Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Middle-East Pizzeria-Kebab

Middle-East Pizzeria-Kebab

 

Laukkarinne 4
01200 Vantaa
Hakunilan ostoskeskus
puh. 09-877 7776
http://www.ravintolamiddleeast.fi/


Liha  6.2 Kastike  6.3 Lisukkeet  5.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.5 Siisteys  5.8 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
6 arvostelua vuoden aikana (yht. 38 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-11-07

En tiedä puhutaanko samasta paikasta koska kun minä kävin kyseisessä paikassa kebab annokseni oli pieni kuiva ja puuttui kastike. Tämän jälkeen pettymykseni unohtaneena tilasin pizzan joka tuli ovelle kylmänä ilman täytettä ja omituisen maun omaavana....joten käykää toki maistamassa mutta minua ei millyttänyt tässä paikassa oikein mikään.


Lisätty: 2009-01-15

Mahtava mesta ansaitsee kunniaa, vaikkei ole saanut sitä. Jäänyt turhan paljon alakerran Pizza Servicen varjoon, vaikka on omasta mielestäni parempi.


Lisätty: 2008-08-01

Muutaman kerran paikassa käyneenä suosittelen lämpimästi. Pannupizzat ovat tuhteja ja iskenderin maku maittava..varsinkin se joogurttikastike. Jää lähes aina osa syömättä kun annos on niin suuri. Salaattitarjonta voisi olla hieman kattavampi.


Lisätty: 2008-08-01

ei mitään hyvää kebabbia pitsat jees...


Lisätty: 2008-01-17

TOSI HUONO PAIKKA mitä mä söin


Lisätty: 2007-06-23

Tilasimme 3 pizzaa kotiin, mainitsimme ettei chiliä saa olla yhdessä pizzassa, odotimme ruokia lähes 1,5 tuntia ja lopulta ruoat saatuamme olikin kaikissa pizzoissa chiliä.Jäi chili allergiselta ruoat syömättä...


Lisätty: 2007-05-29

Varsinkin pizzat ja lehtipihvi maittavat Middle-Eastissä. Pizzat ovat hyviä, ei löysäpohjaisia, vaan ihan kunnon pohjalla. Lehtipihvit isoja hyvällä maustevoilla. Annokset ovat reiluja ilman turhaa salaattia (joka on noudettavissa erikseen salaattikojusta).


Lisätty: 2007-01-25

Valitsin listalta iskender kebabin. Lapseni otti lasten lihapullat ja ranskalaiset. Yllätys oli todella MAUTON kun saimme annokset pöytään: heiltä oli yllättäen loppunut kebabkastike joten kokki oli kaatanut TOMAATTIMURSKAA pelkästään tilalla...Myös lihapullat uivat kyseisessä tomaattimurskassa vaikkei aikaisemmin annokseen edes ole kuulunut kastiketta. Aikaisemmin ollut aina vakiopaikkani, mutta tämä kerta sekä monet muut kömmähdykset kun on keittiön puolella ollut"uusi kokki" henkilökunnan selitysten mukaan, näistä johtuen en enää halua kokeilla miten seuraava kokki yllättää.....


Lisätty: 2006-09-24

Sunnuntai-iltapäivän noutokebabbi oli ikävä pettymys. Palvelu oli epäilyttävän ripeätä, sillä ilmoitin tilaukseni alle viisi minuuttia ennen visiittiä, mutta ovesta sisään astuessani ei tarvinnut kuin tiputtaa kolikot myyjän kouraan ja folioon kääritty annosboksi oli hanskassa. Lihaa oli about tarpeeksi, mutta se ei erityisemmin sytyttänyt. Kastikkeessa ei ollut ripaustakaan tulisuutta. Vihreän salaatin lisäksi lootasta löytyi pari isoa tomaatin siivua ja suolakurkun palaa. Salaatti oli kasteltu maustetun veden kaltaisella salaattikastikkeella. Suurin pohjanoteeraus olivat mikrouuniranskalaiset jotka olisivat olleet rapeampia jos ne olisi tehty pyyhekumin siivuista. Jos keskinkertaisessa annoksessa oli jotain positiivisia puolia, jäivät ne täysin kamalien ranskanperunoiden varjoon. Kenties vilkkaampana ajankohtana viitsitään panostaa enemmän laatuun, mutta itse en aio asiaa testata.


Lisätty: 2006-06-20

Mukava ja siisti paikka ruokailla. Ystävällinen (joskin joskus hieman hitaanlainen) palvelu. Kebabliha ehkäpä parasta mitä olen tähän mennessä maistanut. Annoksissa on kokoa! Kastikkeet voisivat olla hiukan parempia, mutta se on kaiken muun rinnalla vain pieni miinus. Eipä muuta moitittavaa.


Lisätty: 2006-02-24

Kotiinkuljetuksenakin palvelu on omalla kohdallani ainakin pelannut hyvin, ja annokset ovat isoja.


Lisätty: 2005-08-29

Hyvää kebabbia toimittavat joo, toimituksessa kesti kyllä aiheettoman kauan. Ranskalaiset ehkei niin rapeita mutta itse ainakin tykkään pehmeästä.


Lisätty: 2005-02-12

No liha menetteli. Kastike keskinkertaista, mutta tampereen la nottea voittanutta ei ole.


Lisätty: 2004-07-02

Loistavat pöperöt ja todella ystävällinen palvelu.


Lisätty: 2004-06-02

Loistava paikka, en oikein muuta osaa sanoa. Kotiin tilatessa voi olla ongelmia, mutta kyllä se osoite aina selviää ja herkulliset kebabit tulevat kotiovelle.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute