Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Antep Pizza Kebab

Antep Pizza Kebab

 

Kuntokuja 3 B
01280 Vantaa
Länsimäen vanhan Alepan vieressä
puh. 09-392 1405

Avoinna: Ma-La 10.00-22.00  Su 11.00-22.00 


Liha  7.7 Kastike  6.7 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.5 Siisteys  7.5 Hinnoittelu  8 Pankkikortti  Kyllä    
11 arvostelua vuoden aikana (yht. 64 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-05-11

Aivan mahtavaa kebabia ranskankebab on parasta!!!


Lisätty: 2009-02-20

Erittäin huono Kebab & ranskalaiset .. Pizza ihan ok mutta ei kyllä sekään parhaasta päästä. huono paikka, parempia löytyy Vantaalta.


Lisätty: 2008-11-14

Kuullostaapa siltä että täytyy pistäytyä ensi kesänä samalla kun käy muistoja verestämässä... Muita hyviä kuppila-ehdotuksia, jos pääsee nälkä yllättämään? :)


Lisätty: 2008-10-24

Antep on kyllä loistava paikka. Vähän kyllä harmittaa, kun monivuotinen "nyt pizzat/kebabit 5e" -tarjous nousi 6euroon. :/ silti ihan ykkönen


Lisätty: 2008-10-06

vallan mainio oli.


Lisätty: 2008-07-20

Antepin Bolognaisepizza on pizzojen ehdotonta aatelia. Ranskankebab on myös oivallista, kerran oli ranskalaiset vähän veteliä kotiin kuljetettuna. Hyvä paikka! Suosittelen.


Lisätty: 2008-04-16

Varsin mukavaa kebabbiahan (ja pitsaa) tuolta saa.. kebab-pizza ehk parast..


Lisätty: 2008-01-01

Kebabbia olen saattanut kerran kokeilla ja muistaakseni suht perus kamaa, mutta noita pizzoja ei kyllä voita mikään! Täytteitä on reilusti ja pizzan koko iso. Kuljetukset toimii todella nopeasti. Suosittelen 10+


Lisätty: 2007-08-07

-. paikalla ei käynyt pankkikortti -. paikalla on kaksi eri hintataulukkoa -. kebabissa automaattisesti valkosipulikastike, jos joku ei tykkää valkosipulista niin yllätys ei ole miellyttävä -. salaatissa aivan liikaa kastiketta -. löysät ranskalaiset -. kahvipannu likainen +. loistava sisustus +. hyvää palvelua +. loistavat kebabit


Lisätty: 2007-03-17

Erittäin hyvä pitsa oli kyllä. Punnitsin huvikseni sen pizzan ja painoa oli 810g. Täytteet olivat: kinkku, salami ja tuplakebab. Ja oli kyllä täyttävää.


Lisätty: 2007-03-04

Asuin länsäs pienestä asti, ja antepin tilalla on ollut monta pizzeriaa, mutta mikään niistä ei ole vetänyt vertoja antepille. Pizzat todella hyviä, kebab ihan helmi! Vein kamut anteppiin kebabille, ja sen jälkeen on vaan tullut kinuamista takaisin vaikka tässä lähellä on myös ok pizzerioita mutta Antep hallitsee!!


Lisätty: 2007-01-28

Antep pizzeria on minun mielestämme mahtava. Pizzat ovat parantuneet suunnatomasti lyhyen ajan sisällä. Itse tilaan ruokani aina kotiinkuljetuksena, eikä minulla ole ollut siihen mitään valittamista. Max. olen joutunut odottamaan tunnin ja silloinkin olen tilannut n. 9 pizzaa. Ainoa huono puoli on se ettei paikassa myydä pastoja ym. Kannattaa tilata Antep pizzeriasta, ette tule pettymään. (:


Lisätty: 2006-12-21

Asun itse ravintolan läheisyydessä ja aina toisinaan tulee Antepissa käytyä joko kebabilla tai pizzalla. Kebab on mielestäni ollut aina huonoa. Kastike on mitäänsanomatonta ja lisukkeet kelvollisia. Nykyään tilaankin mielummin pizzaa jos kyseiseen paikkaan eksyn. Ainoat asiat joita voi kehua ovat ravintolan siisteys ja hinnoittelu.


Lisätty: 2006-09-15

antep pizza kebab on paras


Lisätty: 2006-08-13

Loistava kastike ja esillepano takaavat unohtumattoman kebab elämyksen. Parasta mitä olen syönyt.


Lisätty: 2006-08-01

Antep on paras! Varsinki kebab ranskalaisilla. Ihanaa!


Lisätty: 2006-06-28

Halpaa ja hyvää. Annokset vain ovat todella pieniä.


Lisätty: 2006-06-09

Halpa annoksien laatuun verrattuna


Lisätty: 2006-06-07

Asun aivan vieressä joten yleensä kipaisen itse hakemaan annokset siksi en osaa sanoa arviota kotiinkuljetuksesta.Henkilökunta todella mukavaa ja palveluhaluista.Kebabit Hyvän makuisia.Ranskalaiset ehkä vähän vetisiä.Pizzat pohjat rapeita ja mukavasti täytettä.Suosittelen!!!!


Lisätty: 2006-04-11

Ihan siisti paikka mutta tiski aika korkea, jonka takaa joku murisee. Odottelen sapuskaa ja etsin lukemista. Eipä ole muuta kuin turvakenkien mainoslehtiä, ei kiinnosta. Satsi saapuu paikalle. Iskenderin leivät ovat kumimaista taikinaa, ilmeisesti liian vähän aikaan mikrossa käyneitä. Ainakaan paahdettua ja rapeaa leipä ei ole. Liha on keskiverto kebabia eikä maistu oikein miltään. Punainen kastike lienee pizzakastiketta, koska ei maistu oikein millekään. Valkoinen kastike on vieläkin mauttomampaa. Salaattien päälle on pantu liikaa sinappista salaattikastiketta. Vaikka ravintola mainostaakin että aitoa turkkilaista kebabia saa tuolta ja maku on heidän takuu niin täytyy kyllä sanoa että ei tuossa kebabissa ole mitään turkkilaista. Samanlaista tukusta haettua kebablihaa kuin muissakin vastaavissa ravintoloissa ehkä keskimääräistä huonommilla kastikkeilla. Tosin kastikkeita oli riittävästi, se on positiivista.


Lisätty: 2006-03-22

Jos on ainoat asiakkaat, niin ei voi mennä yli 20min että leikkaa muutaman palan lihaa ja kastaa ne parin ranskalaisen kaa.. ruoka oli hyvää.. palvelu ei!


Lisätty: 2006-01-01

Kotiinkuljetus kestää. Taas odotin 2tuntia vaikka länsimäessä asutaankin.


Lisätty: 2005-12-08

Valkosipuliperunat oli jotain outoo kuutioo, jotka ei maistunut. Lihasta en viitti sanoo mitään. Salaatti ja kastike oli ihan jees. Kuljetus on tosi hidas. Ihan lähellä (alle 3km) ja silti 45min.


Lisätty: 2005-11-17

Liha yleensä aina sopivaa. Lohkoperunat usein mössähtäneitä. Tietää mihin verrata, kun on joskus samasta paikasta saanut myös ihanan rapeita ja maukkaita lohkoperunoita! Jos ottaa riisiä, saa runsaastikin riisiä. Kebabannoksen maku aika "hillitty" (ei siis tulinen, jota kaipaisin), mutta raikkaat salaattiainekset ovat plussaa. Antepin pizzat eivät tuota pettymystä (esim. Dillinger). Palvelu on aina hyvää, ystävällistä ja samalla asiallista. Mutkaton ja luotettava lähiöruokala.


Lisätty: 2005-10-20

Antepista on tultu tilattua vaikka kuinka useasti. Kyllä se niin on että pizzat äijät kyllä osaavat jysäyttää juuri oikein. Kebabit ovat aika perustavaraa, mutta ihan jees. Loistava palvelu, mukavia ja ystävällisiä. Sivukommenttina sanon että kun oli nuo jalkapallon MM-kilpailut niin kun Turkki voitti pronssia ja menin Antepin veikkoja pikaisesti onnittelemaan tarjosivat ilmaisen kokiksen. Hurraa!


Lisätty: 2005-06-11

Muuten hyvä, mutta kotiinkuljetuksessa kestää. ja kebabi:sta ei lähde nälkä.


Lisätty: 2005-06-06

Erittäin kiva paikka. Lemppari on salaatti kebab! Lemppareihin kuuluu myös: kinkku salaatti, dillinger- ja quattro pizzat. Erittäin mukava henkilökunta. Kebabin kastikkeena on perinteinen turkkilainen jugurtti :)


Lisätty: 2004-09-04

Pitakebab on ainakin hintansa väärti. Muut kebab-annokset jättävät ehkä hieman nälän tuntua mutta maku on kohdallaan. Palvelu on hyvä, varsinkin kun tutustuu henkilökuntaan. Hihkaisevat jo ovelta heti kun tunnistavat ja muistavat mitä on ennen otettu että "leipäkebab mukaan? ;)" ... Mukaan siksi että rafla ei ole kovinkaan tunnelmallinen paikka syöpöttelyyn, liian valoisa.


Lisätty: 2004-08-04

Olen ollut jo pitkään Antepin vakioasiakas ja muutamia seikkoja on tullut vastaan: kotiinkuljetus on hidasta (kestää n. 45-60 min) ja pizzat ovat ehkä liian kuivia. Näistä mainittakoon mm. Americano (Kinkku, Ananas) ja Opera (Kinkku, Tonnikala). Kebabit ovat aika sopivan isoja, vaikka joskus otankin niitä 2 kpl. Kastike on kanssa ehkä hiukan liian kuivaa, mutta liha on ihan ok. Perusmättöä sanoisin. Länsimäessä ei taida olla Antepille kilpailijoita. Maku Grilli on lähin, mutta sitä ei voi kyllä verrata kuin kebabeissa. Il-Treno on myös aika lähellä, mutta samalla se on räkälä. Keskiarvoksi 7.8 koko paikasta.


Lisätty: 2004-07-30

Kamalaa soossia, kastike (mautonta) läntätty ranskalaisten päälle jolloin ne pehmenevät. Liha todella mautonta mikrotavaraa.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute