Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Valkeakoski > Deniss Kebab

Deniss Kebab

 

Kauppatori 4
37600 Valkeakoski
Keskusta
puh. 03-585 0198


Liha  9.1 Kastike  8.9 Lisukkeet  8.7  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Ei
Palvelu  8 Siisteys  7.6 Hinnoittelu  8.2 Pankkikortti  Kyllä    
18 arvostelua vuoden aikana (yht. 133 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-08-28

RULLA ON PARAS!


Lisätty: 2009-02-18

Noniin, pitkän kebabille.comin kommenttien lukemisen jälkeen päätin käydä denisissä, koska oli saanut paremmat arvostelut kuin Toijalan Adam. Minulla oli muistikuva että salaatinkastike, annosten koko ja liha ovat lähes identtisiä Toijalan Adamin kanssa, näin oli edelleen. Liha oli kuitenkin ehkä pikkurillin verran huonompaa kuin Toijalan Adamissa, salaattia ei ollut niin paljoa, ja lohkoperunat olisivat voineet olla rasvassa vielä noin 30sec-60sec. Vastalauseena Toijalan Adamille Deniss pystyi kuitenki lyömään hinnat. Toijalan Adam on nostanut viimeisin parin vuoden aikana hintojaan noin eurolla ylöspäin. Plussansa Deniss saa myös laajemmasta tulisuusvaihtoehdoista. Itse otin tulisimman ja tulinen se todella oli, kun taas Toijalan Adamissa ei näin ole. Itse en pitänyt sisustusta kovinkaan viihtyisänä, pieni kiinteistö, jossa taisi olla noin 7 pöytää. Toijalan Adam voittaa tässä sarjassa Deniksen helposti kymmenellä pöydällään ja baarijakkaroillaan. Toijalan Adam on myöskin paljon viihtyisämpi. Denisissä ei myöskään ollut televisiota tai sanomalehtiä, joten paikka tuntui aika tylsältä. Tykkään myös kiinnittää hirveän paljon huomiota vedensaantiin. Toijalan Adamissa on kylmäkaapissa isoja vesikannuja, kun taas Deniksessä on limsahanojen vieressä vesihana, josta sai vain kädenlämpöistä vettä. Vesilasit olivat pieniä ja jos tykkää juoda paljon ateriansa kanssa tämä on huono puoli. Ei ollut kiva rampata vesihanan ja pöydän väliä. No, lopputulos. Ei aivan kommenttiensa veroinen paikka. Antoi silti hyvän vastuksen Toijalan Adamille, mutta ei pärjää. Nousee silti kuitenki hyväksi kakkoseksi minun omassa Kebablistassa. Ps. Anteeksi tämä Toijalan Adam vs. Valkeakosken Deniss vertailu, tämä oli nyt vain tehtävä näin.


Lisätty: 2009-01-30

Lyhyesti: parhaat kebsut Suomessa. Pakko käydä nauttimassa "kertasinko" (rulla),kun Koskissa tulee poikettua. Suosittelen -ja kaikki keille olen tämän paikan ruokia tarjonnut, ovat tykästyneet.


Lisätty: 2008-12-27

Loistavat kebaab-lihat + kastikkeet! Annokset on isoja, mutta kalliita. Ihan siistikin on, mutta käynnin jälkeen alkaa vaatteet haista aina kebaabille, "not so good".


Lisätty: 2008-08-04

Muuten hyvä paikka mutta vaatteet alkavat haista kepapille.


Lisätty: 2008-04-13

Oivallista kebabia.


Lisätty: 2008-03-29

Paikat ovat todella siistit, ja lihan maku sekä kastikkeet ovat kohdallaan. Salaateissa on makea kastike, ja sisältää yleensä 2 kurkun siivua ja yhden tomaatin. Rullakebab on tarpeeksi suuri juuri kuten Toijalan adamissäkin, hinnat ovat todella halvat, ISO RULLA 5,50 lounastarjouksen aikana. Muuten 6,50. Palvelu on moitteetonta ja ruuan saaminen on nopeaa, ehdottomasti kokeiltavan arvoinen paikka. Jos lounastauolla menet, niin suosittelen kello 13:30- 14:00 välistä aikaa, silloin yleensä lähes tyhjä. Kassan kello on 5 minuuttia jäljessä joten siitä etua myöhään menijöille Pizzat eivät ole niin mahtavia eli jos valkeakoskella kunnon pizzaa haluat suosittelen Papachia joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä.


Lisätty: 2008-03-17

Liha hyvää samoin kastike hinnat kohdillaan, varsinkin lounas aikaan, myös pitsat hyviä. Välillä huono palvelu, talvella vetoinen.


Lisätty: 2008-02-07

VOI JUMANKEKKA! PARAS KEBAB PAIKKA IKINÄ! herranjestas oikeesti niitä rullakebabeja ! Oli pakko ottaa loput mukaan. Kumartakaa tälle paikalle ! *muisk* sinne kohta syömään !


Lisätty: 2008-01-02

Aivan uskomaton rulla-kebab. Parempaa saa vain saksasta. Tämän paikan takia tulee vielä vanhassa kotikylässä vierailtua. Suosittelen!!


Lisätty: 2007-12-15

Pitakebab aurajuustolla! Nam nam. Pizzat ei niin hyviä Denniksessä.


Lisätty: 2007-10-28

Kastike oli imelää ja haisi epämielyttävältä. Perunat olivat jauhoset ja löysät. Salatti ja kastike oli ok. Lihan koostumus oli hyvä, mutta maku ehkä liian bulkki. Annos oli ok kokoinen. Kokonaisuudessaan perus kebabia ei mitenkään erikoista, kastike pilasi kokonaisuuden.


Lisätty: 2007-09-15

Nykyään käy myös visa elektroni. +++++


Lisätty: 2007-09-12

ehdottomasti koskin paras paikka,keskivahva rulla 10++


Lisätty: 2007-09-09

hësús! teh maailman paras hebab-mesta! bar none. no, vain parikymmentä maata on tullunna testattua + 18 US statea, mutta deniss vetää silti selvästi huiput. hinta/laatu-suhde on huippuluokkaa, liha on hyvää, ranskalaiset briljantteja ja salaatinkastike uskomatonta. pelkästään tämän takia ajan usein 2x30km, niinkuin kuulemma moni muukin.


Lisätty: 2007-08-21

Hyvä palvelu, asialliset työntekijät. Aivan loistava salaatinkastike ja nautinnollinen makuelämys kebab-kastikkeesta... Suosittelen!


Lisätty: 2007-06-15

Kävin tässä paikassa todella usein, kunnes kyllästyin törkeän huonoon palveluun. Ruoka kokonaisuutena parasta kebabbia mitä suomesta saa, salaatin kastike varsinkin. Hinnat ok, omasta mielestäni siisti mutta talvisin kylmä tila. Paikan miespuoliset työntekijätkin ovat ihan ok, mutta naispuolinen voisi vaihtaa työpaikkaa välittömästi. Palvelu häneltä ynseää, joskus jäänyt jopa annos kokonaan saamatta!!! Enkä ole edes känniääliö, vaan käyn syömässä ruokiksellani päivällä. No, tiivistettynä: ruoka parasta A luokkaa, mutta lounasaikaan lähes aina töissä oleva neitokainen on saanut minut ja monet muutkin vaihtamaan paikkaa. Sääli.


Lisätty: 2007-06-15

Rulla auralla tippuu aina, muutkin tuotteet ihan jees. Naispuolisen myyjän ynseys **tuttaa. Muuten kaikinpuolin ok, kylän paras (tosin siihen ei paljon vaadita...)


Lisätty: 2007-06-02

Varsinkin nykyään hyvin tasalaatuinen sapuska. Annokset hintaan, laatuun ja määrään nähden oikein hyviä. Miinus maidon satunnaisesta puuttumisesta. Rulla ehkä turhankin suuri. Herkullinen kaikenkaikkiaan. Leppoisat pitäjät hoitavat homman hienosti. Visa Electronin käyttäjät käykööt Noredean automaatilla vajaan sadan metrin päässä ennen kauppojen tekoa.


Lisätty: 2007-05-22

Rullakebab keskimäärin päälle kilon (punnittu). Taivaallinen annos. Salaatinkastike maukkainta mitä on ikinä kebabissa ollut. Kaikki annokset enemmän kuin syötäviä, pizzoja en ole kokeillut mutta kuulemma nekin loistavia. Plussaa myös eri vahvuisista kastikkeista. Myyjät lyhytsanaisia mutta asiallisia ja paikka on siistissä kunnossa. Ahdasta ruokiksella.


Lisätty: 2007-05-21

LIha ja kastikkeet on parasta jos tekee mieli kebabbia niin kyllä haen täältä.pizzat eivät ole minun makuuni.


Lisätty: 2007-02-11

koskin ylpeys, kädet todella alas.


Lisätty: 2007-01-31

Ruuan maku tosi hyvä. Rulla on iso. Ranskalaisia ei kannata ottaa jos on iso nälkä, niitä on muutama hassu tikku ristissä.


Lisätty: 2007-01-11

Paras kebab paikka mihin olen törmänny missään. suuri miinus on että visa electron ei käy. mutta erinomainen paikka.


Lisätty: 2006-12-30

iha ok paikka.


Lisätty: 2006-12-29

Koskin paras Kebab, luottomesta. Isot satsit ja mainio palvelu!


Lisätty: 2006-12-27

Palvelu erittäin huonoa, aika ahdas paikka


Lisätty: 2006-12-16

Iskender on paras jogurttikastikkeensa takia. Iso plussa katkarapusalaatista mihin ei ole sotkettu suolakurkkua niin kuin melkein kaikkialla muualla tehdään! Palvelukin parantunut. Kiitos!


Lisätty: 2006-11-03

Ihan huippupaikka! Olen maistellut pizzoja ja kebabbeja monella eri paikkakunnalla ja kolunnut nämä "mahtaviksi" kehutut paikat siinä sivussa. Mutta voin täysin rehellisesti sanoa että tämä hakkaa monet muut kehutut paikat mennen tullen. Aurarulla on valtava ja sisältä paljastuu jotain ihan muuta kuin pieni kökkö kuivaa korppuista lihaa. Kokoa ja makua löytyy. Tulinen kebabkastike on ainakin minun makuuni juuri sopivan tulista ja salaatinkastike on taivaallista!! Palvelu on aina ollut ystävällistä ja paikan uudistuksen jälkeen viihtyisyyskin on oikein hyvä. Ja vielä kun päälle heittää hyvän hinta-laatusuhteen niin ei voi muuta sanoa kuin että taidanpa lähteä kebabille...


Lisätty: 2006-11-02

Vähän kylmä paikka syödä talvella. Vetoisa. Loistava liha ja kastike, mutta vähän vaihtelee, joskus liha on vähän mautonta. Parhaimmillaan on suomen parasta kebabia! Suuresti ihmetyttää että kuinka joku jaksaa purnata, että tulinen on liian tulista? Kamoon, kastikevaihtoehtoja on mieto, keskivahva ja tulinen, niin voisiko sitä sitten ottaa vaikka sen miedon jos ei suu kestä. Sille tuliselle kastikkeelle on ostajansa, kuten minä, ja se ei minusta ole mitenkään liian tulista, vaan just sopivaa, niin että tulista voi käyttää nimenä!


Lisätty: 2006-10-29

Erittäin hyvä kebab ranskalaisilla, varsinkin jugurttipohjainen salaatinkastike on aivam mahtava.


Lisätty: 2006-10-24

Kymmeniä eri kebab paikkoja koittaneena on tämä kirkkaasti top viidessä, etenkin rullakebab.


Lisätty: 2006-10-11

Parempaa kebabia kun yhdessäkään tampereen kebab mestassa. Lounas-iskender 4e, kädet todella alas. Halvin ja vielä paras. Koskin ylpeys.


Lisätty: 2006-10-03

Kastike hyvää, mutta palvelu ja salaatti aivan aneemisia


Lisätty: 2006-06-15

Palvelu todella ala-arvoista. Paikan naispuolinen henkilö oli todella töykeä ja kebab tulisella kastikkeella osoittautui syömäkelvottomaksi käsittämättömän tulisuuden vuoksi. Muutamalla kerralla kebab ei ollut kunnolla kypsynyt. Salaatinkastike ainoa hyvä puoli paikassa. En oikeastaan voi suositella kenellekään.


Lisätty: 2006-05-06

Siis sisustushan on muutettu vähän aikaa sitten, joten arvosanojen siltä osin pitäisi kyllä lähteä nousuun


Lisätty: 2006-04-15

Paikka oli vähän liiankin siisti... fiilis puuttuu. Sisustus aika kliininen. Kebabliha hyvää samoin ranskalaiset. Palvelu nuivaa.


Lisätty: 2006-04-10

Rullla vie mennessään, älyttömän hyvä sekä iso ja ennenkaikkea halpa. Täytyy kahdessa erässä syödä kun ei kerralla jaksa yleinsä. Hyvällä paikalla ja ystävällistä palvelua, suosittelen.


Lisätty: 2006-04-05

Paras kebab paikka missä olen koskaan käynyt.


Lisätty: 2006-03-02

Rullakebab oli ihan katkaravun makunen. Kooltaan sopiva yhdelle hengelle, niin ettei suurempi nälkä enään jäänyt. Lihan rakenne oli kohtalaista, mutta kastikkeet eivät miellyttäneet. Kurkku ja tomaatti myöskin hieman oudot kaverit rullan sisällä.


Lisätty: 2005-12-18

Rulla aurajuustolla ahhhh, parempaa ei oo.


Lisätty: 2005-12-16

Liha ja salaatinkastike parasta mitä olen saanut. Hakkaa mennen tullen Tampereenkin paikat.


Lisätty: 2005-10-29

ihan hyvä muuten.mut sais olla vähän enemmän lisukkeita annoksiin


Lisätty: 2005-10-16

Rullakebaani vallan mainio, mukaan otettuna puolet pienempi.


Lisätty: 2005-10-12

Iskender on huippuluokkaa. Kastikkeet on mahtavat, leipä ei ole vetistä ja liha on tarpeeksi kosteaa.


Lisätty: 2005-10-01

Rulla on niin iso että ei meinaa jaksaa ees syödä


Lisätty: 2005-09-17

Palvelu hyvää, ruoka taivaallisen hyvää, ja kastike kanssa. Tv ilmestynyt se on positiivista.


Lisätty: 2005-07-31

Aurajuustorullakebabin vahva kastike oli vetistä ja hyvin mietoa. Annoksen liha mautonta. Eldorado tai muu vastaava halpa sinihomejuusto ei ole todellakaan maistu aurajuustolta.


Lisätty: 2005-06-02

Lahden, helsingin (mm. eerikin pippuri), porin ja tampereen kebebmestat jää selkeästi jälkeen. Kastike on se pääasia ja se on maan parasta, uskaltaisin sanoa. Ja mikä tämä rasvankäry muka on? Itse en ole sitä vaatteisiini saanut tartutettua, eikä se juuri ruokailua ole haitanut. Lihakin (välillä, kun tuoretta) taivaallista. Makea, upeasti vastapainottava salaatinkastike.


Lisätty: 2005-05-06

Uskallan väittää yli 15 vuoden kebabkokemuksella, että tällä hetkellä (060505) Denissin iskender on parasta. Salaatinkastike ja muut kastikkeet sen pääosin tekevät


Lisätty: 2005-05-03

Mainio, mutta vaatteet haisee rasvalle käynnin jälkeen.


Lisätty: 2005-02-22

Aivan aneemisia annoksia, kastike on vetistä ja mautonta. Chilipippureita sais olla enempi kuin yks, jäis jotain makua suuhun.


Lisätty: 2004-12-26

Paikassa aivan järkyttävä rasvankäry, vaatteet haisee vielä seuraavanakin päivänä.


Lisätty: 2004-11-28

Ei mikään voita Deniksen kebabia krapula-aamuna. Ei mikään. Suurena kebabin fanina pyrin kokeilemaan useilla paikkakunnilla eri kebabravintoloita. Aurajuustorullakebab on uskomaton makuelämys, salaatinkastike taivaallinen. Pinttynyt rasvan katku ja välillä hidas, mutta ystävällinen palvelu eivät vie nautintoa ruuasta.


Lisätty: 2004-11-08

Palvelu ei ole tämän paikan vahvimpia ominaisuuksiä. Lisäksi vaatteisiin tarttuu ikävä käry. Rullakebab hyvinä päivinä aivan taivaallista.


Lisätty: 2004-10-27

Koskin paras kebab Deniss on menettänyt voimiaan! Äijät on menny vaihtoon, ja vanhat tutut on kadonnut. Annokset sitä myötä pienentynyt aikaslailla, joka on tietysti negatiivista. Salaatinkastike vieläkin sitä loistavaa!


Lisätty: 2004-09-04

Paikkakunnalta kun olen, käyn useasti syömässä kyseisessä paikassa. Rullakebab tuplalihalla, tulinen kastike. Ei sitä mikään voita.


Lisätty: 2004-07-28

Liha hyvää, kastike keskinkertaista ja palvelu töykeää - vaikka annokset ovat ehkä kokonaisuudessaan kaupungin parhaat niin surkean palvelun takia käyn kyllä mieluummin jossain muualla!


Lisätty: 2004-07-01

Testattuani useita mestoja Valkeakoskella, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Lahdessa voin vilpittömästi ilmoittaa, että tämä on paras kokemani kebab-mesta. Salaatinkastike on jotain sellaista mitä ei saa mistään muusta paikasta, ja tuplalihalle parempi (kuvaavampi) nimitys voisi olla triplaliha.


Lisätty: 2004-06-27

Verrattuna muiden kaupunkien (Tampere, Hämeenlinna, Rauma, Kuopio...) kebabeihin, niin selkeä ykkönen. Loistava salaatinkastike tekee annoksesta omanlaisensa. Miinuksena ravintolan tiloista vaatteisiin tarttuva rasvankäry.


Lisätty: 2004-06-24

Ovatko eri puolella Suomea sijaitsevat Deniss kebabit osa jotain ketjua? Jos on niin tästä paikasta sitä ei ainakaan Raumaan ja Huittisten jo lopetettuun paikkaan verrattuna uskoisi koska ruoka on pahaa ja palvelu todella syvältä.


Lisätty: 2004-06-13

Kastikkeiden tulisuus vaihtelee päivittäin. Tulinen saattaa olla joskus, kuin vettä pitaleivällä ja joskus tulee melkein itku kun sitä syö. Vaihtoivat ilmeisesti lihaa joskus vuosi sitten, edellinen oli mielestäni parempaa. Onko salaatinkastike vielä sitä samaa makean makuista? En ole ainakaan huomannu enää sen makua, ehkäpä siihen on vaan tottunut niin, ettei makua huomaa enää herkullisena makunautintona.


Lisätty: 2004-04-04

Välillä pientä lihan laadun vaihtelua, mutta vilkkaimpiin aikoihin takuuvarmaa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute