Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Helsinki > Eerikin Pippuri

Eerikin Pippuri

 

Eerikinkatu 17
00100 Helsinki
Kampissa
puh. 09-6942667
http://www.eerikinpippuri.com/

Avoinna: Ma-Su 10.00-05.00


Liha  7.9 Kastike  7.2 Lisukkeet  7.5  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  8.4 Siisteys  8.5 Hinnoittelu  6.5 Pankkikortti  Kyllä    
67 arvostelua vuoden aikana (yht. 473 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-13

Loistava paikka, johon mentävä aina kun tekee mieli kebabia. Salaatit aina tuoreita, keittiö siisteimmästä päästä mitä olen ikinä nähnyt. Annokset isoja


Lisätty: 2011-01-05

Kaverit kertoi erikoisesta kebab paikasta, jossa olisi mukavat myyjät, joten pakkohan se oli käedä testaamassa. Ensi vaikutelma oli aika surullinen, sillä en tykänny paikasta, joka oli Helsingin keskustassa muitten pikaruokaloiden vieressä. Olin kavereiden kanssa liikkeellä meitä oli kolme, kun pääsimme tiskille oli alunepäilys jo tiessään kassalla oleva mies henkilö hymyili mukavasti ja sanoi "Terve terve kyllä minä teidät muistan (puhui kavereista) mitä saisi olla?" No päätimme tilata perinteiset kebabit ranskalaisilla silloin huomasin hinnat jotka oli inhottavan korkeat. Kun annoimme tilaukset kertoi myyjä parhaan asian ikinä "Ottaako sinä kaninruoka? Jos ei ni enemmän lihaa" Tälläistä palvelua olen hakenut. Minua on rasittanut kun lautasella oleva hyvä kebab annos on tuhottu lisäämällä turhaa kaalia tai porkkanaraastetta. Ja en tilaa kebabbia sen takia että saisin salaattia. Pisteinä antaisin 9/10


Lisätty: 2010-09-22

Hyvät annokset, tosin luulis että tolalsella hinnalla vois saada enemmänki syötävää =)


Lisätty: 2010-01-23

Aivan loistava paikka, maineensa väärti.


Lisätty: 2010-01-21

Kävimme kaverin kanssa syömässä hänen kehuttua tätä paikkaa. Odotukset olivat kebabin suhteen siis korkealla ja suureksi osaksi ne myös täyttyivätkin. Erityisesti ranskalaiset olivat herkullisen rapeita ja mausteitakin oli sopivasti. Myöskin liha oli maittavaa ja salaattiakaan ei ollut liikaa. Paikka oli nätisti sisustettu ja ilmapiiri oli mukava. Kun Helsinkiin seuraavan kerran eksyn niin täällä tulee todennäköisesti käytyä.


Lisätty: 2009-06-11

Olin kuullut paikasta hyvää ja huonoa joten päätin sitten käydä tutustumassa. Kassalla työskennelleestä henkilöstä tuli kyllä mieleen joku turkkilaisen basaarin kauppias, eikä vähiten siitä syystä, että hän ei kertonut limun maksavan erikseen, mikä on hintaan nähden aika törkeetä. Kysyi vaan tilauksen yhteydessä, mitä haluan juoda ja kun maksoin niin samalla asia sitten selvisi. Eerikin special oli kyllä todella hyvä ja iso annos ja sietää ollakkin noilla hinnoilla. Oikeestaan kaikki osa-alueet olivat annoksesa kunnossa. Sisutus on mahtava ja turkkilainen musiikkikanava on kiva. Hinnat kyllä hirvittää, mutta on ne annokset aika isoja. Kahvi sentään kuului hintaan. Iso plussa myös tarjoilijalle joka toi meille haarukat ja veitset huomattuaan ettemme niitä itse olleet ottaneet.


Lisätty: 2009-06-08

Loistava palvelu ja korkeat hinnat ei aina takaa yhtä hyvää lopputulosta. Mutta silti se ainoa "oikea" paikka missä tulee vedettyä kebabit naamaan.


Lisätty: 2009-02-07

Maineensa väärti paikka :)


Lisätty: 2009-01-24

Huonoin palvelu, huonoin kebab, suorastaan karmea sijainti safkailla.


Lisätty: 2009-01-18

Aivan liian yliarvostettu paikka, annokset todella kalliita ja hintaansa nähden pieniä sekä mauttomia.


Lisätty: 2009-01-18

Vuosien kokemuksella täyden kympin arvoinen paikka !


Lisätty: 2009-01-17

Stadin ehdottomasti tykeimmät kebabit! Ystävällinen henkilökunta. Paukkumiehen paratiisi.


Lisätty: 2008-12-21

Pienet, mauttomat ja kalliit annokset. Paljon kehuttu paikka mutta en löytänyt mitään kehumista.


Lisätty: 2008-11-27

hinta laatusuhde huono, olihan se perus kebab mutta kun hintaa katsoo odottaa jotain aivan taivaallista, sitä se ei kuitenkaan ollut, oltinn turkulaiset eksytty hesaan ja ainoo mitä kaverit sano et menkää sit eerikin pippurii suomen parhaat kebut , oli odotukset korkeella muutta ,... pieni annos joka maksoi maltaita ja kaikenlisäksi melko mauton , pettymys!!!!!!!!


Lisätty: 2008-11-22

Helsinki's best kebab. Meaty meat, well cooked. Lovely garlic potatoes. Very friendly service. Big portions. I remember this when it was so small it only had 3 tables in it, and in some ways it was more pleasant then as it was cozier. However, they're successful because they make great kebabs, so they get my thumbs up.


Lisätty: 2008-11-14

Wanha kunnon Ekku!


Lisätty: 2008-11-04

Eerikin Pippuri oli pitkään Helsingin kebbetaivaan kiintotähti, mutta viime vuosina lihan laatu on mennyt alas kuin lehmän häntä. Öisin saa seissyttä ja todella pahaa lihaa! Päivällä tilanne varmasti on toinen, mutta kun vaikka su iltana menee yhdentoista aikaan hakeen sapuskaa, niin annoksesta löytyy tunteja vanhat salaatit ja jostain laatikosta raavitaan kuivuneita kebabinpalasia. Ei näin! Tuskin menen enää ikinä takaisin, paitsi joskus saatan päiväsaikaan ohikävellessä käväistä. Tämä on todella harmi, sillä aikoinaan söin siellä noin 1-2 kertaa viikko.


Lisätty: 2008-11-04

Pizzat oli aivan täyttä skeidaa, kuivaa korppu. Kebabia en kokeillut eikä tee edes mieli tuon jälkeen.


Lisätty: 2008-10-25

Jos pitää safkalle stadissa päästä nii valitsen lähes automaationa pippurin. yleensäkin olen kebun ystävä ja pelaan varman päälle valitessani eerikin safkat, ei paikast mitää ensiluokkasta safkaa saa mut varma perusmättö löytyy helposti stadin ytimest.


Lisätty: 2008-09-23

Plussaa ilmaisesta vedestä ja ystävällisestä palvelusta. Miinusta keskinkertaista selvästi alapuolella olevasta lihasta, kastikkeesta ja koko tööhäyksen mauttomuudesta ylipäätään. Tilasin kebabin valkosipuliperunoilla, mutta perunoissa maistui lievästi vain kerma. Valkosipulia ei ollut edes kastikkeen muodossa. Lisäksi metallisilta lautasentapaisilta oli ikävä syödä.


Lisätty: 2008-08-31

Ehkä kaikkein yliarvostetuimpia kebabpaikkoja. En ymmärrä mihin tämän paikan suosio perustuu. Olen kuitenkin syönyt sadoissa eri kebabpaikoissa ympäri Suomen, mutta tämä on aina pettymys. Kävin taas kahden vuoden tauon jälkeen, mutta mikään ei ole varsinaisesti muuttunut (paitsi hinnat nousseet). Edelleen kavahdan vetistä tomaattipyrettä, joka on kuin suoraan Pirkka tomaattipyrepurkista kaadettua ja vedellä jatkettua. Liha ihan ok, mutta hintaansa nähden tavaraa on lautasella varsin vähän.


Lisätty: 2008-08-28

mukava tarjoilu ja sisustus, mutta ruoka ei aivan parasta. hyvää kylläkin


Lisätty: 2008-08-22

Vieläkö tässä paikassa kebabit tarjoillaan todella kitkerän makuisen tomaattipyreen (pirkka kenties?) kanssa, niin kuin vielä pari vuotta sitten. Pari kertaa erehdyin käymään ja aina kebabkastike oli tuota käsittämätöntä pyrettä suoraan kuin peltipurkista. Toivottavasti ovat alkaneet käyttämään oikeaa kebabkastiketta.


Lisätty: 2008-08-18

Eerikin pippuri on yksi maailman parhaimmista ravintoloista. Te jotka ette sitä ymmärrä voitte pitää barbaariset mieltymyksenne omana tietonanne.


Lisätty: 2008-08-10

Todella ystävällinen palvelu!


Lisätty: 2008-08-08

Ihan OK paikka mutta jotain jäin kaipaamaan ruuan suhteen. sisustus oli kyllä kodikas


Lisätty: 2008-08-04

Todella hyvä palvelu ja aina maukkaat ruoat :) KANNATTAA KÄYDÄ!


Lisätty: 2008-08-03

Yksinker taisesti parasta palvelua ja parasta muonaa mitä olen yhdessäkään kebabravintolassa saanut!


Lisätty: 2008-08-01

Paikan sisustus eritäin siisti ja miljöön luomiseen on nähty vaivaa ja rekvisiitta on asetettu hyvin esille. Palvelu erittäin iloista ja pirteää. Kebab ei täysin parhaasta päästä, tavara oli sellaista perus kebabia. Lisää kokoa ja makuakin iskenderiin niin katetta hinnalle löytyy enemmän. Paikan kannattaisi laittaa listalleen rullakebab


Lisätty: 2008-07-06

asiallinen mesta oli pakko käydä hakee päivän toinen kebab hangossa saadun pettymyksen jälkeen. ekin pibuun voi luottaa aina!


Lisätty: 2008-06-16

Olen aina pitänyt Eerikin Pippurista, mutta nyt on kyllä mennyt jokin pahasti mönkään. Söin itse Eerikin Specialin (vakio) ja seuralaiseni kana-aterian. Eerikin Specialin liha oli todella nihkeää, lisukkeet samoten; kastikkeessa ei ollut moittimisen varaa, mutta kokonaisuutena ei kyllä hirvittävästi makuhermoja tuo hivellyt. Kana-ateria oli kuulemma ihan ok, vaikka kana olikin hieman kuivahkoa. Lisukkeet - mitä siinä nyt oli: pitaa, ranskalaiset ja jotain salaattia - kuulemma ihan keskinkertaiset. Paikan tunnelma ja palvelu on kuitenkin ihan ensiluokkaista, siinä ei jää moitteelle sijaa.


Lisätty: 2008-04-29

Aivan yliarvostettu, kebabliha huonolaatuista ja kastike jotain tomaattimurskaa. Hintalaatu suhde aivan P***stä. Ensimmäisen ja viimeisen kerran tuli käytyä. Palvelu ihan ok.


Lisätty: 2008-04-09

No niin... mielestäni Eerikin pippuri oli ennen erittäinkin laadukas paikka, jossa palvelu pelas ja eteensä sai annoksen ( a. tuoretta, b. maukasta, c. hintalaatusuhteeltaan) erittäin hyvää kebebbia... nykyään pelkästään paikan ilmapiiri kertoo ettei kaikki oo kohdillaan... moikataan vaisusti ja jos pyytää runsailla kastikkeilla vastausta ei tule ja saa arvuutella tuleeko sitä kastiketta siihen enempää vai normi satsi joka ei mun mielestä esim. riisi kebabbiin riitä... eli suomennettuna ennen palvelu oli kuin ravintolassa ja nykyää menty palvelun ja laadun puolesta pikaruokalinjalle.. kebab on välillä ollut huoneenlämpöistä ja kuivaa ... harmi että on hyvä paikka mennyt huonoon suuntaan.. ja tossa alkupäässä keskustelua kyseltiin että mikä paikka muiden mielestä voittaa eerikin pippurin niin kyllä se nykypäivänä on mun mielestä ainaki Kebabistan !


Lisätty: 2008-04-06

Aivan turhan paljon kehuttu paikka. Ei todellakaan vakuuta missään mielessä kyseinen paikka. En suosittele kenellekään.


Lisätty: 2008-03-31

Ruoka oli erinomaista ja palvelu loistavaa. Eerikin Pippurista saa aina laadukasta ja maistuvaa ruokaa.Siis kerrassaan parasta kebabia koko Helsingin alueella. Siellä on mukava istua ja nauttia turkkilaisen musiikin soidessa taustalla.


Lisätty: 2008-03-22

ruoka ihan hyvää ja annoskoko juuri sopiva minulle. se, mikä tänne vetää on henkilökunnan asenne ja ystävällisyys ja paikan mukava tunnelma/sisustus. ei oo niin halvan kebuputkan näkönen.


Lisätty: 2008-01-28

Eerikin Pippurista olen paljon kuullut ja lukenut vuosien varrella ja vasta tänään kävin ensimmäistä kertaa syömässä. Ensimmäiseksi annoksen saavuttua ihmettelin kovasti miten näillä sivustoilla joku on voinut sanoa annoksia pieniksi! Itse otin Kebabin ranskalaisilla ja lihaahan oli aivan hirveästi! Ranskalaisiakin paljon ja salaattiakin. En todellakaan jäänyt nälkäiseksi vaan teki tiukkaa syödä koko annos koonsa puolesta. Ruoka oli erittäin hyvää josta en oikeen valittamista keksi. Hinta oli mielestäni ihan sopiva, ei siitä kyllä kehtaa valittaa. Suosittelen.


Lisätty: 2008-01-02

Palvelu, ystävällisyys, palvelun nopeus & paikan ilmapiiri, pisteet 10. Paikan sisustus ja tilat kebabluolien aatelia, pisteet 9,5. Hinnoittelu OK. Iskendar kebab oli ehkä huonoin mitä olen ikinä syönyt. Liha oli ihan peruskamaa (varmaan jotain tukun lihaa), leipäpalaset liian kuivia. Kastikkeet eivät olleet kummoisia. Riisi ei mielestäni sovi lisäkkeeksi iskendariin. Seuralaiseni ottama Eerikin special oli reilun kokoinen annos, maku siinäkin keskinkertainen. Siihen nähden mitä tällä palstalla on ko. paikkaa ylistetty, ruoka oli melkoinen pettymys. Kokemusta itselläni on toistakymmenestä kebabluolasta ympäri Suomea.


Lisätty: 2008-01-01

Viihtyisä turkkiliashenkinen ravintola.Nopea ja ystävällinen palvelu. Kebabiin olisin kaivannu vähän enempi lisukkeita.


Lisätty: 2007-11-25

Loistava kebab-paikka jossa lihassa ja soosissa riittää makua. Aina otetaan hymyllä vastaan ja kiitetään vielä lähtiessä. PK-seudun eliittiä. Hinta ihan ok.


Lisätty: 2007-10-27

Joka kerta kun täältä itärajalta sattuu lähtemään PK-seudulle käymään, niin on se Eerikin Pippurissa käytävä. Etenkin Eerikin spekiaali on sellanen annos riisiä, lihaa, kanaa, ranskalaisia ja salaattia josta ilomielin sen 8€ maksaa. Palvelukin on aina ystävällistä ja iloista. Siisti ja viihtyisä paikka jonka sisustukseenkin on panostettu. Laajennus tuli selvästi tarpeeseen.


Lisätty: 2007-10-24

Tasavarmaa laatukebabia aina tarjolla. Helposti sen pari euroa maksaa annoksesta enemmän jos sapuska ja miljöö on vastaavasti parempia kuin perus keburäkälöissä.


Lisätty: 2007-10-06

Kebab ranskalaisilla oli hyvä, hinta ihan ok. Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Annos tuli nopeasti. Tulen menemään uudestaankin.


Lisätty: 2007-09-24

Iskender oli hieman kuivaa, kastiketta olisi saanut olla enemmän.


Lisätty: 2007-08-25

kyllä parasta huttua,mitä tsadista saa. hinnoittelu sijainnin mukaan(tiedoksi heinähatuille,notta tsadissa kaikki on kallista ja ytimessä vielä kalliimpaa) aukioloajat kohillaan,omistaja taitaa olla sieltä mistä muukki,mut pokkeuksena hoitaa ykv:nsa pitkäikäisestä toiminnasta päätellen.suosittelen!


Lisätty: 2007-08-10

Paras missä olen koskaan käynyt.


Lisätty: 2007-07-27

Liha ehdottomasti kaupungin parasta. Siisti ja ystävällinen palvelu


Lisätty: 2007-07-26

+ harvinaisen avaran oloinen paikka + rekvisiitta + hyvä fiilis + isot annokset + siisti + palvelu + kastike & salaatti - ei hammastikkuja / aterioitsimia pöydissä - hiukan ahtaat penkit Hyvä kokonaisuus. Olisi hienoa jos kritisoijat laittaisivat parempana pitävänsä kebab paikan tiedot, voisi käydä vertailemassa :-)


Lisätty: 2007-07-18

Paljon hypetetty Pippuri tuotti pienoisen pettymyksen. Liha oli hyvää ja tasalaatuista, joskin koostumukseltaan hieman huokoista. Kastike oli helsinkiläisten kebabravintoloiden tyyliin mautonta ja mietoa, mutta ei suinkaan mitenkään pahan makuista. Lisukesalaatti sen sijaan oli todennäköisesti seissyt liian kauan leikattuna ja oli kuivahtanutta ja hieman tunkkaisen makuista. Riisi oli perussettiä, mutta iskenderin leipäpalat eivät olleet aivan parasta laatua. Palvelussa tiskillä ei ollut valittamista, mutta ruokaa sai odottaa hieman totuttua pidempään. Paikkana EP on tilava, siisti ja kohtuullisella maulla sisustettu. Hinnoittelu on samaa tasoa kuin kampin muissakin paikoissa. Kyllä EP pystyy hyvin kilpailemaan kampin alueen herruudesta, mutta kokonaisuudessa se on kaukana parhaista kebab-ravintoloista, joissa itse olen joskus vieraillut.


Lisätty: 2007-07-11

Kävin Eerikissä ekan kerran joku reilu vuosi sitten. Oli tosi hyvät kebut, eritoten kastike jäi mieleen. Se oli aivan taivaallista. On tullut sen jälkeen käytyä Eerikissä muutenkin, joista edellinen kerta oli viikko sitten.... Koin kovan yllätyksen. Mitä ihmettä sille kastikkelle on tapahtunut! Minäkin olen syönyt kebabbia jos jonkinmoisessa paikassa, ja voin sanoa, että Eerikin kepapit ja kastikkeet oli aivan huippuluokkaa joskus yli vuosi sitten. Mutta ei ole nykyään! Antasin kastikkeesta 10+ jos se olisi samanlaista kuin aikasemmin. Kokonaisuudessaan paikasta ei oikeen huonoa keksi. Viihtyisä, siisti, todella ystävällinen ja nopea palvelu.... Mutta sille kastikkeelle ne on jotain tehnyt. Hinta on mun mielestä samaa tasoa kuin Helsingin keskustassa yleensä.


Lisätty: 2007-06-28

Siis todella yliarvostettu ravintola. Olen käynyt kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla ruokana pelkkää riisiä. Se vähäinen kebab todella mautonta ja kastike olematonta. Kadun toisella puolella annokset isoja ja maukkaita. Ei tarvitse enää miettiä mistä ruokansa hakisi.


Lisätty: 2007-06-18

Liha oli vähän könttimäistä ja maistui enemmänkin maksalle kuin pehmoiselle kebabille. Palvelu tosi nopeaa, pyysimme salaatin ilman sipulia mitä ei laitetukaan mutta silti sipulin maku tuli ilmeisesti salaatinottimista muuhun vihreeseen.


Lisätty: 2007-06-14

Tämä on perus kebabila, jonka ruuissa ei kertakaikkiaan ole mitään ihmeellistä. Samanlaista saa mistä tahansa peruspaikasta, mutta vain halvemmalla. Jos haluaa fiilistellä turkkilaisenkistä rihkamaa seinillä ja lattioilla niin mikäs siinä, mutta makuelämykset jäävät hyvin tavanomaisiksi.


Lisätty: 2007-04-20

Erinomainen paikka, yksi parhaista Helsingissä...


Lisätty: 2007-04-20

Palvelu hyvä ja todella nopea. Paikka siisti ja viihtyisä. Kebab ranskalaisilla: annos pienehkö, maku keskinkertainen vaikkakin parhaimmasta päästä mitä PK-seudulla olen syönyt (n. 5 paikkaa). Hinta suolainen mutta selittynee sijainnilla.


Lisätty: 2007-04-09

Yli arvostettu ravintola


Lisätty: 2007-03-21

Perushuttua. Ei kannata käydä, parempaakin saa.


Lisätty: 2007-03-17

Liha ja kastike täydellistä, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Sisustus on todella omaperäinen, kengät sun muut rojut seinällä:) Siistiä on ja annokset isoja. Tänään viimeksi haettiin suuret pitakebabit á 5€.


Lisätty: 2007-03-09

Ravintola on todella viihtyisä ja palvelu ystävällistä ja nopeata. Sijaitsee lähellä Helsingin ydintä, mikä näkyy hieman karvaissa hinnoissa. Itse kebabliha ja lisukkeet (henk.koht. useimmiten ranskalaiset) ovat parhaita mitä olen helsingistä löytänyt, mutta parantamisen varaa jättää kastike, joka on turhan pliisua. Jalapenon mutustelu tasaa tilannetta mukavasti ja kokonaisuudessaan metallilautaselta nautittu ateria on vähintäänkin 9 vaikka kastikkeelle annoin 6.


Lisätty: 2007-02-13

Uskomattomia kommentteja,että EP:ssä on kovat hinnat,ei tässä maailmassa mitään ilmaiseksi saa,paitsi fattasta!!Ruoka on aina ollut tosi jees,paikka on tosi siisti,ja palvelu aivan loistavaa.Kovasti on valiteltu annoksia pieniksi,pesuvadillinenko sitä kebabia pitää pöytään tuoda?En ole koskaan nälkäsenä lähtenyt,ja olen aika kova syömään.Jatkakaa samaan malliin,on kiva käydä teillä syömässä.


Lisätty: 2007-02-08

erinomainen palvelu ja hyvää ruoka,mahtava tunnelma


Lisätty: 2007-01-28

Pitaleipä = SURKEA jotai valmis SAM pitaleipiä pojat otti pussista, eise kauhee vaiva oo ite tehä uunis niitä. liha hyvää


Lisätty: 2007-01-25

Mielestäni kaupungin paras kebab mesta ! Palvelu todella ystävällistä ja ruoat erittäin hyviä. Lisäpisteitä sisustuksesta !!


Lisätty: 2007-01-11

En tiedä onko ihmisissä vikaa vai onko se tietämättömyys joka pistää ihmiset kehumaan tätä ravintolaan aina seitsemänteen taivaaseen asti sillä itse olen kebua nauttinut monessa paikassa(eri kaupungeissa) ja tiedän milloin kebu on hyvää, ei se eerikin pippurin kebu ole huono mutta aika hurjaa on jos ihmiset pitävät tätä mestaa hellsinkin parhaana....huhuh. Keskinkertainen(tai heikko plus) kebu,hurjat hinnat sekä pienet annokset. Palvelu sekä siiteys olivat kyllä huippu tasoa mutta aito kebab ihminen ei anna tuollaisten pikkusekkojen vaikuttaa...


Lisätty: 2007-01-02

Loistavaa kebabia oli kyllä mutta mielestäni hieman liian kallista. Noh, onneksi Hellsingissä ei tule käytyä hirveän usein että kyllä tuonkin hinnan pulittaa sitten kun tulee Eerikillä käytyä.


Lisätty: 2006-12-27

Vaikka kebabin suurkuluttajaksi itseni luokittelenkin, niin jostain syystä EP:n olen aina onnistunut kiertämään. Muutama ilta sitten päätin tämänkin paikan testata. Ravintola oli erittäin siisti ja palvelu oli ystävällistä. Itämainen musiikki soi taustalla. Toisin kuin joissakin paikoissa sillä ei yritetty karkoittaa asiakkaita, vaan äänenvoimakkuus oli sopivan alhainen. Kebab ranskalaisilla tuotiin pöytään nopeasti. Liha oli koostumukseltaan hyvä, mutta maku oli jonkinmoinen pettymys. Ei toki huonoa, mutta maineensa perusteella odotin jotain parempaa. Mustapippuria oli turhan paljon ja se peitti liiaksi makua. Kun kastikekin oli pliisu, niin pienoiseksi pettymykseksi tämä on pakko luokitella. Harvemmin on tullut mieleen, että kebab-annoksen paras osuus on ranskalaiset (jotka olivat erinomaisia), mutta näin tällä kertaa.


Lisätty: 2006-12-21

Pk-seudun paras kebabbimesta. Kebab on aina tuoretta (eli sitä ei lämmitetä mikrossa) ja kastike on ehdottomasti parasta mitä olen itse maistanut. Palvelunkin on ystävällistä ja nopeaa, myös siitä iso plussa. Ainut asia mistä voisi valittaa ovat hinnat, mutta kun ravintola sijaitsee aivan Helsingin keskustan kupeessa on ymmärrettävää, että hinnat ovat hieman kalliimmat kuin muualla.


Lisätty: 2006-12-15

Väittäisin että parasta kebabia mitä olen syönyt!!


Lisätty: 2006-12-04

Miljöö kohdallaan. Peltilautaset tuovat pikantin lisän ateriointiin. Ruuan taso on aina ykkösluokkainen. Lihasta ei todellakaan löydy yllätyksellisiä kovettumia. Salaatti on erinomaisen raikas ja tasapainoinen. Mielestäni kaupungin paras kebab-ravintola. Elokuva-arkiston henkevän esityksen jälkeen Eerikin Pippuri ruokkii ruumiisi.


Lisätty: 2006-11-20

Aivan upea paikka, stara mesta! hyvä mennä baari illan jälkeen syömään!


Lisätty: 2006-11-16

Erinomainen palvelu, sekä kebab! Kannattaa käydä tsekkaamassa


Lisätty: 2006-10-21

Paras kebab-kokemus ikinä! Kiitos! Zokran!


Lisätty: 2006-10-19

hinta laatu suhtee ei oo paikalla en tiä mitä ihmiset kehuu en takuulla mene uudestaan!!!


Lisätty: 2006-10-09

Kastike oli jotenkin ketsuppiin tehdyn makuinen ja annokset hintaansa suhden aika pieniä kun vertaa muihin paikkoihin jossa olen käynyt. En kovin paljon pitänyt, mutta ihan kiva baari-illan jälkeen.


Lisätty: 2006-10-05

Homma paranee huomattavasti jos esim Iskenderiin pyytää lisäksi valkosipulia ja tulisena. Pisteytys annettu tämän mukaan.


Lisätty: 2006-09-20

Loistavin kebabravintola Helsingissä. Ruoka erinomaista, palvelu huikeaa. Henkilökunnalle suuri kiitos päivien piristämisestä, moiseen ystävällisyyteen kun nuivassa Stadissa harvoin törmää. Liha aivan omaa luokkaansa. 10+


Lisätty: 2006-08-27

Paikan hypetys on perua 90 luvun lopulta, jolloin paikka oli pieni ja ahdas, ja annokset kerrassaan loistavia. Runsaasti eri kebebeja syöneenä voin sanoa että oli loistavaa, mutta ei ole enää.


Lisätty: 2006-08-16

Parhaat kebabit mun makuun. Palvelu pelaa ja on ystävällistä. Sisustuksen puolesta aivan omaa luokkaansa. Mahtava paikka pistää nälälle monoa.


Lisätty: 2006-07-10

Henkilökunta todella mukavaa! Lapset huomioidaan hyvin ja palvelu nopeaa, joten pienikin lapsi jaksaa odottaa kiltisti paikallaan! Sisustus piristävä ja paikkaan sopiva. Ainoa miinus, ja pitkähkö sellainen, tulee annosten pienuudesta ja korkeahkoista hinnoista!! Jos haluaa vatsan täyteen, menee mieluummin viereiseen Chilliin, jossa ihanat valkosipuliperunat! Ja kirjoittaja on pienikokoinen nainen, joten se pitää huomioida, että annokset ei tosiaan ole kovin suuria!


Lisätty: 2006-07-01

Menimme porukalla Eerikin Pippuriin kun paikkaa on kehuttu. Paikka on sisustukseltaan erittäin tyylikäs ja siisti. Meitä oli viisi ja ruoka tuli nopeasti. Kebab ranskalaisilla maksoi 7 euroa, joka oli erittäin sopiva annoksen kokoon nähden. Annos oli erittäin täyttävä ja palvelu ystävällistä. Salaatin kurkut olivat tosin hieman kuivahtaneita. Tulen varmasti käymään uudelleenkin.


Lisätty: 2006-06-12

ystävällinen palvelu, nopea, ruoka oli pettymys. laatuvaihteluita ruoassa. mielestäni yliarvostettu paikka, sama kun chillissä söis.


Lisätty: 2006-06-07

Kerran käynyt ja täytyy todeta, että ehkä parasta iskenderiä, mitä olen ikinä syönyt.


Lisätty: 2006-05-30

tila oli siisti, sisustus ehkä hieman näennäisesti itämainen, liha oli samanmakuista mitä saa kun tekee itse murobbs:n ohjeella, eli ei kovinkaan hyvää, salaatti oli kitkerää, ja sitä oil aika vähän (ehkä hyvä jos se on aina yhtä kitkerää), onnistuin vielä saamaan sekä tomaatin että salaatin kannan samaan annokseen. limulasia ei saanut täyteen koska iso tuoppi ei mahtunut kokonaan koneen alle. lautaset huonon muotoiset, aina on jotain pöydällä. iskenderin leipä hieman kuivaa. hinnat kuitenkin aika korkeat


Lisätty: 2006-05-18

Hyvää sapuskaa, maistuu aina.


Lisätty: 2006-05-06

Huono liha, ei makua.


Lisätty: 2006-05-02

Luulin saavani kunnon kebabin täältä lukemani perusteella. kokeilin jopa kahteen eri kertaan. Joko aikaisemmat arvostelijat eivät tiedä kebabista enempää kuin sika sukelluksesta tai jossain myydään vielä huonompaa mättöä (todennäköisesti savonlinnan kebab mestassa) johon he ovat paikkaa verranneet.


Lisätty: 2006-04-18

Yleensä arvostanut Eerikin pippurin Stadin parhaimmistoon. Jatkan tästedes paremminkin Kampin kebabhousen asiakkaana.


Lisätty: 2006-04-18

Olen ollut paikan uskollinen asiakas vajaat 10 vuotta, enkä ole vielä suomesta löytänyt iskenderille kilpailijaa annoksen maukkaudessa. Liha on aina tuoretta, sillä ravintolassa pyörii jatkuvasti tanko tuoreella lihakasalla. Salatti on myös aina tuoretta, samoin maukkaat tomaatit ja hyvät jalopenot (jotka ei ole mitään kurttusia tekeleitä). Ainoa pieni miinus on siinä että kastikkeen tulisuus hoidetaan paprika/chili-jauheen avulla, eikä itse maustetulla kastikkeella.


Lisätty: 2006-04-17

Iso plussa hyla jogurtista, vihdoinkin paikka jossa voi syödä kebabin sellaisena kuin se on tarkoitus. Annokset tulivat todella nopeasti, hyvä kun oli ehtinyt edes asettua istumaan, niin ensimäistä annosta tuotiin seurueelle. Liha on maukasta ja mausteista, kastikkeessa saisi olla enemmän potkua nyt se on vain tomaattikastiketta, mutta lihan mausteisuus kompensoi mauttomuuden, salaatti oli tuoreen oloista eli hyvää peruskauraa, annos koot ovat reilun kokoisia ja nälkä lähtee isommaltakin kaverilta, toki keskivertoa kalliimilla hinnoilla siihen on myös syytä. Sisusta on hyvinkin turkkilaishenkinen, pahoja henkiä karkoittavine silmineen, ainoa miinus oikeastaan tulee ruokalistasta joka on tiskin päällä, näin idyylisessä ja laadukkaassa paikassa, olisi mukavaa jos ruokalistakin olisi omaperäisempi, kuin se tusinatavara. Palvelu oli nopeaa, hyvää ja ennenkaikkea kohteliasta, Eerikin pippurin eduksi vois myös mainita aukioloajat, jotka ovat erinomaiset, hyvästi mäkkärin ja hesen safkat, tervetuloa kebab!


Lisätty: 2006-03-30

Loistava paikka lounastaa ja käydä järkevissä rajoissa pysyneen baareilun jälkeen yöpalalla. Stadin eliittiä, ehdottomasti.


Lisätty: 2006-03-17

Ystävällinen ja nopea palvelu. Iskender tuplalihalla mukaan 11.50e. Lihan laatu vaihtelee annoksessa. Pyydetystä ja ymmärretystä valkosipulista ei havaintoa, tulista kastiketta koko lailla vähän. Annos todella suuri. Erinomainen aukiolo. Petyin, paikkana yliarvostettu mielestäni.


Lisätty: 2006-03-16

Huonoja puolia se, että viikonloppuisin baarin jälkeen joutuu jonottamaan ulkona kylmässä kun sisälle ei aina mahdu! Mahtava paikka!


Lisätty: 2006-03-16

Todella upean näköinen kebab mestaksi! Kehtaa videä vaikka ulkomaan vieraat syömään. Upeat lautaset, pöydät ja koristeita seinillä. Liha tosi hyvää, ranskalaiset ja myös riisi nam. Miinukset loppuun: kova hinta ja se että joka kerta yöllä syödessä annokset ovat pienempiä kuin päivällä!


Lisätty: 2006-03-09

Kylläpä oli mehusteltu tätä paikkaa kovasti, joten päätin mennä kokeilemaan. Otin oikee jonkun special-annoksen. Pettymys oli suuri! Annos oli pieni ja se ei maistunut juuri miltään. Kyllä se syödyksi tuli, mutta alakastiin meni ehdottomasti. Hintakin oli kuitenkin suurehko. En suosittele. Tiiä sitten mistä moinen maine hyvänä paikkana oli kantautunut korviini. Ehkä Lahdessa on vaan niin paljon paremmat kebab-ravintolat, että olin tottunut hyvään kedappiin stadilaisen peruskaman sijaan..


Lisätty: 2006-02-08

Ehkäpä suomen parasta kebabia. En tajua miksi tyypit kirjoittaa, että olisi liian peinet annokset. :) ja ranskikset täydellisiä. Hyvä palvelu, chilit parhaita. JA KASTIKETTA EI LAITETA! Tai mä en ainakaan halua mitään kastiketta :)<3333


Lisätty: 2006-02-08

Kallis ja pienet annokset.


Lisätty: 2006-01-26

Lähin kebab-paikka, n. 30 metriä kotiovelta, joten tuli aikoinaan käytyä lähes päivittäin. Sisustus aivan omaa luokkaansa. Paikassa on paljon eri ihmisiä töissä, siksi palvelu vaihtelee erinomaisesta nihkeähköön, tosin jälkimmäinen on harvinaisempaa. Ruoka tulee suhteellisen nopeasti, mutta ei kuitenkaan ole nopeimmasta päästä. Ruoassa itsessään ei ole mitään ihmeellistä. Itse kebab on ylimaustettua lihaa ja mauttomia kastikkeita. Ranskanperunat kannattaa unohtaa, ainakin jos ottaa mukaan, on meinaan vetistä muusia kun pääsee kotiin. Jogurttikastikkeen sijaan iskenderiin kaadetaan jogurttia sellaisenaan. Iskender muuten onkin sitten ihan vihoviimeinen annos, ellei tykkää pullamössöstä. Menee meinaan ne leipäpalat sen verran vetiseksi sohjoksi. Kana-annoksien kana on kuivaa. Valkosipulin ja chilin ystävänä toivoisi, että kebabissa olisi edes jompaa kumpaa. Riisikebabin loistava riisi kuitenkin pelastaa, varsinkin kun se on henkilökohtainen vakioannokseni.


Lisätty: 2006-01-11

Iitsekin eksyin eerikin pippuriin juuri hehkutuksien takia. Voin sanoa että paikka osoittautui pettymykseksi kaikilta osin kebabia. Salaatti heikkoa, liha kummallista rihmaa ja leipä heikkoa. Todellinen pettymys.


Lisätty: 2006-01-09

Aivan loistava paikka. Kebab riisillä ylivoimaisesti paras. Riisi on todella maukasta ja koostumus on juuri oikea. Annos on mukaan ottaessa hieman isompi? Erittäin ystävällinen ja nopea palvelu.


Lisätty: 2005-12-11

Loistava palvelu.


Lisätty: 2005-11-30

Kebabannos - Kebab lohkoperunoilla - oli pieni suuresta hinnasta välittämättä (7,50e). Liha oli OK, mutta kastike muistutti vedellä jatkettua halpaa tomaattipyrettä. Salaatti oli nuukahtanutta ja jalapeno ruiskautti etikat silmille. Aukioloajat kelpo luokkaa. Palvelu isomman Eerikin ollessa auki erinomaista, Express-Eerikissä valitettavan usein olematonta.


Lisätty: 2005-11-29

Hyvä paikka. Ranskikset yksi parhaista (vetää lähes vertoja Hesburgerille), kastike ok, palvelu erinomainen. Hintataso kallis, sisustus ihanteellinen ja sen kruunasi Lähi-itä -tyyppinen musiikki. Hoitivat asiakkaan reklamoinnin mallikkaasti.


Lisätty: 2005-11-28

Kallis. Liha saman makuista kuin lihasopassa. Hyvä palvelu ja hyvär ranskalaiset.


Lisätty: 2005-11-18

Ihan liian yliarvostettu. Ruoka ihan ok, annoskoot tuntuvat pienyntyvän vuosi vuodelta!


Lisätty: 2005-10-28

Täysin yliarvostettu. Keskivertokamaa. Pienet ja kalliit annokset. Oli joskus 5 vuotta sitten todella hyvä, nyt kannattaa mennä 50m erikinkatua ylöspäin.


Lisätty: 2005-10-27

Kavereiden suositusten perusteella piti käydä testaamassa ruokatunnilla tämä paikka. Täytyy sanoa, että eipä voisi ruokatuntia juuri tämän paremmin hyödyntää. Mainio paikka. Fasiliteetit kunnossa ja erinomaisen henkilökunnan ystävällisyys ja palvelun ripeys huippuluokkaa. Itse Kebab oli yksi niitä parhaita mitä pääkaupunkiseudulla olen tavannut. Erityismaininta vielä siitä, että riisiin oli panostettu ja se todella maistui.


Lisätty: 2005-10-19

Laatu laskenut. Salaatti on vaihtunut sipuli renkaiksi, pariksi siivuksi tomaattia ja chiliksi.


Lisätty: 2005-10-12

Helsingin kebab-mestoista kärkipäätä. Tasainen laatu, tietää mitä tuleman pitää. Palvelu on ystävällistä.


Lisätty: 2005-10-12

Piti käydä testaamassa paljon puhuttu Eerikin pippuri. Siihen nähden, että sitä joskus hehkutettiin Suomen parhaaksi kepsumestaksi, olin ehkä vähän pettynyt (mm. Tampereella saa monesta paikasta parempaa), mutta noin niinkuin ilman ennakko-odotuksien läsnäoloa paikka oli kyllä ihan positiivinen kokemus. Liha oli iskenderissä ihan kelpo tavaraa, mutta sitä olisi saanut olla enemmän ja se olisi voinut ehkä olla vähän enemmän maustettua. Lisäksi mm. riisiä ja muita lisukkeita olisi saanut olla enemmän hintaan nähden. Puitteiden ja palvelun puolesta loistava. Harvoin saa kepsupaikoissa ravintolamaista pöytiintarjoilua, joka on vielä poikkeuksellisen ystävällistä.


Lisätty: 2005-10-08

Palvelu hyvää. Salaatit olivat kuivia ja nahistuneita. Liha maistui vetiseltä. Ranuissa hyvä mauste. Kastike aivan luokantonta; tulinen maistui pelkältä ketsupilta. Hinnat tuntuvat nousevan ja laatu laskevan.


Lisätty: 2005-10-01

Paikka oli erittäin viihtyisä ja kebabkin maittoi, mutta annoksen koko oli hintaan nähden lähes naurettava. Tuli vaan paha mieli, kotona Porissa olisin saanut mahani täyteen sillä rahalla. Lisäksi listalta puuttui rullakebab.


Lisätty: 2005-09-24

Ruoka on loistavaa. Olen työni takia ympäri Suomea maistanut kaikenlaista, mutta Eerikin Pippuri on omaa luokkaansa. Sisustus on todella mietitty ja toteutettu hienosti. Palvelu on loistavaa. Henkilökunta tervehtii ja kiittää olit sitten tulossa tai lähdössä. Siitäkin pisteet henkilökunnalle. Lisäksi ihmettelen että missä ihmiset käyvät oikein syömässä jos (todella) useat valittavat täällä että EP on kallis paikka? Missä te syötte oikein?


Lisätty: 2005-09-20

Hieman hintavampaa kuin muualla, mutta liha ja muu ihan eri tasoistakin.


Lisätty: 2005-09-08

En ymmärrä tätä hehkutusta. Joskus vuosia sitten oli loistavaa safkaa, ei enää ainakaan kolmeen vuoteen. Kastike: tomaattipyrettä, ei makuja. Valkosipulikastike: ???? Pyhäinhäväistys. Liha: basic, ei makuja. Kuivaa. Riisi: basmatia, namnam. Salaatti: basic, vähän nahistunut Annos: Lihaa noin 50 grammaa. Salaatti: ihan "jees", kovin vähän. Salaatinkastiketta aivan liikaa, ja se on suoraan pullosta jotain valmissettiä. Riisi: hyvää, mutta todella vähän. Käsittämätöntä ettei valkosipulikastiketta saa pyytämälläkään. Annoskoko: sopiva ehkä jollekin kettutytölle. Rahastusta. Palvelu: todella nopeata mutta sitäkin tylympää. Sisustus on jees. Tulisen annoksen saa pyytämällä, mutta se on vain chilijauhetta soosin päälle. Paremman lopputuloksen saa Tabascolla.


Lisätty: 2005-09-06

Tulipas käytyä tuossa kesällä helsingissä ollessani kyseisessä mestassa. Ei kait siinä. Heti ku olimme tilanneet kepapit ja menimme kaverin kanssa juomia ottamaan niin tulee tyyppi siihen nokan viereen kysymään, että tuliko meille kaksi kappaletta ranskalaisilla. No kyllähän me sellaset oltiin tilattu ja se tyyppi sitten seuras meitä kapappien kanssa, että mihin pöytään mentiin istumaan. Eli toisinsanoen annosten pöytääntuontiaika tilauksesta 15sek.


Lisätty: 2005-08-28

Lihaa saa myös reilusti, annos on erittäin sopiva.


Lisätty: 2005-08-25

Liha nykyään aivan keskivertoa, kastike mitäänsanomatonta. Lisukkeet ja salaatit hieman tavallista parempia. Annokset tulevat nopeasti, mutta muuten palvelu ei ole sitä mukavinta mahdollista. Kuivien annosten hinta/laatu/määrä -suhde heikko. Lisäksi vaativat kuivuutensa vuoksi tuplamäärän olutta/limua/vettä mennäkseen alas. Viitisen vuotta sitten yksi parhaista, nyt heikompi.


Lisätty: 2005-08-16

Hinnat nousseet pilviin. Vetinen liha laitettu ranskalaisten päälle, jolloin ne muuttuivat veteliksi. Parantakaa hyvät ihmiset menneiden vuosien tasolle.


Lisätty: 2005-08-04

Erittäin hieno paikka ja ennenkaikkea palvelu on erinomaista. Kebab on aivan taivaallisen makuista, vaikka onki hieman pieni annos. viimeksi tilasin eerikin specialin, ihan loistava. 9e, mutta sen arvoista.


Lisätty: 2005-08-04

Tämä oli ensimmäinen paikkani Helsingissä jossa kävin kebabilla. Ehkäpä sen takia koska Kebabille.comissa se on Helsingin kärkipäätä. Kyllä sen melkein voi uskoakkin, palvelu oli erinomaisen kohteliasta. Kun ruoka tuotiin pöytään sanottiin: "toivottavasti maistuu" ja kun ruoka haettiin niin niin kysyttiin "maistuiko" ym. Ja sisätilat ovat siistissä kunnossa. Sitten itse asiaan eli kebabbiin: Ostin pitakebabin. Liha oli maukasta, ehkä vähän sitkeää mutta antaisin 9. kastikkeet olivat hyviä ja leipä maukasta. Hinta oli melko kohdallaan, hivenen liian kallis.


Lisätty: 2005-08-01

Liian vähän lihaa, salaatti ok. Jalapenoa sai lisää kun pyysi.


Lisätty: 2005-07-31

Käytiin sitten testaamassa Helsingin parhaaksikin väitettyä kebabpaikkaa, ja suuri pettymys oli. Paikka oli ihan hieno kyllä ja palvelu pelasi, mutta siihen se sitten jäikin. Hinnat ovat todella kalliit, mistä voisi odottaa että saa jotain todella hyvää. Mutta ei. Kebabliha oli kyllä ihan syötävää mutta se kastike. Ei kai kukaan tosissaan voi tuollaisesta tomaattikastikkeesta tykätä enää kebabin päällä? Kyllä on kummallinen maku helsinkiläisillä.


Lisätty: 2005-07-27

En ymmärrä kyseisen ravintolan kulttimainetta. Ruoka keskinkertaista. Toisaalta palvelu&atmosfääri omaa luokkaansa.


Lisätty: 2005-07-12

Eerikin Pippurissa remontti mutta ei anneta sen haitata arvostelua. Ensi vierailu, testissä Eerikin Speciaali. Pukettiin kuului: Kebab, riisi, ranskikset riisi & härpäkkeet. Lihaa hyvä laatuista, yllättävän vähärasvaista, ehkä siksi tuntui aluksi "kuivahkolle". Ainoa miinus oli se että lihaa pitäisi maustaa enemmän. Ranskikset hyviä, samoin riisi. Salaatti olisi voinut pikkaisen tuoreenpaakin olla, mutta ei moittimista pahasti. Hyvä palvelu, annokset tulivat kohtuunopeasti. Myyjät tervehtivät heti kun ovesta meni sisään. Hinnat vaatisivat vielä pikkuisen viilaamista, olivat aika suolaisia.


Lisätty: 2005-07-07

Kivat tarjoilijat, niitä katsoisi pidempäänkin.


Lisätty: 2005-07-01

Tampereen ja Turun kebab-mestat pohjana arvostelulle. EP ei ollut mikään uskomaton kokemus, vaikka odotuksetkaan eivät olleet korkealla luettuani kommentit. Kaikki toimi OK, muttei sen paremmin. Annoksen asettelusta suuri plussa, tilasin Iskender kebabin (7,50e) ja annos valmistui nopeasti. Lihaa melko niukasti ja sen maku oli OK. Lihan alla pitaleipäkuutiota, joka sai liha-annoksen näyttämään isommalta. Lihan oikealla puolella riisiä kuppimaiseen muotoon aseteltuna, vasemmalla salaatti ja 1kpl pepperoni-pippuri, kastikkeet valkosipuli ja tomaattikastike (keskivahvana erikseen pyydettynä) hallitusti aseteltuina. Paikkahan on viihtyisä, tosin laajennusremontissa. Kolme lihavarrasta näkyi pyörivän taustalla klo 14 aikaan perjantaina. 7,50e on mielestäni kuitenkin melko ryöstöä vain OK ateriasta koon ja maun puolesta. Aterian jälkeen ei ollut nälkä, muttei täysikään olo. Rullakebabin puuttumisesta miinusta. Johtopäätökset: EP:n ravintolamainen sisustus ja annoksen asettelu kastikkeilla viimeisteltynä oli positiivinen kokemus. Silti täytyy muistaa, että kyse on "vain" kebab-annoksesta, jossa usein kriteereinä on annoksen hinta, määrä ja maku. Voisin käydä toistekin kokeilemassa esimerkiksi kebab ranskalaisilla-annoksen, mutta sitä ennen aion koluta monta muuta kebabille.comissa olevaa paikkaa Helsingistä.


Lisätty: 2005-06-28

Olipa pettymys käydä Eerikin Pippurissa. Liha maistui aivan lihakeiton lihalta ja oli vetistä. Mikäli tulinen kastike on tulista, niin ihmettelen mitä ei-tulinen sitten on? Tomaattien nahka oli nahistunut. Miinusta tulee myös pienentyneistä annoksista ja hintojen noususta. Ranskalaiset olivat oikein maukkaat, mutta minkä ihmeen takia lihat ja kastikkeet tulee kasata ranskalaisten päälle? Lihasta valui nestettä ja kastike oli löysää, joten viimeiset ranskalaiset olivat aivan pehmeitä ja löysiä. Palvelu oli jälleen kerran hyvää ja nopeaa.


Lisätty: 2005-06-27

Kylhän se vaan on niin että eerikin pippuri on valovuoden edellä näitä muita paikkoja. Henkilökun aivan loistavia liha ja kastike painii ihan erisarjassa kuin muut putkat!


Lisätty: 2005-06-19

kävin täällä kerran helsingissä vieraillessani ja olin täysin positiivisesti yllättynt, että helsingistäkin voi saada näin hyvää kebabia. kebabin maku oli kaikinpuolin hyvä ja kaikkea oli oikeassa suhteessa. kebab oli tosin aika pieni, enkä hintaa muista millään, mutta maku oli vallan mainio.


Lisätty: 2005-06-10

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä: kebab riisillä saapui noin 2 minuutin päästä tilauksesta. Vesi oli onneksi kylmää ja ilmaista, toisin kuin joissain paikoissa. Liha oli kympin arvoista: ei mitään mikrotavaraa, vaan ammattitaidolla kypsytettyä kebabia. Riisi oli ilmeisesti basmatia jota ei kovinkaan usein kebabravintoloissa näe, tästä plussaa. Kastike oli jotain tomaattikastikkeen tapaista, mutta varsin hyvin maustettua ja siitäkin plussaa. Salaatti oli tuoretta, ainut miinus oli jalopenojen puute, sillä niitä oli vain yksi. Annoksen koko ei vakuuttanut minua, olisin jaksanut kaksikin putkeen, mutta yksi riitti sillä kertaa. Lautanen oli noin 30 cm x 15 cm, puolet siitä oli salaattia ja 1/4 riisiä ja 1/4 lihaa. Jos olisi lähempänä / minä asuisin lähempänä, olisi ehdottomasti vakiomesta.


Lisätty: 2005-06-10

Ennen laajennusta paikka oli legendarinen: Tilaa asiakkaille oli noin 3m^2. Silloin tuli käytyä useasti. Laajennuksen (ja uusitun keittiö-välineistön) jälkeen paikan henki muuttui kaupallisemmaksi, ja mikä pahinta, annosten mausta katosi "röhnä-keittiön" tuoma pikantti lisä, ja ne muuttuivat massatuotanto-kebabin makuiseksi. Ei sillä että se pahaa olisi, mutta eipä aivan yhtä hyvää kuin ennenvanhaan.


Lisätty: 2005-06-05

Repro Kampissa. Vertailu: leipäkebab ostettuna viiden munuutin välein täältä ja Kebab Housesta. Kebab House voitti, hieman pienempi annos mutta parempi maku, lähinnä lihan ansiosta, lisukkeet tasavahvoja.


Lisätty: 2005-06-03

Ehdottomasti Stadin orginaalein.


Lisätty: 2005-05-23

Taso oli aika roimasti laskenu niistä vanhoista "kunnon" ajoista. Siisti paikka, mutta tän hehkutuksen jälkeen aika mitäänsanomaton ruoka.


Lisätty: 2005-05-08

Täällä maistoin elämäni ensimmäisen kebabannoksen. Olin hyvin, hyvin positiivisesti yllättynyt. En löydä oikeastaan mitään moitittavaa. Palvelu on todella ystävällistä, ja annokset oikeastaan minulle liian isojakin. Ruoka on todella hyvää, ja erityisesti ihmettelen sitä, kuinka salaatti on joka kerta ollut niin tuoretta ja maukasta. Sisustus on mielestäni tunnelmallinen, ja vessat tosi siistejä. Palvelukin on nopeaa. Ainut moite tulee hinnasta, mutta mielestäni se ei ole mitenkään erityisen korkea Helsingin muuhun hintatasoon nähden.


Lisätty: 2005-05-07

Palvelu todella mukavaa, ruoka maistuu aina yhtä hyvältä, annoksen koossa ei valittamista, öisin hieman tungosta. Parasta Kampin alueella.


Lisätty: 2005-05-05

Liha täyden kympin arvosta, palvelu pelaa, paljo salaatteja sun muita lisukkeita, tosi hyvät lohkoperunat, erittäin hyvät kastikkeet, hinta ei oo todellakaa paha, erittäin viihtyisä paikka.


Lisätty: 2005-05-03

Kävin syömässä Eerikin pippurissa noin vuoden tauon jälkeen. pakko myöntää, että taso on laskenut aika radikaalisti, sitten viime kerran. Iskenderin liha ei paljon perusmartskusta poikennut, kastike tomaattipyrettä ja leipäpalat käsittämättömän kuivia. Palvelu oli pikarukalamaista ketjukamaa, vaikka ketjuravintola ei kyseessä olekaan. Sisustus ravintolassa on erittäin mukava ja siisti.


Lisätty: 2005-04-23

Hyvä palvelu, tuorein kebab liha, tuore ruoka, kiinostava sisustus, ja loistavat aukioloajat (aamu viiteen!) Joskus tosin ravintola liian täynnä, ja kassalla kannattaa puhua selvästi, että saa oikean annoksen.


Lisätty: 2005-04-22

Helsingin keskitasoa hiukka parempi. Pieni annos. Hyvä palvelu.


Lisätty: 2005-04-17

Pienempään nälkään kannattaa ottaa kebabhampurilainen. Siinä hienostuneen lihan maku pääsee oikeuksiinsa eli sopivan maustettua, mureaa ja ravintoloitsijan itse valmistamaa. Joskus hampurilaisessa on tosin liikaa salaatinkastiketta, jolloin syöminen on melkoista sotkemista. Tällöin tosin tilanne helpottaa, jos syö "sivistyneesti" haarukalla ja veitsellä.


Lisätty: 2005-04-17

Ensin kehut tietty: Tosi hienoksi sisustettu. Liha hyvää. Juuri sopiva lämpö sisällä. Miinukset: Kalliit hinnat. Kebabille ei sovi ketjuittelu, taso on vaan tasaisen huonoa silloin kuten hesessä. Tilasin Kebabin ranskalaisilla ja sain kebabin riisillä, kielivaikeuksia. Siinä joutui riitelemään 5 minuuttia, että sai annoksen vaihdettua.


Lisätty: 2005-04-12

Erinomainen Kebab ravintola. Monella suomalaisella ravintolan pitäjällä paljon opittavaa palvelusta,sekä huomaavaisuudesta. Jos jotain moitittavaa pitää hakea, on se perinteisen lampaan lihan puute.Mutta eihän sitä taideta kovinkaan monessa mestassa enään käyttää. Sääli.


Lisätty: 2005-03-31

Kävin pitkästä aikaa tsekkaamassa Eerikin kebabit. Tilasin listan kärkipäästä "Eerikin Special" -nimisen annoksen jossa oli snadi salaatti, reilusti raneja, riisiä ja tietysti lihat kastikkeineen. Tulinen kastike olisi saanut olla kyllä tulisempi, mutta kyllä tälläkin pärjäsi. Liha oli erinomaista, joskin sitä oli aivan liian vähän, etenkin annoksen hintaan nähden. Siinä mielessä yhdyn kyllä edellisiin kommentteihin että annoksen koko on nälkään ja hintaan nähden aivan liian pieni. Maukas se kyllä on. Ainoa miinus paikalle tulee tilaukseni vastaanottaneesta myyjästä, jota ei tuntunut kiinnostavan hommat pätkääkään.


Lisätty: 2005-03-19

Hyvää ruokaa, mutta ehkä kärsinyt remontin jälkeen.


Lisätty: 2005-03-19

Asialliset työntekijät.


Lisätty: 2005-03-18

Miljöö viihtyisä, olisi kiva sulatella - silti annetaan vaikutelma, että ravintolasta pitäisi kiirehtiä ulos. Tarjoilijan kynän lainaaminen ei sopinut laatuun, asiakkaillehan on omat kynät. Liha oivallisen hyvää kastikkeen ohella, joskin annos pienehkö hintaan nähden. "The one and only" - slogan toteutui pippurien muodossa, sillä niitä annettin tosiaan yksi (eräs toinen asiakas sai kaksi).


Lisätty: 2005-03-17

Pieni annos, korkea hinta.


Lisätty: 2005-03-16

Hyvää paikanpäällä tehtyä lihaa, mutta kastikkeissa olisi kyllä parantamisen varaa. Tulista kastikketta pyydettäessä tarjotaan sinänsä maistuvaa, mutta erittäin mietoa tomaattikastiketta. Annosten koot pienentyneet vuosien varrella. Palvelu toimii aina vähintään kohtuullisesti ja lisukkeet ovat peruskauraa.


Lisätty: 2005-03-04

+Viherosasto on tuore ja monipuolinen +Henkilökunnalla positiivinen meininki -Lievä pikaruokamestamaisuus -Pari kertaa on Iskenderissä ollut leipä hieman oudon makuista Yleiskuva tästä paikasta on n. parinkymmenen käyntikerran perusteella ihan positiivinen, joskaan en mihinkään ylistyslauluihin puhkeaisi.


Lisätty: 2005-02-08

Esimerkillinen kebab-paikka!


Lisätty: 2005-02-05

Pieni annos, korkea hinta. Maku kohtuullinen.


Lisätty: 2005-01-29

Kastikkeet todella surkeat, kuten kaikissa muissakin tukkukebabbipaikoissa. Harvat paikat tekevät itse kastikkeensa. Liha OK.


Lisätty: 2004-12-27

Lopetin käymisen vuosi sitten, koska annosten kokoa pienennettiin. Liian pienet annokset! Ruoka muuten oiken maukasta!


Lisätty: 2004-12-26

EP mennyt alaspäin. Annokset pieniä ja perussettiä. Ennen erottui ketjusilsasta, enää ei - paitsi joskus huonompaan suuntaan. Sisustuksesta todella paljon plussaa, mutta harmi sanoa, että ruoka jää sekä määrältä että laadulta ketjujen (Stadin kebab, Chilli) jalkoihin. Ja näillähän se kilpailijansa aikaisemmin päihitti, hinta on sivuseikka!


Lisätty: 2004-12-22

Leipäkebu koostui lähinnä pohjalle ängetystä kebablihasta ja päälle heitetystä salaatista. Kastike/liha oli liian pippurista, olisi tarvinnut rutkasti jugurttikastiketta, tuntui muutenkin kuivahkolta varsinkin toi salaattiosuus, salaattikastiketta ei ollut nimeksikään, yksi kurkunsiivu ja pala tomaattia oli laitettu ulkonäön vuoksi mukaan. Kebabin olisi voinut latoa enemmän niin että lihat olisi voinut syödä yhdessä salaatin kanssa. Mutta palvelu oli hyvää ja nopeeta, kiitosta siitä siis.


Lisätty: 2004-12-18

Liha kylmää, raa'an oloista ja sitkeähköä. Annos pieni suhteessa hintaan. Erittäin siisti paikka.


Lisätty: 2004-12-15

Taitaa maineessa olla vähän ylimääräistä ilmaa mukana. Sisustus on kyllä asianmukainen, kuten palvelukin, ympäristönä viihtyisä. Kebab ranskalaisilla tuli nopeasti, annos oli kooltaan tavanomaista tasoa. Liha melko ok, ei juurikaan valittamista sen suhteen. Ranskalaisissa aivan liikaa suolaa, muuten ne ok. Salaattitilpehöörit hyviä, mutta soosit yksinkertaiseti surkeita. Täydellisen paikan hakeminen jatkuu vielä.


Lisätty: 2004-12-12

Eerikin Pippurin parasta antia on ravintoloitsijan itse tehty liha, joka on mielestäni kanta-Helsingin ehdotonta kärkikaartia, mausteista ja suoraan vartaasta otettuna erittäin maistuvaa. Kastikkeissa taso on myös ihan hyvää, mutta ei niin laadukasta kuin lihapuolella. Kaipaisin lisää terävyyttä makuun. En tarkoita tällä tulisuutta vaan muita kebabkastikkeen elementtejä ja maun syvyyttä. Tulisen kastikeen saa pyytämällä, mutta se valmistetaan lisäämällä chilijauhetta kastikeen päälle. Olisi mielestäni kohtuullisen helppoa valmistaa tulinen kastike valmiiksi seokseksi omaan purkkiin, jolloin kokonaisuus olisi tasalaatuisempi. Annokseen lisättävät lisukkeet ovat kohdallaan. Salaatti on hyvää ja riisikin ansaitsee erityismaininnan. Itseäni hieman häiritsee, että esim. Specialissa liha ja ranskalaiset olivat kasatut yhteen kekoon. Makuasia, mutta olisi miellyttävämpää syödä, jos riisi, ranskalaiset, salaatti ja liha+kastikeet olisivat vaikkapa rinnakkain lautasella. Ravintolan sisutuksesta voi nähdä, että uskoa asiaan on ja vaivaa on nähty. Mielestäni viihtyisimpiä paikkoja keskustassa, tosin välillä ruuhkainen. Henkilökuntaa on paikalla riittävästi ja varsinkin ruuhka-ajan ulkopuolella annoksen saa todella nopeasti. Palvelu on ystävällisen asiallista ja palvelualtista. Eerikin Pippuri ansaitsee siis paikkansa helsinkiläisen kebabin huipulla. Tiivistettynä; itse tehty liha erinomaista ja palvelu laadukasta. Kehitettävää kastikkeissa ja annoksen asettelussa.


Lisätty: 2004-12-10

No niin, annoskokoa on moitittava pippurissakin. Huomautin henkilökunnalle ranskalaisten vähyydestä ranskalaiskebabannoksessani ja annoksen luvattiin olevan suurempi seuraavalla kerralla. Enpä ole sen koommin käynyt. Tilanne oli sikäli korni, että syöjiä seurueessani oli kolme itseni mukaan lukien ja minun annokseni oli selvästi pienempi kuin kollegoiden. Maku oli kaikesta huolimatta ihan OK. Jälkkäriksi kävin nykäisemässä hallilta (kauppa-) peruslihiksen kaikilla mausteilla. Tuntui olevan sopiva kombinaatio!


Lisätty: 2004-12-01

Viihtyisin ja asiaankuuluvin kebab-ravintola, jossa olen käynyt. Liha on, kuten jo todettu, erilaista, mutta ei sopinut minun makuuni. Riisi sen sijaan on erinomaista, kun taas tomaattikastike on mautonta. Niin, ja noilla hinnoilla on saatava enemmän ruokaa.


Lisätty: 2004-11-29

Palvelu erinomaista ja ruuat suorastaan suussa sulavia. Annoskoko saisi olla eerikin specialissa puolet isompi. Maksaahan kyseinen annos lähes 10 euroa ilman limunaadia. Limun kanssa hinta sitten taitaa jo kivuta sinne 11.50e tietämille mikä todellakin jo ylittää kipurajan. Kyllä sillä rahalla luulis jo että saa mahan syödä täyteen. Sisustuksen ja palvelun takia itse lähinnä kyseisessä paikassa käyn, mutta jos iso nälkä yllättää niin hipsin kyllä eerikin katua ylöspäin stadin kebabiin stadin special aterialle ( 9.90e limulla ) mikä sekin on jo suht tyyris mutta onneksi sentään täyttävä kun mikä. Vielä kun eerikki sais annokset isoiksi tai jonkun extra maksun että sais oikeesti ison annoksen en kyllä enään muissa paikoissa kävisikään.


Lisätty: 2004-11-29

Kebab-liha maistuvaa, kastikkeita saa kebabille yhden, salaatille toisen. Iskenderin kanssa saa vielä jogurttia ja riisiäkin hieman. Kokonaisuus kuin kokonaisuus listalta on taattua laatua. Jos haluan hyvää kebabia, tulen tänne. Paikka sisustettu asiaan kuuluvalla tyylillä turkkilaiseksi. Palvelu pääosin erittäin kohteliasta.


Lisätty: 2004-11-23

Erinomainen palvelu, hämmästyttävän nopeaa toimintaa. Annoskoot vaihtelevat, mutta yleensä erittäin täyttäviä. Liha on erilaista kuin muissa kebabpaikoissa, makuasia tykkääkö siitä vai ei. Ehkä hieman kuivempaa ja mureampaa? Riisi ja lisukkeet hyvät. Jos hinnat vielä olisivat hieman matalammat, kävisin täällä jatkuvasti.


Lisätty: 2004-11-20

Mielestäni parhaita, ellei paras kebab Helsingissä. Henkilökunta aivan mahtavaa. Käsittämättömän nopea palvelu jopa pilkun jälkeen kun kaikki ryntäävät sinne. (Toissaviikonloppuna kyllästyin naapurin Chillin jonottamiseen ja käytännössä kävelin suoraan annokseni ääreen Eerikin Piuhaan.) Annokset sopivia (ainakin mun kokoselle). Itse kebablihassa ei mielestäni ole mitään vikaa. Ohuita siivuja, jotka eivät käyttäydy kuin kuminauha suussa. Kastike jees. En ikinä muutenkaan tilaa tulista. Joku sanoi, että riisi on paakkuista? Ettei vaan sillä kuuluisikin olla sellainen rakenne. Ei se oo mitään Uncle Beniä. Ja mitä saksalaiseen kebablihaan tulee, niin sitä dööneriä ei siedä kukaan. Jotain kalkkunaa. (myydäänkö siellä lainkaan tätä "tavallista" kebabia?)


Lisätty: 2004-11-05

Eerikin pippuri on kebabravintolaksi suhteellisen tilava ja se sijaitse varsin keskeisellä paikalla. Ruoka on ihan hyvää mutta ei mitään erikoista. ekan kerran käytyäni kelasin, että tulihan se stadin paras mesta nähtyä, mutta kun muutaman kerran on käynyt oon todennut ettei tämä ole sen kummoisempi kuin muutkaan. Palvelu on loistavaa, mutta se ei paranna itse ruoan makua. Kuten todettu annokset ovat liian pieniä, ainakin jos odottaa saavansa vatsansa täyteen. Jos haluatte maistaa hyvää kebab lihaa niin sitä löytyy saksanmaalta. Siellä on kebab aivan loistavaa.


Lisätty: 2004-11-03

Kokemuksen mukaan pienet, kuivat ja kalliit annokset.


Lisätty: 2004-10-22

Hyvää: suurin osa henkilökunnasta, sisustus, nopeus. Huonoa: tomaattikastike huono, liha mautonta, kuivaa, ei valkosipulikastiketta kebabin päälle, hinnat, annosten koko (!). Aikoinaan kebabin kunkku, nykyään rahastusta. 100m ylöspäin Stadinkebab ja vieressä Fredan Chilli parempi vaihtoehto.


Lisätty: 2004-10-18

Mistä ihmeestä tämä Eerikin Pippurin kaikkivaltias hehkutus on peräisin? Oman kokemukseni mukaan annosten koko on hintaansa nähden ala-arvoinen. Erityisesti lihaa säästellään vihanneksiin verrattuna kuin kyse olisi kansallisaarteesta, vaikka kebab-liha on korkeintaan nokareen keskivertoa paremmalla puolella. Kastike myös aika mitäänsanomatonta vaikka miten yrittäisi tilata niin tulisena että tukka lähtee. Mitä sisustukseen tulee niin paikka on mielestäni jopa "ylisisustettu". Mitään selkeää teemaa ei oikein ole, vaan erinäisiä himmeleitä ja killuttimia on ripustettu joka paikkaan sekamelskaksi asti. Loossipöydät tuntuvat hieman ahtailta kaverista jota ei punnita neuvolassa. Palvelu työntekijöiltä ystävällistä, joskus osaltaan tylyä, komentavaa ja ylimielistä. Paremman mielen saa jopa viereisestä Fredan Chillistä.


Lisätty: 2004-10-18

Voisi olla ehkä hitusen edullisempi ja parempi alkoholitarjonta voisi olla. Erittäin mukava henkilökunta.


Lisätty: 2004-10-10

Sisustukseltaan ja palvelultaan hieno paikka, mutta ruokaa en pitänyt mitenkään erityisen ihmeellisenä. Olihan se kebab toki hyvää, mutta kastikkeessa ei makua niin ihmeellisesti ollut ja liha oli samanlaista kuin monissa muissakin kebab-paikoissa. Hinnoittelu ei ollut mitenkään erityisen korkeaa (7.50e iskender), mutta ei kyllä ihan halvimpaan päähänkään sijoitu.


Lisätty: 2004-10-04

Hyvät krapulakebabit tuli ahmittua täällä. Liha oli maukasta. Tulista soossia olisi saanut olla enemmän. Aterian koko oli riittävä mutta hintaa saisi tiputtaa hieman. Kebab raneilla + isolla kokiksella lähenteli 10 euroa.


Lisätty: 2004-10-01

Paras kebabmesta stadissa, mitä eteen on tullut. Listalta löytyy myös "Ani". Kebab liha on loistavaa ja ateriat paikan päällä ovat todella kauniit. Riisin kanssa tämä paikka loistaa. Kastike, joka lienee tomattipyrettä =P on riisin kanssa todella hyvää, mutta ei raskalaisissakaan valittamista. Sisustus on täydellistä, tämä paikka on turkki suomessa, mahtava sistus. Palvelu on todella hyvä. Ainoa miinus lienee ruokien koko ja hinta. Mitään kiskontaa kyseessä ei ole, mutta isommankin annoksen voisi saada. Siksi tästä pieni vinkki: Jos haluta isomman annoksen, ota ruoka mukaan. Trust me ;) Suosittelen todella lämpimästi!


Lisätty: 2004-10-01

Aivan peruskebaa, kastike tomaattisössöä, liha mautonta perussettiä. Pyysin tulista, mutta eipä siltä vaikuttanut. Hinnat aivan ryöstöä verrattuna annoksien kokoon! Iskender 7.50e, mitä helvettiä? Hieno paikka, ja ok palvelu.


Lisätty: 2004-09-29

Kovasti kehuttu, mutta pettymyksekseni ruoka täysin Stadin Kebabin ja Chillin tasoa. Sisustus ja ystävällisyys olivat paikan plus puolet, mutta niiden takia en uudestaan ko. paikkaan mene.


Lisätty: 2004-09-17

No joo, aika vakio jurrimesta, joka oudosti huononi laajentumisen jälkeen. Hyvä palvelu ja aina hauska katsoa illan viimeisiä isku yrityksiä. Perussetti, mutta ok.


Lisätty: 2004-09-12

Olen pitkän aikaa ihmetellyt miksi jotkut kehuvat Eerikin Pippuria. Safkat ovat keskitasoa, ei kauhean huonoa sinänsä muttei mitään massasta erottuvaa. Hinnat sen sijaan ovat selkeästi yläkanttiin erityisesti kun palvelu vaihtelee töykeästä ylimieliseen. Olen käynyt ravintolassa lähinnä sisustuksen takia kolme kertaa ja ajatellut että jospa henkilökunnalla on vaan sattunut olemaan huono päivä. Pitäisi olla todellinen masokisti, että kävisi enää ainuttakaan kertaa... Ilmeisesti tyypillinen suomalainen ravintola-asiakas ottaa nöyrästi vastaan minkälaista palvelua tahansa ja vielä maksaa siitä kiltisti.


Lisätty: 2004-09-12

Hinnat törkeää kiskontaa ja ruoka ei ole tulista. Sisustus on paras Suomessa.


Lisätty: 2004-09-11

Ensivaikutelma oli hyvä, hienosti sisustettu valoisa kebab. Tiskin takana huhki useampi kokki. Hinta oli töykeä, kebab ranskalaisilla 7e + limu(!) 3e. Annos tuli nopeasti hienolla peltilautasella. Salaatti oli päässyt hieman kuivumaan, tekevät salaatit valmiiksi lautaselle odottamaan. Punasipuli oli loistavaa, samoin salaattikastike. Ja asiaan: liha oli kuivaa, eikä maistunut juuri millekään. Punaisesta kastikkeesta puuttui tulisuus, eikä makukaan ollut erikoinen. Surkeaa. Koostumus oli lisäksi paakkumainen. Valkosipulikastiketta ei ollut ollenkaan. Annoksen koko ei liioin tehnyt vaikutusta. Keskinkertainen kebab, näitä löytyy joka nurkasta.


Lisätty: 2004-09-10

Tosi mukava kebabravintola, jossa on aivan uskomattoman ystävällinen palvelu. Aivan eri tasolla suorastaan ku Helsingin ravintolat yleensä. Kaiken lisäks paikka on siisti ja sisustukseen on oikeasti panostettu. Ja ruoka on todella hyvää ja annokset anteliaita!


Lisätty: 2004-09-10

Hinnat ovat nousseet 0,50 - 1,00 eurolla per annos. Iskenderistä kiskotaan nyt 7,50e. Annokset ovat pysyneet samoina, keskinkertaisina ja pienehköinä. Kastike on naurettavaa tomaattiketsupppia, lihassa usein mukana isoja, jopa sentin paksuisia kulmapaloja. Palvelu ja siisteys on yhä erinomaista, mutta eipä paljon auta. Aukioloajat oikeuttavat tämän kebabin olemassaolon, en silti millään ymmärrä täältä löytyvää ylistystä ja hehkutusta. Korkeintaan KK arvoinen kebab.


Lisätty: 2004-09-02

Mielestäni Helsingin toimivin kebab-ravintola. Plussaa erityisesti siisteydestä ja ystävällisestä palvelusta. Ruoka on todella hyvää, mutta annokset ehkä hivenen pieniä hintaan nähden.


Lisätty: 2004-08-31

En ymmärrä hehkutusta. Mitään sanomaton kastike. Tomaattimurskabs. Syökää bigmamasissa espoonlahdessa. Paras iskender ikinä. II on misterkebab soukassa.


Lisätty: 2004-08-31

Eipä ollut maineensa veroinen. Kastikke aivan kuraa. Lihakin vain keskivertoa. Siistiä oli ja palvelu pelasi hyvin.


Lisätty: 2004-08-23

Aivan perus-kebabia. Samantasoisia löytyy joka kaupungista. Syö paremman puutteessa.


Lisätty: 2004-08-18

Todella hyvä kebabravintola. Hyvä ruoka, kauniit myyjättäret, nopea palvelu ja kohtuuhintanen. Mitä muuta voi toivoa?


Lisätty: 2004-08-15

Oikein mahtavaa kebabia! Sisustus on kuin oikeassa isossa ravintolassa, palvelu pelasi ja iskender kebab maistui hyvälle ja oli todella tuoreen makuinen. Ehkäpä ainoa miinus on sijainti.


Lisätty: 2004-08-12

Ylivoimaisesti Stadin ykkös kepsu! Tunnelmallinen paikka eikä mikään jouluvaloilla varusteltu koppi. Mahtava ja aito paikka. Eerikin Pippuri: The one and only!


Lisätty: 2004-08-12

Suomen paras pikaruokakebabpaikka. Palvelu 10+, liha 10, kastike 9, ainoa harmi, että ranskalaisiin lisättävä mausteseos ei ole enää samaa/sitä ei ole yhtä paljon kuin alkuaikoina.


Lisätty: 2004-07-28

Mielestäni aivan yliarvostettu paikka. Liha oli kylläkin vähärasvaista ja maistui itsetehdyltä toisin kuin keskustan kebabketjujen ravintoloissa. Kastike muistutti lähinnä paseerattuja tomaatteja purkissa mitä saa vaikka lähimmästä s-marketista. Tulisuutta ei ollut ollenkaan ja muutenkin kastike oli todella mautonta. Salaatti oli ok, mutta sitäkin olisi saanut olla hieman enemmän. Sisustuksesta paikka saa kyllä täydet pisteet, siisteydestä hieman miinusta, sillä niinkuin monissa muissakin kebab paikoissa oli annokset koottu salaattien osalta valmiiksi lautaselle ja seisoivat tiskillä. Hinta oli kamala, ei voi muuta sanoa! Toisaalta niin taitaa olla kaikissa Helsingin keskustan kebab-mestoissa.


Lisätty: 2004-07-28

Kun Eerikin Pippuri oli vielä pieni, tunnelma oli vielä hieman tiiviimpi kuin nykyään. Paikka toimii kuitenkin suurempanakin hyvän sisustuksen ansiosta. Ravintola on vessoja myöten siisti, henkilökunta mukavaa ja palvelu nopeaa. Siistin sisustuksen kanssa tosin hieman riitelee pikaruokamainen valohinnasto tilauspisteen yllä, toisaalta valotaulu palvelee tarkoitustaan kiitettävästi. Lisäksi palvelu on sen verran nopeaa, että paikka luokiteltaneen pikaruokaravintolaksi vaikka sisustus sopisi hyvin tarjoiluravintolaankin. Jonkin aikaa suurempiin tiloihin muuton jälkeen Eerikissä oli töissä suomalaisia naisia jolloin olin havaitsevinani pientä tason laskua, mutta nykyään paikan laatu on kohonnut takaisin entiseen loistoonsa. Muiden mainitsemia annosten koon muutoksia en ole huomannut. Kerran sain ravintolassa poikkeuksellisen vahvan pepperonin, mutta muita ikäviä kokemuksia ei ole sattunut vaikka olen jo useamman vuoden käynyt satunnaisesti Eerikissä kebabilla. Hinta on hieman korkea, mutta kyllä hyvä kebab oluen kanssa miellyttävässä ympäristössä on sen arvoinen.


Lisätty: 2004-07-27

Parasta kebabbia mitä olen syönyt, mutta paikka tulee kovin usein skipattua juuri sen takia että annosten koko ei ihan täysin tyydytä.


Lisätty: 2004-07-27

Nopea palvelu, reilut annokset ja tunnelma autenttinen (ei mitään vilkkuledejä). Liha on laadultaan esimerkillistä ja kastike sopivan tulista. Suosittelen Eerikin Special annosta, jolla lähtee suurempikin nälkä!


Lisätty: 2004-07-23

Naurettavaa hypeä täällä Pippurista. Paikka on mennyt alas jatkuvasti, annokset ovat pienentyneet sekä hinnat ovat nousseet. Totesin tämän eilen (22.7.04) syömällä 2 annosta kebab ranskalaisilla (à 6,50e), enkä tullut edes aivan täyteen. Vaikka olen normaalipainoinen (77kg) nuorimies, olisi päälle voinyt syödä vielä yhden pitan. Pienemmän Pippurin ns. expressin, joka on auki öisin isomman ollessa kiinni, siisteys ei ole kunnossa. Mielestäni jopa 100m päässä olevan Stadin Kebab voittaa nykyään Eerikin Pippurin.


Lisätty: 2004-07-13

Yksi stadin ykköskebabeista. Kohtuukokoinen annos tulee pöytään todella nopeasti! Liha on maukasta ja aidon makuista (ei mitään mikropurukumia). Kivan tulinen kastike antaa kivan potkun. Tunnelmallisesti sisutettu mesta paikallisen musiikin kera. Hieman liian hintava annokset juoman kera saattavat ylittää 10euron, muuten erinomainen.


Lisätty: 2004-07-07

Annokset pienentynyt siitä mitä oli aikoinaan. Maku kuitenkin edelleen hyvä. Tosin, eroa on huomattavissa siinäkin meneekö tänne syömään päivällä vai yöllä pienessä kännissä. Känniläisille näköjään annokset on vielä pienempiä kun päiväsaikaan. Kyllä tää silti ainakin mun suosikkipaikka on pääkaupunkiseudulla.


Lisätty: 2004-07-05

Kovasti kehuttu, mutta pieni pettymys. Suosittelisin Helsinkiläisiä kebabin ystäviä käymään vaikkapa Lappeenrannassa, esim. Välimeren Kebabissa. Lihan laatu on siellä aivan eri luokkaa.


Lisätty: 2004-07-03

Erittäin hyvää lihaa ja kastikkeessa on asennetta. Henkilökunta on ystävällistä eikä hintakaan ole ylimalkainen millekään annokselle laatuun nähden. Annokset ovat sopivan kokoisia vaikka isompaankin nälkään, mutta jos ei ole einestänyt yli 24 tuntiin, kannattaa etsiä joku paikka jossa on isompia annoksia tai sitten vain tilata tuplana.


Lisätty: 2004-07-03

Helsingin paras kebabmesta! Siisti, tunnelmallinen, ei pikaruokafiilista. Liha tehdään itse, eikä mitään pakastelihaa, niin kuin muissa paikoissa. Ja vessat on varmaan stadin hienoimmat! :o) Kastike minun makuun liian tulista, mutta sitäkin saa vähemmän kun pyytää. Majoneesia saa enemmän pyynnösta. Isomman annoksen saa lisämaksusta. Tätä suosittelen aina kaikille. Varsinkin niille jotka etsivät siistiä ja hygieenista ruokapaikkaa.


Lisätty: 2004-07-02

Kyllä on Ekin pippurin taso tullut alas sitten männävuosien. Meinaan sitä aikaa kun oli vaan ne pari pöytää. Annosten koko on puolittunut ja hinta noussut. Hyvää lihaa se tosin on kun sen kerran paikanpäällä itse tekevät.


Lisätty: 2004-07-02

Kebabranskalaisilla maistuu, mutta hinta on liian iso verraten annoksen kokoon. Liha/kastike ok, ranskalaiset kruunaa aterian. Ruuhkaa lounasaikaan, mutta kyllä silti paikkoja löytyy.


Lisätty: 2004-06-30

Annosten koko on pienentynyt muutamassa vuodessa huomattavasti. Ennen oli syömisen jälkeen maha niin täynnä, että oksetti. Kumma juttu, että menestyksen myötä laatu huononee. Liha on todella hyvää ja tiedän henkilökohtaisesti, mistä raaka-aineista se valmistetaan. Ei todellakaan ole mitään valmiita pakastekebabvartaita vaan alusta asti itse valmistettua. Oma suosikki tässä paikassa kebab valkosipuliperunoilla.


Lisätty: 2004-06-28

Muuten kivaa perusmättöä, mutta annosten koko sais olla suurmepi tälläisillä hinnoilla!


Lisätty: 2004-06-15

Tähän asti paras syömäni kebab-liha. Ainoat moitittavat asiat ovat hinta ja annosten koko.


Lisätty: 2004-06-08

Erittäin viihtyisä paikka, mutta ruoka välttävää keskitasoa: hypen perusteella valtava pettymys!


Lisätty: 2004-05-30

Hyvä paikka, mutta taso todella romahtanut alkuperäisestä paikasta, jossa oli vain kolme pöytää ja paikkakunnan ahtain tunnelma :). Annokset todella pieniä hintaan nähden. Maussa ei silti vikaa, mutta jos haluaa syödä kunnolla, ei tämä ole paras paikka siihen.


Lisätty: 2004-05-29

Asioin Eerikin Pippurissa ensimmäistä kertaa tänään, tämän nettisivun arvostelun perusteella. Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla ja on todella viihtyisäksi sisustettu. Ainoa asia, mistä voin moittia, on juomalaitteen käyttö käyttäen suurta lasia, sitä ei vaan saa kunnolla täytettyä koonsa vuoksi. Ja kyllä oli todella maittava Iskender Kebab tuolla, ai ai. Liha leikataan vartaasta ja jotkut palat ovat hieman paksumpia kuin toiset, eipä tuo mitään haittaa.


Lisätty: 2004-05-28

No niiin, annoshan oli siis kebab-ranskalaiset.. En sitten tiedä, mutta minun mielestäni Eerikin Pippurin on jokseenkin yliarvostettu paikka. On totta että sisustukseltaan, tunnelmaltaan ja siisteydeltään paikka voittaa lähes jokaisen kebab-ravintolan, mutta annoksessa on silti jotain huomautettavaa.. Ensin hyvät asiat. Mielestäni ranskalaiset olivat todella hyvät, niin sanotut "huoltoasema" ranskalaiset, eli makua ja mausteita löytyi. Kebabliha oli sen sijaan korkeintaan keskitasoa, mausteita olemattomasti ja sadoissa kebabpaikoissa liha maistuu aivan samalta. Tomaattikastike oli melko mautonta ja V-sipuli kastike pelastikin paljon annoksesta. Salaatti oli tuoretta ja punasipulit toivat salaattiin mukavan säväyksen. Kylmävesi suoraan hanasta on aina plussaa.


Lisätty: 2004-05-26

Viime kesänä kävin ja oli kyllä hyvä muona. Hinnat oli sopivat ja mukava sisustus.


Lisätty: 2004-05-26

Parempaa iskenderiä tuskin Suomesta löytyy ja sijainti on aivan loistava. Taso tosin viime vuosina hieman laskenut. Annokset mukaan otettuna isompia kuin paikan päällä syötävät.


Lisätty: 2004-05-25

Palvelu, miljöö ja hinnoittelu kunnossa. Lihassa hiukan paksuja paloja, jotka ei oo mun mieleen. Kokonaisuutena ihan jees, tosin valkosipulikastiketta ei ollut annoksessa.


Lisätty: 2004-05-09

Takuuvarmaa laatukamaa tunnelmallisella sisustuksella ja mainiolla palvelulla. Ainoa miinus annosten pienuudesta. Etenkin iskender toimii.


Lisätty: 2004-04-29

Oli hieman pettymys kun kuulin että oli valittu monta kertaa stadin parhaaksi, ruoka on erittäin hyvää mutta ehkä hieman ylihypetetty.


Lisätty: 2004-04-28

Valitettavan pienet annokset hintaan nähden.


Lisätty: 2004-04-25

Hyvä peruskebab, hieman ylihypetetty ja ratsastaa osin vanhalla maineella. Annokset saisi olla isompia.


Lisätty: 2004-04-20

Loistava tunnelma ja hyvää ruokaa. Turkkilaista musiikkia taustalla.


Lisätty: 2004-04-15

Kebab ranskalaisilla: Ehkä täällä se stadin paras kebab. Annokset hieman kutistuneet vanhoista ajoista, eikä annos riitä isompaan nälkään. Maukas ja laadukkaan näköinen liha, ei sisällä epämääräsiä klönttejä kuten kadun toisella puolella. Kastike hyvää, mutta mietoa, ja voisi olla hieman enemmän. Salaatti ok, ranskalaiset mukavasti maustettuja. Suurimpana miinuksena mainittakoon tulisen kastikkeen puute.


Lisätty: 2004-04-04

Kebabin mekka, kannattaa käydä visiitillä. Eikä hinnatkaan niin kovin kalliit ole verrattuna muihin Helsingin kebabravintoloihin.


Lisätty: 2004-04-04

Viihtyisä ja hienosti koristeltu. Henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista.


Lisätty: 2004-04-04

Eerikin Pippurin taso on romahtanut laajentumisen jälkeen. Liha on kuivaa ja riisi on kekomaista. En suosittele kenellekään öisin! Testattu viimeksi syyskuussa 2003.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute