Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Eka Kebab

Eka Kebab

 

Kielotie 11
01300 Vantaa
Apteekin vieressä


Liha  6.4 Kastike  6.3 Lisukkeet  6.1  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.6 Siisteys  7 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Kyllä    
16 arvostelua vuoden aikana (yht. 125 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-08-01

Iltasella tilasimme pari kebab-annosta sekä pizzaa. Kebab: Liha ei ollut hyvää. Siitä tuli mieleen joskus ostamani Lapin Lihan pakaste hirvenkäristys. Lihan maku ei siis ainakaan minuun iskenyt, paljon on kebablihaa syöty, ja tämä oli huonoimpien joukossa. Annos: Otin kebabin salaatilla + tuplaliha. En tiedä, oliko lihaa enemmän, kuin heidän normaalissa annoksessa, mutta jos muistin perusteella vertailen muihin paikkoihin, niin kebabbia tuntui kyllä olevan enemmän. Salaatti oli ihan ok, ja itse tykkään jalopenoista, joita tuli salaatissa jopa 4kpl. Pizza: Kebabpizza & jauhelihapizza: Kebabpizzan kebabliha oli samaa kuin kebabeissa, jalopenoja oli reilusti, siitä plussaa. Jauhelihapizzasta ei myöskään ole hyvää sanottavaa. En ole varma onko normaalin pizzan tomaattikastikkeella ja bolognesekastikkeella kuinkapaljon eroa, mutta tässä oli ainakin liian tomaattista kastiketta. Muutaman kerran olen syönyt todella hyvää jauhelihapizzaa joissa siis ollut bolognesekastike, ja tämä oli kauheaa verrattuna niihin. Kokonaisuutena siis, en usko, että olen uudestaan menossa tänne, ellei sitten ole pakko päästä Tikkurilassa kebabille, ja muut paikat ovat kiinni. :)


Lisätty: 2010-11-07

Näin monta kertaa käyneenä niinkuin monissa muissakin paikoissa laatu ja määrä vaihtelee joten annoksien koosta on vaikeaa antaa palautetta. Kebab on erittäin maukasta varsinkin jos satut pyörivän pötkön aikaan paikalle. pizzat on hyvänkokoisia mutta täytettä saisia olla enemmän(eli pitseria käyttää iso pizza vähän täytettä illuusion). Hinnat ovat pilvissä ja sen takia hintalaatusuhde kärsii. Suosittelen kebabihmisille.


Lisätty: 2010-09-29

Olin yllättynyt miten oudon kebabin sain eteeni kaikkien positiivisten arvosteluiden jälkeen. Ensimmäinen kerta eläissäni kun kebabannos jäi syömättä! :O Valitsin kebabin ranskalaisilla, mieto kastike ja valkosipulikastiketta. Käyntikerta oli ensimmäinen, lounasaika oli juuri alkamassa ja ravintolassa söi 4 asiakasta. Minua tervehdittiin reippaasti jo ovelle, halusin annoksen mukaani. Tilauksen tehtyäni (tai ainakin olettaisin oudon sananvaihdon jälkeen tehneeni jo yllä kertomani tilauksen), jäin istumaan pöytään. En ehtinyt käsilaukusta kaivaa esiin kalenteria, kun annos jo tuotiin. Kävi mielessä, että annos oli tehty jo aiemmin etukäteen mahdollista lounasruuhkaa odotellessa? Kävelin vajaa 10 min läheiselle asunnolleni, ja avasin paketin. Ranskalaiset olivat hitusen lötköjä, niiden ei juuri valmistettuna pitäisi olla ihan niin löllöjä. Paprika/grillimaustetta oli niiden päällä runsaasti - sitä en mielestäni pyytänyt, en tiedä sitten kuuluuko normaalistikin heidän annokseensa. Itse en pidä ylimääräisistä mausteista ranskalaisissani, ja mieluummin olisin ne ilman ottanut. Ranskalaiset oli kipattu kasaksi kaiken muun päälle, alta kaivamalla löytyi hyvin mausteista lihaa, en tiedä onko itse tehtyä vai tukusta ostettua. Elämäni huonointa kebabia joka tapauksessa! Olen juuri palannut Turkista, jossa söin eri ravintoloissa kebabia eri versioina ja Suomessakin olen moneen tottunut, mutta tämä oli ylipahaa! Rakenne tuntui suussa oudolta, ei sileää kuten monet Suomessa tarjoiltavat tukkulihat, eikä rakeista kuten itse maustettu liha usein. Lihan maku peittyi kokonaan pippurin alle, erittäin iso miinus. Kastike oli oranssin väristä - mutta tomaatista ei ollut tietoakaan, oranssihko tomaattinen öljy lillui annoksen pohjalla kebabin seassa. Lisäksi lihan seassa oli jotain valkoista, en erottanut oliko se jonkinlaista kastiketta vai maustetta, valkoisia kökköjä/tahraa kuitenkin liha ylt'ympäriinsä. Mausta on paha sanoa mitään, sekin kun peittyi pippuriin. Salaatti oli hyvin isoina paloina (piti ottaa veitsi avuksi syömiseen että sai palat suuhun) ja osittain pilaantunutta, seassa oli nelisen palaa jotka olivat mädäntyneen näköisiä, en syönyt salaattia kun huomasin tämän. Valkosipulikastike oli valkoista vesilirua salaattiosion pohjalla, mausta ei voinut sanoa mitään koska kastiketta ei ollut edes maistamiseen tarvittavaa määrää. Lisänä oli yksi tomaattiviipale ja kaksi tavallista kurkkuviipaletta sekä vihreä chili. Rapsutin ranskalaisista pahimmat mausteet pois ja söin ne pahimpaan nälkään. Lihan tilaa ihmettelen vielä, en tiedä onko tuo heidän versionsa kebabista vai oliko annoksessani jotain pahasti vialla, mutta en aio kokeilla uudestaan, vaikka annoksen hinta, 6,5e lounasaikaan onkin kohtuullinen.


Lisätty: 2009-06-08

Parasta. Kunnon kebabii ja normaalit pizzat muitten pizerioiden perhepizzan kokosia. liha hyvää ja tuoretta. ISOT ANNOKSET :)


Lisätty: 2008-11-27

Pari viikkoa sitten kävin ruokatunnilla ja söin kebabin salaatilla. Pitkästä aikaa erinomainen kebabliha joka oli todella maukasta ja kebab lähes suli suussa. Todella hyvät kastikkeet (otin miedon kastikkeen) ja erinomainen valkosipulikastike. Voin lämpimästi suositella.


Lisätty: 2008-10-13

Huono kokemus. Iskenderin kastikkeet maistuivat kaupan pasta- ja raitakastikkeilta eivätkä ne yliannostelusta huolimatta peittäneet lihan kuivuutta.


Lisätty: 2008-09-09

Ketään ei ilmaantunut tiskille viimeisellä ja viimeiseksi jääneellä käyntikerralla. Keittiön pöydällä takahuoneessa nukkui joku henkilökunnasta(?) Jalat näkyivät oviaukosta! :D


Lisätty: 2008-08-23

9 euroa rullakebab? 9 euroa Vantaalla? Liha ei pyörinyt grillissä. Tilasin siis rullan tulisella kastikkeella. Tulisuutta ei juurikaan ollut kun ei edes hiki noussut otsalle. En käy udelleen. Kallis ja keskinkertainen.


Lisätty: 2008-07-29

Pitää nyt kerrankin tulla kehumaan tätä loistavaa kebabmestaa. Tänään juuri kävin ja sain eteeni sen kokosen annoksen, että ois pitäny olla viikko paastoa takana, jotta sen olisi jaksanut kokonaan vetää. Makukin on mitä mainioin. Ehkäpä Vantaan paras kebabmesta?


Lisätty: 2008-07-15

Maailman paras rullakebab reilun kokoinen hinta voisi olla halvempi :) sopivan tulinen reilusti täytettä mmm mmm mmm siitä ei kebab parane.


Lisätty: 2008-05-28

Tuli vihdoinkin testattua legendaarinen rullakebab ja huh sieltä pamahtikin oikein kunnon halko mukaan kotiinviemiseksi. Kyseinen rulla oli todella täyttävä ja piti nälän poissa 5-6 tuntia. Suosittelen kaikkia ehdottomasta kokeilemaan rullakebabia, itse meinaan jatkossakin ottaa sen jos kotiin meinaan evästä hakea.


Lisätty: 2008-03-02

Ostin tänään kaksi rullakebabia a`8€, noudin ne kotiin. Liha oli aivan ihmeellistä moskaa en koskaan ole syönyt niin huonoa...ja kastike oli melkosen mautonta. En suosittele tätä paikkaa enää kenellekkään! Joskus oli aivan erinomainen paikka mutta ei enää.


Lisätty: 2008-03-01

Talon pizza, siinä ehkä parhaita pizzoja mitä ikinä olen syönyt. Kebab liha oudon väristä ja makuista. Kebabia en suosittele, mutta ko. pizaa kyllä.


Lisätty: 2007-12-05

Oma kantapaikkani Tikkurilassa kun tahdon loistavaa pitsaa taikka herkullista kebabbia. Palvelu on parasta mihin olen törmännyt, omistajasta ja minusta onkin tullu jo lähes tutut ja aina moikkaillaan kun jossakin törmätään =) 100% Support Eka Kebab!


Lisätty: 2007-12-04

Eka Kebab. Kebab !


Lisätty: 2007-11-25

Eka Kebab on omasta mielestäni Tikkurilan kebabmestojen ehdoton ykkönen. Henkilkunnan kanssa asiointi on sujuvaa ja mieluisaa. Annokset tulevat ruuhkattomina aikoina alle 5 minuutissa ja vaikka tupa olisi täynnä niin ikinä ei ole tarvinnut 10 minuuttia pidempään odottaa. Kastikkeissa on valinnanvaraa kuten menussa yleensäkin.


Lisätty: 2007-11-25

Hyvää settiä, mutta kebab-annoksen koko pienentynyt dramaattisesti!!


Lisätty: 2007-09-27

Eilen Tikkurilassa työasioilla ollessa tuli kokeiltua Eka Kebabia. Kebab ranskalaisilla ja pieni limu maksoi 7€ eli kohtuullinen hinta. Annoksen kokokin oli ihan sopiva - ei tullut ähky, mutta nälkä lähti. Liha oli omituisen oloista murenevaa tavaraa, tosin ihan syötävää ja mukavan ohuita siivuja. Mielenkiintoista olisi kokeilla mietoa kastiketta, koska tulisessakaan kastikkeessa ei ollut edes pientä tulista vivahdetta. Ei sentään pelkälle tomaatille maistunut, mutta melkoisen surkea soossi. Valkosipulikastike oli ihan hyvää, muttei sekään kovin paljoa valkosipuliselle maistunut. Kokonaisuutena ei järin positiivinen fiilis jäänyt. Seuraavan kerran kokeilen jotain muuta kebab-paikkaa.


Lisätty: 2007-08-20

Loisto paikka. Hyvä ruoka, parempi mieli:)


Lisätty: 2007-07-22

Tämä paikka ei ansaitse millään 3K:n arvostelua. Pienimmät annokset ikinä ja lihaa, joka maistui todella oudolle oli naurettavan pieni keko. Salaatti oli vanhaa ja pitaleipä oli kuin näkkileipää. Kastiketta oli pari noroa lihan päällä, eli edes sillä ei saanut pitaa pehmeäksi. Todella kallis ja ala-arvoinen annos.


Lisätty: 2007-06-02

Loistava palvelu, tosi hyvää ruokaa. Pitsat parhaita ikinä ja rullakebab on klassikkoainesta. Siisti ja rento ruokapaikka lapsiperheellekin.


Lisätty: 2007-05-26

Ystävällinen ja nopea palvelu, annoskoko hyvä. Tavalliseen paikkaan verrattuna "ravintolamaisempi", mikä on ok. Pienenä miinuksena kastike, jonka tulisempi versio ei kyllä ollut tulista ollenkaan.


Lisätty: 2007-05-20

Täytyy kyllä vain ihmetellä tämän paikan tason laskua. Liha on nykyään todella heikko laatuista, maku aivan jotain niin sanoin kuvaamattoman huonoa! Kuitenkin aikoinaan tämä oli yksi parhaimmista paikoista...mutta ei todellakaan enää!!


Lisätty: 2007-05-20

Hyvä kiekko, sopivan kokonen/hintanen ja mukavasti täytettä. Odotellessa sai juoda kahvia +++++! Kebabeissa kuivat lihat.


Lisätty: 2007-02-16

Syötävää tosin parantamisen varaa löytyy eteenkin salaatissa joka on aina aika nuhjuista. Kaikesta huolimatta Tikkurilan paras.


Lisätty: 2006-09-02

Melko mahtava Kebabpaikka, varmaankin ainoa paikka josta saa maittavaa riisiä ja hyvää lihaa samaan aikaan. Sisustus on vähän ehkä liian hieno kebabpaikaksi ja valinnainen valkosipulikastike ei maistu valkosipulilta mutta silti aina rahan arvoinen paikka.


Lisätty: 2006-08-31

Tilasin täältä kebsut.(rullakebabin) Noh eka säikähdin ku meni 30min safkan kuljetuksee. Kun paketti tuli niin katoin "noh johan on kulmat!" Siis isompaa rullakebabia en oo nähnyt tähämennes. Oli hinku jo maistamaan tätä kaunista tuotetta. Se oli ihan täydellistä, parempaa lihaa saa ettiä vantaan kebabmestoista. Lisukkeet herkkua ja kastike myös. ++++ kuski joka toi kebabit oli rento ja hauska kaveri + alennukset tuli suoraan


Lisätty: 2006-07-21

Rullakebab on järjettömän iso möllykkä ja hyvä! Kebab ranskalaisilla on myöskin hyvä, samoin pizzat. Paikka on siisti, palvelu usein ystävällistä ja hinta/laatusuhde erinomainen. Tomaattikastike hyvää, mutta voisi olla vähän tulisempaa.


Lisätty: 2006-07-13

Käyn usein lounasaikaan. Viidellä eurolla saa hyvän kokoisen annoksen, josta todella lähtee nälkä! Jälkiruoaksi saa kahvin tai teen. Paikassa käy paljon väkeä (ainakin lounasaikaan) mutta kauaa ei tarvitse annostaan odottaa. Kastikkeet hyviä. Iskender-kebab on suosikkini. Mieheni suosikki kebab ranskalaisilla. Myös pizzat hyviä. Suosittelen! Ainoana haittapuolena lounasaikaan on paikkojen vähyys. Joskus joutuu istumaan vieraiden kanssa samaan pöytään, mikä suomalaisesta tuntuu epämukavalta. WC-tilat myös erittäin siistit, ainakin naisten puoli.


Lisätty: 2006-03-28

Loistava mesta.


Lisätty: 2006-03-27

Mielestäni parempaa kebabbia halutessaan, joutuu lähtemään välimeren rannikoille! Ruoka on todella maukasta ja sitä on riittävästi. Ravintola pidetään hyvässä kunnossa. Henkilökuntaa kohteliampaa väkeä saa hakea! He ovat erittäin ystävällisiä ja siitä myöskin todella suuri plussa ravintolalle! Käykää tsekkaamassa!


Lisätty: 2006-03-22

Dramaattinen muutos tapahtunut tässä puljussa, liha on nykyään mikrosta ja annosten koko on pienentynyt.


Lisätty: 2006-02-17

Tämän ravintolan tavaramerkki on ehdottomasti rullakebab. Ei meinaa mahtua lautaselle ja täyttää varmasti isommanki miehen isomman nälän. Riittää aina kotiintuomisiakin siitä. 10+ :)


Lisätty: 2006-02-14

Uusi omistaja on tainnut tulla taloon ja löytänyt tukusta maustehyllyn tai on menettänyt makuaistinsa vuosien varrella.Jos haluaa pippurista ruokaa niin ei kuin tänne. kassa-neiti oikein mukava.


Lisätty: 2006-01-11

Rullakebab oli todellinen halko. Nälkä lähti varsin petolisella tavalla, ähky tuli vasta 15 minuuttia session jälkeen, kummalista. Ihan ok mesta, ehkä toistekin eksyn rullalle.


Lisätty: 2005-12-25

Hintalaatu erinomainen. Muualta ei taida runsaslihaista pitakebabia saada vitosella. Palvelu hyvää ja nopeaa. Liha hyvää - ei ole toistaiseksi sisältänyt ns. kumisia "yllätyksiä". Ranskalaisissa hyvä mauste. Tomaattikastikkeeseen myös selvästi panostettu. Tulinen vaihtoehto saisi olla tulisempaa. Salaatin tuoreus vaihtelee.


Lisätty: 2005-12-23

Hyvä paikka, joka kestää vertailun. Ihmettelen kommentteja kuivasta lihasta yms. sillä menet mihin tahansa, laatu voi aina missä tahansa ravintolassa hieman vaihdella.


Lisätty: 2005-11-01

Ranskalaisissa mielenkiintoinen maku, lähentelee jotain niitä mäkkärin elmaco-maustettuja perunoita. Toimi ainakin näin yhden kerran maistettuna kuitenkin hyvin. Liha on perushyvää ja muutenkin lisukkeet hyvät. Annoskoko ei mikään valtava mutta kyllä tälläkin nälkä lähtee. Tulee varmaan käytyä toistekin jos Tikkurilassa päin on käyntiä.


Lisätty: 2005-10-16

Huono palvelu, kuiva liha.


Lisätty: 2005-09-18

Melekosta pöperöä ja maha tuli täyteen rullakepapista!


Lisätty: 2005-07-03

todella hyvä palvelu , aina kysytään haluaako kahvia tai teetä odottaessa.


Lisätty: 2005-05-18

ihan hyvää ruokaa, kebab ranskalaisilla oli suht normaalin kokoinen mutta rullakebab oli aika iso. ranskalaiset ihan hyviä, liha ja kastikkeet jees, salaatissa mukana kaalia josta en itse niin välitä. sisustus kalliin ja siistin mutta jotenkin kliinisen näköinen, ruoan hintaan kuuluu lisäksi kahvi/tee ja karkki/tikkari. ystävällinen palvelu, hinta/laatusuhde hyvä. pizzat myös ok.


Lisätty: 2005-05-05

Mitä tälle paikalle on tapahtunut? Lihat oli mikrosta ja annos aika mitätön, en voi käsittää.


Lisätty: 2005-03-16

Loistosettiä krapulassa. Kyseisellä paikallahan on ennenkin ollut jokin ravintola, joka ei liene menestyneen. Toivottavasti Eka, joka on Vammalasta asti tullut, pärjää myös tulevaisuudessa Tikkurilassa.


Lisätty: 2005-03-07

Täällä tuli vetästyä ensimmäinen vantaalainen kebab. Ihan kelpo settiä. Liha oli ehkä hivenen kuivaa. Kastikkeissa löytyi hyvin vaihtoehtoja ja kahvikin karkin kera kuului hintaan. Positiivinen sunnuntaikebab kaikin puolin.


Lisätty: 2005-02-23

Erittäin hyvät ranskikset, tulinen kastike hyvää, mutta ei kovin tulista kun sen suuhun laittaa. Tulisuus tulee jälkeenpäin. Liha oli todella hyvää.


Lisätty: 2005-02-12

Liha hiukan viileää ja ranskalaiset kuivia. Tulinen annos ei kovin tulinen, salaatti ei ihan tuoretta.


Lisätty: 2004-12-03

Palvelu on aina ystävällistä ja taidetaan kuulua jo vakiasiakkaisiin, koska itse maestro muistaa tilauksemme aina ulkoa. Koskaan ei ole ollut moittimista ruuan laadusta vaan takuuhyvää on ollut. Ei moittimista - paras paikka Vantaalla.


Lisätty: 2004-11-17

Tosissaan laatu on minunkin mielestäni laskenut, tai ei laatu vaan määrä. ikävän paljon on annokset pienentyneet. Kesällä kävin väh. 1 viikossa, nykyään harvemmin em.syistä.


Lisätty: 2004-11-11

Asiakaspalvelu iloista, vaikka olenkin kanta-asiakas :P


Lisätty: 2004-11-05

Menimme lounasaikaan ja "norsunjalkaa" nostettiin jäisenä grilliin. Kebab -tilauksemme otettiin kuitenkin vastaan puhumatta mitään että lihaa ei ole ennenkuin 30min kuluttua. Tilattiin vielä iskenderit tuplalihalla. Ei minkäänlaista alennusta tai edes pahoittelua vaikka annoksen tulo kesti puoli tuntia(!). Kaiken lisäksi jouduin vielä ottamaan pitakebabin päälle kun ei tuplaliha iskenderistä lähtenyt nälkä. Ei myyjällä edes ilme värähtänyt vaikka varsin hyvin tiesi äsken tuoneensa minulle tuplaliha -iskenderin. Täällä ei todellakaan ymmärretä että tupla tarkoittaa kaksinkertaista. Salaatti oli myöskin vetistä lälliä, ei hyvä. Paikan taso on laskenut viimeisen vuoden aikana hurjasti. Valitettavaa. Taidan vielä antaa yhden mahdollisuuden joskus kuitenkin.


Lisätty: 2004-11-05

Annokset hieman kutistuneet vanhasta mikä laskee Ekan pointseja. Viimeksi kebua syödessäni liha oli kuin kumia, joten lihan suhteen tässäkin asiassa menty hieman alaspäin. Kastikevaihtoehto tuliseen makuun saisi olla edelleen tujumpaa, ihan maukasta muuten. 5.50 euron hinta kebulle raneilla ok.


Lisätty: 2004-11-02

Annokset pienentyneet ja laatu laskenut.


Lisätty: 2004-09-03

"34. Iskender kebab 6€ uunileipä-kebabliha-yogurtti-kastike-salaatti" eli iskender kebabiin kuuluu yogurtti-kastike. Sitä emme kuitenkaan saaneet.


Lisätty: 2004-08-26

Salaatin tilalla kaalia? Huono valinta. Liha ihmeellistä. Väsynyttä suorastaan. Ei vakuuttanut.


Lisätty: 2004-08-18

Yksi Vantaan parhaimmista kebab/pizza mestoista. Rullakebab on ainakin todella iso. Kebab ranskalaisilla on ihan jees, ei kyllä mitenkään mullistava. Myöskin pitsat on varsin mukiin meneviä. Sisustuksella paikka hakkaa tyypilliset lähiön kulman kebab mestat 10-1. Palvelu on hyvää.


Lisätty: 2004-08-12

Tajuttoman hyvä kebab-ranskalaisilla. Kotiinkuljetus -optio poistettu sekä mielipiteitä jakanut kaalisalaatti on vaihtunut perinteiseen salaattiin.


Lisätty: 2004-07-01

Kaupungin paras palvelu. Sisustus suhteellisen mitäänsanomaton mutta siisti, kuten vessakin. Iskenderin hävyttömän pienet leipäkuutiot oli hukutettu kastikkeeseen, tuloksena turpeaa mössöä. Ranskalaiset hyvin maustetut. Liha menee, kuten aina. Miedossa kastikkeessa havaittavissa ketsupin makua. Spesialiteetti - reilun halon kokoinen rullakebab - on kokeilemisen jos toisenkin arvoinen. Tyydyttää nälän kuin nälän. Hintataso on överallt hyvä.


Lisätty: 2004-07-01

Ilman turhia kursailuja paikka tarjoaa hyvää Kebabia ja reilusti. Kastike ja annos muutenkin on tuoreen oloinen hyvän makuinen. Suosittelen rullakebabia isoon nälkään, muutkin annokset jees.


Lisätty: 2004-06-30

Vantaan paras pizzapaikka. Palvelu parempaa kuin koko muissa Vantaan pizzerioissa yhteensä. Lounastarjous on hyvä, perusvarman kinkku-ananaksen saa melkein aina 5€ hintaan, ilmaiset salaatit ja karkit ovat pelkkää plussaa. Viihtyisä ja hyvällä sekä keskeisellä paikalla Tikkurilassa oleva pizzeria, jonne voi aina nälän sattuessa hyvillä mielin poiketa eikä koskaan tarvitse pettyä. Loistavaa.


Lisätty: 2004-05-11

Kävin testaamassa rullakebabia. Ostettiin se kaverin kanssa puoliksi, kun oli vain pikkunälkä. Hinta kohdallaan ja ihan kivan makuinen (ensimmäinen rullakebabini, sen takia ei osaa antaa parempaa "kuvaa" kebabista). Rullakebab on ainakin iso kuin mikä(puolikkaanakin). Palvelu tosi hyvää tälläkin kertaa. Viihtyisä paikka. Salaatissa suurin vika, kun on kaalisalaattia...


Lisätty: 2004-05-05

Salaattikastike tosi kummallista ja kaalisalaatti. Muuten tosi hyvän makuinen. Tosin ensimmäinen käynti vasta. Aloitin Iskenderillä. Rullakebabi seuraavaksi...


Lisätty: 2004-04-29

Palvelu on erittäin ystävällistä. pöytään tuotiin karkkia ruoan jälkeen ja kysyttiin maistuiko ruoka. Hintakin on kohdallaan ja annosten koot suuuret.


Lisätty: 2004-04-12

Isot annokset ja liha ja kastike erinomaista. Ranskalaiset hyvin maustettuja, mutta salaattikastike maistuu liikaa etikalle. Tylsä sisustus.


Lisätty: 2004-04-04

Erittäin hyvä palvelu ja mukava henkilökunta! Tultiin jopa pöydästä kysymään onko kastike riittävän tulista. Liha ihan hyvän makuista mutta turhan pehmeää. Tulinen kastike oikein hyvä tulisen ystäville. Mieto kastike hieman mauton ja liiankin mieto mutta kuitenkin hyvän makuista. Juustoperunat sekä kermaperunat oikein hyviä, samoin salaatti laadukasta vaikkakin yksinkertaista.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute