon, mutta ruoho voi olla vihreämpää jossain muualla.


Lisätty: 2005-03-22

Palvelu on todella ystävällistä ja annokset isoja, eivät myöskään pihtaile pizza täytteissä. Liha on 10 arvoista, se on maukasta ja pehmeää toisin kuin joissain paikoissa liha on kovaa koppuraa että hyvä että sen saa purtua poikki.


Lisätty: 2005-03-18

Tilat ovat hieman pienet talvella. Kesällä hyvä terassi.


Lisätty: 2005-02-22

Eipä ole ahtaampaan paikkaan vielä tullut ängettyä, mutta eipä se nyt liiemmin haitannut. Ruoka oli keskitasoista eikä mitenkään erityisen halpaa. Tilaus kesti kauan.


Lisätty: 2005-02-18

Tuli sitten käytyä kun on kehuttu tampereen parhaaksi kebabpaikaksi. Liha oli keskitasoa, makeus häiritsi vanhaa lihansyöjää. Kastike joka oli lihan päällä tuntui olevan tavallista salaatinkastiketta että silleen, joten täytyy hyvin vahvasti ihmetellä tota kastikkeen kehumista. Äijä tiskin takana oli vihasen näkönen. Ei tartte toiste mennä, vaikka ruoka loppujen lopuksi keskitasoa olikin.


Lisätty: 2005-02-09

Ruoka ihan ok, mutta parempiakin on.. Liha oudon vaaleaa, mutta kastike oli sitten sitäkin parempi. Tilat pienet, vapaita pöytiä varsinkaan lounas-aikaan ei ole, ja ainakin tänään talvipäivänä sisällä oli pirun kylmä (ennenkuin henkilökunta laittoi lämppärin päälle).


Lisätty: 2005-01-31

Kebbe oli hyvää. Oudoksutti Iskenderin leipäosasto, oli lähes pullaa, mutta sekin ihan hyvää. Eksyin paikkaan n. 160 km päästä, näiden aiempien kommenttien perusteella. Edelleen Punjabista Treelta saa hieman parempia kebbejä.


Lisätty: 2005-01-28

Kommentteja täältä luettua piti käydä testaamassa ja kyllä vakuutti. Liha tosin ei esim. Drinan veroista, mutta kastike oli jotain todella hyvää. Huonona(?) puolena tosin se, että makeasta kastike jättää hieman oudon jälkimaun ja annoksen loppupuolella tulee hieman outo olo. Kokin ranskalaiset olivat erinomaiset, kuten myös aurarulla. Se oli jotain uskomatonta. Eteeni tuli älyttömän kokoinen rulla kebabia, todellakin hintansa arvoinen. Miinusta tilojen pienuudesta, mutta paikka onkin enemmän noutajien mieleen ja vilskettä kyllä käykin. Kyllä tämä hyvää on, mutta edelleen ehkä pitäisin Drinaa omana suosikkinani. Vertailu hankalaa koska kastikkeet niin erilaisia, molemmat hyviä omalla osa-alueellaan.


Lisätty: 2005-01-23

Tätä kirjoittaessa olen käynyt Hevalissa vain kerran. Paikka oli todella ahdas, jouduin miettimään, kummalta puolelta toinen asiakas kannattaa väistää. Sisustuksessa ei ollut kehumista. Kebab ranskalaisilla oli muuten kaikin puolin kelvollinen, mutta liha ei ollut minun makuuni. Heti ensimmäisellä puraisulla tuli ilmi, että se oli erittäin kumimaista/hyytelömäistä, eikä sen syöminen tämän vuoksi ollut kovin nautinnollista. Lihaa oli myös sen laatuun ja omaan makuuni nähden hieman liikaa ranskalaisten määrään suhteutettuna. Perunoita sai kaivaa lihan alta, ja perunat loppuivat kesken. Lihan värikään ei ollut kaikkein houkuttelevin, se oli ennemminkin harmaata kuin ruskeaa. Onneksi hinta oli Tampereen tasoon verrattuna melko edullinen.


Lisätty: 2005-01-17

Tämän forumin hypetykseen nähden kebab ehkä pienoinen pettymys, mutta noin yleisesti kyllä erittäin hyvä. Rulla-kebabille täytyy antaa pisteitä reilusta koosta ja lihan määrästä. Kieltämättä suhteessa lihan määrään salaattikomponentteja olisi saanut olla hieman enemmän. Ja täytyy kyllä sanoa, että kastike on turhan makeaa ja saattaa alkaa ruokailun loppupuolella jo tökkimään. Lisäksi huonon Aurarullan asemesta saisi olla listalla esim. jonkinlainen "chilirulla" tms. Ja vaikka keskittyisin näissä arvosteluissa mieluiten pelkkään kebbeen, niin tässä tapauksessa täytyy ottaa palvelun laatu esiin positiivisessa mielessä: suorastaan poikkeuksellisen ystävällinen palvelu keskimääräiseen kebab-mestaan verrattaessa.


Lisätty: 2004-12-30

Ihan ok paikka, mutta turhan paljon hypetetty. Iso Iskender: Salaatti oli korkeintaan Ok, mutta salaatin kastike erinoaminen. Lihojen kastikkeet hyvää keskitasoa, mutta hieman tasapaksu vaikutelma jäi - mausta puuttui kärki. Ohuet lihasiivut olivat jotenkin tiiviin tai kuivan oloisa. Itse lihassa ei juurikaan makua. Sisustus vastasi tasoltaan puhelinkoppia. Ok, hyvää keskitasoa, häviten kuitenkin selvästi esim. Tampereen Galatalle.


Lisätty: 2004-12-26

Suorastaan legendaarinen paikka, jossa käyn vähintään kerran viikossa. Pienet tilat korvautuvat kaupungin parhailla annoksilla! Kastike on suorastaan jumalallista!


Lisätty: 2004-12-17

Käytiin sitten uudelleen, valitettavasti kermakastiketta oli taas liikaa ja todellinen kebabin maku ei oikein päässyt esille. Isompi iskender vie jo nälän, pikkuinen jättää vähän ärtyisäksi. Leipä oli tuoretta, sentään. Palvelun pisteitä ei tosiaan nosta se, että myyjä kattelee telkkaria samalla kun ottaa tilausta vastaan. Onneksi lähtiessä hymyiltiin.


Lisätty: 2004-11-29

Näiden kommenttien innostama etsin käsiini tämän mystisen, paljon hehkutetun hevalin. Paikka löytyikin noin parin kilometrin päästä kotoani. Otin aurarullan mukaan. Paikan 8 varsinaista asiakaspaikkaa ja sivutiski olivat kaikki täynnä. Mukaanlukien ne kaksi pöytäpaikkaa ovensuussa joihin ei kyllä oikein syömään mahtuisi. Lisäksi odotellessa piipahti yksi asiakas hakemassa aiemmin tilaamansa rullat. Menekkiä näköjään on :) Pienessä mutta todella siistissä keittiössä hyöri kolme varsin iloisen oloista kokkia. Palvelu oli ystävällistä. Kiitokset ja morot sanottiin vaikka kauhealla kiireellä lättyjä vääntivät. Itse kebab oli varsin mainio. Ei kuitenkaan aivan parasta mitä olen syönyt. Voittaja on edelleen Vaasan Nora (muutaman vuoden takaa), josta tosin ei enää kuulemma saa kelvollista sapuskaa. Liha oli oikein muhevaa. Kastike omasi hyvän viskositeetin ja aurajuustoakin oli laitettu tarpeeksi. Ainut pettymys rullassa oikeastaan oli tulisuus, tai tarkemmin sanottuna sen puuttuminen. Mukaan oli pakattu pari aika mautonta jalapenoa eikä kastikkeeseen ollut pistetty potkua. Yhden kommentin mukaan tulista kastikettakin ilmeisesti saisi jos osaa pyytää. Kokeilempa ensi kerralla. En muuten ole nähnyt aiemmin että jalapenot pakataan mukaan itse rullan ulkopuolelle. Itseasiassa kätevä konsepti. Yhteenvetona; Ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi. Palvelu pelasi ja yleisilme oli todella siisti.


Lisätty: 2004-11-16

Hinta-laatu -suhde hyvä ja annokset isohkoja. Liha erinomaista ja rullakebab hyvää. "Talon erikoisesta" en pitänyt; riisi ja ranskalaiset eivät mielestäni sopineet kovin hyvin yhteen. Miinusta siitä, että kokit näköjään luppoaikana röökaavat keittiössä, vaikkei savu kulkeudu edes asiakaspuolelle asti.


Lisätty: 2004-11-11

Kelpo setti, hyvä hinta/laatu. Uskomattoman pieni paikka, kaksi 4 hengen pöytää ja pari jakkaraa vakka menekki on varmasti isompi. Sisustuksesta ei voi puhua.


Lisätty: 2004-11-09

Hieman ylimainostettu. Annos(pieni kebab iskender) oli koht. hyvänmakuinen mutta aivan liian pieni hintaan verrauttuna. Kastikkeita oli salaatissa liikaa, mutta lihassa sopivasti. Lopputulos: tunnin päästä oli taas nälkä.


Lisätty: 2004-11-04


Lisätty: 2004-10-28

Lähes viikoittain tulee syötyä täällä, söisin useamminkin jos terveys ja kukkaro kestäisivät. (Aura)rulla ja iskender parhaimmistoa kebabeista, pitsatkin ok. En ole parempaa kebabia Tampereella syönyt (noin 10 käytyä paikkaa). Antoivat jopa tilatun annoksen, joka unohdettiin ottaa mukaan ensimmäisellä kerralla, myöhemmin uudelleen pienen selvittelyn jälkeen. Mainio paikka!


Lisätty: 2004-10-11

Piti testata 10.10. tämä paikka kun porukka kehuu niin paljon... Minukset: Erittäin pieni paikka, hieman ehkä epäsiistin oloinen, sijainti (parkkitila), pizzat ei kovin kummoisia. Plussat: Myös hyvänä puolena se että on pieni paikka, maukas liha, hyvä kastike (lisää hieman kotona tabaskoa niin se on ERINOMAINEN!!!), hyvä palvelu sekä hinnoittelu keskitasoa. Pizzaa ja kebabia tuli maistettua ja pizza oli normaalia keskitasoa, kebab Tampereen ehkä tähän mennessä maukkainta. En menisi haukkumaan tai kehumaan Suomen huonoimmaksi tai parhaimmaksi, mutta sen verran maistui että: Uudelleen menen käymään heti huomenna! :)


Lisätty: 2004-10-11

Rullakebabeja on tullut jokunen syötyä, ja täytyy sanoa, että ovat kyllä parhaita joita Tampereelta saa. Liha on hyvää ja kermainen kastike on todella herkullista. Ystävällinen palvelu saa suorastaan hyvälle tuulelle, mikä on keskiverto-kebab-paikkaan verrattuna ihmeellistä.


Lisätty: 2004-10-08

Annokset ovat hintaansa nähden sopivan kokoisia. Aina kannattaa valita isompi annos, koska hinta määrä suhde verrattuna normaaliin annokseen on parempi. Viimeksi riisikebabin riisi oli todella vetistä ja se jäi syömättä. Yleensä annokset ovat hyviä. Salaatti on ihan perus salaattia, mutta salaatin kastike on hyvää. Kannattaa kokeilla isompaan nälkään rullakebab tai aurarulla. Sillä on kokoa ja makua isommankin miehen tarpeisiin. Suosittelen


Lisätty: 2004-10-05

Kebabit helposti kaasuuntuvia.


Lisätty: 2004-10-05

Extra-liha liian pieni. Pieni paikka ja kastikkeet kovia!


Lisätty: 2004-10-02

Auvan mahtavaa kebabia. Hyvä juttu kun asuu lähelläkin niin voi päivittäin kutkuttaa makuhermojansa! Kastike tosin ehkäpä hiukkasen kökköä. Hinnoittelu sujuvaa. Työväki aina pirteää ja omaa hyvän ilmapiirin. Liha parasta mitä olen Tampereella syönyt.


Lisätty: 2004-10-01

Tampereen paras kebab tähän mennessä, Medzan, Etelän Kebab, Pizza Service koettu. Erittäin hyvä kebabliha, kastikkeessa ehkä hitusen parantamisen varaa, mutta hyvää sekin. Salaatti hyvää ja salaatinkastikkeet erinomaisia, se valkoinenkin kastike tuntuu kerrankin olevan sellaista kuin sen kuuluisikin. Riisikebab vakio ja toimii vallan mainiosti, pizzojakin kehuttu ruokaseurassa. Ja ei hintakaan päätä huimaa!


Lisätty: 2004-10-01

Hevalissa liha on tuoretta eikä mitään mikrokamaa. Annokset reilun kokoisia, lähtee isompikin nälkä. Kastikkeet on ihan jees. Pääkokilta löytyy myös tulisempi vaihtoehto. Pizzoissa on reilusti täytettä ja sopivan ohut, rapea pohja. Salaattikin kuuluu kauppaan. Kaiken lisäksi palvelu on ystävällistä.


Lisätty: 2004-09-24

Maultaan kaupungin parhaat kebapit, liha hyvää ja kastike loistavaa. Myöskään kastikkeessa ei valittamista. Pizzat myös kokeilemisen arvoisia. Hintataso melko halpa, suosittelen lämpimästi!


Lisätty: 2004-09-22

Matkustin tänne pidemmän matkan päästä, täältä luettujen kehujen perusteella. Otin kokin isot ranskalaiset extralihalla (7,5 €) ja jäin odottamaan tuhtia kebabia. Heti kun sain annospaketin käteeni, ensimmäinen ajatus oli EI ...! Se oli todella köykäinen. Aivan saman kokoinen, ellei pienempikin kuin missä muussa tahansa Tampereen kebab-paikassa annos extralihalla. Sanoinkuvamaattoman hajotuksen kanssa aloin pistellä annosta poskeeni. Hieman olotilaani paransi se, että liha on kyllä valehtelematta parasta mitä olen yhdestäkään kebab-paikasta saanut ja kermainen kastike sopii sen kanssa tavattoman hyvin. Täytyy käydä vielä uudemman kerran varmistamassa, jos edellinen annokseni olisi sattunut olemaan kokonsa puolesta jokin maanantaikappale. Pettynyt olo jäi.


Lisätty: 2004-09-10

Iso iskender lienee isoin kaupungin mukaan otettavista isoista iskendereistä. Turhan rasvainen lihakastike. Mielikuvitukseton salaatti, mutta sitä oli riittävästi.


Lisätty: 2004-09-09

Kebab rulaa näillä kulmilla, isot kokin ranskalaiset on muodostunut aika vakioksi. Sillä pääsee lähes kuuhun. Paras mesta missä syöny tähän asti.


Lisätty: 2004-08-28

Rullakebab ja aurarulla ovat aivan saatanan hyviä. Hyvänmakuista kastiketta löytyy reilusti. Chilit pakattu rullien viereen eikä sullottu sisään.


Lisätty: 2004-08-24


Lisätty: 2004-08-20

Päällikkö paikka! Hinnat kohdallaan ja annokset isoja. Palvelu toimii parhaiten ja annokset isoimpia kun itse PääJehu on paikalla. Kastikkesta voisi kylläkin löytyä myös tulisempi vaihtoehto.


Lisätty: 2004-08-19

Hieman pienehköt tilat, hintaansa nähden tuhti annos, liha OK, palvelu hyvä, mutta kastike ala-arvoinen. Muuten hyvä annos on uitettu salaattikastikkeessa eikä mitään lihakastiketta edes ollut.


Lisätty: 2004-08-17

Paikan oma pitsa, eli Heval pitsa on loistava.. jos ei kaikki täytteet itselle sovi, niin mitä täytettä vain saa aina vaihtaa toiseen ilman lisäkustannuksia. Mukana tuleva salaatti ei ole kummonen, mutta paljon parempi, kuin ei ollenkaan salaattia. Hervannan paras pitseria. Kebabit ovat hieman pieniä (rullaa lukuunottamatta), mutta maukkaita.


Lisätty: 2004-08-06

Todella hyvää kebabia kohtuuhintaan! Suosittelen varauksetta. Saa nähä kuinka äijälle käy ku tuli muutettua 300 m päähän Hevalista. :)


Lisätty: 2004-07-31

Turhaan tätä paikkaa on kaupungin parhaksi kepappipaikaksi kehuttu. Kebab on hyvää, käytännössä samanmakuista kuin Evinissä, mutta huonolla sämpylällä. Kastikkeet ja liha ovat identtiset, Hevalissa ehkä hieman runsaammat.


Lisätty: 2004-07-16

Kerrassaan erinomainen Döner-kebab. Kastike oman kebab maistelu urani parasta. Liha maukasta ja sopivan kiinteää. Annoksen koko suhteessa hintaan on kohdallaan, kuten kunnon kebab paikassa tuleekin. Kaikenkaikkiaan voin lämpimästi suositella kaikille hyvän kebabin ystäville.


Lisätty: 2004-07-15

Heval on todella hyvä paikka. Ruoka on taivaallista, palvelu pelaa ja paikkakin on kokemisen arvoinen. Meitä oli neljän hengen porukka syömässä ja saimme juomat kaupan päälle. (Näin kuulemma aina kun on isompi tilaus!) Kannattaa siis mennä isollakin porukalla syömään. Meille ainakin tuli paitsi vatsat täyteen myös erittäin hyvä mieli!


Lisätty: 2004-07-13

Hyvää, halpaa ja nopeata, ei jää nälkä. Kastike ehkä hieman liian rasvainen, mutta krapularuokana täysi 10. Ruokailutilat paikanpäällä pienet.


Lisätty: 2004-07-02

Ihan syötävää keskitason kebabia. Ei mitenkään räjäyttävä kokemus, mutta kyllä sen irvistelemättä söi. Annos ehkä vähän pienehkön puoleinen joskin juuri ja juuri riittävän kokoinen, isompia isoja Iskendereitäkin on kyllä nähty. Paikka oli muuten ulkoasultaan jossainmäärin rähjäinen ja epäsiisti. Ei kannata vartavasten ainakaan kauempaa syömään lähtee tänne, mutta jos nurkilla pyörii niin menetteleehän se paremman puutteessa.


Lisätty: 2004-07-01

Suosikkimesta, ei ole vielä löytynyt parempaa Tampereelta. Palvelu on hyvää, annokset isoja ja maukkaita. Listalta löytyy erikoisuus, aurarulla mikä on herkkua.


Lisätty: 2004-06-30

Hyvä mesta. Kastikkeen saa kireemmäksi, kun asian jankuttaa pari kertaa myyjälle! Sit se sanoo Voijn laitaaa hieman tulista pippuria, eikä tarkoita jalapenoja. Se on taikaa se ja sopivasti polttelee! Kokeilkaahan.


Lisätty: 2004-05-31

Erinomaisen mukava paikka poiketa, palvelu ystävällistä ja nopeaa, kebabit hyviä ja riittävän isoja. Vaikka paikka on pieni, on aina mahtunut syömään paikan päällä.


Lisätty: 2004-05-21

Kastike ois voinu olla tulisempaa.


Lisätty: 2004-05-18

Hevalista saa aina tosi hyvää ruokaa. Hinnat ovat OK ( esim.pizzat 5 euroa), palvelu on ystävällistä (kokit ovat kohteliaita ja iloisia aina). Kebabliha on loistava, maukasta; sekä salaatti-kastikkeet että liha-kastikkeet ovat sopivia. Mun suosikki on kebabrulla,joka maistuu aina. Pizzat ovat keskiluokkaa. Tila on pieni, mutta mukava ja uusi terassi on paikan hyvä keksintö.


Lisätty: 2004-05-13

Loistava paikka! Itse pää"kokki" on hauska ja ystävällinen kaveri. Pizzat ehdottomasti tampereen parhaat! Kebabit loistavia. Näköjään rakentanyt jonkinlaisen terassinkin!


Lisätty: 2004-05-06

Ehkä liian hyvät kebabit saa täältä, tekee opintotukeen melkoista vakoa


Lisätty: 2004-04-23

Huonot puolet hieman sivussa oleva sijainti, pienet tilat sekä kotiinkuljetuksen puuttuminen. Palvelu on ystävällistä eikä kommunikaatiovaikeuksia ole. Hintatasonkin ollessa varsin sopiva ei voi muuta kuin suositella vahvasti ravintolaa.


Lisätty: 2004-04-11

Erittäin hyvä kebab rulla listalla. Voin suositella lounaaksi, tosin kannattaa noutaa mukaan. Kebab rullasta riittää syötävää sopivasti kahdelle.


Lisätty: 2004-04-08

Rullakebab oli aivan valtava setti, en pystynyt syömään kaikkea. Kastike ei ollut riittävän tulista ja sitä oli aivan liikaa. Paikka ihan ok siisti, palvelu ystävällinen.


Lisätty: 2004-04-07

Liha erittäin hyvää ja kastike suorastaan loistavaa. Annokset isoja ja muutenkin kaikki on kohdallaan. Iso Iskender ja rullakebab täyden kympin annoksia! Pientä miinusta tulee ainoastaan paikan fyysisestä koosta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute