Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Turku > Kuningas-Kebab

Kuningas-Kebab

 

Itäinen Pitkäkatu 90
20810 Turku
Pizza Linen vieressä
puh. 02-2354059
http://www.kuningaskebab.fi

Avoinna: Ma-Ti 10.30-22.00  Ke-Pe 10.30-22.30  La 11.00-22.00  Su 12.00-22.00 


Liha  7.8 Kastike  7.7 Lisukkeet  7.9  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  6.6 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  3.3 Pankkikortti  Kyllä    
109 arvostelua vuoden aikana (yht. 708 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-08-02

Parasta kebabbia mitä rahalla saa. Suosittelen!


Lisätty: 2011-08-01

Turun paras ja kallein Kebula. Voin lämpimästi suositella rehellistä ja hyvää työtä tekevien ihmisten ravintolaa.


Lisätty: 2011-01-16

JÄRJETÖN HINTA, KUN OMISTAJA ON TEKEMÄSSÄ JÄTÄN OSTAMATTA UKKO TEKEE PIENEMMÄN ANNOKSEN KUN TYÖNTEKIJÄT. NÄLKÄ JÄÄ KEBAPISTA ONNEKS MUUAALTA SAA KUNNON KOKOISIA JA TAYTTÄVIÄ ANNOKSIA JÄRKEVÄMMÄLLÄ HINNALLA OMISTAJAN AHNEUS PILAA HYVÄN PAIKAN..


Lisätty: 2011-01-01

Iskenderkebab oli tehty epäammattimaisesti, se oli suoraansanottuna paskaa. Milloinkaan en ole vastaavaan törmännyt. Tunsin tulleeni huijatuksi, sillä oikeaan iskenderiin kuuluu maustamaton jugurtti ja pitaleipäviipaleet, mutta omassa annoksessani jugurtti oli korvattu majoneesilla ja pitaleipä vuokaleivällä. Iskenderkebabin hinta oli 12,50 hinnan ollessa muissa kebabravintoloissa noin 8 €. Olen hyvin syvästi pettynyt


Lisätty: 2010-10-24

loistava ruoka, laadukas liha. hyvä paikka mutta kallis.yli 12e tais olla kebu ranskalaisil


Lisätty: 2010-10-07

Aikoinaan tuli käytyä suht säännöllisestikin, mutta hintojen jatkettua jyrkkää ja rajatonta nousuaan, laitoin paikan boikottiin jo pari vuotta sitten. Hirveiden hintojen päälle asiakas saa itse korjata omat jälkensä, jollaiseen ei törmää edes neljän euron kebuja myyvissä paikoissa.


Lisätty: 2010-09-26

Tilatessani kysyin millainen kanapihvi kanahampurilaiseen kuuluu. Nainen sanoi että maissikuorrutettu broilerin filee. Syötyäni hampurilaista huomasin että pihvi oli tehty kana"massasta", eli minun näkemykseni mukaan kanajätteestä. Pihvillä ei ollut mitään tekemistä fileen kanssa. Valittaessani naiselle pihvistä hän sanoi että heille on sanottu että heidän kuuluu sanoa niin. Hän lupasi tarkistaa asian. Siinä syödessä ei mitään vastausta saatu.


Lisätty: 2010-05-13

Söin perinteisen rullakebabin. Ensimmäinen moitittava oli hinta, 10 euron rullassa on vähintäänkin pari euroa liikaa. Toiseksi, kotiin tullessa pussista paljastui loppupeleissä melkoisen pieni (joskin kunnolla täyteen ahdettu) tekele. Ainekset olivat kyllä laadukkaita, erityistä plussaa saavat kokonaiset valkosipulinkynnet, jotka toivat mukavaa lisämakua. Otin rullaani tulisen kastikkeen, mutta annoksesta oli kylläkin tulisuus kaukana, mietona kyseinen kastike oli silti mukiin menevä. Salaatti oli aavistuksen kuivaa, mutta toimi muiden kasvisten kera lisukkeena oivasti. Kokonaisuudessaan söisin kyllä uudelleen, mutta vasta kun hinnat ovat pudonneet neljänneksellä.


Lisätty: 2010-05-13

Vuosikausia olemme tyydyttäneet kebab- himomme Liedossa Kebab- Pizzeria Atesissa. Helatorstain kunniaksi aioimme ostaakin nelihenkisen perheen kebabit Kuningas Kebabista mutta aikeeksi jäi. Lähes yhdeksän euroa pitaleipä- kebabista on aika paljon - ei- aivan helvetisti liikaa. Ei kun auton kokka kohti Lietoa ja Atesia. Hyvään voi aina luottaa.


Lisätty: 2010-02-25

Muuten erittäin hyvä mutta ~12e kebab ranskalaisista 1 on aika hiton paljon.


Lisätty: 2010-01-01

ei enää koskaan uudestaan!!!!!


Lisätty: 2009-08-28

Ehdottomasti paras ravintola ikinä. Tullut asioitua useasti monen vuoden ajan. Omistaja on yksi tuttu. Palvelu erinomaista, ruoka aivan uskomattoman hyvää ja ateriat ovat täyttäviä. Parasta kebablihaa koko Suomessa. Hintojen takia tuolla tulee asioitua hiukan vähemmän mutta loppujen lopuksi se on ihan hintansa väärtti.


Lisätty: 2009-08-27

Kuningas kebab ollut Turun alueen kebab kuningas jo yli 20-vuotta. Meikäläisen kohdalle ei ikinä ole tullut huonoa kebua, liha on hyvää ja kuumaa, kastikkeet erittäin maukkaita sekä lisukkeet runsaat. Kuitenkin hinnoittelusta annan miinusta, hinnat ovat kohonneet...lievästi sanottuna järkyttävästi mutta tuotteiden laatu pysynyt samana eli aika erikoinen yhtälö. Toki tuotevalikoima on laajentunut mutta ei peruskebun hinta kuitenkaan näin paljon saisi ''pompsahtaa'', toisesta paikasta kun saisi 2 kebua tämän paikan hinnalla. No, tässä kohtaa kysynnän ja tarjonnan laki eli kauppaa tehdään vaikka on hinnat korkeat...tämä kertoo mitä ilmeisimmin tuotteiden laadusta. Sisustukseen on satsattu ja paikka yleensä siisti, välillä kylläkin ollut roskikset täynnä ja roskia pursunut lattialle mutta tämä harvinaista. Viikonloppu iltasin on syytä varautua jonottamaan sillä välillä jonot ovat 3-4m mittaiset. Suosittelen!


Lisätty: 2009-08-26

Todellinen kebabbien hesburger!


Lisätty: 2009-08-25

Tyyllikäin kebab-paikka missä olen ikinä käynyt!


Lisätty: 2009-08-14

Jahas, vaihteeksi yksi arvostelu opiskelijan näkökulmasta. Kunkussa on tullut käytyä jo kauan, muistaakseni isän kanssa joskus 2004 puolella jolloin hinnat viellä menettelivät ja kebabit olivat hyviä. Mutta mutta, nykyään omistaja kävelee p**se edellä puuhun ja kovaa. Ensimmäiseksi pistää silmään hinnat. Anteeksi mitä, 11e kebabista ranskalaisilla, kävelinkö ravintolaan vai kebabpaikkaan. Lähempi tarkastelu kertoo paikan olevan kebabbila, ihme ja kumma. Ja nyt muutama sana siitä "Laadusta" josta kuulee paljon. Niin mikä laatu, kebu kootaan asiakkaan edessä tiskissä olevista aineksista. Ok, onko tämä sitten se "laadun" merkki? Ja sitten annoksista. Koko on pienentynyt puoleen entisestä ja nämä hampurilaiset vasta naurettavia ovatkin, samaa kuraa saan heseltä. Loppuenlopuksi jää käteen vain iso lasku ja keskinkertainen kebab, jonka olisin saanut mistä tahansa muusta kebabbilasta, vain 4-5 euroa halvemmalla! Ja loppupuheena, varsinkin tällä palstalla näkee näitä "Kunkku on paras jos et usko nii maista" suomijuntteja kimi-paidat päällä vaahtoamassa tästä paikasta. Toki uskon että koko elämäsi samalla paikkakunnalla eläneenä pidät ja uskot että Kuningaskebab olisi se gastronomian mekka, mutta ole hyvä ja edes syö jossain muualla ja tajua, että koko kunkku on suuri vedätys, psykologinen koe kuinka kallista kebab voi olla. Ja ennenkuin joku sieltä huutaa "Kunkku onkin kunkuille eikä köyhille opiskelijoille!11", on kyse pelkästä kuluttajaviisaudesta, maksaisitko esim. tulpahinnan maitotölkistä joka purkitetaan sinun nenäsi edessä?.


Lisätty: 2009-08-08

Aikoinaan Turun paras kebab -paikka.Paikka on tällä hetkellä boikotissa johtuen korkeasta hintatasosta, palveluasenteesta ja viimeiset kaksi kertaa Calamare -annos on lähinnä kuvottanut. Annoksia muutettu ei lainkaan yhtä hyvää kuin aikaisemmin. En suosittele, kokeilkaa Perniön Kebabia esim. Skanssissa tai EGE's.


Lisätty: 2009-06-16

Olen käynyt kunkussa about 25 vuotta paikka on persoonallinen ,tyylikäs ja antaa puhtaan vaikutelma(joskus saattoi olla toisin).Vaikka nykyisin tulee harvemmin käytyä kebut on edelleen tosi hyviä,miinusta tulee hintapolitiikasta koska on tullut muita hyviä kilpailevia mestoja jotka myyvät hyviä tuotteita huomattavasti edullisemmin.Tomaatipohjaisia kastikkeita voisi ehkä lisää kehittää ja ottaa KUHNEN tuliset pepperonit takaisin valikoimaan.


Lisätty: 2009-06-12

kävimme jokin aikaa sitten kunkussa..11e käteen kebabista ranskalaisilla..hinnat nousee nousemistaan..ilmeisesti yritetään etsiä sitä kalleinta hintaa, jolla kebabin voi myydä. myyjä(ilmeisesti paikan omistaja) kehtasi vielä valittaa, että syömme hänet perikatoon, kun pyysin majoneesin purkkiin. ei näin!!!


Lisätty: 2009-05-30

Ennen sai isot annokset ja paljon majoneesia. Suosikkiannokseni Calamare on pilattu sillä, että annoksesta on nykyisin 70% pelkkiä lerppuja ranskalaisia. Ennen olen paikkaa kehunut parhaaksi, mutta kalleimmaksi. Nykyään paikka on vain tyydyttävä, mutta silti erittäin kallis.


Lisätty: 2009-05-28

Ei jumaliuta! Kebab ranskalaisilla 11 euroa ja "megana" 12,70 euroa. Nyt meni kyllä tämä paikka boikottiin.


Lisätty: 2009-03-23

No niin! Nyt tämäkin paikka tuli koettua ja voin sanoa että ne ihmiset jotka mullekkin on tätä paikkaa hehkuttanut ei ole vissiin muissa paikoissa käyneet. Olen syönyt Kebabeita noin 12v enkä tiedä montaa huonompaa paikkaa. KULTA, HAMMUDI ja pari helsingissä. Kastike on pelkkää puristettua tomaattia mikä pilasi kohtalaisen lihan maun. Ja hinnasta ei edes tarvitse puhua. Ranskalaisilla: 10,5e voi v****, Kristallista saa puolet halvemmalla puolet isomman annoksen ja puolet PAREMMAN.


Lisätty: 2009-02-20

Itse pidän kunkun ruuasta ja mahani saan täyteen joka kerta. Maksaahan tuo, mutta kun ei joka ilta käy niin normaali työssäkäyvä ihminen voi siellä herkutella silloin tällöin.


Lisätty: 2009-02-08

Niistä hinnoista kun jokainen on jo ehtinytkin mainita, niin ei puututa sen enempää siihen. Paikka oli alussa paras mahdollinen Ason kanssa. Ainakin kilpailivat parhaan paikan tittelistä. Kummatkin ovat menneet huonompaan suuntaan, Aso tosin vielä enemmän, mutta mikäli näistä kahdesta täytyy valita, ehkä suuntaan kuitenkin Kunkkuun. Yhdessä välivaiheessa ateria tuli pahvilautasella. Onneksi asia on korjattu jo aikapäiviä sitten ja viihtyvyys ja asiakaspalvelu toimii. Raskaalla kädellähän loppujen lopuksi siellä on asioista tingitty mikä on todella sääli. Toisaalta samoin on käynyt jokapaikassa. Kun jaksan maksaa, käyn vielä -tosin hyvin harvoin. Vaikka vatsan saakin täyteen tuplalihakebabilla, sitä alkaa miettimään jossain vaiheessa talouspuolta. Tiivistettynä siis edelleenkin verraten laadukas paikka, olit sitten minkä tahansa menusta löytyvän aterian ystävä. Tuskin joutuu pettymään. Varma valinta. Isolle porukalle ei kannata luvata mennä tarjoamaan -ja tämä siis ihan perustuloisen vinkkelistä katsottuna.


Lisätty: 2009-02-08

kiitos kunkulle löysin jälleen kunnollisen kedapin täältä etelä-suomest. kastike jotain muuta kuin chilil tai ilman tomaatti sössöö ja kyl ristikkoperunat pelittää. kotona tehdyt ranskalaiset ja kepun saa halvimmal lidelist mut kyl turus on köyhii (kyl se muutenki tiedettiin) ku JAKSAA muutamas latist valittaa. itse annan 2 kypää tiskil ja ainakin tähän saakka 2 henkee on kyl tullu ihan täyteen.


Lisätty: 2009-02-08

Kelpo paikka, liian kallis vaan. Omassa boikotissa kalliiden hintojen takia, saan muualta samaan hintaan kaksi kebabbia ja olen tyytyväinen. Ihan ei n. 11e arvoista kuitenkaan ole.


Lisätty: 2009-02-06

liha 10+ AINA TUORE. vihannekset 10+AINA TUORE.RANSIKIKSET 9-joskus liian kovat musassa sais olla paranusta


Lisätty: 2009-01-14

Todellakin hinnat ovat sikamaiset. Kunkun hyville kastikeille on tapahtunut jotain, ne maistuvat aivan tomattimurskalta! Muuten linja on pysynyt hyvänä, liha on edelleen turun parasta... ja ne majoneesit.


Lisätty: 2009-01-10

Aivan mahtava paikka! Olen ollut kanta-asiakas jo noin kuuden vuoden ajan ja olen edelleenkin! Paikassa ei mitään valittamista. Ei kenenkään ole pakko käydä syömässä, mutta aina siellä on porukkaa nauttimassa kunnon ruokaa. Jonoa on, mikä vaan kertoo Kunkun tasosta. Tietää mitä syö! Jälleen tänään illalla syömään!


Lisätty: 2009-01-10

kebab+ranskalaiset 10,20!, tuplalihalla 12,20!.. laatu on tasaista, ja maistuvaa. mutta jonotkin ovat pienentyneet selvästi vuoden aikana kun hinta kasvaa tasaiseen tahtiin. kerran vuodessa käyn enää, ja silloinkin juhlapäivänä. samaa fastgoodia saa muualta halvemmalla!!


Lisätty: 2009-01-06

Taitaa olla perussuomalaisten äänestäjien suosiossa. Surkea paikka. Loimaalla pärjäisi varmaan vielä paremmin.


Lisätty: 2009-01-03

Ihan liian kallis paikka!!!


Lisätty: 2009-01-03

vie kaikki maulla mutta ei hinnoilla!!!!muilla ei enää sijaa minun suussani!!!!!!menkääs patapäät käymään syömässä kunkussa niin tiedätte miten kebabbia väännetään ja millaisilla lisukkeilla!!pro on aina pro.....


Lisätty: 2008-11-26

Oikeesti , turun parhaalta maistuvat kebut, mutta harmittaa vietävästi kun useemman kerran peräkkäin esim.kebab-salaatin syötyäni, jää oikeesti nälkä vielä , kun annos o niin samperin pieni..!!! Nyt Vainion mamman poika pikkasen lihaa lisää lautasille ,ni varmasti käyn useammin.


Lisätty: 2008-11-22

Possibly the single best kebab in Finland. From an English palate, that is. High quality meat - proper meatiness, not filler, and tasting of real lamb, not too fatty. Decent selection of side salad to go with the dish - very generous potions of garlic, for example. However, where this excels is in the sauces. The 'superhotti' was utterly divine, just like what I used to have from St. Aldates' kebab van in Oxford (where I cut my teeth in kebabology). It's outragiously hot, normally if you ask for it, they will blend it 50/50 with the normal hot sauce, but if you specifically ask for it, you can have pure extra-hot sauce. Alas it's a bit of a way from the centre, but worth the trip. Thanks guys for so many great kebabs while I lived in Turku!


Lisätty: 2008-11-21

Turun paras kebab!!! Mutta... ihan liian KALLIS! joku 9-10 e kabab ranskalaisilla ILMAN juomaa. käyn mielummin Fc Kebabissa, jossa kebab ranskalaisilla ja 0,5 juoma maksaa vain 7e.


Lisätty: 2008-11-17

Hinnat ovat korkeat, mutta palveluun ja ruoan laatuun nähden kutakuinkin kohdillaan. Kastike- ja majoneesivaihtoehtoja on useita, eikä annosten valmistumisessa kestänyt kuin hetki. Hilpeyttä herättivät pöytien mainostötteröissä olevat lukuisat yhdys sana virheet :)


Lisätty: 2008-11-13

Ihmetyttää yksi asia: Tätä paikkaa arvostellaan ylivoimaisesti eniten koko kebabille.com sivustolla. Jos ja kun (omakohtainen kokemus) paikka on super kallis, miksi TE KÄYTTE täällä. Käytte syömässä ja valitatte paikasta, uudelleen ja uudelleen...Taitaa sittenkin olla hyvää sapuskaa. Rahan tuloa ei voi estää...Heh heh. TERVETULOA!


Lisätty: 2008-10-31

Ihan liian kallis. Muuten hyvä!!!


Lisätty: 2008-10-31

Loistava paikka, joskin pirun kallis. Supisuomalainen ja senkin huomaa hinnoissa.


Lisätty: 2008-10-31

Kebab ranskalaisilla maksaa päälle 9E... Siis liian kalliit hinnat eikä ruokakaan ole ihmeelllistä:D


Lisätty: 2008-10-19

kävimme kunkussa taas pitkästä aikaa ja on aivan pakko todeta, että kyllä suomipoika osaa...osaa tosin myös hinnoitella itsensä ulos markkinoilta. kebu oli edelleen kaikin puolin taivaallisen hyvää, mutta se hinta, se hinta...jotain tolkkua sentään pitäis olla, paljonko kebabista voi ja kehtaa nyhtää. toisaalta taas, kyllä laatukebusta kympin mielummin maksaa kuin vitosen silkasta pas****a. no mene tiedä häntä, mutta ylivoimaisesti parasta kebua täällä meidän henkisessä pääkaupungissa.


Lisätty: 2008-10-15

Paikka johon liittyy paljon mukavia muistoja, olenhan ollut asiakkaana aina siitälähtien kun se aikoinaan avattiin. Oli aikoinaan se edottomasti paras kebab paikka turussa. Oltuani paikkakunnalta muutaman vuoden poissa palatessani Turkuun ensimmäiseksi menin lapsieni kanssa Kunkkuun syömään, sillä halusinhan heidänkin tutustuvan paikalliseen herkkuun. Kukkaro valitettavasti keveni samaan malliin kuin olisimme menneet ala carte ravintolaan syömään, annokset olivat pienentyneet, onneksi "se jokin" kebebissa oli tallella ettei reissusta tullut täyttä fiaskoa. Nyt en käy Kunkussa vaikka olen töissä ihan nurkilla, ei kertakaikkiaan kiinnosta maksaa tuplahintaa kebusta. Surullinen juttu.


Lisätty: 2008-10-02

Todella hyvä. Vaikka onkin kallis silti aina on asiakkaita. Perustunee siihen, että liha, kasvikset ja kastikkeet on laadukasta tavaraa. Kannattaa syöda paikan päällä. Jos ottaa mukaan liian vähän kastiketta. Näin olen huomannut.


Lisätty: 2008-09-12

Ja taas hinnat nousivat! Vaikka laatu on huippua, niin jossain vaiheessa tulee raja vastaan...iso kebu täällä jo kympin , muualla saa kuudella eurolla...ainahan vedotaan siihen, että kaikki nousevat, palkat , kuljetuskustannukset, elintarvikkeet, yms...mutta asiakas sen ostopäätöksen viime kädessä tekee...


Lisätty: 2008-08-24

Turun paras kebab mesta. Paras liha, kastikkeet ja majoneesit. Annokset isoja ja täyttäviä. Palvelu erinomaista. Hinnoittelu hiuka korkealla, 9,50 Kebab ranskalaisilla? Vähän liian korkeat hinnat sanoisinko.


Lisätty: 2008-08-24

Hinnat noussut taas, kaikki annokset nyt vielä euron kalliimipia. Jeejee!


Lisätty: 2008-08-21

Hyvä kebab paikka. Hinnat toki ovat korkeita, mutta halvemmat kuin niissä ns. "oikeissa ravintoloissa" ja ruokaa on kuitenkin paljon.


Lisätty: 2008-08-20

Super ylihinnoiteltu ns. kebabravintola!! Kallis Kallis LIIAN Kallis!! Kierrän tämän paikan kaukaa..


Lisätty: 2008-08-20

aivan liian kallista!!!! lasten ateriaakaan ei saa ostaa, ellei ole itse lapsi/lapsi mukana! tällä hintatasolla lasten ateria on ainoa johon minulla on varaa. voivoi...


Lisätty: 2008-08-15

En tajuu miten tämä mesta on aina täynnä. Ruoka on pahaa ja hinta on aivan käsittämätön - kaksinkertainen muihin paikkoihin verrattuna. Mikro laulaa ja kassakone soi...


Lisätty: 2008-07-26

Vaarallinen lasi ovi siellä kun on joskus kiinni. Kerran juoksin sitä päin, kun ei vielä ollut sellasta punasta täplää siinä :D...Kallista on


Lisätty: 2008-07-12

Kebab ranskalaisilla 9,50!!!! Hyvän pihvin oikeassa ravintolassa saa halvemmalla. Ennen kävin paikassa aina jos teki kebua mieli. Nyt en enää muutamaan vuoteen ole käynyt koska hintataso on aivan järjetön..


Lisätty: 2008-07-06

meitä on moneksi, mutta turusta ja maailmalta ei juuri huonompaa ja mauttomampaa löydy. ajattelin kokeilla, koska vanha paikka. tässä tapauksessa vanha=huono.


Lisätty: 2008-06-20

joutuu jonottamaan miltei aina. hinnoittelu todella surkeaa verrattuna muihin paikkoihin.


Lisätty: 2008-06-18

mitä mitä mitä mitä keby siis pikkunen kebu yli 10 ja ei se ole edes mitään ihmeellistä turussa monta parempaa paikkaa maku ei ole ku rasvasen lihan ja yli-pistävä tomaatti soosi ja yli 10 egee ???????


Lisätty: 2008-06-01

Ökykallis mesta. Palvelu töykeää ja tekee miniannokset. Nykyään kannan rahani muualle. Adjöö!


Lisätty: 2008-05-11

Kunkku on pitkä aikainen kantapaikkani. Nykyään Kunkku on todella törkyinen. En tiedä vedetäänkö käytetyt ranskis rasvat uusiin tiikki look lattioihin vahaksi? Tarkkana saa joskus olla että, pystyssä pysyy. Pöydätkin voisi kiertää pyyhkimässä. Ennen puolustin Kunkkua verissäpäin jos joku meni sitä solvaamaan, saatoin joskus jopa suositella paikkaa. Nykyään annan muiden pitää mielipiteensä. Kallis ja sotkuinen Kunkku houkuttelee silti, nykyään vaan harvemmin kuin ennen.


Lisätty: 2008-04-28

Ne hinnat..... siis aivan JÄÄTÄVÄT


Lisätty: 2008-04-20

Ennen oli Suomen paras ja kuuluisin kebumesta. Oli suuret, herkulliset ja edulliset annokset. Se oli ennen se. Suosio on näemmä noussut omistajan suikkaan. Nykyään ryöstöhinnat ja pienet annokset. Omistaja itse tekee kaikkein pienimmät annokset ja vahtii ettei muut tekijät tee "liian suuria" annoksia. Jos tänne eksyy, niin kannattaa taktikoida jonossa ja vältellä omistajaa :) Edelleen käsittämättömän suosittu paikka. Minusta hintojen nousu on ihan ok, koska populaa on jatkuvasti jonoksi asti. Annosten pienuutta en kuitenkaan sulata.


Lisätty: 2008-03-31

Moi, Siisteydestä ja rehellisestä yrittämisestä pitää maksaa, mielestäni paras mittari hintatasolle on kävijöiden määrä!Näyttää ainakin toistaiseksi porukkaa riittävän ihan jonoksi asti. Myöskin yrityksen täytyy tuntea yhteiskunnallinen vastuu esim. verojen muodossa.


Lisätty: 2008-03-18

Hinta/laatu ei täsmää, ei annoksen koko eikä mikään.


Lisätty: 2008-03-07

Turun ehdottomasti paras kebab-paikka. Palvelu myös hyvää.


Lisätty: 2008-03-02

Ihan mahtavat joskin hintavat kebabit. Makua on!


Lisätty: 2008-02-28

Käytiin kaverin kaa pitkästä aikaa testaamassa missä tässä mestassa nykyään mennään. Ei häikäissyt: palvelu huonoa, hinnat tajuttomissa sfääreissä ja annoksissa lihaa vain nimeksi. 0,3 kg suurimmassa annoksessa, kun parissa muussa paikallisessa saa kilon enemään lihaa pari-kolme euroa halvemmalla. Älkää viitsikö, ei naurata, säälittää..


Lisätty: 2008-02-25

Hinnoittelusta huolimatta edelleen suosikkini. Ruoka on hyvää, ja tietää varmasti, että työntekijöiden sotu-maksut ja muut velvoitteet hoidetaan. Haen usein safkat koko perheelle. Maksuvälineenä käy jopa Amex.


Lisätty: 2008-02-20

Erittäin siisti Suomalaisten pitämä kebabravintola. Lisukkeet ovat erinomaisia ja aina tuoreita. Erikoismaninnan ansaitsevat marinoidut valkosipulit, jotka vievät kielen mennessään. Riisi on myös laatuvaatimukset täyttävää. Annokset ovat riitävän isoja ja hinta/laatu suhde on mielestäni kohdallaan. Ehdottomasti Turun paras kebab mesta.


Lisätty: 2008-02-09

Todellakin yliarvostettu paikka! Sopii varmaan isänmaajunteille, koska ainoana "todellisena" suomalaisena kebab ravintolana kerää natsisaksaa susosivat sinne. Paskin hinta- laatu suhde mihin olen ikinä törmännyt. Hyvän kebabin saa halvalla jossain muualla, ei tarvitse makssa puolet enemmän huonosta tuotteesta. Eipä tosiaan ole mitään positiivista kerrottavaa.....eläköön kapitalismi


Lisätty: 2008-02-04

Turun parasta kebabia. Ikävä kyllä tulinen kastike ei ole enää niin tulinen kuin ennen, nyyh


Lisätty: 2008-02-01

Turun paras kebabpaikka. Nyt sieltä saa myös tosi herkullisen lohiburgerin.


Lisätty: 2008-01-26

Ökykallis, mut ihan ok, vähän liian rasvainen.


Lisätty: 2008-01-26

Turhankin iso annos naiselle,miehelle sopiva.Hyvää oli, tuotiin nopeasti pöytään. Siistit vessat, paras Turussa, käydään kun halutaan nopeasti herkutella ns. pikaruualla.Hampurilainenkin on tosi hyvää.


Lisätty: 2008-01-26

Kalliiksi mennyt paikka. Ja hirveät jonot,varsinkin viikonloppuisin (ei taida pomo silloin olla paikalla)Jotenkin nousee mieleen että mahtaakohan olla niin että vakihenkilökunta kyllästynyt tekemään urakalla hommia. Useasti on käynyt niin että jono jopa ovelle saakkaa ja "pojat"vaan käyvät siinä naureskelemassa tai jotain muuta hömppää heittävät ilmaan.Kerran jopa henkilökunnasta yksi rupes jotain kukkia kerämään pöydistä pois vaikka varsin hyvin näki että moni oli aika kypsänä jonottamassa.Olisin ymmärtänyt jos tiskiä olis pöydissä ollut. Aivan eri meininki kun omistaja itse paikalla. Silloin palvelu pelaa.


Lisätty: 2008-01-22

Turun parhaat kebabit! Voihan sitä tietty mennä johonkin etniseenkin syömään korvikkeella jatkettua lihaa, jollei suomalainen meno miellytä.


Lisätty: 2008-01-17

Kehuttu paikka, erinomaiset ruuat, majoneesia melko rutkasti. Palvelu suomalaisen asiallista, hinnat kalliit. Ruoka poikkeuksellisen rasvaista majoneesin määrästä johtuen, ei perinteinen paikka, yhdistelmä hampurilaisravintolaa ja kebab-paikkaa. Ei suosikkini, mutta (kalliin) hintansa väärti.


Lisätty: 2008-01-14

Voivoivoi! Sääli vanhaa kantaa kebulaa mihin jamaan on mennyt. Hinnat kohonneet yli kipurajan, siisteys mitä sattuu, lisukkeiden pihistely jo naurettavaa. Pahinta on kuitenkin asiakaspalvelu. Viime käynti oli viimeinen niitti, jää hyvästi.


Lisätty: 2008-01-06

Suomen ja ehkä euroopan kallein paikka. Ruoka aivan paskaa, aivan yliarvostettu paikka. En tiedä ainuttakaan muuta näin huonoa kebab ravintolaa, menkää mäkeen


Lisätty: 2008-01-02

Kebab ranskalaisilla mega 11,10 EURPaljon tikkuperunoita, lihaa 300g ja raikkaita salaatteja, talon suurin annos suureen nälkään Kertoo hyvin huolestuttavasti paikan hinnoittelusta! Vuoden vaihteessa hinnat nousivat 20 cnt jälleen!


Lisätty: 2007-12-31

Turun paras kebabravintola! Aina hyvä palvelu.


Lisätty: 2007-12-28

ennen muinoin täällä tuli käytyä opiskelijakavereiden kanssa, kohtuu hinnalla sai ison ja herkullisen annoksen MUTTA nyt on taso romahtanut!! Järkyttävät hinnat, pitkät jonot, surkea palvelu, pienentyneet annokset. Luulisi että tähän hintaan ei tarvitsisi laskea lisukkeita yksitellen.. Peruskebupaikoissakin tuodaan annokset pöytiin ja pöydät putsataan ja astiat viedään asiakkaan lähdettyä. Kunkussa pöydät ja lattiat yltä päältä roskissa, roskikset pursuaa ylitse. Täällä joudut itse odottamaan annosta ja astiatkin oletetaan viedä itse, paitsi jos roskikseen mahtuisi... Eipä tarvitse täälläkään enää käydä:(


Lisätty: 2007-12-20

Paikan taso laskenut sitä mukaa, kun hinnat ovat nousseet (olen käyttänyt kyseista lafkaa n.15v ajan).. Aikanaan mielestäni turun paras kebula. Nykyään annokset keskinkertaisia ja todella kalliita useisiin samantasoisiin kilpailijoihin verraten, kunte Orikedon Taverna ja Pronto hämeenkadulla. Moni silti liputtaa kunkun puolesta, niin tekisin itsekin jos hintataso olisi n.2-3€/annos halvempi. Nyt kannan rahani muualle.


Lisätty: 2007-12-13

Olen hakenut kebuni täältä jo monen vuoden ajan, mutta nyt tuli kipukynnys hintojen puolesta vastaan. En mene enää koskaan Kunkkuun, koska en halua maksaa kebabista ranskalaisilla 9,40 euroa.


Lisätty: 2007-11-27

Kuningas on jo perinteiseksi luokiteltava kebab-ravintola Turun itäosassa. Hinnat ovat kuitenkin nykyään sitä luokkaa, ettei kukaan aikuinen ihminen lähde piakruoasta sellaisia summia pulittamaan. Palvelu on omalla kaurismäkeläisellä tavallaan hyvää:-)


Lisätty: 2007-11-23

Ei ei ei ei... Siis huonoin paikka ikinä. Paikasta jäi melkoiset traumat... huh.....


Lisätty: 2007-11-18


Lisätty: 2007-11-10

Kebab ranskalaisilla 9.20e ? Hyvää oli, ei voi kieltää, mutta pikkukaupungin nakkikioskilta saa samat nahistuneet ranskalaiset ja valkosipulimajoneesin huomattavasti halvemmalla. Liha oli herkullista. Ateria ei silti ollut läheskään hintansa arvoinen, jos verrataan paikkoihin, joista saman määrän varsin hyvää ruokaa saa _alle viidellä eurolla_! Pikkuseikkana mainittakoon, että soitin etukäteen tilaukseni. Puhelimeen vastasi elämäänsä kyllästyneen kuuloinen mieshenkilö. Vartin päästä tulin paikalle (kuten sovittiin), mutta ateriaa ei ollut valmistettu. Pääsin kuitenkin kohteliaasti asiasta kysyttyäni jonon ohi ja sain ateriani heti.


Lisätty: 2007-11-08

turun parhaimpia kebupaikkoja.


Lisätty: 2007-11-07

Vuosikausia kantapaikka ja poikkeuksetta aina hyvää ruokaa. Sitten tein pienen ruokaremontin ja jätin pikaruuan pariksi vuodeksi lähes kokonaan. Kun tämän jälkeen taas palailin pikaruuan seuraan, Kunkku oli laajentanut roimasti, mikä periaatteessa oli hyvä juttu aikaisempien ruuhkien vuoksi. Mutta varjopuolena hintojen raju nousu, normiannokseni oli noussut noin 3 euroa ja annos samalla pienentynyt. Nyt hyvän ja selvästi isomman annoksen saa etnisistä paikoista puoleen hintaan, joten kipurajan ylityttyä hinnassa olen siirtynyt muihin paikkoihin. Ruoka edelleen kuitenkin hyvää.


Lisätty: 2007-10-28

Näillä hinnoilla ei pitäisi kenenkään jaksaa kävellä omilla jaloilla ulos ruoan syötyään, mutta niin vaan käy kerta toisensa jälkeen. Eli överi ylihintainen mesta. Lisukkeet on turun parhaimmistoa (kastike ei). Omistajalla toisinaan "menkat" menossa ja silloin annokset pienempiä ja palvelu väkinäistä irvistelyä.


Lisätty: 2007-10-14

Hyvää ruokaa, mutta äijät tiskin takana höpötti hankalasta asiakkaasta, kun ei kuule (puhuvat aivan liian hiljaa) mikkihiirien piipitystä, niin ei niihin kysymyksiikään voi vastata ja se ilmeisesti teki minusta hankalan asiakkaan.En ole kanta-asiakas joten en voi millään muistaa vuoden taakse mitä piti sanoa ja missä vaiheessa, noh ei tarvi tuollakaan käydä enää


Lisätty: 2007-10-08

Hinnat lähteneet "tumpusta" !!! Hinnoittelu täyttänee jo törkeyden tunnusmerkit. EI,EI,EI ja EI


Lisätty: 2007-10-04

Perinteinen kebula joka on paisunut aikojen saatossa pienestä kopista tylsempään mutta avarampaan tilaan. Erinomainen ruoka, mutta palvelu on toisinaan melko tylyä. Hinta melko korkea mutta sen arvoinen!


Lisätty: 2007-10-01

Hinta ei tosiaankaan vastaa pintaa. Asiakkaiden puheista päätellen "aito suomalainen kebu, missä varmasti suomalaista lihaa". No suomalaisuus näkyy ainakin sisutuksesta ja ylimielisestä palvelusta. Jos siitä haluaa maksaa niin ok, mulle tärkeintä on koko ja maku. Kaikki kunnia perinteekkäälle paikalle, mutta hieman alle kymmenellä eurolla jäi nälkä ja kusetuksen maku.


Lisätty: 2007-09-09

Mahtava paikka aikoinaan, nykyään hintataso alkaa olemaan jo "hivenen" liian korkea. (kebu ranskiksilla 9,20 euroa)


Lisätty: 2007-09-07

Kuningas kebab tekee kuolemaa ravintolan pitäjän omasta tahdosta. Päällikkö itse pyörii suikka päässä tekemässä annoksia jotka ovat huomattavasti pienempiä kuin fixujen työntekijöiden tekemät. Hinnat ovat aivan mielettömät! Kebab ranskalaisilla mega 10,90 ja omistajan tekemänä kaiken lisäks normaali kokoiset(testattu 06.09.2007 klo 17.00) Ikinä en asioi kyseisessä paikassa enää ja tuskin kukaan tuttavanikaan!! Kaikkea hyvää reiluille ja iloisille työntekijöille kuitenkin.


Lisätty: 2007-08-26

Kuningaskebab on kokenut järisyttävän inflaation vuosien varrella. Herkullista ruokaa on edelleen tarjolla mutta mihin hintaan? On varsin huvittavaa lukea pari vuotta vanhoja kommentteja. "Fatimasta(herkuilla täytetty patonki), joka silloin maksoi muistaakseni 17 markkaa". "Fatima taitaa kustantaa euroissa nälkäiselle asiakkaalle 4,80". Nythän se maksaa 6,80. Kuinka kauan samalla tahdilla voi jatkaa?


Lisätty: 2007-08-24

Kävin jokin aika sitten maistamassa kebab-ranskalaisilla annosta ja pettymys oli suuri. Annos oli todella pien, liha mautonta, kastiketta liian vähän ja sekin oli mautonta(piti olla tulinen). Muut lisukkeet olivat ihan hyviä. Palvelu luokatonta(omistaja tiuski) ja hinta sadistinen.


Lisätty: 2007-08-24

Paikka erittäin suosittu joten aina pirunpitkät jonot... palvelu ei ole nopeimmasta päästä ja siisteydessäkin olisi parantamisen varaa mutta peruskebabin maku on ihan ok. Suosittelen varauksin!


Lisätty: 2007-07-27

Kyllä paikka menettää entistä enemmän asiakkaita hinnoittelullaan, Pippurimyllystä saa jos samaan hintaan lounasta salaattipöydällä. Ainoa ero muihin kebab paikkoihin on että täältä saa vähän paremmat lisukkeet, mutta ei se 50 % korkeampia hintoja selitä. Työntekijöiltäkään ei hymy irtoa. Onneksi löytyy halvempia ja parempia vaihtoehtoja.


Lisätty: 2007-07-19

Hinnalla pilattu. Jos kebab ranskalaisilla maksaa 9,20 niin haen naapurista samalla rahalla kaksi annosta. Kyseessä on kuitenkin "vain" kebab eikä mikään gourmet. Ennen remonttia ja laajennusta paikka oli paras mutta ilmeisesti yrittäjän ahneus nosti hinnat niin taivaisiin että suosittelen käymään mieluummin viereisessä pizzeriassa..


Lisätty: 2007-07-18

Kasvissyöjälle hyvä ja halpa paikka =) Lihansyöjille en suosittele.


Lisätty: 2007-07-01

Ehdottomasti parasta kebbeä Turusta.


Lisätty: 2007-06-28

Tilasin iskenderin, hinta oli 10,20. Kauhistelin hintaa kaverilleni ja haukuin jo valmiiksi että varmaan saan ihan pienen annoksen. Maun uskoin silti olevan kohdallaan. Keebu tuotiin pöytään ulos missä olimme. Yllätys oli suuri, annos oli TODELLA ison kokoinen ja maistui erinomaiselta. Eli peruin sanani kaverin silmien edessä ja totesin. Kyllä rahalle tuli vastinetta... Ei jaksanut koko annosta syödä ja isoruokainen kaveri olen.


Lisätty: 2007-06-27

Huono paikka!Ensinäkään en viitsi maksaa kebabistani kymmentä euroa!Liha ei ole kummoistakaan ja kastikevalinnat huonot!Majoneesi pahaa!Rehut eivät aina ole tuoreimmasta päästä,ja muistuttavat erehdyttävästi koulun vihanneksia!Hinta-laatu suhde ei ole kohdallaan!


Lisätty: 2007-06-25

Loistavat kastikkeet ja kynnet ja liha on hyvää.. Hinta vähentää asiakkaita runsaasti!!!!


Lisätty: 2007-05-27

Liian kallista kebua laatuunsa nähden. Lihaa ei löytynyt rullasta kuin about 100g, toisissa paikoissa saa rullaansa lihaa 500g pari euroa halvemmalla. Rullan leipä oli paksua mössöä. Ainoa kiitos tulee lisukkeista, jotka olivat mielestäni loistavat. Saalattiin oli mielestäni panostettu. Löytyi kaikennäköstä vihannesta, eikä se ollut sitä perus jäävuorisalaatti raastetta. Miinusta tulee myös palvelusta. Kebabin pöytään saaminen kesti n. 30 min, toisissa paikoissa saa kebun pöytään jopa parissa minuutissa. Myyjä oli myös jotenkin negatiivinen, muttei kumminkaan töykeä.


Lisätty: 2007-05-18

Tämä paikka ei voisi olla parempi.


Lisätty: 2007-05-13

Ehdottomasti Turun parhaita kebab paikkoja.


Lisätty: 2007-04-13

Ruoka ei ole PIKARUOKAA, jos sitä joutuu yli vartin odottelemaan.. varsinkaan kun ruokatunti meiän firmassa on vaan puoli tuntia!


Lisätty: 2007-04-12

Annos on ihan eri sfääreistä kuin oregano paikoissa. Hintaa tietysti annoksilla on mutta kyllä hyvä ruoka saa maksaakin. Halvalla kun ei hyvää saa ikinä!!!!


Lisätty: 2007-04-09

Vaikkei se nyt rahastakaan kiinni ole, mut en periaatteessa raaski noin kallista pikaruokaa syödä!


Lisätty: 2007-03-24

Hyvä paikka, mutta eipä tarvitse enää tuollakaan käydä täysin järjettömien hintojen takia. Tuolla hintaa saa muutaman sadan metrin päästä kaksi annosta, samaa suomalaista Well Beefin lihaa.


Lisätty: 2007-03-23

Ostin tänä päivänä jälleen kalleinta kebabia mitä tiedän. Pettymys oli suuri, kun 10,90 maksava kebab ranskalaisilla mega olikin aivan surkean kokoinen. Kyllä tuohon hintaan luulisi saavan pienen laatikon edes täyteen. 300 g lihaa. Ja v'ut! Eipä tarvi mennä hetkeen aikaan kyseiseen puljuun. Halvemmallakin kebua saa ja vielä mahansa täyteen. Laadussa ei edelleenkään mitään moittimista.


Lisätty: 2007-03-23

Olen käynyt kerran aikaisemmin kyseisessä "Kebaberiassa", muuta silloin käännyin ihmispaljouden vuoksi pois, ajatellen tänne uudestaan.... paljon väkee.. oltava oiva paikka. No paikkana kyllä melkein kymppi (onko Suomessa kympin paikkaa...?)Siisti ja tunnelmaan sopiva radio-kanava pauhasi, kuitenkaan korvia tai ajatuksi häiritsemättä. Otin tyylilleni uskollisena rullaK:on mukaan mutta, mutta se ei ollutkaan niin hyvä kuin kylillä "hypetetään"! Taikina oli mielestäni turhan paksu ja maistui ihan "taikinalle". Lisukkeista kyllä iso plussa! Milloinkaan en ole rullastani löytänyt marinoituja valkosipulin kynsiä! Tosi Jees! Kastikkeen piti olla väkevä mutta tais mennä kaverilla purkit miedon kanssa sekaisin, sen verran plissua oli. Yhteenvetona: -Ei se huono ollut, mutta ei sillä kuuhun mennä-


Lisätty: 2007-03-14

Kohtuullisen makuista lihaa, huonoa palvelua, epäsiistiä (roskikset ylitsevuotavan täynnä) ja hirveät hinnat. Kysymys kuuluukin: Onko kaikki kohdallaan? Mielestäni ei. Tiskille astuessa kysymystä toisen perään.Salaatin monipuolisuudesta plussaa. Myyjältä ei hymyn häivähdystäkään, vaikka itse edes yritin olla ystävällinen. Miksi vedestä joutuu maksamaan erikseen!? Kukaan ei ollut ilmeisesti ehtinyt tyhjentämään roskiksia.. henkilökuntaako liian vähän? Hintataso luokattoman korkea. Ilmeisesti turkulaiset ovat todella rikkaita ja heillä on varaa kuluttaa rahansa mihin tahansa huvittaa. Ulkopaikkakuntalaisena Kuningas-Kebab tuotti minulle suuren pettymyksen, sillä kuvittelin turkulaisten kebabmaun olevan yhtä hyvä kuin heidän naismakunsa =) Sillä Turustahan löytyy suomen kauneimmat naiset, mutta "Kunkusta" ei valitettavasti löytynyt Suomen parhaat kebabit.


Lisätty: 2007-03-14

Hintaan nähden hassua, että ranskalaiset uivat rasvassa jos otat mukaasi.


Lisätty: 2007-03-07

Surkea paikka, ruoka ei maistu miltään ja todella kallis.


Lisätty: 2007-03-02

Kunkku on huippupaikka!! Käyn vaimoni kanssa säännöllisesti syömässä, omistaja aina töissä hyvällä tuulella. Herätkää ihmiset! Kenenkään ei ole pakko käydä syömässä jos on kallista. Ette tekään ilmaiseksi myisi tavaraa. Tarvii omistajan elää ja vielä maksaa työtekijöille palkkaakin. Ei työntekijätkään ilmaisia nykypäivänä ole. Kaikki vaatii isoa palkkaa, mutta kun pitäisi ite maksaa muille, rutina alkaa.. Tää on vaan elämää, hymy huulille ja syömään hyvää ruokaa!


Lisätty: 2007-02-23

Näihin hintoihin luulisi saavan laatua, mutta ei. Kebab ranskalaisilla oli pettymys, koska ranskalaiset haaleita. Annos tuli minuutin/parin sisällä. Taidettiin vain ylijääneet ranskalaiset lämmittää mikrossa. Liha, kastike ja annoksen koko ihan ok.


Lisätty: 2007-02-22

siisti ja muutenkin mukava, jos on ruuhkaa kuten yleensä yöstä jonottaa joutuu ulos ja kallis (minun mielestä)


Lisätty: 2007-02-22

Kuningas kebab on mennyt aivan kelvottomaksi!! hinnat ovat nousseet roimasti ja samaan aikaan annokset ovat tulleet minimaaliksi. Luulisi jo omistajan heräävän kun kaikki asiakkaat tällä menolla katoavat. !!!!! Tämä paikka boikottiin


Lisätty: 2007-02-13

IHa huono paikka. Liha on kylmää ja mautonta kastike ei maistu miltään. Suomalaiset ei osaa tehdä kepappii!!! niin se vaan on!!! Työntekijät ovat iha hikisii ja punasii, pyörtyy pian. Yleensä kebabii tulee sommonen outo maku, varmaa niitten hikea. Paikka on perseest


Lisätty: 2007-02-12

Hinnoila pilattu ennen loisatva! Nyt aikuisten kebaba 9,20!!!


Lisätty: 2007-02-10

Sapuskat ihan hyviä,mutta hintataso tosiaan pöyristyttävä! Palvelu toisinaan ylimielisen oloista ja myyjästä riippuen annos saattaa olla julmetusta hinnasta huolimatta pienen tai keskinkertaisen kokoinen. Harvoin tulee nykyään käytyä.


Lisätty: 2007-02-02

Ennen aikaan, kun tuli vielä asuttua Kuninkaan naapurissa ja siten käytyä vähän väliä, oli paikka vielä paljon pienempi, mutta ruoka oli halvempaa samalla laadulla. Vaan eipä enää, kallis, mutta puitteiltaan hulppea. Hyväähän ruoka toki on, mutta ihme, mikäli näillä hinnoilla jaksaa kovin kauan pyörittää. Yleinen mielipide kun on, että tyhjästä ei kannata maksaa. Kebut kun eivät edes ole kovin kummoisen kokoisia. Hyvä puoli on Kebabin valmistaminen silmien edessä, onpahan tuoretta. Palvelu saisi olla asiallisempaa toisinaan, varsinkin ruuhka-aikoina.


Lisätty: 2007-02-01

Arvostelin jo varmaan viikko sitten, oliko liian positiivinen että ei kelvannut. Nyt arvostelen vain tätä sivustoa. Sanonko mitä ajattelen – no en sano!!!


Lisätty: 2007-01-29

Kastikkeet kamalia, liha huonoa, palvelu ihan ok mut hinnat iha liia korkeet. liian yliarvostettu paikka, kauhee pettymys


Lisätty: 2007-01-24

Parasta kebua ja palvelua Turussa, ehdottomasti. Harmi että vakkariasiakas poistui, hinnat aivan törkeät... Ennen esim "Lasten kebu ranskalaisilla" loistava annos, 4.20. Sen maksoi mielellään, nyt sekin maksaa 6e, ei voi käsittää noita hintoja... kebab ranskalaisilla joku 10e...


Lisätty: 2007-01-22

Hyvää ruokaa sieltä edelleen saa, mutta ei raaski monta kertaa kuukaudessa käydä kun hinnat on niin pilvissä. Varsinkin kun koko perheelle hakee ruoat, niin 40€ ei ole kuin näyttää! Aika hurjaa touhua toi hintapolitiikka. Itse olen harventanut Kunkussa käyntejä huomattavasti hintojen takia, koska kebabilla tulee pari kertaa viikossa kuitenkin käytyä ja halvempia ja tasokkaita paikkojakin Turussa nykyään löytyy.


Lisätty: 2007-01-22

Annokset mielestämme hyviä, esim. normaali kebussa on lihaa jo niin reippaasti että usein valitsemme sen, riittää. Mikä hintatasoon tulee on totta että ihan halvalla ei pääse, mutta vaikea on myös vertailla eri paikkoja ja hintalaatusuhdetta. Makuasioista kuitenkin puhutaan ja muutamia paikkoja kun nyt ollaan käyty testimaistamassa niin edelleen viitttaan makuasioihin. Onneksi on valinnan vapaus ja jos palataan hintoihin niin ei ne Hesenkään tuotteet ja salaatit ihan ilmaisia ole. HuhHuh! Ps. jos et lautaselta syö niin pitakebun voi syödä silti niin ettei paperitasku vuoda eikä kastikkeet pisin käsivarsia, kestää.


Lisätty: 2007-01-21

Salaatti ja muut lisukkeet aina primaa ja paprikamajoneesi tosi hyvää, mutta ne hinnat, ne hinnat. Valitettavasti nykyään tulee jo liian tyyriiksi ja on pakko äänestää jaloillaan...


Lisätty: 2007-01-21

Ennen remonttia loistava kebupaikka,remontin jälkeen yleensä aina ranskalaiset kylmiä ja muutenkin annosten taso laski,pisteenä i:n päälle vielä törkeä hinnan-nosto. Harmi että ahneus pilasi tänkin Turun ennen parhaan kebumestan.


Lisätty: 2007-01-11

OHO! Jopa on kallis kebuppila. Oliskohan suomen kalleimmat kebubit syöty täältä?


Lisätty: 2007-01-03

Iskender kebab oli pettymys. Sitä ei osattu tehdä kuten esikuva olisi vaatinut. Muutoin kyllä erittäin hyvä tasoinen paikka, mutta omistaja on hinnoittelullaan menettänyt meidän perheen asiakaskunnastaan.


Lisätty: 2007-01-02

Tuli tuossa paikassa ennen käytyä useinkin. Nyt yuo on niin mielettömän kallis että samalla hinnalla syö, ihan oikeassa, ravintolassa.


Lisätty: 2006-12-23

kebut maukkaita ,mutta hinnat aivan liian korkeat annosten kokoon nähden.


Lisätty: 2006-12-22

Kerran kävin kun tuttu Turussa sanoi että on kallis mutta hyvä. En mene toista kertaa, se että saa valita tarkkaan mitä salaattiin tulee ei todellakaan ole tämän rahan arvoista. Tuplaliha olisi maksanut "vain" 5 €, jolla saan jo oman kaupunkini kebabilta härkämäisen riisi-kebabin. En tiedä kenelle voisi tätä suositella, ehkä jos haluaa vain maksaa turhasta


Lisätty: 2006-12-21

Hinnoitteli yhden vakioasiakkaan pois. Ei voinut kuin suu auki ihmetellä hintoja ja sanoa, että taitaa mennä paikka vaihtoon. Kyllä noihin hintoihin luulisi jo saavan edes pöytiintarjoilun!


Lisätty: 2006-12-21

Hyvää ruokaa, mutta törkeen kallista!!


Lisätty: 2006-12-20

Liha ja kastike hyvää. Palvelu ylimielistä ja yleensä kehnoa. Hinnoittelu sopii "kokoomuslaiselle" porvarille, ei todellakaan opiskelija - ystävällinen paikka, muualta saa yhden annoksen hinnalla kaksi tai kolme annosta. Älä mene sinne Frank!


Lisätty: 2006-12-17

Kuningas kebab on Turun parhaimpia kebab paikkoja. Liha on todella hyvää ja lisukkeet kruunaavat kaiken.


Lisätty: 2006-12-16

Ennen kävin sielä melkein joka päivä mutta kun hinnat ovat nousseet liian korkeiksi ni se siitä sitte...!


Lisätty: 2006-12-07

Turun ehdoton "kunkku"kebumesta. Vaikka hinnat ovatkin nousseet, on ruoka edelleen parasta kebua, mitä kaupungista saa. Laadusta kannattaa maksaa. Kun käy harvemmin (kerran kuussa), niin ei todellakaan kyllästy ruokaan, ja eikä hinnatkaan tunnu kukkarossa. Yhdestä tamperelaisestakin tuli täysin Kunkkukebu-fani, kun kerran pääsi maistamaan maan laadukkainta kebua.


Lisätty: 2006-12-06

Eipä ole enää hinta-laatusuhde kohdallaan... Olen pyrkinyt kannattamaan kotimaista, mutta pakko hakea uusi suosikki.


Lisätty: 2006-12-05

Joo-o.. ilmeisesti liikaa asiakkaita .. kun pitää ihmiset karkoittaa Älyttömillä hinnoilla..Ei toi mitään kultaa sentään ole..


Lisätty: 2006-12-05

Jostain kebuloista saa rullan lounasaikaan 3,50€. Kunkun hinnat melkein 11€ ni tolla 11€ saa kolme rullaa ja jää 50snt:tiä


Lisätty: 2006-11-30

Olin vuosia Kuninkaan vakioasiakas nauttimalla paikan annoksista vähintään muutaman kerran viikossa. Nykyinen hinnoittelu on kuitenkin johtanut siihen, että mittani on tullut täyteen, rahastusmeininkiä. Enää en Kuninkaaseen mene. Miten nopeasti ovatkin saaneet tuhottua hinnoittelulla ja pikaruokalatyylillä ennen Turun parhaat kebabpaikat, Kuninkaan ja Wotin.


Lisätty: 2006-11-28

Huippu paikka!! Jos ei ole varaa maksaa laadusta, niin köyhät kyykkyyn!! Köyhälle kaikki on kallista!! Tuotteet tuoreita, ei mistään roskiksesta kaivettuja salaatteja.


Lisätty: 2006-11-24

Enne tuli käytyä useinkin mutta kyllä pihvi kebabin voittaa ja kun ovat vielä melkein samanhintaisia


Lisätty: 2006-11-24

Kyllä tämä Kebab Pizzeria mielestäni ansaitsee tämän kuningas nimen


Lisätty: 2006-11-24

Ihan kipeet hinnat! Jos pyörii Martissa päin voi mennä samalla hinnalla syömään Pippurimyllyyn vaikka häränpihvin. Hinnat nousee kunkussa ja annokset pienenee! Boikottiin koko mesta...


Lisätty: 2006-11-23

KUn tosta rullasta puhuttu nii mielestäni väkisin tehty tuote! kamala valmis pohja, siitä puuttu pitsapohjan rapeus ja tuote ei pysy kasassa!


Lisätty: 2006-11-21

No olipas hyvät kebut, palvelu on iloista ja ystävällistä.Vessat siistejä, miellyttävin keburavintola koko Turussa. Cappucino mahtavan hyvää.


Lisätty: 2006-11-19

legendaarinen kunkku on sisustukseltaan varmasti yksi turun tyylikkäimmistä paikoista(ml.ravintolat).valitettavasti hintapolitiikka karannut käsistä.


Lisätty: 2006-11-18

Vakiopaikasta luovutaan. Omistajalla lähtenyt mopo käsistä hinnoissa. Hintojen tarkistuksen jälkeen ehkä takaisin ellei ole jo löytynyt uutta kantapaikkaa...


Lisätty: 2006-11-18

König kebab oli Turun paras, vaan ei ole enää. Sikamaista ryöstöä nykyään! Taisi kihahtaa menestys hattuun.


Lisätty: 2006-11-12

alentakaa hinnat ! ootteko aivan seonneet ?


Lisätty: 2006-11-10

Hinnat ovat kohonneet jo aivan käsittämättömiksi, kaiken lisäksi annosten laatu on selvästi kääntynyt jyrkkään laskusuuntaan. En taida toiste enää käydä.


Lisätty: 2006-11-09

Pirun hyvä asiakaspalvelu, mukavia heppuja siellä!! Hinnat yllättävänkin nihkeät, mutta kyllä laatu on sen mukaista.


Lisätty: 2006-11-06

Hävetkää!!!Kuten aiemminkin joku totesi, ahneus luultavasti vallannut omistajan ( tai sitte remontti tuli ERITTÄIN KALLIIKSI )! kunkku lähti vakkarilistalta pois!


Lisätty: 2006-10-29

Kebabit ovat edelleen kunkussa todella maistuvia, MUTTA hinnat ovat nykyään niin sairaan kovat, että pistää kyllä miettimään halvempien paikkojen etsimistä, harmi. Ymmärrän kyllä, että yrittäjän on leipänsä tienattava, mutta nyt on mennyt hinnoittelu hieman yli sen kuuluisan kipurajan. Ei hintoja tarvi polkemaan alkaa, mutta kohtuus kaikessa!


Lisätty: 2006-10-26

Eipä tarvi enää kunkussa käydä.. on sen verran pilvissä hinnat! Kebab ranskalaisilla mega 10,90? Kun pistää alle euron lisää niin saa esim. keskustan New timesta jo kolmet ranskalaiskebat.. eikä laatu ole yhtään sen huonompaa.


Lisätty: 2006-10-26

Edelleen turun parasta kebabia, mutta hinnat karanneet käsistä. Ennen haki mielellään vähän kauempaakin kaupungin parasta kebua, mutta rajansa kaikella.


Lisätty: 2006-10-25

Yksi entisistä suosikkipaikoista. Valitettavasti ylihinnoitellut annoksensa kun tavallinen kebabbi maksaa 7 euroa! Henkilökunnan palvelu vaihtelevaa. Voin varmuudella sanoa, että kävin toistaiseksi viimeistä kertaa pari päivää sitten kun sain kylmän annoksen. Kuningas Kebab, minne olet menossa?


Lisätty: 2006-10-22

Siitä vaan syömään Suomen kalleinta kebskua. Hinta-laatusuhde ei täsmää.Kebskut muuten ok,annokset pienehköjä (nälkä lähti vain lapsilta) ja hinnat pilvissä. Valitettavasti.


Lisätty: 2006-10-17

Ruoka on edelleenkin todella hyvää ja tasalaatuista, mutta annosten teossa, eli lisukkeiden määrässä, välillä turhan suurta heittoa. On hinnoittelemassa itseään ulos omieni ja kavereiden vakiomestojen joukosta, sillä HALVIN kebu on 7 euroa, kebu ranskalaisilla 9,20!!!


Lisätty: 2006-10-14

Palvelu nykyisin täysin ala-arvoista. Samoin hinnoittelu.


Lisätty: 2006-10-13

Ennen muinoin kunkku oli ehdoton suosikkipaikka, mutta koska hinnat nousivat roimasti, ei enää ole menemistä paikalle. Onhan se toki laadukas paikka ja tilaakin on remontin ansiosta tullut roimasti, mutta kuka on valmis maksamaan kebab ranskalaisista 9.20 euroa?? en minä ainakaan. Eikä kuningas kebab edes tunnu kunnon kebuluolalta.


Lisätty: 2006-10-12

Taas hinnat nousseet: Normaalin kokoinen annos 9,20€, lasten koko hiukan yli 7€.


Lisätty: 2006-10-10

En ole opetellut kys. paikan hinnastoa ulkoa kun itse syön aina ja vain kebabin ranskalaisilla, josta pääsemme itse asiaan. Pienehkön tauon jälkeen astuin sisään "kunkkuun" tuossa viikko pari takaperin ja tilasin hinnastoa katsomatta suosikkiannokseni, ja korttimaksukuitin tullessa säpsähdin todellisuuteen, 9 euroa ja risat ilman juomaa tai muita oheisjuttuja. Ei tässä nyt köyhyyttään pillitetä mutta kohta saa samalla rahalla jo ulkofilettä vaikka naapurin pippurimylly-ravintelista joten kunkku jää tältä istumalta pois pikaruokailuvaihtoehdoista.


Lisätty: 2006-10-09

Hintoja nostettu aivan älyttömästi. Kebab ranskalaisilla yli 10 euroa!!! Legendaarinen Turun ykköspaikka pilaa maineensa järjettömällä hinnoittelulla!


Lisätty: 2006-10-08

no jaa, onhan tämä "siisti ja suomalaieen makuun" mutta ei tällä kyllä kebabin kanssa mitään tekemistä ole


Lisätty: 2006-10-06

Ruoka sairaan hyvää, mutta kyllä kirpasee hinnat jotka taas nousseet;esim. kebeb ranskalaisilla 9,20


Lisätty: 2006-09-30

Liha on hyvää. Kastikkeet & lisukkeet ovat monipuolisia ja aivan erinomaisia. Palvelu ja siisteys on OK. Jonottaa täytyy 90% varmuudella vaikka hinnat ovat nousseet kipurajan tuntumaan tai ylitse sen. Eli n10€ setti ko setti.


Lisätty: 2006-09-25

Melkein kymmennen vuotta tuli käytyä kunkussa, ihan vain sen takia, että kebabliha ranskalaisilla oli parasta maultaan ja kooltaan turussa. Nyt loppui käynti, iso kebaliha ranskalaisilla hinnaltaan melkein 11 euroa, sillä hinnalla pääsee jo saakelin hyvään seisovaan pöytään syömään, tai jostain muualta saa kaksi rullakebabia.


Lisätty: 2006-09-25

muuten jees, mutta aivan törkeät hinnat.


Lisätty: 2006-09-24

Hinnat aivan sikamaiset nykyään. Hinnoittelevat itsensä pihalle! Kuka maksaa kebabista ranskalaisilla 9,20??? Raivostuttavaa, koska Kunkun kebabit ovat ennen maistuneet erinomaisesti, muttei näillä hinnoilla.


Lisätty: 2006-09-20

Kesän aikana koko ruokalista nousi melkein kahdella eurolla... Oikein kauhistuttaa kun täytyy maksaa kymmenen euroa ranskalaisesta annoksesta... muuten aika hyvä, majoneesi ja valkosipulikynnet ehdoton plussa


Lisätty: 2006-09-20

Hinnat ovat nousseet pienessä ajassa yli kipurajan !!! Kebabranskalaisilla yli 9 euroa ja lasten annoksenakin 6e !!!


Lisätty: 2006-09-19

Hintalaatusuhde oli viellä vuosi sitten kohdallaan. Nykyheti on valitettavasti muuttanut tilanteen. Ei enää huvita ajaa toiselle puolelle kaupunkia kun laatu on hieman laskenut ruuan ja palvelun osalta, sekä hinnat kohonneet yli 9 euron. Kyllä menen mielummin lähellä olevaan mestaan jossa palvelu pelaa ja samalla rahalla saa kaksi annosta, jonka hintalaatusuhde on pysynyt erinomaisena.


Lisätty: 2006-09-17

henkilökunta ylimielistä


Lisätty: 2006-09-12

Kebab maukasta, mutta hinnat älyttömät ja jatkuvassa nousussa. Kävin paikassa sunnuntaina 10.9.06 tarkoituksena ostaa calamare-annos. Hinta oli kuitenkin kivunnut yli 10€, mikä mielestäni on kohtuuton hinta kebab-annoksesta. Toisesta paikasta samalla hinnalla sain kaksi annosta, eikä ero laadussa korreloi hintaan.


Lisätty: 2006-09-12

Pelkkää makua arvostellessa Turun paras kebabpaikka. Ovat nostaneet lähiaikoina varmaan kolmannen kerran tämän vuoden aikana kaikkien aterioiden hintoja reilusti. Normaalikokoinen kebab ranskalaisilla nyt 9,20 €!!!! Silti penkkien ja pöytien osalta mäkin tasoinen ja odottavat asiakkaan näillä hinnoilla korjaavan itse ruokailuvälineensä pikaruokala -tapaisiin jäteastioihin...


Lisätty: 2006-09-10

HINNAT AIVAN LIIAN KORKEALLA!


Lisätty: 2006-09-02

olen suuresti pettynyt tämän firma hintoihin . hinnat oli ennen turun korkeimmat ja nyt ovat varmasti suomen korkeimmat. ihmettelen ja varmaan moni muukin että turusta saa muualta 2 ateriaa samaan hintaan kuin täältä yhden. hyvä paikka pilattiin ahneudella ja kaikkihan tietää millainen loppu sellaisella on.


Lisätty: 2006-08-31

Kunkku myös hinnoissa, normaali kebab ranskalaisilla 9,20e.


Lisätty: 2006-08-28

Hinnat liian kovat! Loistava paikka olisi muuten. Pöydät välillä ruokottomassa kunnossa niinkuin roskiksetkin.


Lisätty: 2006-08-28

Loistavaa kebab ruokaa, majoneesia saa runsaasti, tai siis niin paljon kuin sitä tahtoo!


Lisätty: 2006-08-26

Loistava kebab ravintola. Törkeän kalliit hinnat!


Lisätty: 2006-08-22

Hävytöntä menoa! Kaikkien annosten hinnat on noussu euroilla parissa vuodessa.. Tosi kehno meno.


Lisätty: 2006-08-19

Kunkku on hyvään paikkaan sijoitettu laadukas suomalainen kebab-ravintola. Liha on peruskauraa mutta lisukkeet ja majoneesi tekevät kunkusta kunkun. Hinta on aivan röyhkeän suuri. Paikka sopiikin lähinnä ensitreffien viettämiseen.


Lisätty: 2006-08-19

Aivan huikeat hinnat keskustan ulkopuolella olevaksi ravintolaksi. Hilattu vaivihkaa tasaisesti ylöspäin, mutta nyt riittää. Asiakassuhde katkesi viimeiseen korotukseen.


Lisätty: 2006-08-17

Kebab ranskalaisilla 9.2€ ja juoma 0,5l 2.4€ => vähän turhan paljon, lihakin on kuitenkin kohtalaisen huonoa välillä (kylmää/kovaa).


Lisätty: 2006-08-15

Ostin rullakebabin oli iso ja maukas. Siisteys oli keskitasoa, mutta kebabissa oli outo sivu maku mikä iski ruuan jälkeen. Muuten tosi hyvä paikka tulen toistekkin!


Lisätty: 2006-08-13

Kävin tossa yks päivä siellä ja huomasin että hinnat olivat nousseet. kebab ranskalaisilla oli ennen 7.80 mutta nyt 9.20! Ei enää sinne vaikka parasta Kebua koko turussa D:


Lisätty: 2006-08-12

Turun paras, mutta törkeästi ylihinnoiteltu kabab. Annokset on tosin älyttömän kokosia, tai ainakin hintelälle toimistoeläimelle liian suuria. Raksamies varmaan tykkää.


Lisätty: 2006-08-11

Erinomainen ruoka, loistava palvelu ja siistit tilat. Hinnoittelu on varmasti Turun kovin, joten itse suuntaan jatkossa muihin paikkoihin; Kebu ranskalaisilla (normaali) 9.20e ja ½l limu 2.40 = reilusti yli kipukynnyksen.


Lisätty: 2006-08-11

Nyt pomppas ja pahasti, on tainnu pojilla todellisuudentaju hämärtyä, hinnat pomppasivat nyt yli kipurajojen lasten kuningaskebab ennen 4,40 nyt 5,80. Kebeb ranskalaisilla ennen 6,60 nyt 9,20. Veikkaan, että kauan ei oo enää asiakkaita jos kebabista joutuu maksamaan normaalin ravintolahinnan verran.


Lisätty: 2006-08-08

En tajua miksi valitatte Kunkun hinnoista. Ajatelkaa hesen mega-ateria maksaa n.7,5 € ja kebab ransk. n.8€ ja kebab annos on paljon suurempi kuin joku hesen mega-ateria. Minusta hinnat ovat ihan kohdallaan ja hei on se annos sen arvoinen lisukkeineen päivineen


Lisätty: 2006-07-30

Kamalat hinnat verrattuna muihin Turun alueen kebabbeihin!


Lisätty: 2006-07-19

Ymmärtäkää ihmiset se, että Kunigas-Kebabista ei saa kebabia, vaan jotain ihan muuta. Nämä eivät ole kebabeita nähneetkään. Tulisi Berliiniläisiltä, jotka ovat nykymallisen Döner-kebun innovoijia, ... jos joutuisivat tällaista roskaa kebab-nimikkeen alla syömään. Puhumattakaan turkkilaisista. Ja miksi te ette tajua, että majoneesi ei kuulu kebabiin, vaan salaatinkastikkeen tulee olla jogurttipohjainen. Ymmärtäkää se!


Lisätty: 2006-07-08

Paras kebab paikka, ainut kunnon suomalainen kebab paikka


Lisätty: 2006-07-06

Loistava paikka vähän hinnat kyllä nousseet, mutta kun pari kertaa kävin niin heittivät käteen kuponkeja 3 kpl, joilla sai ilmaiseksi Hercules hampurilaisaterian.


Lisätty: 2006-06-28

Paras kebab mitä olen syönyt. Kynnet ovat loistava keksintö. Kun käyn Turussa, käyn aina Kunkussa. Vielä kun Kunkku laajentais Helsinkiin...


Lisätty: 2006-06-20

pahvilautaset..!!aijai aijai


Lisätty: 2006-06-18

Nimensä veroinen paikka. Rullakebabin rulla uskomattoman rapeanmakoisa; kokonaiset valkosipulinkynnet oiva lisä salaatissa. Liha ensiluokkaisen mureaa, ja kastike paksuudeltaan juuri sopivaa. Ystävällinen aksentitonta suomea puhuva henkilökunta tuo piristyksen synkkään päivään. Yleisarvosanaksi täysi kybä.


Lisätty: 2006-06-14

Kuningas ehkä kastikkeissa ja lihakin on mainiota. Mutta paikan siivous ja palvelu kaipaavat erityisesti huomiota. Lisäksi hinnoittelu on samaa luokkaa, kuin varsin tasokkaissa ravintoloissa pihveillä.


Lisätty: 2006-06-05

Nyt saa myös rulala ainaki nettisivujen mukaan ;)


Lisätty: 2006-06-03

Parasta A ryhmää! Paikka on siisti, liha erinomaista, salaatit tuoreita, majoneesit hyviä. Kuningas Kebabissa on myös ymmärretty se, että asiakas on kuningas! Ihailen sitä miten asiakkaan toiveet otetaan huomioon. Hinnat ovat korkeita, mutta minä ainakin olen valmis maksamaan laadusta - sekä laadukkaista raaka aineista, että laadukkaasta palvelusta. Ison euromäärän maksettuani saan täysin toiveideni mukaan räätälöidyn laatukebabin. Parannettavaa tietysti löytyy parhaistakin kebab paikoista ja niin myös Kuningas Kebabista. Hienoa, että rullakebab tuli listoille, mutta vielä on puutteita. Kunhan vielä saataisiin legendaarisin Kebab annos (itseasiassa se ainoa oikea Kebab), eli Iskender listoille, niin sitten Kuningas Kebab on Kuningas nimensä todellakin ansainnut. Jos Iskender joskus valikoimiin tulee, niin toivottavasti annos tehdään legendan arvoiseksi, eikä tyydytä vain sinnepäin ratkaisuun.


Lisätty: 2006-06-03

Paras yksinkertaisesti


Lisätty: 2006-05-25

Joo siis mun mielestä aika pohjalla mun listalla.


Lisätty: 2006-05-21

Kuningas skebbeen on aina jees mennä. Palvelu pelaa suht nopeesti vaikka puolen päivän aikaan ruokatunnilla onkin aikamoiset jonot välillä. Annokset ovat reiluja (varsinkin kebab ranskalaisilla) ja hampurilais annoksetkin hyviä. Lisukkeet ovat aina tuoreita ja palvelu hyvää sekä huumoriakin irtoaa myyjiltä. Suosittelen kebab + ranskalaiset


Lisätty: 2006-05-17

Liha loistavaa, lisukkeet erinomaisia eritoten valkosipulinkynnet, kastikkeet kaupungin kärkeä, siisti ilmapiiri, hinnoittelu mennyt överiksi mutta silti kaupungin parhaita kebab-ravintoloita.


Lisätty: 2006-05-14

Laatu on vertaansa vailla! maksan mielelläni n. 2€ enemmän kuin useimmissa kebab ravintoloissa, koska tiedän että saan laatua vastineeksi. Liha, lisukkeet ja kastikkeet ovat huippu laadukkaita ja maukkaita. Suosittelen lämpimästi kaikille hyvän kebabin arvostajille. Uusi juttu täällä, eli rullakebab voisi vaatia vielä pientä hiomista.. valmis pitsapohjaan käärityt edellä kehumani tuotteet ei ole kovinkaan hyvä yhdistelmä! Tuotteena Ok, mutta voisi olla vieläkin parempi.


Lisätty: 2006-05-08

Kuningas kebusta saa kebabit ilman karvoja!


Lisätty: 2006-05-01

Salaatit raikkaita ja hyvät majoneesit. Mieto kastike turhan mieto ja palvelu pääosin ylimielistä ja huonoa. Hienot tilat ja paljon annosvaihtoehtoja. Mukaan ottaessa riisiä/ranskalaisia sisältää annosta, sanokaa ehdottomasti tekijälle että laittaa kastikkeita ja majoneesia myös muualle kuin annokseen päälle. Loppuainos on muuten kuivaa einestä sillä ranskalaisetkaan eivät yllätä ominaismaullaan. Annoksien hienosäädöllä (rakentaminen) ja henkilökunnan asiakapalvelukouluttamisella nousisi Turun parhaaksi kebupaikaksi.


Lisätty: 2006-04-28

loistavaa kebabia kaikin puolin, mutta hinnat todellaki jo liian kovia!


Lisätty: 2006-04-28

Kunkku-Kebun setti on mainiota, mutta parkkipaikan löytyminen on usein kivan alla. Tästä syystä usein auto on lipsahtanut Kupittaan Hesen pihalle.. valitettavasti.


Lisätty: 2006-04-26

Mielestäni Turun/(Suomen) Paras kebab!


Lisätty: 2006-04-17

Uskomattoman kallis kebabravintola, hinta-laatusuhde ei todellakaan kohtaa, liha ja kastike jotenkin omituisen makuista!


Lisätty: 2006-04-15

Kermaviilikastike kasvisvaihtoehdoissa on niin hyvää, että kyllä siitä muutaman euron jo maksaakin!


Lisätty: 2006-04-15

Kelvotonta lihaa. Pistäydyin molemmissa Kunkussa ja new yorkissa ja pitänee sanoa, että molemmat paikat ihan kauheita. Liha maistui joltain niin kosmeettisen kauhealta. En halua muistella kyseistä turun reissua. Pitäydyn tästä lähtien hesburger/mcdonalds linjalla, kun kyseiseen kaupunkiin eksyn


Lisätty: 2006-04-14

Hinta noussut annokset pienentynyt. Omistaja paikalla ni annokset ja palvelu loistavaa. Nuoremmat sällit voisi keskittyä palvelemiseen eikä leijailuun, mitä nuorempi herra sen surkeampaa!


Lisätty: 2006-04-09

Omistaja ja myyjät on hupaisia heppuja. Ruoka muuten loistavaa, mutta pitakebun leipä todella kuminen. Väkevä kastike on mystisesti muuttunut vahvemmaksi ja nyt tuntuu jo suussa jotakin. Kantapaikkani, vaikka hinnoittelu on valitettavasti kaupungin kallein.


Lisätty: 2006-04-06

Rullakebab on kohtuullisen hyvän makuinen, ainoastaan sisältönsä takia. Kuori (taikina), on joku pahainen apetit pizzapohja joita myydään kauppojen pakastealtaissa. Rulla on ärsyttävän pieni, mutta kuitenkin todella kallis. Täytteet eivät pelasta tätä rullaa tälläkertaa, vaan täytyy sanoa että esim. nummiksessa, saati Ege 1:ssä on paljon paremmat ja edullisemmat rullat. Taikina kuntoon (melkein tuplakokoinen saisi olla) ja mieluusti joku rullaan tarkoitettu taikina, eikä paksu pirkka pizzapohja =D


Lisätty: 2006-04-04

Kallis, mutta perhanan hyvä. Suussasulavaa nautintoa luksusmakuun. Ahh.. Erittäin tasokas paikka. Hinnat tietenkin ovat siis kovat, mutta kebabin saa osittain rakentaa itse ja sisätilat ovat avarat ja siistit.


Lisätty: 2006-03-27

Kunkku kebab on kyllä kunkku... ainoo paikka turussa missä on panostettu sisustukseen ja missä on mukava oleskella. palvelu on loistavaa. asiakkaalta kysytään erikseen että mitä haluaa, eikä pelkästään että mieto vai vahva. majoneesi on parasta mitä on ja valkosipulin kynnet kruunaa aterian. paras ateria mitä kunkussa on, on kebab ranskalaisílla tai calamare. yleensä en ota kebab ranskalaisilla, mutta kunkussa se on pakko ottaa koska se on ihan sairaaan hyväää!!!!!! Ainoa huono puoli kunkussa on hinnat. jos lähtisi kaksi euroa pois hinnasta tulisi paikassa käytä vähintään kerran kuukaudessa. rullakebabbia toivoisin listalle. se olis varmaa hemo iso.


Lisätty: 2006-03-24

Paikka on ollut suosikkini jo pitkään. Nyt kun paikan ulkoasua on kohennettu, on myös hinnat nousseet entisestään. Itseasiassa hinnat alkavat hipoa jo niin huippua, että taidan luopua koko paikasta. Luulisin, että voin tinkiä palvelusta (suomalaista ja mukavaa) ja hieman ehkä annoksen laadustakin ja mainioista majoneeseista ja kastikkeista, mutta en todellakaan halua maksaa normaali kebabannoksesta kahdeksaa euroa. Hintojen nousu on tapahtunut pikkuhiljaa, mutta nyt kun tänään kävin taas pitkästä aikaa, niin kaikkiin hintoihin oli ropsahtanut 50 senttiä päälle ja se on LIIKAA!!!


Lisätty: 2006-03-21

Aivan mainio paikka, hinta on korkeahko mutta majoneesin ja lihan laatu huippua. Kynnet salaatissa ykköstä, mutta jos haluaa samoja kynsiä annokseensa enemmmän niitä saa kyllä ihan ruokakaupan hyllyltä 4e 400g purkissa merkillä figaro.


Lisätty: 2006-03-16

Yliarvostettu kebskuruokala. Iso pitakebab 7,30e vei nälän vain 9v. pojalta. Lisukkeet ja mestan siisteys ok, mutta aterian hinta/laatusuhde onneton.


Lisätty: 2006-03-05

Annokset todella hyvät ja palvelu tosi loistavaa ja nopeaa! Ei joudu odottamaan.


Lisätty: 2006-03-02

Pitassa liian vähän salaattia. Rullakebab ei ole?


Lisätty: 2006-02-28

Ihan ehdottomasti Turun paras kebabravintola. Palvelu ystävällistä, kebabliha ja kastikkeet myös hyviä. Paprikamajoneesi äärettömän hyvän makuista. Kunkussa on myös ehdottomasti tuoreimmat salaatit.


Lisätty: 2006-02-17

Mahtava paikka, otin kebab ranskalaisilla, täyteen tuli ja hyvää oli. Hinta ehkä vähä korkeampi kun muualla mutta maksan mielelläni hieman enemmän kun että syön huonompaa. Yksi asia joka jäi mieleen oli että kaikesta kysyttiin: Mitä salaattiin, mikä mauste ranskiksiin, mikä majoneesi et.c. Tää on munmielestä loistavaa palvelua!


Lisätty: 2006-02-05

Pitkän aikaa kanta-asiakkaana ollut jo. Annokset ovat toooodella herkullisia, mutta nämä jatkuvat hinnan nostamiset eivät ole mieleeni. Mutta tosiasiako on, että hyvästä kannattaa maksaa, mutta yksi menee ylitse muiden pyysin juomaksi vettä niin sieltä se tuli kauniisti "1,20€ -Kiitos-". Plussat maan paras ruoka ja kastikkeet todella hyvät, miinukset todella kallista ja huonot parkkitilat (auton joutuu jättämään melkein 0,5km päähän).


Lisätty: 2006-02-03

Jos olet valmis maksamaan kebabista 8e niin tervemenoa. Kebabit ovat kokonaisuutena legendaarisen hyviä, valkosipulin kynnet salaatissa kruunaavat kokonaisuuden.


Lisätty: 2006-01-29

Kaiken näköisiä makukysymyksiä on tullut, mutta minun mielestäni kunkku on kunkku. Palvelu on mainiota ei nykyään ees tartte sanoa mikä se mun juttu on kun myyjä on sen oppinut. Lisukkeissa on valinnanvaraa ja siitä voi tehdä mieleisensä, ei tartte tyytyä väkevä mieto fraasiin vaan saa monipuolisen annoksen mistä ei tartte nyppiä mitään. Liha on ollut mieluista, mutta niinkuin makuasioissa yleensäkin jotkut tykkää jotkut ei. On ollut asiaa niin sanotuista "hese"majoista sitä se ei todellakaan ole vaan parempaa. Jos majoneesi ei miellytä niin sano että ei majoneesia ja otan extrahottia ja väkevän sekoituksen, näin ei tartte kärsiä majoneesista. Suuri puute kyllä on rullan puuttuminen ja mitä tulee iskenderiin niin mun mielestä se kuuluu vain aitojen kebabien listoille. Kaikkiaan kunkusta saa mahansa täyteen oi niin makoisaa herkkua.


Lisätty: 2006-01-24

Laadultaan kaupungin kärkeä, hinnat aika pilvissä.


Lisätty: 2006-01-17

Hinnat ovat muutamien vuosien aikana tasaisen huomiota herättämättä kohonneet pilviin. Samalla kun laadunvaihtelua on ikävästi alkanut esiintyä enenevissä määrin, palvelun taso laskenut. Suomi-hese-kebab; "tulinen" tomaattivesikastike, Feeliksin makeat voileipä suolakurkut (ei kebabiin!), tomaattiviipaleet vitriinissä sen näkösiä monasti, että kotona menee roskiin. Varteenotettava vaihtoehto Aidolle tuliselle ja murealle kebabille.


Lisätty: 2006-01-17

Erilainen kebab. miedot kastikkeet, voisi edes väkevin olla oikeasti tulista. Palvelu konemaista ja kärsii pahasti kun on jonoa, plussana tosin aterian kattava räätälöinti tiskillä "tuleeko kynnet" jne. Kiireessä saa usein vetelät ranskalaiset, kun ne vain käytetään siellä upporasvassa. Liha on kuitenkin useimmiten lämmintä.


Lisätty: 2006-01-17

Uudistetut ja isommat tilat ovat suurta plussaa.


Lisätty: 2006-01-11

Kuningas-Kebab on nimensä mukainen paikka Turussa. Kun tahtoo hyvää kebabia loistavilla lisukkeilla on paikka tiedossa. Huonoja puolia kenties, että on kaukana keskustasta, hinta korkea vertaen muita kebab-paikkoja keskustasta. Kokeilun arvoinen juttu: Calamar (kebab ranskalaisilla ja friterattuja mustekalan renkaita) Miksi kukaan muu ei ole keksinyt lisätä annoksiin sipulinkynsiä? loistavia


Lisätty: 2005-12-30

1)Parhaita kebablihaa,mitä olen koskaan syönyt.(huomionottaen ulkomaat esim.Turkki,Israel,Egypti,Kreikka yms..) 2)Paprikamajoneesi on hyvää,ja sitä pitää olla paljon. 3)Salaattiin enemmän tomaattia ja suolakurkkua. 4)Kebabkastike kiinteämmäksi eli paksummaksi. 5)Aurajuustoa voisi olla valikoimassa myös. 6)Kebabrulla olisi nasta idea. Loppukommentti:Olen tosi tyytyväinen ko.paikkaan.Nykyään siellä kunnon lautaset,veitset ja haarukat.


Lisätty: 2005-12-29

Kunkku on kunkku. Lisukkeet tuoreita, liha maukasta, väkevä kastike on väkevää, majoneesi on hyvää ja kaikki on sitä parasta laatua.


Lisätty: 2005-12-22

Aina olen ollut ruokaan tyytyväinen Kunkussa käytyäni. Annokset sopivan kokoisia, eli nälkä lähtee. Ainoastaan rullakebu puuttuu listalta, sen kun vielä saisi, niin muualla ei tarttis kebua käydä syömässä.


Lisätty: 2005-12-21

Nyt on maailma muuttunut kunkussakin, Ei tarvinnut enää syödä kertakäyttöastioilta. Ruoka oli jälleen todella maukasta ja liha todella hyvää. Annos olisi saanut kyllä olla hiukan suurempi niillä hinnoilla.


Lisätty: 2005-12-20

Todella ystävällistä palvelua, vaikka olisi jono kuinka pitkä. Ja usein täällä on jonoa, koska paikka on tosi suosittu. Nyt uusissa (laajennetuissa) tiloissa on avaruutta ja selkeyttä.


Lisätty: 2005-12-17

Pakko valittaa tänne, kun puljun kotisivuilla ei mahdollisuutta palautteen antoon. Pienessä lauantai-kohmelossa heräilin melkoiseen nälkään. Soitto eukolle ja pienellä rutinalla sain suostuteltua sen noutamaan kebun ranskalaisilla kotimatkallaan. Hyvää tuuriani ja hyviä neuvottelutaitojani kiittäen odotin tulevaa herkkua kuin pientä blondia konsanaan. Pettymys oli hurja. Nälkä juuri lähti, mutta tuntuu kuin satsi olisi heitetty omaan suuhun. Ranskalaisethan eivät tunnetusti parane mukaan otettaessa, mutta tämä oli jotain muuta. Ei pitäisi vanhalla kingillä olla varaa tarjota tällaista, vaikka kanta-asiakaskunta varmasti aika vankka onkin. Yleisesti ottaen olen ollut paikkaan ihan tyytyväinen. Hinta alkaa olla aika ylärajoilla, mutta vielä menee. Tavaran laatu on mielestäni tätä yhtä "toiv. vahinkoa" lukuunottamattakin ollut hieman laskussa. Palvelun laatuun tulisi myös kiinnittää huomiota. Vaikka asiakkaat ovatkin pääosin tuttuja, niin ei tiskin takana voi silti olla ihan kuin kotonaan. Varsinkaan tällaisessa olevinaan laatu-paikassa. Ja tiedän, että jos muija sen kebun krapulaiseen käteen kantaa, niin ei pitäisi valittaa.


Lisätty: 2005-12-13

Vanhat kunnon Fatima-ajat palasivat mieleen. Ja jatkossa muistelemaan. nimittäin nyt kaikki on mennyt huonompaan suuntaan, paitsi hinta. Törkeen kallis ja kuka haluaa syödä kertakäyttölautasilta, muovihaarukan kanssa? Miljoona kysymystä tiskillä, ranskalaiset kuitenkin hyviä.


Lisätty: 2005-12-06

Iloinen palvelu ja uudet isot tilat. Loistava.


Lisätty: 2005-12-04

Loistavaa ruokaa kaikin puolin. Superhot-kastike on todellakin tulista! Lisukkeet mainioita. Aimoa miinus on kallis hinta


Lisätty: 2005-12-03

Siisteyttä voisi vähän parantaa. Onneksi paikka laajensi itseään vähän isommaksi siitä entisestä pahvilaatikosta. Ruoka on loistavaa ja liha varmasti tuoretta. En keksi mitään muuta moitittavaa, kuin sisustus on hieman kömpelöä ja paikalla voisi olla kotiinkuljetus. Aukioloaikoja voisi myös pidentää.


Lisätty: 2005-12-02

Liha oli todella mautonta niinkuin oli myös kastike,riisiä oli kyllä tarpeeksi, että lautanen saadaan edes vähän täydemmän näköiseksi. Todella kova pettymys kebabin ystävälle.


Lisätty: 2005-11-24

Ehdottomasti hinta-laatu suhteeltaan heikko mesta. Hinnat aivan sikatörkeät. Mitä jostai kebab ranskalaisil saa maksaa joku 8 euroo. ja annosten koko on aivan naurettava. ja mistään rullasta ei oo kuultukkaan. lisukkeet saavat pienen hymyn kasvoille ja se majoneesi on ihan kiva ranskisten päälle. liha aivan kuivaa känttyrää.


Lisätty: 2005-11-20

Täällä olen syönyt parhaimman kebabini. Ja ihania nuoria mieskokkeja kebabeja vääntämässä. Aina irtoo hymyä pilke silmäkulmassa ja hyvää läppää.


Lisätty: 2005-11-17

Nyt kokonaan uudistunut kunkku tarjoaa tilavat, siistit ja tyylikkäät tilat vääntää kebabbia. Pahvilautaset on laitettu vaihtoon ja kebun saa nyt posliinilautasella!! Mielestäni annoskootkin ovat suurentuneet, nälkä lähtee nyt normaalikokoisilla kebabranskiksilla. Jos olet vieroksunut pahvilautasia kannattaa ihmeessä mennä tsiikaan uudistettu kunkku ulos!! Mielestäni uudistusten johdosta nousee takaisin turun parhaaksi kebab-paikaksi.


Lisätty: 2005-11-16

Viimeisen kerran kävin silloin kun sain tuota muidenkin mainostamaa kädenlämpöistä kraanavettä (joka ei maistu edes meille turkulaisille turunvedenlatkijoille!) ja istuin pöytään syömään ylihintaista tuotetta markkinoiden ja tuotteen omaan tasoon nähden. Vieressä oli kirjaimellisesti revennyt roskasäkki eli siisteydessään ylivoimaisesti kauhein mesta ever. Pelkkä kotimaisuus ei riitä vierailuperusteeksi.


Lisätty: 2005-11-12

Nälkä kyllä kunkussa poistuu mutta millään muotoa ei oikeen voi kunkun annoksia kebabiksi sanoa. Iskender puuttuu kokonaan listasta. Muutenkin annoksissa maistuu etupäässä majoneesit. Ja kertakäyttöastiat! Kertakäyttöastiöista syödään eväsretkellä järven rannassa, ei ravintolassa.


Lisätty: 2005-11-11

Hyvä paikka joskus kun Fatima oli vielä kohtalaisen uusi juttu. Tänä päivänä jonotus ihan käsittämätön verrattuna siihen, että kebab se sieltäkin vain loppujen lopuksi tulee pöydälle. Alkää jaksako jonottaa ja maksaa vielä ylihintaakin. Pelko pois ja kohti siistejä kepuppiloita, joissa panostetaan palveluun ja tehdään hyvää kepuppia.


Lisätty: 2005-11-09

Kaikki muuten mahtavasti, paitsi että kallista, kuin Oslossa. Muuten mielestäni täysin turhaan samassa listassa muiden kebab -paikkojen kanssa, koska kuningas kebab ei ole kebab, se on kunkku!


Lisätty: 2005-11-07

vierailin turussa ja olihan se pakko käydä testaamassa kunkku, pettymys oli suuri josta isoin osa kohdisruu kertakäyttö lautaseen ja välineisiin, jäi syömättä kun toinen haarukka lohkes.


Lisätty: 2005-10-31

Päätin antaa kuningaskebabille mahdollisuuden nousta suosikkieni joukkoon, mutta pieleen meni. Vaikka annokset sinänsä ok, niin muualta saa niin paljon parempaa ja enemmän etten voi suositella. Lisäksi paikka on hieman epäviihtyisä.


Lisätty: 2005-10-24

Pitkä jono, jäykkä palvelu, kallis hinta, haaleata vettä suoraan vesihanasta (maksullinen), kysymys, kysymys nro 2, kysymys nro 3, kysymys nro 4, odotusta, ruoka pöytään, vaisun makuinen kebab, poistuminen.


Lisätty: 2005-10-17

Hintaa valitetaan liian kalliiksi, mutta onhan muissakin ravintoloissa hintaeroja. Itse ainakin henkilökohtaisesti valitsen ruokapaikan ruoan laadun, siisteyden ja palvelun mukaan, en hintatason. Hyvästä täytyy aina maksaa hieman enemmän. Eipä tarvitse pelätä, kun syö Kuningas-kebabissa.


Lisätty: 2005-10-15

Vakkarimesta jo muutaman vuoden. Annokset aina täyttäviä ja valikoimassa riitävästi vaihtelua. Lasten kannalta hyvä, että annostan kanssa saa säätää tiskillä kaikenlaisia variaatioita. Majoneesi oiva lisä annoksiin, tosin välillä jätän pois, dietin vuoksi. Palvelu on melko ystävällistä, tosin ulkopaikkakuntalaista Kunkun oma Slangi saataataa ihmetyttää.


Lisätty: 2005-10-14

Ei grillimauste kuulu missään tapauksessa ranskalaisille. Kebabin maku vallan mainiota, mutta lisukkeet eivät oikein toimi. Kuten joku sanonut jo aikaisemminkin, niin paikka ratsastaa entisellä maineellaan, sillä hinnat ovat kuitenkin melko kalliit.


Lisätty: 2005-10-12

Teille, jotka arvostelette kuningaskebabin majoneesia. Eihän sitä ole pakko ottaa. Kysyvät aina tuleeko ja mitä. Kastikkeiden puolesta. Tulinen on oikeasti tulinen.


Lisätty: 2005-10-11

Ennen vanhaan Turun paras kebab -paikka. Olen muutaman kerran pitkän tauon jälkeen taas käynyt Kunkussa ja pettymys on ollut suuri. Nykyään Annokset pieniä hirveään hintaan nähden, liha haaleaa, palvelua ei ole. Mielestäni on h***n epämiellyttävää syödä pahvi- ja muovivermeillä. Olen samaa mieltä, että ratsastaa vanhalla maineellaan, muuten suosiota ei voi ymmärtää.


Lisätty: 2005-10-10

Turun ehdotontä kärkeä. Annokset isoja ja palvelu toimii. Väkevässä ja valkosipulikastikkeessa on makua, ja valkosipulinkynnet erinomainen lisä. "Kunkussa" ymmärretään myös, että ranskalaisiin perunoihin kuuluu grillimauste. Hinnat hiukan yläkantissa, eikä parkkipaikkaakaan meinaa arkipäivisin löytää.


Lisätty: 2005-10-09

Huippu paikka, kaikki kohdallaan! Jotkut murisee hinnasta, mielestäni hinnat voisi triplata, ei vähentäisi käyntejäni, jonot voisivat lyhentyä. Kunnon skebupaikka, luxus raaka-aineista voisi periä luxus hinnat. Kaikki voivat käydä heidän kukkarolleen sopivissa paikoissa.


Lisätty: 2005-10-06

Palvelu hiukan häiritsee. Ukot huutelee neljään kertaan kastikkeista ja majoneeseistä käyttäen ihmeellistä ynähdyskieltä, jota uuden asiakkaan on vaikea ymmärtää. Tulee sellainen olo, että anteeksi, etten ole kanta-asiakas. Ja kasvisannosta tilatessani, myyjä kysyi minulta, mitä siihen tulee. Sen siitä saa, kun menee kebab-mestaan vegeilemään. Ruoka kuitenkin ihan buenoa, ja paikka vaikuttaa siistiltä.


Lisätty: 2005-10-05

Yliarvostettu paikka annokset ainakin itselleni tuotiin pahvilautasella liha haaleaa, ja sitten majoneesi. Ei ei ei heseltä kopioitu majoneesi ei kuulu kebabiin, ainaakaan jos kebab maksaa näin paljon, hinnat ovat suorastaan törkeät


Lisätty: 2005-10-05

Erityisesti imponeeraavat kasvikset, jotka ovat aina todella hyviä ja raikkaita. Myös kynnet hyvä peruslisä. Annokset suuret, mutta ehkä turhan hintavat - ollaan kuitenkin yli kilsan päässä keskustasta eli melko periferiassa, jolloin se pitäisi näkyä hinnassa. Toisaalta jatkuvat jonot eivät varmastikaan yrittäjälle puolla hintojen laskua. Se mitä olen arvostanut konseptissa on, että kunkkukebun yrittäjä ei aiemmin ole lähtenyt sooloilemaan laajentamisten kanssa sekä tuotevalikoimassa että tiloissa. Kysymys on kuitenkin kebaberiasta eikä toivottavasti mistään bulkkibörssiyhtiöstä tulevaisuudessakaan (vrt. hese). Nyt äkkiä ne hampparit pois valikoimasta ja keskitytään siihen mitä osataan: se paketti toimii.


Lisätty: 2005-10-05

Todella yliarvostettu. Annokset pienet ja liha kylmää! Voi tietysti olla, että ne 2 kertaa, joina olen kyseisessä lafkassa vieraillut ovat olleet henkilökunnalle ns. "huonoja päiviä". Mutta ei se saa näkyä töissä!


Lisätty: 2005-10-05

Toimii aina. Kallis ja aina jonoa, mutta palvely nopeaa. Kastike hyvä, samoin lisukkeet. Kebab ranskalaisilla suosikkiannos. Uudet "kebabhampurilaiset" aika outo ja tarpeetonkin lisä valikoimaan.


Lisätty: 2005-10-02

Käydään aina kaverin kanssa, jos on vain auto alla, ei muuten jaksa kävellä. Hinnat ovat todella kovat ja joka kerta kun olen ottanut lasten kebab ranskalaisilla, niin ateria on ollut eri kokoinen. Lasten ateriaa ei voikaan sanoa kuin välipalaksi, enkä ole ottanut täysikokoista, koska hinta hirvittää. En kuitenkaan sulata, että ihmiset mollaavat paikan ruokia, sillä ne ovat aivan omaa luokkaansa, vaikea sanoin kuvailla, mutta ateriassa on kaikki jotenkin täysin tasapainossa, lihan, ranskalaisten, kastikkeiden ja tuoreiden vihannesten osalta. Kannattaa myös miettiä ketä täällä kebabille.com sivostoa käyttävät, eli lähinnä opiskelijat ja muut kebabin suurkuluttajat, ketkä käyvät kebabilla noin 3-5 kertaa viikossa ja odottavat rahoilleen suurta ja vahvasti maustettua, jottei ensi kerralla kun turvautuu taas siihen tonnikala ja pasta-ateriaan, tarvitsisi ostaa mausteita, kun vanha kebab tuoksuu vieläkin suussa. Itse käyn ehkä kerran viikossa kebabilla, ja kuningas on yleensä aina se minne mennään, jos on vain auto alla, koska niinkuin sanoin niin matka on aika killeri.


Lisätty: 2005-09-26

Luxuspaikka, mutta sen mukaiset hinnat.


Lisätty: 2005-09-13

Odotukset olivat kovat nimen ja muiden kävijöiden kommmenttien perusteella (käykää välillä etnisessä kebab-paikassa), mutta pettymys melkoinen, kun palvelu on kuin Subwaystä. Joka kohdassa kysellään, vielä kun pöydässäkin on istunut jo pari minuuttia niin tiskiltä huudellaan edelleen kysymyksiä. Ja vesi maksoi 50 c, oli haalean lämmintä, ja tietenkin Suoraan hanasta. Kastike jotain mömmömajoneesia. Rimanalitus Turun muiden laadukkaiden kebabmestojen joukossa.


Lisätty: 2005-09-10

Kantapaikkana Kunkku ollut jo pitkään. Liha maukasta ja majoneesit aivan herkkua. Miinuksena kova hinnoittelu ja liian makeahko "superhot" kastike. Vaikka moni on kuittaillut annoksien koosta, niin mättäkääpä kebab ranskalaisilla mega-annos, ja tulkaa sitten vielä uudestaan puhumaan, mikäli vielä jää nälkä.


Lisätty: 2005-09-09

Uudet valoisat ja avarat tilat. Henkilökunta ennallaan eli mukavaa ja palvelualtista. Ilo käydä.


Lisätty: 2005-09-08

Ennen oli kantapaikkani. Ruoka on ihan ok, mutta ei missään nimessä hintansa väärti. Ratsastaa vanhalla maineella.


Lisätty: 2005-09-06

Ymmärrän kyllä kuinka joidenkin mielestä KK:n hinnat ovat liian kovia, mutta laadusta kuuluukin maksaa. Olen vuosien varrella käynyt jos jonkinlaisissa kebabeissa, kärsinyt ties mistä kumilihasta. Kyllä sitä oppii arvostamaan siistiä kebumestaa. KK:n palvelu on tietääkseni maan legendaarisinta, ja KK:lla asiakas on se kuningas. Asenne palvella asiakkaitaan asiallisesti, miltei nöyrästi, on kunnioitettava ominaisuus nykypäivän maailmassa. Pisteet Kurgolle.


Lisätty: 2005-09-04

Hieno ja tilava remontin jälkeen! Nykyään saa jo hampurilaisiakin. Kebab on edelleen erittäin loistavaa tavaraa, lisukkeet tuoreita, ranskikset rapeita ja liha makoisaa. Annoksen saa juuri sellaisena kuin haluaa eikä tarvitse närppiä "tuota en syö, enkä tuota."


Lisätty: 2005-09-04

Itse ruuan laatu on erinomainen, mutta hinnoittelu hieman masentaa. kastikkeet hyvää tasoa, joskin parhaan saa aikaiseksi pyytämällä väkevä-valkosipuli coctail lihalle ja kaveriksi sitten sopiva valkkari- tai paprikamajoneesi. Palvelu yleensä keskitasoa. Uusitut tilat todella asialliset ja vastaavat nykyistä asiakasmäärää.


Lisätty: 2005-08-31

Uudet tilat ovat ihan jees. Tiskin siisteys on kärsinyt hivenen. Huolena oikeastaan annoksien kokovaihtelu sen mukaan kuka henkilökunnasta sen kasaa. Myös kuningas kebabin rakentelussa on henkilökohtaisia eroja. Kastike kuuluu sekä lihalle, että riisille. Jotkut jättävät sen lihalta pois, jolloin maku kärsii. Laadukasta, hygieenistä, ja siistiäkin.


Lisätty: 2005-08-25

Yliarvostettu mesta, ei mikään makuelämys.


Lisätty: 2005-08-24

Kuningas kebab! Kaveri on joskus kehhunut ajattelin mennä kokeilee, liha on aivan kuivaa ja muistuttaa palaneelta huonolta hampurilaselta, majoneesi on kyllä ihan ok, matkittu heseeltä tietenkin, mut hinnoista mä en tiedä. Kovat on.


Lisätty: 2005-08-20

Kuningas Kebab on taattu paikka, kun haluaa syödä tukevan aterian, mutta kebabin kanssa sillä on aika vähän tekemistä. Majoneesi ei yksinkertaisesti kuulu kebabiin. Palvelu on ripeää ja mutkatonta ja anosten koko runsas. Hinnat ovat melko kalliita verrattuna etnisiin kebab-paikkoihin. Vastineena saa tosin siistin ja viihtyisän ruokailupaikan.


Lisätty: 2005-07-25

Siisti ja tyylikäs paikka, ruoka aina todella hyvää!


Lisätty: 2005-07-21

Erittäin laaja valikoima, tuoreet raaka-aineet, miellyttävät (laajennetut ja siistit) puitteet, asiallinen (ja persoonallinen) tapa rakentaa henkilökohtaisesti räätälöidyt tuotteet - kerrassaan miellyttävä kokemus.


Lisätty: 2005-07-15

Kallis aterioiden kokoon nähden. Esim tavallinen kebab sisältää naurettavan vähän lihaa mikä on kebabin perustarkoitus. Palvelu tökkii, kun ihmisiä on paljon, ei tiedä kenelle myyjä puhuu ja kauhea kiire kokoajan. Plussana näen, että paikkaa juuri laajennettiin. Menee liian aikaisin viikonloppuna kiinni.


Lisätty: 2005-07-13

Myymälä on laajentunut ja remontin päätyttyä paikasta saa myös hampurilaisia. Paikka on nyt tilava ja viihtyisä ja ruoat mahtavan makuiset, tosin hinta on suhteellisen kova. Kasvikset on tuoreita ja raikkaita ja liha + kastike lähentelee täydellisyyttä. Suosittelen jos lompakkosi kestää!


Lisätty: 2005-07-07

"hesen legendaarinen punainen"? Hyvä kun luin kommentit, jos majoneesit muistuttavat Hesen vastaavia niin pysyttelen poissa. Hinta vaikuttaa olevan myös käsistä karanneella tasolla.


Lisätty: 2005-07-04

Ainut miinus paikassa on se että siellä on aina jonoa. Tosin se kertoo paikan suosiosta paljon.


Lisätty: 2005-07-01

Kuningaskebab (riisillä) oli hirveä pettymys. Riisi vetistä ja täysin mautonta, lihaa liian vähän, ihan kuivaa ja mautonta (riisin vetisyys tasapainoittaa? Ei tod.) Väkevämpi kastike mautonta (kuinkahan pliisua se miedompi olisi ollutkaan) Rehuja puoli laatikkoa. +:t tulee valkosipulin kynsistä ja siististä paikasta.


Lisätty: 2005-06-27

Jaa-ha, ja sitten Kunkun kimppuun. Wotin ohella perinteikäs paikka, jossa turkulaiset opettelivat syömään kebabia. Plussaa:Lihan laatu ja maku. Tuoreet ja monipuoliset lisukkeet. Marinoidut valkosipulit (pakko mainita erikseen). Miinusta: Hinta. Pitkät jonot juuri silloin kuin kebabia tekee mieli. Kastikkeena hesemäistä majoneesia, jolle ei ole maistuvia vaihtoehtoja. Sijainti. Kertakäyttölautaset ja -aterimet.


Lisätty: 2005-06-22

Liha jokseenkin kuivanlaista, mutta muuten hyvää. ranskalaiset parhaita mitä olen koskaan syönyt ja majoneesitkin aivan mainiot. hintataso aivan hirveä ja miinusta vielä rullan ja iskenderin puuttumisesta. annosten koot myöskin vaihtelevat myyjästä riippuen. iso plussa lisukkeiden laajasta valikoimasta.


Lisätty: 2005-06-19

Suomikebabia, joka ei oikeastaan edes ole kebabia. Liha maistuu ihan perusjauhelihalta. Juuri sellainen, minkä maku ei vaan ärsytä ketään vahingossakaan, eli mauton. Annokset ovat pieniä ja kalliita ja mauttomia, eli en näe mitään syytä käydä täällä. Tämä paikka on kebabamatööreille. tämä paikka on kebabille mitä dj sammy on trancelle, eli ei itseasiassa edes ole sitä, mutta antaa sille huonon maineen ja ihmiset, jotka eivät ymmärrä luulevat tämän olevan sitä parasta mahdollista. voi voi.


Lisätty: 2005-06-12

Kuningas Kebabin maine Turun kebab-ravintoloiden parhaimmistona on helppo ymmärtää; palvelu pelaa, sisustus on viihtyisä ja salaatit yms. ovat tuoreita - toimii siis täydellisesti ns. "mäkki-kebabin" ystäville, jotka ovat tottuneet monikansallisten hampurilaisravintoloiden ym. kliiniseen systeemiin. Todelliselle kebabinystävälle "Kunkku" on kuitenkin pettymys - rullakebabia ei saa lainkaan, annokset ovat suht. pieniä ja mikä pahinta: hinnat ovat aivan käsittämättömät. Ruoka ei ole kovin erikoista, joskaan ei huonoakaan. Majoneesit ihan toimivia, kastike peruskamaa. Liha ehkä hippusen mautonta ja useimmiten kuivahkoa. Säilyttänee jatkossakin valta-asemansa, lähinnä uskollisten kanta-asiakkaiden kautta. Kuitenkin jos on tottunut suuriin annoksiin, eksoottisiin makuihin ja halpoihin hintoihin, Kuningas Kebab on luultavasti pettymys.


Lisätty: 2005-06-08

Loistavat ruoat, mutta hinnoittelu karannut käsistä, lounasaikaan maksaa tuplat muihin verrattuna.


Lisätty: 2005-06-04

Aivan suunnattoman kallis mesta ja annokset vaihtelevat kooltaan naurettavan paljon! Välillä kun haen kebanssin niin ajatelen kotona että onko tämä mukamas 8.5e arvoinen kokemus! Lattia on kämalassa kunnossa tiskin toissa puolella. Voisivat hiukan tsempata siinä hommassa jos kerran hinnat ovat tuollaiset.


Lisätty: 2005-06-03

Olen itse töissä kebablihaa valmistavassa yrityksessä, ja voin 100 % faktana todeta, että kuninkaan liha on ainoaa, missä ei ole mukana esim. soijaa tuomassa muovista makua. Liha on pehmeää ja maukasta. Majoneesi kuin hesen legendaarinen punainen. Miinus kovat hinnat, ja ei rullaa.


Lisätty: 2005-06-03

Liha on maukasta, ei siis mitään mikromössöä. Ja ranskalaisetkin ovat loistavia kasitkkeista puhumattakaan. Huonoja puolia ovat paikan ahtaus, suhteellisen kalliit hinnat ja viimeisenä todella huono palvelu!


Lisätty: 2005-06-01

paikka vaikutti todella siistiltä ja hyvältä mutta sieltä ei saanut iskederiä.. kebabmesta ilmai iskenderiä!!!! häpeäisivät..


Lisätty: 2005-05-31

Vitlök kunniaan, parasta Turussa. Kertakäyttöastiat isona miinuksena!


Lisätty: 2005-05-31

calamare erittäin hyvää. hinta veden kanssa 8,60e joka on kyllä melko paljon. ranskalaiset tosi hyviä.. reilu myyjä antoi kahta eri majoneesia.


Lisätty: 2005-05-30

Kebab oli hyvää kaikkine lisukkeineen. Kebabin odotteleminen ahtaan tiskin luona ärsyttävää, samaten syönti pahvilautasista, halpa olo. Toivottavasti remontti tuo tullessaan pahvilautasten sijaan posliinia ja palvelun pöytään. Hieman halvemmistakin hinnoista olisin tyytyväinen.


Lisätty: 2005-05-29

Hinnat valitettavan kovat mutta laatu korvaa kaiken. Kännissä uppoo nyt melkein mikä tahansa kebabpöperö mutta jos haluaa nauttia dagenefteristä niin suuntaa tänne vaikka Ivalosta asti - se on sen arvoista.


Lisätty: 2005-05-29

Liha mitä parhainta, sekä myös itse valittavat lisukkeet tuovat sitä jotain siihen annokseen. Tosi isot annokset, hieman kalliit ehkä. Pienet tilat. Sitä Kebab paikkojen AAA-luokkaa!


Lisätty: 2005-05-19

Osaa sitä joku muukin tehdä kebabia. Tavara asiallisesti esillä. Saa mitä tilaa.


Lisätty: 2005-05-18

Annoskoot (kebab ranskalaisilla)vaihtelevat aika rajusti, riippuen siitä kuka on tekemässä annoksia. Hinnat ovat mielestäni kohtuuttoman kalliita annoksien kokoihin nähden. Tilaustiski on liian kapea/ahdas, saa hyppiä ja pomppia puolelta toiselle, että muut pääsevät tilaamaan samalla kun odotan tilauksiani. Välillä tuntuu siltä, että oli kuinka kiire tahansa, niin takahuoneesta löytyy aina joku lojumasta, ruokatauollako? Palvelu on aika konemaista, ja aina myyjä ei edes muista mitä mausteita/lisukkeita annokseen piti tulla.


Lisätty: 2005-05-11

Vaikka täällä toisin kirjoitetaan, olen aina saanut paikassa hyvää palvelua. Erityisesti vanhempi vaalea hiuksinen mies sekä nuori lyhythiuksinen poika ovat aina vastassa hymyllä ja toivottaa tervetulleeksi. "Kiitos, hyvää ruokahalua ja tervetuloa uudelleen. Olisiko siis mahdollista että sitä saa mitä tilaa? Ruoka on hyvää ja maukausta eikä annoksista ole koskaan nälkä jäänyt. Erityisenä plussana Majoneesit ja Valkosipulinkynnet.


Lisätty: 2005-04-21

Ihan ok paikka, asiakaspalvelu juuri sitä mitä odotinkin kommenttien perusteella. Ylimielistä ja tylyä. Liha ja kastike oli maukasta, mutta asiakaspalvelun vuoksi jätän uudelleen käynnin kovaan harkintaan.


Lisätty: 2005-04-20

Kuninkaan nakkarityyli saattaa karkoittaa heti kättelyssä nirsomman asiakkaan, mutta hän menettää erikoisen kokemuksen joka paikalla on tarjota. Kebabit mätetään toivomuksien mukaan tiskillä alusta asti valmiiksi, joten kustomointi onnistuu. Tarjoilu hoituu pahvilautasilta, joka karsii paikan uskottavuutta, mutta varmasti vähentää työtaakkaa. Liha on ihan kivan makuista, lisukkeet todella tuoreita ja kastike, vaikkei kummoista olekkaan, irrottaa ainakin vahvuudessa kokeneemmankin gurun nystyt. Rullaa ei ole valitettavasti tarjolla, mutta kebab riisillä tai ranskalaisilla, varsinkin jumbomallit, tyydyttävät nälän tehokkaasti. Erikoisuutena majoneesit, joita saa pyynnön mukaisesti annoksen päälle. Paikan rankin miinus on hinta, opiskelijalla ei ole kovin usein pistää 8-9e kebab-annokseen, eli hinnat ovat verrattavissa aseelliseen ryöstöön. Tutustumisen arvoinen kaikesta huolimatta.


Lisätty: 2005-04-19

Ei kannata käydä sunnuntaisin kun hyvä liha loppuu aina ja sitten saa sitä järkkyä pakastelihaa tilalle. Muuten ihan hyvät sapuskat, saisi laittaa kyllä toisen liikkeen pystyyn, kun liike on vähän liian kaukana, ei tule käytyä kuin harvoin.


Lisätty: 2005-04-03

Naminami, mutta majoneesia tuli kyllä ihan liikaa. sellainen ähky jälkeen päin että sai kättä pitää suun edessä 2h syönnin jälkeen. kunnon krapularuokaa. valkosipulit hyvä homma.


Lisätty: 2005-04-02

Luulisi hyvillä hinnolla saavan hyvät sapuskat, mutta omalle kohdalleni osunut aina "maanantai". Ruoka on hyvää, annokset pikkunälkään sopivia, henkilökunta tylsistyneen ylimielistä. Lieneekö tarkoitus karistaa liika asiakasmäärä näillä konsteilla?


Lisätty: 2005-03-26

Päätin kokeilla se kehuttu Kuningas Kebab ja pyysin kaveria tuomaan minulle annoksen riisillä. Annos oli melko iso, mutta maku ei ollut häppöinen. Liha oli kuivaa, ja ihan erinlaista kuin muissa paikoissa. Minä en oikein pitänyt kekabista, vaikka kastike oli kyllä kieltämätta todella hyvä!


Lisätty: 2005-03-24

Tässä paikassa tuli syötyä-90 lähtien. Vanha paikka oli loistava kastikeeet ok! Liha! Uuden paikan aikan alku oli ok, mutta sen jälkeen miinusta. Kävin taas kokeilemassa kebabia oli p.....tä. Kastike oli samaa tomaattivettä, palvelu oli perinteisen ylimielistä lieneen olleet vainion opissa. Täytyy maistella uudestaan 1/2 päästä onko muutosta näkyvissä.


Lisätty: 2005-03-21

Pienet annokset kertakäyttöastioista tähtitieteelliseen hintaan.


Lisätty: 2005-03-15

Palvelu on pääsääntöisesti nopeaa, mutta nuoret klopit eivät tiedä yhtään mitä tekevät välillä. Annoksien ulkonäössä ja sisällössä ei pääsääntöisesti ole mitään yhtenevää. Pari tyyppiä henkilökunnasta myös käyttäytyy usein töykeästi asiakkaita kohtaan. Hinnoittelu on mennyt vuosien varrella aivan väärään suuntaan. Siinä kun hinnat ovat nousseet, on paikan taso laskenut, niin siisteydeltään, kuin tarjonnaltaan. Liha ei ole mitenkään erikoista. Kastikkeet ovat varsin mauttomia. Suurin miinus tulee kertakäyttöastioista. Tämän vuoksi en enää edes käy kyseisessä paikassa.


Lisätty: 2005-03-13

Tekijästä riippuen annos voi olla todella surkeasti kasattu. Annos voi olla tällöin epämielyttävän näköinen, mutta maku silti erinomainen.


Lisätty: 2005-03-13

Minusta nuo Kunkun hinnat ei todellakaa oo pahoja koska annos on mahtava! Löytyy lisukkeita joka lähtöön (kynnet, nams) ja kastikkeitakin, ja annos on aina ollu mulle sopivan kokonen. Palvelu on mahtavaa. Vastaavia salaatinkastikkeita ei löydy mistään muualta! Asun nyt Helsingissä ja täällä ei oo mitään mikä pääsis edes lähelle.


Lisätty: 2005-03-03

Paikka on täysin omaa luokkaansa, eikä siten ole verrattavissa muihin. Liha ei ole mitään mikrossa lämmitettyä Poutun valmiskebabsuikaletta, vihannekset eivät ole kökköjämiä, kastikkeet ja majoneesit valmistetaan paikan päällä itse. Palvelu on nopeaa; muissa paikoissa pyörii sen seitsemän veljestä ja annoksen tulo kestää yli vartin. Kuningas Kebabissa suuremmankin porukan annokset tulevat parissa minuutissa. Mollatut hinnat ovat seurausta raaka-aineiden laadukkuudesta. Näin väitän. Ja annokset muuten ovat isoja.


Lisätty: 2005-02-25

Kuningas-Kebab oli suuri pettymys. Pari kaveria suositteli paikkaa ja kehuivat talon antimia. Kuitenkin liha oli jokseenkin mautonta ja "tulinen" kastike muistutti lähinnä veden ja ketsupin yhdistelmää. Kaiken lisäksi annos oli huomattavasti pienempi kuin kilpailijoilla ja hinta oli huomattavasti kovempi. Palvelu pelasi ja paikka oli muuten siistin oloinen. Voisi suositella niille, jotka eivät todellakaan halua mausteita kebab-annoksiinsa, mutta korkean hinnan ja annoskoon puolesta en suosittele kellekään.


Lisätty: 2005-02-22

Odotin saavani todella maukasta kebabia luettuani arvosteluja ja kuunneltuani juttuja. Pettymys oli aikamoinen. Iso pita oli kallis, en tullut täyteen, liha aivan mautonta ja yksinään pohjalla. Salaatit ym. ei mitenkään maukkaita, ainoastaan hankalia syödä, naaman joutui pyyhkimään n. 20 kertaa syömisen aikana. Ei saanut edes lautasta vaan jonkun voipaperin vain alle. Paikka oli sotkuinen.


Lisätty: 2005-02-18

Liha joskus hieman kylmää, ja muutenkin erikoista.


Lisätty: 2005-02-16

Kuninkaan valtaistuin on uhattuna, jos hinnat nousevat jatkuvasti, kuten on ollut huomattavissa taas viime aikoina. Kebabbi on edelleen silti erittäin hyvää kamaa, mutta keburanskalaisannoksen lähennellessä 7 euroa alkaa Sisilian 3,5 eskon opiskelijakebabit kummasti houkuttelemaan!


Lisätty: 2005-02-15

Harmittaa aina jonottaa. Palvelu silti aina nopeaa ja ystävällistä.


Lisätty: 2005-02-06

Takuuvarmaa 100% suomalaista laatuskebaa. Erilaisia annosvaihtoehtoja löytyy runsaasti ja kokoakin riittävästi. Pienenä miinuksena yleensä ulko-ovelle asti ulottuva jono, joka tosin etenee kiitettävän nopeasti. Parantamisen varaa löytyisi kastikkeista. Erityisesti salaattikastikkeita voisi olla muitakin kuin majoneesi. Hinnat ovat myös asteikon yläpäässä mutta asiakkaita tuntuu riittävän.


Lisätty: 2005-02-02

Paras kebabliha ja kastike, mitä olen koskaan saanut. Liha mehevää, maukasta ja sopivan pehmeää. Kastikkeet raikkaita ja maukkaita. Ranskalaiset olivat ekalla kerralla niin rapeita, että yksi lävisti styroksipaketin kannen, kun myyjä laittoi sen kiinni (ei ollut pohjaanpalanut/musta). Välillä ranskalaiset olleet kyllä jkv. löysiä, ei kuitenkaan mitään hesen drive-in-luokkaa. Salaatti hyvää ja raikasta, ei mitään valkokaalia. Hinnat kohtalaisen korkeat. Annoskoko kohtalainen. Kokeilemistani kymmenistä paikoista #1.


Lisätty: 2005-01-30

Ei ole nimensä veroinen. Kallis ja mauton leipäkebab. Itse pysyn mieluummin Alin miehenä.


Lisätty: 2005-01-28

Nautin kebabin ranskalaisilla (6,50€). Liha oli erinomaisen laadukasta ja lisukkeet maittavia ja tuoreita. Varsin sipulipitoiset lisukkeet tosin, toiset pitävät, toiset eivät. Kastikkeet (Mieto + paprika) olivat turhankin mauttomia tosin omaan makuuni, jatkossa täytynee kokeilla tujumpia vaihtoehtoja. Bonukseksi ranskalaiset sai valita joko suolattuna tai grillimaustettuna. Palvelu oli asiallista ja tilat olivat viihtyisät ja siistit.


Lisätty: 2005-01-28

Liha punaista ja kastike liian majoneesimaista. Ei kunnon "potkua", ihmettelen paikan saamaa suosiota. Ei ainakaan tuotteet edusta sitä kannatusta, todella pettynyt.


Lisätty: 2005-01-21

Siis aivan loistava kotimainen kebabravintola! Kotimaiseen laatuun voi luottaa!


Lisätty: 2005-01-08

Likainen paikka. Jokapuolella likaroiskeita ja lattiat täynnä roskaa. Pahvilautaset ihan liian pieniä; ranskalaisista osa tippuivat lattialle ennen pöytään pääsyä. Vedestäkin joutui maksamaan. Palvelu ok. Liha ei ole mitenkään erityisen loistavaa että korvaisi muut puutteet.


Lisätty: 2004-12-23

Aivan varmasti maailman parasta kebabbia! Paikan vetäjä on onnistunut juurruttamaan koko porukkaan saman, persoonallisen ja huomaavaisen tavan "räätälöidä" kebab kastikkeineen, lisukkeineen, majoneeseineen ja mausteineen varmasti vastaamaan tilaajan toiveita: "Kynnet, sipulit, kaikki?" Ruoka on aina hyvää, ja juuri sopivan mehukasta, rasvaista ja mausteista. Hinta sais vaan olla edullisempi, ja jonot vähän lyhyemmät.


Lisätty: 2004-12-18

Olen ollut kanta-asiakas vuodesta -92 ja voin sanoa,että tää on faktaa:liha todella hyvää;ei mitään nötköt-tyylistä nautasekoitetta,jota monessa paikassa on. Ranskalaiset hyviä,ei liian kuivia tai rasvaisia tai suolaisia(vrt. monet burger-paikat). Paprikamajoneesi tosi hyvää, mutta olis kivaa,jos majoneesin sais omassa pikkuastiassa eikä annoksen päälle roiskittuna. Ja enemmän tomaattirenkaita ja suolakurkkuja annoksiin.Valkosipulinkynnet hyviä. Kertakäyttölautaset on hieman "köyhiä" varsinkin jos tilaa mega-annoksen,annos "lötkyy" lautasen päällä,mutta porukkaa käy niin paljon,että tiskiä tulis varmaan 1000 lautasta päivässä.Toivottavasti hinnat eivät näistä nouse pitkiin aikoihin.Ugh!


Lisätty: 2004-12-10

En nyt sanois että Kunkku kebab on kauheen kallis paikka. Sillä laatua siellä on eikä aina tarvi ottaa niitä kalleimpia aterioita. Kun meen kebabille ostan lähes aina kunkusta ja hyvää on. Kannattaa käydä niiten kotisivuilla, joihin pääsee sivun ylälaidasta. Siellä on hinnat ja muutakin. Totta kyllä on, että siivoukseen kannattaisi kiinnittää huomiota. Jos suosittelen jollekin ulkopaikkakuntalaiselle kebu paikkaa suosittelen tätä. Raaka-aineet on suomalaisia ja palvelu on hyvää. Kuuseen ne, jotka tätä paikkaa haukkuu. Tää paikka on ainoastaan kallis niille, jotka ostaa 3 kertaa viikos kebun. Jos ostaa kerran kuukaudessa, niin tän ei pitäis olla kallis ja niinkuin jo aikasemmin sanoin laadusta kannattaaa maksaa. Kebab ranskalaisil on koko suomen paras sen voin sanoo ja calamaree kannattaa maistaa.


Lisätty: 2004-12-02

Se mitä täältä saa on junttikebab, elikkäs kyseessä on setti joka muistuttaa lähinnä hesburgerin ruokaa. Ei maistu todellakaan "aidolta" ja kaiken kruunaa "Hese"-tyyppinen, ei miltään maistuva ylimieto majoneesi, joka peittää alleen kaiken muun maun. Missään mauista ei ole missään vaiheessa äärirajoilla, vaan koko ajan pysytään turvallisella keskitiellä ketään ärsyttämättä - tuloksena tylsä, tasapaksu ruoka. P.S. Majoneesissa pitää maistua myös etikka! Ymmärtäkää se!


Lisätty: 2004-12-01

Melko mitäänsanomaton "suomikebab suomalaisille" -tyyppinen mesta. Hieman ihmetyttää paikan suosio. Annokset on muihin verrattuna melko pieniä. Usein myös melko epäsiisti. Väkeä on tiskin takana kuin pipoa (poikkeuksellinen kebab-ravintola) mutta kenelläkään ei ole aikaa muka siivota pöytiä ja tyhjentää ylipursuavia roskiksia


Lisätty: 2004-11-30

Olen käynnyt paikassa vuodesta -92 silloin tällöin. Palvelu oli asiallisempaa omistaja osallistuessa enemmän palveluun. Nykyään hieman rahastuksen maku, koko hommassa. Siisteys on heikentynyt koko ajan. 28.11.04 kun kävin siellä vaimoni kanssa, niin lattiat ja pöydät olivat todella ruokottomassa kunnossa. Tiskin takana oli 3-4 myyjää ja takahuoneessa lisää väkeä, mutta kukaan ei vaivaudu siivoamaan pöytiä. Lattioita ei oltu putsattu moneen päivään. Vaikka kyseessä on pikaruokapaikka niin siisteys on puoliruokaa, nyt meinasi mennä ruokahalut.


Lisätty: 2004-11-27

Kaikinpuolin loistava paikka, mutta ei löydy yli satakiloiselle sopivaa annosta. Suurin annos on kallis ja pieni sekä koputtaa takaportissa jo ennen kotiin pääsyä.


Lisätty: 2004-11-19

Olin laatupaikan suur-kuluttaja, kunnes sain kerran raakaa lihaa. Ihan punaista. Kävin näyttämässä myyjille ja antoivat uuden annoksen, liha lähes samanlaista. Ruuhka-aikaan ei kapasiteetti koneissa ilmeisesti riitä. Noh, menin sitten ~2kk tauon jälkeen seuraavan kerran, ja sain jälleen raakaa lihaa! Enää en valitettavasti siihen paikkaan pysty mennä. Luulisi heidän tajuavan itsekin, että vaikka jonoa on niin ei sitä nyt voi punaisena lihaa tarjota!


Lisätty: 2004-11-17

Hyvästä kannattaa aina maksaa. Itse olen käynyt vuodesta 1992 ja käyn edelleen, jos haluan selvinpäin kebabia syödä (muita ei meinaan syö alle promillen humalassa). Onhan Rosso ja Roccakin erihintaisia, mutta myös ruuan taso erilaisasta. Pitäisikö annoksista tulla aina ähky? Ennemmin syön Fatiman, joka on paras, kuin esim Martellan rullakebabin, joka painaa noin 2 kg. Jälkimmäinen sopii yli satakiloisille, ei mulle. It's good to be a King.


Lisätty: 2004-11-13

On sitte tullu toistakymmentä vuotta käytyä ja edelleen maistuu! Kebab ihan ykkönen kai sen takii et liha ei jää ikinä kuivaks niinkuin lautasannoksis valitettavan usein käy! Tosin ohnan se kallis mut ei oo vielä häirinny. Majoneesit loistavia, siisteydessä olis kyllä parantamisen varaa! välil sais lattialla olevista ruuista koottua annoksenkin:( pöytiäkin sais useammin putsata! Toinen miinus o Haarukoitten säilytys terä puoli pitäisi olla alaspäin, jota ei haluta siellä ymmärtää!:( veitsiä en kommentoi koska en käytä:) muuten kyllä iha paras mesta


Lisätty: 2004-11-05

Palvelu lepposaa kiireestä ja ainaisesta jonosta huolimatta. Itse olen kuulunut kanta-asiakkaisiin vuodesta 1993. Kaikki alkoi Fatimasta(herkuilla täytetty patonki), joka silloin maksoi muistaakseni 17 markkaa. Nykyinen hintataso on kyllä korkea. Fatima taitaa kustantaa euroissa nälkäiselle asiakkaalle 4,80. Aikamoinen hinnan nousu reilussa kymmenessä vuodessa. Täytteet ovat huippuluokkaa. Makoisia ja aina tuoreita. Erityisesti liha on maukasta ja sähköisten lihaleikkureiden ansiosta sopivan ohkaista. Erityismaininnan ansaitsevat ehdottomasti marinoidut valkosipulinkynnet. Slurps! Kannattaa tutustua!


Lisätty: 2004-11-04

Näiltä sivuilta sain vinkin käydä Turun parhaassa Kebab paikassa. Summa summarum: Liha ja kastikkeet hieman perusbulkkia parempaa(outo makea maku lihassa oli). Salaatti hyvää, samoin riisi. Siisteys ja palvelu myös kohdallaan. Mielestäni tässä kuin muissakin lihan puutteita ei voi korvata muulla tilpehöörillä. Paikka hieman perusmestaa parempi, ei nimensä veroinen.


Lisätty: 2004-11-02

Loistava porvarikebumesta! Tän paikan safkoihin ei voi kyllästyä. 10 vuotta syönyt ja edelleen maistuu.


Lisätty: 2004-10-31

Nuoresta asti olen käynyt ja ei nuo hinnatkaan tunnu kovilta. Tietäen ainakin, että saa taas hyvää ruokaa.


Lisätty: 2004-10-27

Annokset uber-kokoisia, kyllä on napa täynnä kun ovesta ulos kävelee.


Lisätty: 2004-10-25

Annosten koko lienee palannut omalle tasolleen. Ovatkohan pojat käyneet lukemassa täältä palautetta? Hintataso on kyllä melko suolanen, mutta laatu maksaa. Tuotteet valmistetaan täysin kotimaisesti, ja tuoreen lihan saa suoraan vartaasta tuoreeltaan. (On siis turhaa valittaa kebun mausta, jos sen kuljettaa hapettomassa tilassa useiden kilometrjen päähän=omapa on syynne) Mitä tulee kertakäyttöastiohin, systeemi toimii moitteettomasti. Kertakäyttöastioiden turvin palvelu on nopeampaa, ja kyseiset astiat kuuluvat hyvin Kunkun tyyliin. Kuningas-Kebab ei turhaan pröystäile porsliinilla ja muiila hienouksilla. Pääasiahan on hyvä tunnelma ja herkullinen ruoka. Asiakas, kuin asiakas tunteekin itsensä kotoisaksi Kunkun "vaatimattomissa" tiloissa. PS.Plussat ystävällisestä palvelusta, jatkuvasta kiireestä huolimatta.


Lisätty: 2004-10-17

Maultaan ylivoimainen, hinnaltaan hävyttömin. Mikäli arvostat todella hyvän kebabin makua tää on sun paikka.


Lisätty: 2004-10-11

Maultaan paras riisikebab ("Kuningas kebab") mitä Turussa olen syönyt. Kastikkeet ja majoneesit todella maukkaita. Liha erinomaista, sekä koostumukselta että maultaan. Annoksetkin on kohtuullisia, tosin hintoihin nähden voisi kuvitella saavansa enemmänkin.


Lisätty: 2004-09-29

Myönnetään, majoneesi lienee meidän turkulaisten heikkous, mutta ihan oikeesti hei, onko muka jotain tästä parempaa? Enpä usko. Ja vaikka omakin kukkaro hintatasoa aina kavahtaa, niin eipä sitä ole tarvinnut koskaan yksinään syödä ko. paikassa! Kebab ranskiksilla aivan ehdoton.


Lisätty: 2004-09-26

Annokset ovat minusta kyllä niin suuria etten ole kertaakaan kokonaan jaksanut syödä, ja hyvää on! Parasta "roskaruokaa" mitä olen koskaan maistanut. Vesi nousee kielelle kun ajattelenkin nyt..


Lisätty: 2004-09-23

Lasten annokset ovat muiden paikkojen hintatasolla, eivätkä ne ole kuitenkaan häiritsevän pieniä. Pahvilautaset eivät syömistä haittaa. Kahvi kuuluu hintaan vaikka sitä ei missään mainitakaan. Pahinta on ainainen jonotus, paikka on kokenut remontin kahdesti koht. lyhyen ajan sisään, mutta jono tiskille kulkee kapeaa käytävää pitkin yksi kerrallaan vaikka tiskin takana on aina 2-4 heppua hääräämässä. Koskaan ei tiskille pääse ilman jonottamista, vaikka annokset valmistuvatkin hyvällä vauhdilla. Etenkin majoneesit ovat herkullisia!


Lisätty: 2004-08-21

Argh.. Ihmiset yliarvostavat tätä paikkaa. Ostin juuri kotiin yhden ja syön paraikaa. Hinta on täyttä rääkkäystä, eikä annosten kootkaan anna hinnalle tasapainoa. Liha taas on liian pehmeää ja vastaa melkein mautonta lihamureketta. Kastike? Oliko siinä sellastakin? Mikä tästä paikasta tekee niin ylistetyn? Suomalaisuus? Ei suomalaiset osaa tehdä kebabia niinkuin ne, joille koko kebabin syönti kulkee verissä.


Lisätty: 2004-08-17

Kuningas Kebabin maine on perua ajoilta, jolloin ei Turussa vielä riittänyt kilpailua. Annosten maussa nyt ei mitään vikaa ole, mutta koko ei todellakaan vastaa hintaa. Kalliimpaa ruokaa saa hakea. Kyllä näillä hinnoilla täytyy saada maha täyteen. Yksinkertaisesti täysin yliarvostettu paikka. Itse olen käynyt testaamassa kaikki keskustan paikat, vanhat useampaan kertaan ja uudet aina pian avaamisen jälkeen.


Lisätty: 2004-08-16

Kebabit ovat erittäin maukkaita ja monipuolisia. Iso kebab on useimmille ihmisille aivan riittävän suuri annos, jotta nälkä lähtee (ylensyöntiä varten annoksia voi ottaa useampia). Olen samaa mieltä monien arvioijien kanssa kastikkeen (väkevä) tulisuudesta, se on minustakin vuosien varrella - ikävä kyllä - miedontunut. Laadultaan ainekset varmasti kestävät vertailun. Liha on mehevää ja eikä sellaista sitkeää sandaalinpohjaa, jota monesta kebab-paikasta saa. Majoneesit ovat hyvänmakuisia ja vihannekset ovat tuoreita ja raikkaita (eivätkä ikäänsä nahistuneita, kuten monessa paikassa). Annoksenhan saa aivan minkälaiseksi haluaa, joten palvelu on monipuolista ja aina ystävällistä. Jos jotakuta häiritsee kertakäyttöastiat, suosittelen ekskursiota kebabin lähteille (Lähi-Itään) syömään likaisin sormin paikkaan, jossa siisteydestä vastaavat kulkukoirat.


Lisätty: 2004-08-13

Täällä syö vain kuninkaalliset koska muilla ei ole varaa. Annokset kelpais varmasti vaikka Maddelle "dagen efter" ruuaksi.


Lisätty: 2004-07-29

Palvelu pelaa, tavara on tuoretta ja paikka on siisti. Pahvilautaset ja ottimet ovat kelvottomia verrattuna kunnon posliinilautasiin ja metalliottimiin. Paikka on omien tietojeni perusteella myös Turun kallein. Liha oli kuivahkoa. Väkevä kastike ylsi ehkä juuri ja juuri muiden kebabravintoloiden miedon tasolle tulisuudessaan, maku oli tosin ihan hyvä.


Lisätty: 2004-07-29

En ymmärrä kuin turkulaiset kehuu tätä paikkaa, tulee ihan mieleen festarimeininki, kaikki ranskalaiset on ihan raakoja. Liha on sama ku RMJ:ssä, ostais niiltä kebab miehiltä siit pannusta kaks päivää vanhaa tavaraa. Ei ollut maittava kokemus itselle.


Lisätty: 2004-07-26

Ihan hyvät kebabit ja suorastaan maukkaat kastikkeet, mutta annosten esillepano ja hinta/laatusuhde ovat todella syvältä. Eihän se KK:n vika ole vaan muiden mestojen, jotka polkevat hintoja törkeästi, mutta kun laatuerokaan ei ole huima niin ikävä kyllä KK jää jalkoihin.


Lisätty: 2004-07-23

Hintava varsinkin pieneen annoskokoon nähden. Kuitenkin erittäin maukas, miinuksena joidenkin myyjien ylimielinen palvelutyyli, ei ainakaan asiakas ole kuningas tuossa paikassa.


Lisätty: 2004-07-19

Törkeet hinnat yhdistettynä hjuvaan laatuun. Harvoja paikkoja jossa liha pyörii vartaassa!


Lisätty: 2004-07-15

Hinta on pieni miinus, mutta laadusta täytyykin maksaa. Hyvä liha, hyvät kastikkeet sekä sipulit, kynnet, kaikki. Tosin lihakastikkeissa saisi olla yksi erittäin tulinen vaihtoehto, joka ei olisi kuitenkaan makea. Kannattaa pyytää mustapippuria, ja Tabascoa, jos pitää tulisesta vaihtoehdosta. Kebab-ranskalaisilla on hintansa väärtti, ja pitäisi täyttää suuremmankin kaverin vatsan. Moneasti tässä paikassa on erittäin pitkä jono, mutta se kertoo vain siitä, että laatu on kohdallaan. Töissä silti useasti useampi tyyppi, joten kyllä se jono siitä pikkuhiljaa häviää. Lisäksi omistaja on erittäin reilu ja ystävällinen tyyppi.


Lisätty: 2004-07-09

Kokonaiset valkosipulin kynnet ja valkosipulimajo antaa lisä pisteen. Maku on kohdallaan, mutta annosten koko voisi olla suurempi.


Lisätty: 2004-07-07

Väkevä kastike ei ole sitten kyllä väkevä ollenkaan! Tämä on muuten aivan huippumesta, mutta miksei täältä saa väkevää kastiketta tyyliin Woti's:n "maanjäristys" -kastike!? Kuningaskebabilla oli joku kausi jolloin erikseen pyytämällä sai ns. erikoisväkevää kastiketta, mutta sekin oli vain keskivahvaa kastiketta joka vielä kaiken huipuksi maistui makealta! Moni kaveri on kanssani samoilla linjoilla - tämän paikan pitäisi pystyä tarjoamaan erikoisväkevää (ei makeaa!) kastiketta mikäli asiakas sitä haluaa. Nykyinen väkevä kastike on lähinnä vitsi.


Lisätty: 2004-07-05

Edellä onkin jo tärkeimmät asiat todettu. Siisti paikka, jossa ok sapuskat, mutta ei missään nimessä hintansa väärti. Lisämiinuksia tulee kartakäyttöastioista.


Lisätty: 2004-07-03

Menin käymään Kuningaskebabissa monien suositusten saattelemana. Seurasi täysi pettymys. Ala-arvoinen kebap-mesta. Tunnelma todella kaukana aidosta kebap-paikasta. Kalliit hinnat, pienet annokset, yliarvostettu. Maku kuitenkin keskitasoa.


Lisätty: 2004-07-02

Vuonna -86 eka kerta ja vieläkin käyn. Kertonee kaiken.


Lisätty: 2004-07-02

Törkeen hyvä mesta! Annosten koko on sopiva, palvelu pelaa ja kebab on hyvää. Erikoismaininta paprikamajoneesille! Hintataso menettelee, varsinkin jos vertaa pk-seutun kebabpaikkoihin: niissä maksaa itsensä kipeäksi huonosta ruoasta ja pienistä annoksista, toisin kuin Kunkussa! Yhdestä huonosta puolesta vaan ei pääse eroon edes kunkussa: Kebabin haju, joka vie ruokahalun. Ota siis annos mukaan jos voit ja nautinto korostuu! Lisäksi annosten kokoa haukkuville: kun jätin rehut pois sain ehtaa lihaa tilalle! Kyllä pitäis riittää!


Lisätty: 2004-07-01

Turun eliittiä, mutta pienentyneet annoskoot ärsyttävät ja taidan vaihtaa maisemaa mikäli annosten koko ei suurene tai sitten hinta halpene. Huvittaa myös se yksi myyjä siellä, joka unohtaa mitä asiakas haluaa ja kysyy samoja kysymyksiä useaan kertaan. Kysyi pistetäänkö grillimaustetta vai suolaa - sanoin että laita grillimaustetta ja paprikamajoneesia - heti tämän jälkeen uudestaan kysyy "otatko majoneesia?".


Lisätty: 2004-07-01

Yliarvosttu paikka, liha on kuin Abu-Khaleemin festarikojusta jossa se on lillunut kasvisten kanssa 5 tuntia. Muovi veittet ja haarukat, pahvilautaset jotka haittaavat makuanautintoa. Pieni ja ahdas paikka, hinnat pilvissä. En ymmänänä.. menkää milaniin tai asoon ennemmin.


Lisätty: 2004-06-30

Kertakäyttö astioista syödään, sitä ei usko ketään. Hinta on aivan liian korkea. En millään ymmärrä miksi tätä paikkaa niin arvostetaan. Palvelu: Otatko tämän, tämän, tätä, tätä, ja tätä. Mielelläni sanoisin: laita kaikki ...


Lisätty: 2004-06-30

Aikoinaan tämä paikka oli ehdoton. Kun nyt pitemmän tauon jälkeen (paikkaan tehtiin remontti ym.) kävin uudestaa syömässä, oli liha kuivaa ja suorastaan huonoa, vaikka tosin sisustus ja muut olivatkin muuttuneet miellyttävemmiksi eivät ne korvanneet huonoa lihaa.


Lisätty: 2004-06-22

Turun paras kebab-paikka, loistavaa sapuskaa. Suuri valikoima, josta löytyy spesiaaliannoksia kuten calamare-settiä, jonka lisukkeena on friteerattuja mustekalarenkaita, sekä fatima eli lämmin kebab-patonki. Oma kestosuosikkini on kebab ranskalaisilla mega-kokoisena (ei silti mikään jäätävän suuri). Makuhermoja hivelevät kastikkeet ja aina tuore salaatti. Salaattiin kuuluu myös sipulia, valkosipulin kynsiä, suolakurkkuviipaleita jne. Miinusta on pakko antaa hinnalle, koska se on keskitason yläpuolella reippaasti, mutta hyvästä on maksettava aina pikkasen enemmän. Annoskoko saisi myös olla inan verran suurempi. Lauantai- ja sunnuntai-iltapäivisin saa jonottaa aika kauan muiden krapulaa potevien kanssa.


Lisätty: 2004-06-20

Liian kallis paikka. Kebabit ovat todella hyviä, mutta joudut syömään ne pahvilautasilta muoviaterimilla.. Paikasta puuttuu jotenkin sen kunnon kebab-ravintolan henki ja annoksien koko on aivan säälittävä! Kuitenki maku kohdallaan!


Lisätty: 2004-06-18

Ei oikein napannu tämä paikka (5 kertaa käynyt). Annokset aina niin pieniä ettei niistä lähe ees murina vatsasta. En suosittele kenellekkään kellä on nälkä tänne menemistä. Kebab kuuluu olla täyttävää eikä näyttävää.


Lisätty: 2004-06-16

Aivan törkeen hyvä mesta, ehdottomasti Suomen parhaimmistoa! Ainoat huonot puolet ovat pilviin nousseet hinnat ja sijainti. Miksi Kuningas ei ole kuninkaiden paikalla keskustassa?


Lisätty: 2004-06-15

Kastike varmaankin Turun parasta, mutta ei sen takia sentään viitsi itseään maksaa kipeäksi etenkin kun liha ja muu "varsinainen" syötävä kuten myös palvelu ovat kuitenkin tavallista keskitasoa


Lisätty: 2004-06-09

Turun ykkönen jo ties kuinka kauan. Makunautintona aivan tajuton, kerrankin jälkikäteiset kebab-röyhyt eivät haittaa vaan ovat jo nautinto itsessään. Hinnat valitettavasti nousivat pilviin, kun omistaja itsekkin tajusi paikkansa suvereenisuuden. Ehdottomasti kannattaisi laajentaa lähemmäs keskustaa ja vaikka ulkomaille.


Lisätty: 2004-06-04

Kallis, mutta selkeesti Turun parhaimmistoa! Valkosipuli majari on ihan tolkuttoman hyvää, ja muutkin kastikkeet kohdallaan. Lähes aina on jono (n. 5-10 henkeä) meni melkein milloin tahansa pelipaikalle.


Lisätty: 2004-05-31

Yliarvostettu, kallis paikka. Palvelu kyllä nopeata ja ystävällistä, mutta hinta-laatu-suhde mitä sattuu. Käytännössä kaikissa muissa paikoissa (pl. Wotis) saa syödä edullista kebabia oikeilta lautasilta oikeilla ruokailuvälineillä, mutta Kuningas-kebabissa joutuu tyytymään pahvilautaseen ja muovisiin ateritsimiin.


Lisätty: 2004-05-12

Hieman yliarvostettu paikka, kalliit hinnat, väkevässä kastikkeessa ei tippaakaan väkevyyttä ja maku keskinkertaista. Hyvinä puolina annokset valmistuvat kotimaisesti, silmien edessä ja todella nopeasti.


Lisätty: 2004-05-03

Olen käynyt tässä kebab mestassa viimeiset 17 vuotta, aina on ollut hyvät eväät. Nyt on annokset pienentyneet ja hinnat nousseet kipurajalle asti. Hinta/laatu suhde menee mettään päin, lieneekö ahneutta. Itse jatkan asioimista muissa mestoissa. Siisteyden kanssakin on niin ja näin, kaikkea ruoan jätettä lattiat väärällään ja roskikset täynnä. Ahneella on...


Lisätty: 2004-04-23

Yliarvostettu kebab-paikka, missä maukkaan annoksen isoin miinus on sikamainen hinta: Turusta saa ehdottomasti ihan yhtä hyvää kebabia paljon edullisemminkin, joten hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute