Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Indiana Pizzeria

Indiana Pizzeria

 

Matinkatu 22
02230 Espoo
Matinkylän ostoskeskus
puh. 09-8032827

Avoinna: Ma-Su 09.00-02.00


Liha  4.7 Kastike  5 Lisukkeet  3.6  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.7 Siisteys  2.6 Hinnoittelu  4.7 Pankkikortti  Kyllä    
7 arvostelua vuoden aikana (yht. 64 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-02-07

Pizzat aivan loistavia, kebabin liha yltiösuolaista. Lisukkeet nihkeitä, kastike ei maistu miltään. Kotiinkuljetus välillä ok, välillä viereiseen kortteliin kuljetus kestää toista tuntia.


Lisätty: 2008-01-20

Ensimmäinen tilauskerta kertoi kaiken tarvittavan tästä paikasta! Kotiinkuljetus kolmelle pizzalle kesti 1,5h ja lopulta väärät pizzathan sieltä tuli. Kiire kiire, sori sori selitykset ei paljon lämmitä jos ei ruokaa voi allergioiden takia syödä ja aikomustakaan ei ollut toimittaa oikeita annoksia. Pitakebab tässä paikassa oli jotain surrealistista: Leipä poltettu mustaksi ja aivan kammottavan makuinen, liha ihan perusvakiokebaa, mutta selvästi mikron kautta käytetty, salaattia ei annoksessa oikeastaan ollenkaan ja kastike aivan mitään sanomatonta ja sitä oli aivan liian vähän. Tämän surkeampaa paikkaa ei pääkaupunkiseudulta löydy!


Lisätty: 2008-01-04

Huono sijainti. Kerran meinas ajaa tosi törkeesti niiden autolla mun päälle!


Lisätty: 2007-05-24

Tämä on parhain mesta ! kebab ranskalaisilla ! <33 !


Lisätty: 2007-05-21

Täällä on nyt tullut käytyä vuoden verran ns. "kantapaikkana" ja syöty vähintään neljä kertaa kuukaudessa. Palvelu on hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Hyvän kebabin ja pizzojen lisäksi täältä saa myös erilaisia pihviannoksia. Suosittelen kokeilemaan varsinkin leipäkebabia. Kastike voisi kyllä olla tulisempaa/mausteisempaa ja sitä voisi olla myös enemmän. Välillä kebabit tulevat mikrosta, mutta ovat silti hyviä. "Kunnolla" tehdyt annokset ovatkin sitten lähes taivaallisia. Kotiinkuljetuksen kesto on myös varsin vaihetelevaa ajankohdasta riippuen. Itse asun Haukilahdessa ja kuljetus kestänyt reilusta tunnista vain 15 minuuttiin (olen tosissani).


Lisätty: 2007-04-20

Indianan taso on noussut tuntuvasti vuoden 2007 aikana. Palvelu on todella ystävällistä ja kotiinkuljetukset nopeita. Minun milestäni he ovat muuttaneet pitaleivän reseptiä ja heidän pita maistuu todella hyvältä. Liha on maukasta ja se on ollut aina sopivan kypsää. Ei liian vetistä, eikä liian kuivaakaan. Miinukset tulevat minulta heidän ranskalaisistaan ja riisistä. Riisi on ihan sitä perus- pitkää riisiä, joka ei maistu millekään. Ranskalaiset ovat usein liian pehmeitä, rapeus puuttuu. Heidän kastike on hyvää ja annoksiin saa ilman lisämaksua valkosipuli murskaa ja tabascoa jos haluaa. Rullakebab puuttuu listalta mutta toivottavsti tulee valikoimaan tulevaisuudessa? Suosittelen Indianaa kaikille, jotka haluavat hyvän makuista Kebabia ja ystävällistä palvelua tai vaikkapa nopean kotiinkuljetuksen.


Lisätty: 2007-03-23

Muuten ihan hyvä ravintola, mutta kerran koitti rantojenmies tulla syömään samalta lautaselta. PS. hyvä kebaliha ja kastike, mutta anniskelupuolelle läpikulkevat kanta-asiakkaat häiritsevät syömistä.


Lisätty: 2007-01-03

parrasta Mega Mattoa!!!! paras piza kooko kauapunkis!


Lisätty: 2006-12-29

Muuten ihan kiva paikka mutta kanta-asikkaat (rantojenmiehet) häiritsee usein syomistä. Ruokapuoli on suvuton. Sisustus on vähän nuhjuinen ja epäkodikas.


Lisätty: 2006-12-13

Olkaa mitä mieltä olette, jos tämä paikka tarjoilee kebabia 02:00 asti ma-su. On sille annettava arvoa.


Lisätty: 2006-09-13

Loistava kebab ravintola eikä kebabitkaan maksa kuin pari euroa vain.Suosittelen!


Lisätty: 2006-07-29

Monesti olen käynyt ja useammin tilannut kotiin. Paikka on nuhjuinen ja karkottaa ruokahalun, mutta kotiinkuljetus ollut aina nopeaa ja halpaa. Pizzojen hinnat kohdillaan:)


Lisätty: 2006-03-31

Indiana on vuodesta 92, siellä on mukavaa käydä. Olen ollut näissä uusissakin paikoissa, mutta asiat monissa paikoissa ei pelannut. indianassa on ollut aina matinkylän ja mielestäni koko espoon parhaat pizzat. Paikkaa on remontoitu hiljattain, tykkään tosi paljon käydä pizzalla ja laulamassa karaokea nauttien oluesta, paras juttu on se, että indianassa saa ruokaa 01.30 asti!


Lisätty: 2006-03-07

Jos haluat paikan ruokaa välttämättä syödä niin suosittelen kotiin tilaamista. Ei meinaan ole mitään viihtyisimpiä paikkoja, ellet sitten halua actionia elämääsi. Eikä kyllä ole kebabbikaan kummoista, kannattaa ennemmin mennä vaikka Road Houseen Olariin.


Lisätty: 2006-01-21

Karaoke on mukava lisä muuten niin "savuiseen luolaan". Joskus muut asiakkaat häiritsevät mellakoinnillaan. Portsarit ovat mukavia ja hoitavat työnsä hyvin. Kantapaikka, joka pysyy.


Lisätty: 2005-12-01

Karaoke on hyvä juttu ja työntekijät mukavia.


Lisätty: 2005-10-17

Indiana on Matinkylän legenda.


Lisätty: 2005-03-18

Käyn paikassa monta kertaa viikossa! Annokset voisi olla isompia eikä saisi lämmittää mikrossa!


Lisätty: 2005-03-02

Omistajan suuntaus pizzeriasta karaoke-pizzeria-juottolaan on onnistunut. Eipä juurikaan mieli tee sisään syömään, ellei ole samassa kunnossa (kännissä) kuin muut asiakkaat. Kebab rimaa hipoen keskitasoa.


Lisätty: 2005-01-29

Palvelu mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Eikä safkatkaan ole enää entisensä. Olemme olleet asiakkaita kohta 5 vuotta, nyt on harkinnassa vaihtaa darraruuan toimittajaa. Kotiinkuljetus kestää välillä luvattoman kauan, joskus on odoteltu 1,5h! Ei ole kylmä pizza eikä kebab hyvää, ei. Itse jos noutaa, niin saa tietty lämmintä, mutta mainio maku ei ole siltikään taattu. Harmi! Ennen oli lempparipaikka.


Lisätty: 2005-01-21

Asun kyseisen ravintolan vieressä, joten käyn sieltä joka sunnuntai krapulasafkat. Mutta itse asiaan. Kebabliha on keskitasoa, joka lämmitetään mikrossa. Siitä miinus. Ranskalaisilla kebab-annos on melko mitäänsanomaton. Salaatti ja kastike ok. Mutta sitten Iskender. Huoh. Leipäpalat olivat ainakin itselläni täysin kuivia ja kovia, kastiketta ei ollut juuri ollenkaan. En tilaa enää koskaan Iskenderiä kyseisestä paikasta. Nykyisin tilaan paikasta vain pizzaa, joka sentään on keskitasoa parempaa, erityismaininta pizzapohjalle.


Lisätty: 2004-10-16

Kebbe on paksua mutta pahaa, salaatti kuivaa, kastike olematonta, annos keskikokoinen. Ravintolan siisteysasioissa isosti parantamisen varaa.


Lisätty: 2004-09-10

Kotiinkuljetuksessa välillä kovat kestää turhanki kauan. Sekä annos purkit yleensä palaneita pohjasta "tyröks paketit" eli aika terveellistä... sekä ruuan pitäisi olla tuoretta eikä mikrossa valmistettua. =)


Lisätty: 2004-06-30

Iskender: Liha on kuivahkoa ja sitä on vähän. Kastike melko perustavaraa, eikä kovin tulista. Salaatti on raikasta ja erittäin herkullista. Tämän paikan vahvuus kuitenkin perustuu jokaiseen iskender-annokseen erikseen leivottavasta leivästä joka on kertakaikkiaan suussasulavaa. Muut annokset ovatkin keskitasoa heikompaa. Iskenderiä voin suositella.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute