Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Tampere > Happy Pizza

Happy Pizza

 

Hatanpään Puistokuja 1
33900 Tampere
Hatanpään Salen vieressä
puh. 03-222 8166


Liha  4.6 Kastike  4.2 Lisukkeet  3.2  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  6.1 Siisteys  3.8 Hinnoittelu  4.8 Pankkikortti  Kyllä    
9 arvostelua vuoden aikana (yht. 58 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-01-11

Rullakebab oli niin säälittävä suoritus, pieni ja kurja, että tämä paikka meni välittömään boikottiin. Välttäkää.


Lisätty: 2010-11-01

Tuli kokeiltua, kun en ollut koskaan käynyt. Ja jäi varmasti viimeiseksi kerraksi. Kebab on todella pieni ja salaatti oli niin vetistä että lautasella oli syömisen jälkeen iso lammikko. Pizzakin on kohtuu pieni. Juusto maistuu samalta kuin pakastepizzoissa ja täytteitä saisi olla enemmän. Mutta tuli siitä pienestäkin pizzasta ähky olo, koska oli niin rasvainen (rasvaisin pizza mitä olen koskaan syönyt) Jos joku tätä paikkaa sanoo tampereen parhaaksi, taitaa ainoa vertailukohta olla k-market


Lisätty: 2010-05-12

Ostin taskukebabin, (yleensä Döner-kabab) ja odotin ateriaa n. 10 min. Kebab oli rakennettu pita-leivän sisään (OK!). Kebabin täyttö oli mukava, yletöntä kaalimättöä osattiin välttää. Kastiketta annoksessa oli kovin niukasti, ja kokonaiselämys jäi vallan miedoksi; yksi mieto peperoni (kanta poistettu: hienoa!) ei terästä aromia riittävästi. Tuotetta voi kuitenkin suositella mietojen makujen ystäville; tasapainoinen tuote ja rento palvelu ovat mukiinmeneviä.


Lisätty: 2009-05-10

Tämä taitaa olla Tampereen ainoa kebabbi paikka, jossa myydyin tuot on erittäin hyvä Mexicana pizza, joka on aivan erinomainen. Älä osta kebabbia, osta tuo pizza. Pieni kioski, hyvä mieli.


Lisätty: 2009-01-24

Kävin 4 vuotta sitten syömässä iskenderin. Kebab oli surkean makuinen ja onnettoman pieni. Etenkin liha ala-arvoista. Tänään kävin uudestaan ja sama pa**a samassa paketissa


Lisätty: 2008-10-10

Miks ihmeessä kaikki kehuu pitsoja. Pieni läntti keskellä täytettä ja varmaan 10cm reunat ja niistäkin puolet palaneita! Hyi olkoon! Oli ensimmäinen ja viimenen kerta kun sieltä haen pitsaa!


Lisätty: 2008-08-07

Melko kallista laatuun verrattuna. mutta sieltä haen kebabit jos haen.


Lisätty: 2008-08-07

Kerran ostin pizzan, ja kun avasin kinkut oli lentäny joka suuntaan pakettia ja kovettuneet kiinni. ja pizza oli kylmää.


Lisätty: 2008-03-29

Tampereen paras!


Lisätty: 2007-08-20

Kotiinkuljetus toimii, samoin pankkikorttimaksu,ja pizzat lämpimiä. Mexicana todella hyvä!


Lisätty: 2007-08-02

Kebabliha on todellakin pakastelastuja. Ja iskenderissä leipäkin oli jotain pizzapohjaa tai muuta rieskaleen tapasta. Kastikkeesta voi antaa hieman plussaa, kun oli Göranin kastiketta. Ateriassa ollut salaatti ok, jalopenoja vain 1. Palvelu hieman hidasta, muuten asiallista. Todella pieni paikka, ruokailijoita sisään mahtuu korkeintaan 10, ulkona pari pöytää lisää.


Lisätty: 2007-06-30

Pitsat helvetin hyviä, rapea reuna, hyvät kastikkeet jaja Kepaappi on heikkotasosta (tukkulihaa) Suosittelen


Lisätty: 2007-04-12

Hämmästelen suuresti, jos joku ylistää paikan pizzaa Tampereen parhaaksi; epäilen, että mainittu henkilö on muodotanut käsityksensä pakasteallas- ja einespizzojen perusteella. Tuotteelle kun ei kovasti mainesanoja heru: koko pienehkö/tavanomainen, tomaattikastike puuttuu tai on mauton sekä juusto tylsää ja kumista (ilmeisesti halpaa saksalaista edamia tai valmispizzajuustoa). Ei edes hintansa väärti.


Lisätty: 2007-01-03

Pizza oli oikein hyvää. Täytteitä ja juustoa reilusti. Seuraavalla kerralla täytynee pyytää juustoa vähemmän, oli sen verran tirisevän rasvainen.


Lisätty: 2006-12-11

No huh..huh ! käväisin sattumalta parivuotta sitten ja lupasin itselleni että koskaan en enää mee. Nyt menin uudestaan tarkistaan asian ja otin iskenderin. Kurjempaa lihaa saa hakea. Pystyn syömään esim. pieniä kiviä mutta tämän annoksen joutui taisteleen alas. Virallisesti mansen huonointa kebabbia. Kaveri kerto että pitsat hyviä !


Lisätty: 2006-11-10

Ylivoimaisesti Tampereen paras Mexicana pizza! Ja ilman valkosipulia. Viiden vuoden kokemus ja aina toimii. Suurin osa tutuistakin hakee nykyään täältä pizzansa ja nimenomaan Mexicanan. Kotiinkuljetus toiminut aina. Kebabia en suosittele.


Lisätty: 2006-10-21

Kebab oli todella surkea, olisi tosiaan pitänyt täällä käydä lukemassa ennenkuin tilaa. Liha surkeaa pakastemallia, kastiketta todella niukasti ja sekään ei mitään hääppöistä. Salaatti oli aika nihkeän näköistä niin sitäkään ei tehnyt mieli oikein syödä, ranskiksetkin keskitasoa huonompia. Myös pitsaa on tullut kokeiltua pari kertaa todella rasvaisia ja suolaisia, mutta kumminkin syötäviä.


Lisätty: 2006-09-25

juu pizat on hyvät. mutta kebashit on heikot. hinnoittelu on lievästi yläkanttiin.


Lisätty: 2006-04-09

Voe j..! Ei se kyllä ollu kebab vaan jotain onnetonta pakastejuttua. Lapsetkin ihmetteli. Ranskalaiset ainoita syötäviä. En mene enää koskaan.


Lisätty: 2006-03-08

Kuten joku jo aiemmin totesi, tästä paikasta kannattaa tilata ennemmin pizza kuin kebab. Iso pettymyksen huokaus heti kun huomaa ruoan saadessaan, että kebabliha tukusta saatavaa valmiiksi viipaloitua kebablihaa. Kastikkeetkin sitä tavallista tukkusettiä, ei itsetehtyä. Annoksen kokokin onnettoman pieni. Palvelu ihan ok, mutta kebabin heikkouden takia ei voi suositella.


Lisätty: 2006-03-04

Kotiinkuljetus surkeaa(1.5-2h kestää) ja yleensä vielä väärät täytteet pizzoissa.


Lisätty: 2006-02-27

Muutaman kerran olen Kebabin käynyt paikalla syömässä ja aina sama tulos...Äärimmäisen pettynyt! Lihaa todella vähän ja kuivaa, Kastike...onko kastiketta? Lisukkeet kurkkukuutioita... Annokset tosiaan pieniä hintaan verrattuna. Olosuhteiden pakosta olen käynyt, mutta en käy enään.


Lisätty: 2006-01-31

Lukiessani muiden palautetta pitää antaa Happy Pizzalle vähän positiivista palautetakin: Palvelu ollut aina Hyvä. Töihin kuljetus "Free" ilmaista. Ja virheen sattuessa korvanneet sen oma aloitteisesti. Iso plussa Heille.


Lisätty: 2005-12-23

Kebabit kohtuullisen hyviä, pitsat erinomaisia.


Lisätty: 2005-12-20

Tiistaina arkipäivänä iltapäivä kolmen tienoilla tilattu rulla- ja iskenderkebabit. Annokset luvattiin tunnin sisään ja aikaa kului juuri niin kauan. Annokset kylmiä, välttävän makuisia ja pieniä.


Lisätty: 2005-12-04

Kebabbia olen tilannut kerran Happy Pizzasta ja eikä sitä kyllä voinut erikoiseksi kehua. Ihan syötävä mutta ei erikoinen. Kebabbia on ilmeisestikin tarjolla vain yleisestä pizza/kebab-ravintola kulttuurista johtuen, sillä paikan leipälaji on Tampereen ehkä parhaat pizzat. Hinta on kohtuullinen ja laatu loistava! Noin 3 vuoden kokemuksella kyseistä paikasta voin vain suositella, siis pizzoja.


Lisätty: 2005-11-15

Mieheni soittaessa tilausta puhelimitse toisesta päästä sanottiin että "voitko puhua nopeasti, minulla on hiukan kiire" ja oli sulkemassa puhelinta ennenkuin tiesi edes osoitetta. Kerrassaan loistavaa asiakaspalvelua.


Lisätty: 2005-09-08

Kuivanutta lihaa ja ranskalaisia sekaisin. Lisukkeita/kastiketta ei käytännössä ollut lainkaan. Palvelu oli ylimielistä. Höpöttelivät keskenään epämääräisesti samalla, kun tilasin ruokaa. Hyvä että tilauksen saivat edes tehtyä. Olen pettynyt. Kaikenlisäksi hinnoitelu on epäonnistunut.


Lisätty: 2005-06-07

Todellakin kannattaa keskittyä pitsoihin. Kebabbi:pieni,mauton,kuiva ja kylmä. Liha vielä sieltä tukun surkeimmasta päästä.


Lisätty: 2005-04-24

Kuten sanottua, kebab tulee pussista. 100 gramman annospakattuja pusseja, suoraan tukusta. Mutta pizzat! Bueno, muchos bueno. Työpaikka tien toisella puolella, vähintään kerran viikossa haetaan.


Lisätty: 2005-03-07

Taas kävin pakosta, annos pieni ja liha tulee pussista. Siitä johtuen ei maistu hyvälle.


Lisätty: 2005-02-04

Kotiinkuljetus kesti n. puolisentoista tuntia, jonka johdosta kaksi 1,5L limua kaupan päälle. Tarjouksessa mainittu iso kebab-annos osoittautui kuviteltua huomattavasti pienemmäksi. Keskiverto (normaalikokoinen)kotiinkuljetusannos on yleensä suurempi. Liha oli jotain tukkupakastetta ja kastikkeena toimi lähinnä lihoista sulanut rasva, muuta en ainakaan annoksesta löytänyt. Suurimpia pettymyksiä ruokailun parissa pitkään aikaan.


Lisätty: 2004-12-17

Liha tuulee todellakin pienestä pussista. hyvää oli. Paikka on karu, mutta hyvä palvelu.


Lisätty: 2004-12-09

Kuten moni muukin sanonut, kebabin takia en paikassa käy vaan aivan uskomattoman hyvien pitsojen johdosta. Parempaa Mexicana pitsaa voi joutua etsimään pitempäänkin.


Lisätty: 2004-11-22

Laatu erittäin hyvää kotiinkuljetustasoa. Oli vielä lämminkin perille tuotuna. Todella edullinen työporukalle. Vain 5,50 e/kpl kun tilaajia on useampia.


Lisätty: 2004-10-14

Paikka on karu, mutta kyllä siellä juuri syödä voi. Kebab ei ollut mikään makuelämys, ellei sitten negatiivinen sellainen.


Lisätty: 2004-07-26

Pizzaa on tullu tilattua täältä lukemattomia kertoja mutta kebabia ei todellakaan voi suositella. Syy on kohtuuton hinta/määrä suhde ja tähän on tullut työntekijältäkin vahvistus. Kebabia tulee normaaliin annokseen 100 grammaa ja se on jokin tukusta hommattu valmis annospussi. Mutta edelleen, Tampereen parhaat pizzat!


Lisätty: 2004-05-12

Muuten ihan menettelevä paikka, mutta hinnat aivan pilvissä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute