Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > City-Kebab

City-Kebab

 

Brahenkatu 3
20100 Turku
Hunter's Inn:n vieressä
puh. 02-2510646


Liha  8.5 Kastike  8.1 Lisukkeet  8.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Eos
Palvelu  8.5 Siisteys  6.3 Hinnoittelu  7.4 Pankkikortti  Kyllä    
12 arvostelua vuoden aikana (yht. 99 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-12

hyvä paikka :)


Lisätty: 2008-12-28

Kebab-paikkana "ihan jees", n. 10-20 kerran kokemuksella (laiska nörtti ja asun lähellä), mutta hieman aiheesta sivuten, kebabin jätin taas tällä kertaa väliin ja tilasin mielummin pizzan - kebabilla toki. Kebabliha oli aika vakiokamaa ja paikka oli aika nuhju, pizzakin maksoi sen 8 euroa joka on paljon vaikkakin paikka on keskustassa. Hesan keskutassakin miettisin tuon verran maksamista, plus pienet limsat 2 euroa per naama. Silti, hinnalle oli katetta. Pizza oli maultaan perus-ok, kebab pliisua, mutta täytettä oli ihan järjetön määrä. Meikäläisen 120-kiloinen olemus oli tyydytetty puolikkaan kebabpizzan jälkeen, kahden kolmanneksen ~ kolmen neljänneksen jälkeen oli ähky olo ja koko pizzan tappaminen vaati taistelua. Pizzat siis hinnakkaita, mutta täytteitä todella runsaasti, eli hinta/laatu-suhde erittäin hyvä. (Ps. meikäläisen 55-kiloinen avokki vetäisee aina puoli pitsaa ja on täynnä, toinen puoli menee iltapalana tai seuraavana päivänä.) Kebabia en täältä ostaisi, mutta pizzat ovat mahtavan kokoisia.


Lisätty: 2008-11-01

juustorulla on legendaarinen.


Lisätty: 2008-10-13

Käytiin hakemassa kaverin kanssa juustorullat, rulla oli sinäänsä isohko(paksuudeltaan) mutta pituutta olisi saanut olla enemmänkin,liha oli hyvää ja maukasta, kastiketta oli oikein reippaasti, että housuillekkin lens folion välistä:D Juuston määrä vaihtelee jonkinverran,esim. kaverilla sitä oli jo rullan alussa,kun minulla vasta rullan keski ja loppuvaiheilla. Rullasta lähtee nälkä,mutta ei toinenkaan varmasti olisi tiukkaa tehnyt,jollet ole jo käynyt,käy ihmeessä testaamassa,jos nälkä on,et ainakaan mitään häviä(:


Lisätty: 2005-10-12

Liha on muuttunut kumiseksi tehdastavaraksi.


Lisätty: 2005-10-05

Ehdottomasti suosikkikebab jo kymmenen vuoden ajan Rulla loistava ja Iskender hyvää vaihtelua. Vahva kastike paras (extravahva liian tulinen omaan makuun). Tilat kesäterassia lukuunottamatta vaatimattomat. Omistaja hyvä äijä ja muutenkin palvelu aina ystävällistä. Kaiken kaikkiaan kerrassaan oiva paikka, joka kaiken lisäksi aina auki.


Lisätty: 2005-10-05

On muodostunut käsitteeksi Turussa. Palvelu päivisin ja alkuillasta ei nopeinta, mutta aamuyöstä, jolloin hurjat jonot tuntikausia, on paljon nopeampaa! Kastike heikoin kohta, sen sijaan salaattiin ilmestynyt punakaali toimi hyvin. Todella mukavat myyjät, varsinkin kanta-asiakkaita kohtaan. Tuplakebeb messevin annos.


Lisätty: 2005-10-01

Meitsin suosikki. Turussa käydessä ei voi välttää Sittaria. Omistaja-äijä on loistotyyppi, kyselee aina kuulumisia ja kertoo juttuja. Sittarin spesiaali oli ennen pitsauunissa paistettu pitaleipä, joka oli rapeaa ja loistavaa. Harmi, ettei ne tee sitä enää. Nyt alkaa olla enemmän tusinatavaraa. Mutta toimii yhä. Aurajuustorulla kannattaa testata. Sen koko hieman vaihtelee, mutta parhaimmillaan sillä ruokkii perheen ja naapurit.


Lisätty: 2005-09-27

Oiva paikka. Liha on maittavaa ja kastikekin on hyvää. Tulinen kastike on myös tulista.


Lisätty: 2005-07-17

Rullakebabi kannattaa hakea täältä


Lisätty: 2005-07-11

Palvelu ystävällistä ja ripeää. Tilat pienet ja hieman ränsistyneen oloiset, tosin pihalla terassi. Kebab hyvin normimakuista, liha ok, kastike tosin varsin mautonta. Hyvin mitäänsanomaton maku sinänsä, mutta mukavan palvelun takia kyllä voi käydä toistekin. Lounaspaikka.


Lisätty: 2005-06-07

Itselleni City-kebab on aina ollut se Turun paras kebab-paikka. Tiloissa on toivomisen varaa, mutta itse pääasia on valioluokkaa. Liha on todellakin erittäin hyvää ja kastikkeet toimii. Pientä miinusta kyllä siitä, että tulisen kastikkeen koostumus vaihtelee, joskus se on samaa kuin mieto, mutta höystettynä tavallisella paprikajauheella, joskus taas oikeasti tulista. Kebab-lautanen riisillä on miehekkään kokoinen annos, ja se onkin henkilökohtainen suosikkini. Tavaraa on riisiversiossa enemmän kuin ranskalaisilla otettuna. Suosin paikkaa jos tarkoitus on nautiskella itse kebabista, tästä ei mielestäni kebab parane Turun olosuhteissa. Nurkan takaa saa kuitenkin Milanista ihan siistiä peruskebua miellyttävämmässä ympäristössä, joten sinne tulee usein mentyä jos on tytön kanssa liikkeellä tai paljon kavereita mukana. Cityhän on todella pieni paikka, tosin terassi pelastaa kesäisin ja onkin hyvä valtti keskustan kilpailluilla markkinoilla. Palvelun nopeus on aina ollut ehdotonta huippuluokkaa, mistä myös iso plus. Päiväasaikaan kebun saa nopeammin kuin muualta, todella kätevä ottaa esim. ohi mennen mukaan.


Lisätty: 2005-05-12

Hyvä paikka mut ku kävin ni paikalla oli vaan yks tyyppi töissä ja annosten valmistuminen oli hidasta. Kastike oli tai ainakin maistui normaalilta tomaattisoseelta. Hyvät lihat.


Lisätty: 2005-05-08

Juustorulla oli melko maukasta. Juuston maku tuli sopivasti esiin. Miinusta pienestä kastikkeen määrästä. Muuten aika perus.


Lisätty: 2005-04-26

Lihasta ei mitään erityistä sanottavaa, ei erityisen hyvää, ei myöskään mitään koiranmakkaraa. Kastike maistui kaupan salaatinkastikkeelta, jota se varmaan olikin. Leipä ok, ei mitään erityistä hyvää tai huonoa. Fetarullassa fetaa oli melko runsaasti, mutta Aurajuustorullassa maistui aurajuusto vain kaksi kertaa. Toisaalta hyvä, että oli oikeata aurajuustoa, mutta määrä ihan mitätön. Annosten koko ihan hyvää keskitasoa. Salaatit ja lisukkeet peruskamaa.


Lisätty: 2005-04-22

Ruoassakin on parantamisen varaa ja ennen kaikkea paikan siisteydessä.


Lisätty: 2005-04-20

City on yksi näistä kebabeista joissa taso vaihtelee päivän mukaan. Välillä rulla on ollut kiitettävä, mutta auta armias kun sattuu huono päivä: ei kastiketta, liha kuivaa ****** suoraan sanottuna. Hinta-laatusuhde on kohdallaan, mikä tarkoittaa sitä että ruoka ei ole parhaimmillaankaan kummallista, mutta sitä saa paljon ja halvalla. Paikka on niin hiton pieni ettei meinaa sisään mahtua, joten mukaan voi ottaa.


Lisätty: 2005-03-30

Ei ole parhaimmillaan baari-illan jälkeen vaan päiväsaikaan, silloin kun ei ole ruuhkaa. Rulla-ja citykebab minun makuuni, loistavaa. Mielestäni kebabin makuun myös vaikuttaa tekijä, parhaat kebabit tekee saletisti paikan omistaja itse.


Lisätty: 2005-03-20

18.3. Ostin kebabin ranskalaisilla. Sekä liha, että ranskalaiset olivat niin kuivia että vesikannullisen jälkeenkin jouduin jättämään puolet syömättä. En suosittele paikkaa tämän tapahtuman johdosta kenellekään.


Lisätty: 2005-03-15

Oli todella isot annokset, nälkä lähti varmasti.


Lisätty: 2005-02-28

Joka kerta kun Turussa käy, niin kyllä poiketaan ko. ravintolassa. Tilat on pienet mutta parasta kebabbia, halpaa ja todella hyvää. Asiakaspalvelu samoiten 10:n arvoista, ja annokset niin isoja että nälkä lähtee varmasti!


Lisätty: 2005-02-11

Kerrankin sai kannullisen kunnon raikasta vettä. Älyttömän iso pitakebab ja halpa. Tulinen kastike oli sopivan tulinen joten ei tartte pelätä. Turhan pienet tilat.


Lisätty: 2004-11-22

City-Kebab on nuhjuinen paikka, mutta ruoka on sitä vastoin todella hyvää: Kebabeissa leipä lämmitetään uunissa rapeaksi. Erityisesti suosittelen City-kebabia, jossa riisi on maustettu "vähäkalorisella" maustevoilla.Älä anna ulkokuoren pettää, pesee mennen tullen kilpailijat lähimaastossa.


Lisätty: 2004-11-07

Parhaat kebabit, parhaat pizzat. Ystävällinen omistaja pistää usein reilun kokoiset annokset nälkäisille baarista palaaville. Annokset ovat todella maukkaita, liha sopivan suolaista ja kastikkeet meheviä. Salaatti on raikasta. Rullakebabit ovat miltei jättiläiskokoa. Myös kebab-pizza on hyvä vaihtoehto. Saisi olla vielä vähän halvempi - mutta onhan toki nastaa maksaa hyvästä laadusta.


Lisätty: 2004-09-28

Julia-korttelin kovasta ja varsin härskistäkin hintakilpailusta huolimatta City-kebab on pitänyt pintansa ja näistä paikoista tarjoaa ainoana ihan oikeaa kebabia. Ihan hyvä.


Lisätty: 2004-09-19

Piskuinen paikka jota sään salliessa toimiva ulkoterassi parantaa, mutta ruoka sitten korvaakin tämän puutteen. Eli kotiin kannattaa käydä sapuskaa hakemassa. Vaikkei ruoka ihan Turun parhaimmistoa olekaan niin hyvin lähellä sitä kuitenkin. Rulla-kebab todellakin on iso eikä hinta siitä ole ollenkaan paha. Mainittakoon tosin että vierestä löytyy kebab-paikka jonka rulla oli vielä hitusen parempi ja hinnaltaan (HUOM! silloin kun sopiva tarjous on päällä) vielä reilun euron halvempi.


Lisätty: 2004-09-17

Kyllä levähti leveä hymy naamalle kun sai käteensä tuon juustorullan. Painoa oli varmaan lähemmäs kilo. Hinta ei todellakaan ollut paha, ja maha täyttyi äärimmilleen. :) Maku oli mitä mainioin. Lihassa ei ollut mitään moitittavaa. Väkevää kastiketta oli juuri sopivasti, ja se oli jopa hieman tulista. Saisi olla vieläkin tulisempaa imho. Pizzassakaan ei ollut mitään moitteen sijaa. Edullinen ja kohtuullisen iso. Maku oli vallan mainio, tosin tomaattikastike oli hieman mautonta. Täytettä oli riittävästi. Plussaa myös siitä että aurajuusto oikeasti oli aurajuustoa. :)


Lisätty: 2004-08-18

Kebabit ok, mutta väkevä kastike on aivan helvetin tulinen. Tietysti varmasti erinomainen heille jotka erittäin tulisesta tykkäävät. Paikka on hyvin pieni mutta kesällä ulkopuolella erittäin mukavat ulkopöydät ja tuolit. Paikka on myös auki melkein ympäri vuorokauden ja silti hinnat ovat kohtuulliset.


Lisätty: 2004-08-17

Loistavaa ruokaa. Juustorullalle ei ole Suomesta löytynyt haastajaa. Paikka on öiseen aikaan liian täynnä ja muutenkin yleensä ruuhkainen, hankkikaa uudet paremmat tilat!


Lisätty: 2004-08-16

Erittäin hyvät annokset, erityisesti rullakebab on paras mitä olen tästä maasta saanut. Kuten lähes kaikkiin paikkoihin, kannattaa City Kebabiinkin mennä päivällä, jolloin ilmapiiri on parhaimmillaan, ja ehkä omat makuhermotkin ajan tasalla, toisin kuin joskus iltaisin.


Lisätty: 2004-08-14

Omistaja on mun jumala. Olen ulkomailla töissä lähes koko ajan, mutta kotona käydessä monesti (melkein aina) taksi kentältä kurvaa City-Kebabin kautta. Omat suosikkini: Citypizza (entinen vanha, sittemin uusi...), Turkinkebab ja Citykebab. Ja kaiken yli nousee juustorullakebab jolla mittaa noin yksi kyynärä ja painoa parin alamittaisen hauen verran. Myönnettäköön että iltaisin voi olla ruuhkaa, mutta eikö se kerro luottamuksesta?


Lisätty: 2004-08-06

Rulla painaa (todistetusti) kilon. Miinuksena paikan ahtaus ja ruuhka varsinkin viikonloppuna öisin, kun porukat tulee Dynamosta. Mukava omistaja.


Lisätty: 2004-06-15

Makunautinotna perus-mesta isolla P:llä. Ainoana pos. yllätyksenä on turkinkebab -annos, jossa feta juustoa. Paikka on ahdas kuin mikä, eli kannattaa "ottaa paketti". Positiivista myö se että annokset tehdään tiskin tuntumassa, samassa huoneessa, eikä lähdetä salaperäisesti takahuoneeseen loihtimaan annosta. Lisäksi liha on usein aika tuoretta, eikä mitään laatikko tavaraa.


Lisätty: 2004-06-08

Pitassa on aina pohjalla teinipojan ranteen paksuinen lihayllätys, joka ei jätä kylmäksi. Paikan sisustus on tyyliä "kirpputori meets Turkin matkailutoimisto", mutta kesällä asiaa auttaa ulkoterassi, josta käsin voi tiirailla Aurajoen rantoja.


Lisätty: 2004-05-16

Mene päivällä, oikeesti! Palvelu on aina syvältä, mutta vain päivällä saat ihan ok kebabin kun kebabin. Älä ikinä astu sisään illalla/yöllä ellet tykkää pelkästä salaatista tosi paljon, lihaa nimittäin on vähemmän.


Lisätty: 2004-04-23

Kannattaa syödä päivällä tai ennen baariin menoa niin annoksen laatu huomattavasti parempi ja välttää ruuhkan.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute