Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Pizza Service, Koivukylä

Pizza Service, Koivukylä

 

Hakopolku 2
01360 Vantaa
Koivukylän ostarilla
puh. 09-860171
http://www.pizzaservice.fi/


Liha  7.3 Kastike  6 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.5 Siisteys  6.7 Hinnoittelu  5.5 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 45 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-09-29

Tilasin nettipalvelun kautta kebabin riisillä. Oli sunnuntai-ilta kahdeksan aikaan ja nettipalvelun mukaan ruuhkaa ravintolassa (nettipalvelussa näkyy milloin ravintola ottaa annoksen käsittelyyn jne). Annoksen saamiseen meni tunti, mutta sitä kannatti odottaa. Annos oli perille saapuessaan lämmin. Riisi oli herkullista, ei ylikeitettyä mössöä tai raakaa vaan juuri sopivaa. Päällä oli ihan asiallinen määrä lihaa, hieman enemmän olisi ehkä voinut olla? Nyt annos oli 30/70 riisin hyväksi. Liha oli lihan makuista, miedosti maustettua ja rakenne enemmän sileää kuin rakeista. Päällä oli kielen mennessään vievä tomaattinen kastike, sitä olisi myös voinut ehkä olla hitusen enemmän, loppui kesken ennen kuin annos oli puolessa välissä. Salaatti oli raikasta ja siististi ohueksi suikaloitua, päällä tomaattiviipale, muutama suola/maustekurkkuviipale sekä vihreä chili. Salaatin päällä oli valkosipulikastikkeen sijasta tomaattista (kaupan?) salaattikastiketta, mikä oli pienoinen pettymys. Kokonaisuus erittäin hyvä, mielellään olisi lisääkin syönyt! Plussaa ravintolalle mahdollisuudesta maksaa Visa Electronilla.


Lisätty: 2010-02-03

pihvit ja leikkeet ovat ainakin laadukkaita vaikkakin ovat joihinkin muihin pizzerioihin nähden hitusen kalliimpia.


Lisätty: 2008-12-27

Tilasin kotiin kaksi pizzaa ja kebabin ranskalaisilla, netin kautta tietenkin. Ei tarvitse vaivautua selittämään jokaista asiaa kahteen kertaan. Kuski toi annokset ajallaan, mutta hänellä ei ollut antaa vaihtorahaa 50e setelistä. Sanoi, että olisitte puhelimessa sanoneet isosta rahasta. Lupasi tuoda vaihtorahat (20e) takaisin tunnin kuluessa. Ei kuulunut tunnin sisään mitään, joten soitin heille. Kuski tuli hädissään heti tuomaan rahat. Sama kuski, jolla ei ole ollut ennenkään vaihtorahaa. (esim. joitakin pikkukolikkoja) Huijauksen maku jäi pahasti suuhun, vaikka ruoka olikin hyvää.


Lisätty: 2008-10-14

Tilasin bolognesepitsan kotiin, ilman valkosipulia. Sain valkosipulilla. Vaatteetkin meni pesuun kun pepsi suihkusi pullosta. En käytä enää kyseistä lafkaa.


Lisätty: 2008-02-24

Muuten hyvä paikka mutta ilmeisesti huonosti tajuavat mitä asiakas tilaa. Tilasin kotiin jauhelihaperhepitsaa oreganolla. Perille asti tuli jauhelipapitsaa missä oli törkeesti valkosipulia. siinähän sitten syö sitä kun on allerginen valkosipulille. En mene uudestaan ennen kuin oppivat suomea


Lisätty: 2007-11-10

hyvä vakkari mesta!!driver special on paras!!!


Lisätty: 2007-09-09

Pizzat ovat tosi hyviä. Ainoa miinus on kebabin lihan laatu ja salaatti.


Lisätty: 2007-08-20

Erittäin hyvät pizzat + kebabit. Pizzataikina on juuri sopivan rapea reunoilta ja suorastaan täydellinen keskiosasta. Suosittelen rullakebabia, sillä se on valtava. Lihan ja salaatin suhde on sopiva ja kastike on maukasta. Toivoisin vielä valkosipulikastiketta lisukkeeksi. Ranskalaiset hiukan vetisiä, johtuen ilmeisesti kebabin kastikkeesta (kotiin tilattuna). Ystävällinen palvelu mutta toisinaan työntekijöiden huono suomenkieli tuottaa ongelmia.


Lisätty: 2007-03-17

EI OLLLUT MAUSTEITA TARPEEKSI, JOUTUI LAITTAMAAN LISÄÄ PIZZA- MAUSTETTA..


Lisätty: 2007-02-02

Olen kyseisen paikan kanta-asiakas.Siis käynyt eka päivästä alkaen ja minut tunnetaan erittäin hyvin.Olen aina saanut hyvää maittavaa ruokaa.Ei todellakaan valittamista.Miksi te ihmiset tilaatte ranskalaiset kotiin?luuletteko että ne säilyy kuumana ja rapeana styroksi pakkauksessa??no ei taatusti.Ja se on heidän asiansa mihin laittavat kastikkeen.eli lihan vai riisin päälle.Ehdottomasti paras pizzeria tällä alueella.Tänään juuri hain perhepizzan ja oli aivan mielettömän hyvää.Kiva mennä paikkaan missä kaikki pelaa.Syökää te kännikalat vaikka siin grillillä.Ei teitä pizzeriaan kaivatakkaan.Karkoitatte muut asiakkaat olemuksellanne.Tai syökää alepan roskiksella.On taatusti tasalämpöistä myös ne rapeat ranskalaiset:=)eikun popsimaan...ja ei tartte narista hinnoista ja saa mahan täyteen.Ja kotiin kuljetuskin järjestyy kun tarpeeks sorkkii jäteastiaa..


Lisätty: 2007-01-02

Kotiinkuljetus kesti yli tunnin! Kebab ranskalaisilla kotiin tuotuna aivan kylmää, ei minkään näköisiä kastikkeita, salaatti nahistunutta ja mautonta. Ranskalaiset aivan löysiä ja raakoja. Ainut plussa oli kebabin määrä, sitä oli aika runsaasti, mutta sekin kylmää. En suosittele Koivukylän Pizza Serviceä.


Lisätty: 2006-12-09

Olen kyseisen ravintolan kanta-asiakas ja mielestäni liha on maukasta ja sopivan rapeaa, palvelun laatu voisi olla hieman parempi...


Lisätty: 2006-10-15

Iskender oli selvästi keskivertoiskenderiä parempi; sopivasti kastiketta, lihaa ja leipää. Salaatti OK, olisi voinut olla enemmänkin.


Lisätty: 2006-09-18

Mukavaa ja nopeaa palvelua. Riisikebab-annos pienehkö, ranskalaisilla saa mahan paremmin täyteen, vaikka ne eivät olleet erityisen hyviä. Liha ja kastike todella hyvät, salaattia sopivasti annoksiin nähden.


Lisätty: 2006-04-11

Palvelu oli erittäin hidasta (kesti noin 20-30min). Kuski joka tuli sisään huusi erittäin kovalla äänellä. ruoka ei ollut hyvää, annos oli pieni ja ranskalaiset hyvin kuivia ja kylmiä. Jos haluat mennä syömään KUNNON RAVINTOLAAN ei kannata mennä pizza serviceen!asteikolta 1-10 paikka oli 1. ja ruoka erityisesti 1.


Lisätty: 2006-02-19

Tasaisen varmaa laatua. Yllätyin kun ensi kerran kävin. Hinnasto on hyvä, lounasaikaan juoma ja kebab on 6,00. Kebab ranskalaisilla sisältää hyvää kastiketta (joka tosin on mietoa, tulisen ystävät pettyvät siis), hyvää lihaa ja rapeat, hyvät ranskalaiset. Salaattikastikkeeseen sisältyy valkosipulia, joten kannattaa tiedottaa, ettei pidä moisesta, mikäli ei halua. Palvelu on ihan hyvää, melko vaitonaisia myyjiä tosin. Mutta aterian laatu on erinomainen.


Lisätty: 2006-02-13

muuten ihan hyvään keskitasoon yltävä paikka, mutta moitetta tulee hinnoittelusta: lounas aika on kolmeen asti, mutta todellisuudessa puoli kolme on jo normaali hinnoittelu lisäksi jos tilaa annoksia kotiin saa listan mukaiset tarjoukset mutta jos ne itse NOUTAA joutuu maksamaan useamman euron enemmän... Ainoa paikka josta olen joutunut lähtemään ulos ja tilaamaan ruuat koska siten säästää useamman euron rahaa.


Lisätty: 2006-02-11

Koivykylän Pizza Service on ihan ok paikka. Ruoka on ihan hyvää ja salaattiki maistuu menee jotenkin. Mutta Palvelu on kyllä sieltä mihin aurinko ei paista. Suosittelen hyvän viikonloppu illan kännisille mutta ei lyhytpintaisille ihmisille.


Lisätty: 2005-10-20

Ihan jees kebabit, tosin tomaattikastiketta voisi laittaa muuallekin kuin lihojen päälle jottei tarttis syödä kuivia riisejä. Annoskoko on hyvä, kyllä tuolla satsilla vatsa tulee täyteen. Ystävällistä porukkaa kassan takana.


Lisätty: 2005-10-04

Ruoka ja palvelu on hyvää. Kotiintilattaessa annokset saa pikavauhtia. Nopeampaa palvelua, mitä ravintoloissa syödessä.


Lisätty: 2005-09-21

Ihan perushyvä mesta. Ei valittamista, eikä myöskään erityisiä kehumisia.


Lisätty: 2004-07-15

Ranskalaiset oli kuin mikrossa tehdyt (ehkä olivatkin). Kastiketta ei käsittääkseni ollut, jos ei lasketa sitä paketin pohjalla lilluvaa öljyä. Toisaalta paikan siisteys ja palvelu olivat ihan kohtuullisia.


Lisätty: 2004-04-04

Koivukylän runsaasta kebab-tarjonnasta kävin katsastamssa ostarin tienoilla sijaitsevan Kebab-Pizza Servicen. Keskivahvan kanuunan johdosta koin viisaaksi ottaa Iskender-kebabin mukaan, vaikka Iskenderihän ei tunnetusti hirveästi kuljetuksesta tykkää. (leipäkuutiot muuttuvat helposti mössöksi) Setti oli erittäin maukas ja tasapainoinen. Erityisesti runsas jurttikastike yllätti raikkaudellaan ja muukin kastikeosasto toimi. Salaatissakin oli kaikki kohdallaan sekä määrän että laadun puolesta. Ihan OK mesta ja palvelu pelasi hyvin, joskin muu asiakaskunta vaikutti vähän väsähtäneeltä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute