Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Äänekoski > Boron Pizzeria

Boron Pizzeria

 

Kauppakatu 23 C 5
44100 Äänekoski
puh. 014-523 292


Liha  8.7 Kastike  8.1 Lisukkeet  7.4  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8 Siisteys  7.9 Hinnoittelu  8.5 Pankkikortti  Kyllä    
12 arvostelua vuoden aikana (yht. 87 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-12-28

Boron on todella mukava ja rauhallinen paikka. Musiikki ei soi liian kovallaan, ja työntekijät hoitavat asiansa kunnialla eivätkä huutele turhia. Siisteys on ehdottomasti iso plussa Boronille, palveluun voisi vähän enemmän petrata. Todella isot pizzat, ja kebab annokset ovat todella hyvän kokoisia, mutta esim kebab-rullassa, ei ole tarpeeksi salaattia suhteutettuna kebabbiin. Loistava paikka, eipä juuri mitään moitittavaa!


Lisätty: 2008-10-17

Boron on minun mielestäni Äänekosken parhain kebab paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta, hinnat ovat sopivat näin opiskelijan kukkaroon ja jopa juomat ovat värkevissä hinnoissa. Kastike on mainiota, itse liha mitä mehukkain, ei kuivaa, mahtavaa. Lisukkeita kebabannoksessani oli mielestäni vähän. Mutta voin todeta voi vain, maailman parhaat kebabit tulevat Boronista


Lisätty: 2008-10-09

Boron on aivan mahtava paikka!! Pizzat ja kebabit on todella hyviä. Myös sisustus on kiva ja plussaa tietysti tuo myös erittäin komeat työntekijät....Nam!! ;)


Lisätty: 2008-10-02

Olen käynyt kyseisessä paikassa muutamia kertoja. Pitsat on niin isoja etteivät mahdu laatikkoon, josta johtuen herrat taittelevat pitsat kaksinkerroin laatikkoon mikä ei ole mukavaa. Pitsat ovat myös usein palaneita. Viimeinen reissu kyseiseen ravintolaan tapahtui edellisenä viikonloppuna jolloin pitsojen saaminen kesti miltei tunnin. Toista olutta hakiessani kysäsin myyjältä että kauankohan vielä menee. Hän huusi jotain muille työntekijöille jotka lättyjä väänsivät ja meni n. 15 min niin pitsat olivat pöydässä. Minulle riitti!


Lisätty: 2008-09-16

ennen pidin boronasta mutta kerran tulimme äitini kanssa sinne syömään, odotimme tilauksiamme 45 minuuttia vaikka meidän lisäksi syömässä oli vain muutama ihminen. kun annoksemme vihdoin saapuivat niin he olivat laittaneet ruokamme pakettiiin vaikka olimme sanoneet syövämme paikan päällä. saimme korvaukseksi yhden pienen kokiksen.


Lisätty: 2008-03-23

Aivan loistavia kebabrullia ja tilat ovat suuret ja kotoisat!


Lisätty: 2008-01-12

Todella hyvät ruuat ja aivan ihanat työntekijät...mukavat ja ennen kaikkea komeita miehiä:D


Lisätty: 2007-12-12

Olen käynyt avajaispäivästä lähtien 1-2x/viikko. Syönyt lähes 500 isoa leipää, pizzoja läjän, salaattia kymmeniä kiloja ja annossalattejakin jonkin verran ja tämän perusteella voin sanoa, että loistopaikka, parempaa saa hakea. Vieläkään en ole kyllästynyt. Annoskoot ja pizzojen koot sitä luokkaa, että kyllä nälkä lähtee. Salaatteihin ei vaan kyllästy, vaikka niitä on tullut pupellettua jo toistakymmentä vuotta. Palvelu loistoluokkaa ja kaikki käy. Lapset ja nuoret otetaan huomioon. Sisustus ihan OK, mutta ei haittaisi, vaikka ruokailun taustalla soisi heidän musiikkinsa soivan. WC-tiloihin on tehty remontti eli ovat siistit. Paikallisen M-Realin ja Kelcon työntekijöihin ja asiakkaisiin törmää aika usein lounastauon aikana Boronin tiloissa. Joka kymmenen sapuska ilmainen, keskiolutoikeudet ja lapsille tikkari, siinä osa palvelua.


Lisätty: 2007-11-18

Aivan loistava paikka. Muutin Äänekoskelta Jyväskylään opiskelemaan, ja pakko sanoa ettei mikään täkäläinen paikka vedä Boronille vertoja. Onneksi en kauemmas muuttanut, niin pääsee aina välillä sitten syömään Boroniinkin.


Lisätty: 2007-09-06

paras ruokapaikka äänekoskella.turhaa on muut grillit sun muut pizzeria.ei tarviis muita paikkoja ollakaan.aina tuoretta ja siisti kodikas paikka,ystävällinen palvelu.kateuksissaan ihmiset aikoinaan levitelleet huhuja paikasta.suomalaisista itsestään ei ole tekemään näin maukkaita pitsoja onhan tuo jo nähty kotipizzankin touhut,, ....


Lisätty: 2007-08-29

Boron on myös englantilainen nimi alkuaineelle jota käytetään syövän parantamiseen.


Lisätty: 2007-08-27

annokset suuria ja maukkaita ja kohtuu hintaisia. palvelu hyvää


Lisätty: 2007-07-14

Muutamalla sanalla sanottuna ERITTÄIN HYVÄ pizzeria. Pizzaan kun ottaa kebabia lisäksi vaikkakin maksaa 2e lisää, mutta isommaltakin kaverilta jää koko pizza syömättä, sen verran täyttävää ja hyvää on!!


Lisätty: 2007-06-28

parempa paika löydy äänekoskella. es haneypizzeria ykönen


Lisätty: 2007-01-28

tosi ihanaa ruokaa ollut joka kerta.salaatti annoksetkin tosi isoja ja tuoreita.pizzat mitä parhaimpia.ei yksikään äänekskelainen paikka vedä vertoja.vielä kun oisi kotiinkuljetus lauantaina pizzoille.


Lisätty: 2007-01-04

ystävällinen palvelu, hyvät ruuat ja paras paikka koko suomessa!


Lisätty: 2006-11-27

suomen paras pizza mutta haneyssä on parempi kebabrulla :)


Lisätty: 2006-09-29

Boron on todella siisti viihtyisä ja riittävän kokoinen. Ruoka on erittäin maittavaa ja usein kebabille mennessä joutuu miettimään pizzan ja kebabin välllä kun molemmat ovat loistavia. Ruoalle erityismaininta sipulille, ilmeisesti tämän kotimaastaan tuovat, sillä en koskaan, enkä missään näin maukasta sipulia ole saanut. Esimerkiksi Pitakebabissa täytettä on runsaasti ja ruokatoivomuksia toteutetaan uskomattoman hyvin. Boron on siis ehdottomasti eräs Keski-Suomen parhaista ruokapaikoista ja suosittelenkin sitä lämpimästi kaikille.


Lisätty: 2006-09-24

Loistava paikka, kyllä lähtee 4:20 mässyt kepapilla!


Lisätty: 2006-09-06

Ihan paras paikka, ihanat ihmiset ja paras palvelu! :) Saan jopa aina kun olen niin vakkariasiakas siellä niin saan aina tikkarin :D Hyvälle mielelle tulee kun siellä käy!


Lisätty: 2006-08-25

Paras pizzeria, jonka tiedän.


Lisätty: 2006-06-16

Henkilökunta kertoo hyviä juttuja. Pizzan mukaan lapset (yleensä alle 20-v) :D saavat tikkarit. Palvelu on ystävällistä, kebab ja salaatinkastike oikein erityisen maukkaita. Boronin äijillä on rautainen kokemus, jonka avulla heidän pizzansa eivät koskaan petä vaan niitä moni söisi ammatikseenkin.


Lisätty: 2006-06-08

PARAS pizzeria missä olen syönyt koko suomessa ja pizzaa on tullut syötyä ympäri suomen vaikka missä paikoissa! kebab aivan loistavaa!


Lisätty: 2006-05-08

Käyn 1-3 kertaa viikossa, enkä ole kyllästynyt Boronin appeisiin. Salaattiin ei kyllästy ja isoleipäkin vatsan täyttää. Pizzat isoja ja maukkaita. Loistopaikka, ilmaskos joskus ruokatunnilla porukkaa tupa täynnä. Paikalliset firmatkin käyttävät niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaitaan Boronin antimilla.


Lisätty: 2005-10-27

Liha mainiota ja paikka oli käydessä esimerkillisen siisti. Palvelussa ei moitteen sijaa, erittäin puheliasta ja ystävällistä. Keski-Suomen parhaita kebabpaikkoja.


Lisätty: 2005-07-28

Rullat maistuu ja ne kelpaa imasta lärviin siinä missä pizzatkin


Lisätty: 2005-07-26

Aina saa mahan täyteen ja lisukkeistä pitäisi antaa vähintään 11, taivaista salaatinkastiketta saa siellä.


Lisätty: 2005-06-17

Todella mainio pizzeria. On tullut käytyä todella monta kertaa ja tulen vielä monesti käymäänkin. Ainut asia josta voisin mainita on se, ettei kebablihaa saa erillisenä täytteenä pizzan päälle. Vain ostaessa kebab-pizzan.


Lisätty: 2005-05-22

Pizzan juusto vaihtunut johonkin omituisen makuiseen aikaisemmasta. Kebab kuitenkin erinomaista. Ainoa miinus viihtyisään sisustukseen törkyisestä vessasta.


Lisätty: 2005-04-19

Kastike mielestäni sopivan tulista, tosin tulisempaa versiota en ole kokeillu. Pizzat mahtavia, ja muuntelumahdollisuudet taitaa olla rajattomia. Kait ne rautakangenkin siihen pizzaan leipoo, jos pyytää. Ehdottomasti parhaita paikkoja koko jyvässeudulla.


Lisätty: 2005-03-11

Tosi isot ja hyvät pizzat, kebat rullista puhumattakaan.


Lisätty: 2005-02-18

Liha on parasta mitä missään olen maistanut, eikä muutenkaan annoksissa ole mitään valittamista. Käyn viikossa 1-5 kertaa paikassa syömässä, enkä voi sanoa että ikinä olisi kyllästyttänyt. Pizzat ovat isoja eikä täytteissä kitsastella. Ikinä en ole saanut palanutta ruokaa, tai raa´aksi jäänyttä. Kebabin saa joko normaalilla tai tulisella kastikkeella, tässä tietysti voisi olla enemmän vaihtoehtoja. Mutta näilläkin tulee erittäin hyvin toimeen. Tilat ovat pelkistetyn viihtyisät ja henkilökunta miellyttävää. WC:t ovat ihan ok:t.


Lisätty: 2004-11-21

Olen niin pitkään käyny täällä keskimäärin kerran viikossa syömässä ku liike on ollu pystyssä, olisko 8 vuotta. Pelkkää hyvää on sanottavaa. Kertaakaan ei ole ollut valittamisen aihetta, joskus ehkä uuni niillä käyny niin kuumana että lätyssä ollu vähän kupruja ja hiukka kuivahtava, mutta tosi harvoin ja silti syötävää. Palanutta tai pitsapohja mustana (uunista karstaa yms.) ei ole ollu koskaan. Kebabliha on parasta mitä missään olen syönyt ja annokset kookkaita ja lihaa runsaasti. Heillä on kuulemma oma huippulaatuinen kebab tehdas Ruotsissa josta liha tuodaan. Pitsan/kebabin kanssa saa alkusalaatin ja ruuan päälle Turkkilaisen kahvin jos haluaa. Salaattipöytäkin loistaa monipuolisuudellaan, löytyy mustat oliivit paprikat yms. Hinnaltaan kebabit 6 euroa, mutta se mitä siihen hintaan saa ni hinta on ihan kohdallaan ja passilla saa joka kymmenennen ilmatteeks. Enemmänkin näkyvillä on merkkejä että puhtauteen kiinnitetään huomiota kuin päinvastoin, wc:ssä en oo koskaan käyny jotenka siitä en tiedä. Alkaa olla jo aika suosittu paikka iltaisin ja se tuntuu olevan vaan ihan ansaittua. Suosittelen.


Lisätty: 2004-11-13

Parhaisin kuuluva Äänekoskella oleva syömäpaikka. Siellä viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. Ruuat on ihania ja palvelu pelaa hyvin. Yställistä sakkia. Yksikään grilli ei yllä tähän.


Lisätty: 2004-10-04

Palvelu pelaa mutta tilat voisi olla viihtyisämmät. Tulee vähän työmaaruokala mieleen vaikka tässä on hieman tullut parannusta vuosien saatossa.


Lisätty: 2004-07-22

Kebab on maistuvaa ja annokset ovat runsaita. Pitsat yllättävät aina suurella koollaan. Paikka on harvinaisen mukavasti sisustettu.


Lisätty: 2004-07-05

Boron, mainio kebabpaikka Keski-Suomen sydämessä. Erinomaisia aterioita ovat lohkoperunakebab ja kebabrulla aurajuustolla. Plussaa annoksien vapaavalintaisista muuttelumahdollisuuksista. Annokset sopivan suuria, tyydyttävät raavaammankin miehen miehisen nälän.


Lisätty: 2004-07-01

Erittäin kiva paikka. Palvelu pelaa ja annokset suuria ja maukkaita.


Lisätty: 2004-05-07

Palvelu pelaa erinomaisesti. Varsinkin omistaja on erittäin mukava miekkonen. Asiakastilat ovat viihtyisät, mutta wc:ssä ei ole kehumista. Pizzat on normaalihintaiset, mutta kebabit hieman kalliimpia, mutta annokset ovatkin melkoisen kokoisia.


Lisätty: 2004-05-03

Loistavia rullia, ei mitään mikro-lihaa purkista vaan suoraan höylällä ajeltuna. Pizzat myös vetävät pisimmän korren kylän rafloista.

 

 

© 2019 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute