Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > Mardin Kebab Pizzeria

Mardin Kebab Pizzeria

 

Metsolantie 3
01450 Vantaa
Korson asemalla
puh. 09-857 1280
http://www.mardinpizzeria.com


Liha  4.6 Kastike  5 Lisukkeet  4.8  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.2 Siisteys  5 Hinnoittelu  6.2 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 58 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-03-16

Rullakebab joka kerta vain pienenee (vuodessa koko pienentyny varmaan sen 50%). Yhden kerran näin työntekijän POLTTAVAN röökiä KEITTIÖSSÄ, tumppasi tupakan ja suoraan KÄSIÄ PESEMÄTTÄ alkoi valmistaa tilaamiani pizzoja. yam...


Lisätty: 2007-12-01

Pari vuotta sitten tuli tilattua 4 pizzaa, parin tunnin odottelun jälkeen tuli väärät pizzat.. Pitkän kinaamisen jälkeen suostuivat tuomaan uudet pizzat, jotka tulivat kylminä reilun tunnin päästä valittamisesta.. Kuukausi takaperin tilasin pizzan ja kebabin, kebab oli väärä. Jälleen kinaamista ja monen monta soittoa, yhden kebabin perään. Lopulta sain kebabin 1,5h kuluttua valittamisesta ja kylmänä. Ei pysty suosittelemaan edes pahimmalle vihollisella, aivan luokatonta asiakaspalvelua..


Lisätty: 2007-09-27

Parempaa kebabii saa ettii!


Lisätty: 2007-04-09

kaverin kanssa söimme .kamu pihvin ranskalaisilla + saalaatin kera ja minä kepapin riisillä + salaatti.söimme ja hänu haki lautaiset pois ja käveli salaatti altaalle ja kippas jämä takas.kaverille huomautin asiasta....sveitsin leike ei oo mitä on kotiin tilattuna ,sain jauheliha klöntin makkara sisuksilla kun on yleensä makkkara suikaleilla täytetty pihvi.loppu syöminen siellä ja tilaaminen.


Lisätty: 2007-03-18

Erittäin hyvät pizzat! Parhaat mitä syönyt!


Lisätty: 2007-02-19

Liha kuivaa sekä ylikypsää. Kastiketta ei löytynyt oikeastaan yhtään ja kebab oli itsessään suhteellisen kuivaa. Ranskalaisista suurin plussa, ne olivat hyvin tehty, maukkaita sekä.. lähes täydellisiä! Paikka ihan hyvän oloinen.


Lisätty: 2006-11-30

Mardin on selvästi korson ykkösmesta. Palvelu on hyvää, kanta-asiakkaat muistetaan yllättävän nopeasti. Kebabia olen tosin harvoin mardinissa syönyt, mutta en ole kertaakaan siihen pettynyt. Pizzat ovat melkein aina sopivan paistettuja, eivätkä liian isoja (nälkä kyllä lähtee helposti). Paikka on viihtyisä, ehkä vähän baarimainen. Kannattaa kokeilla jos korsoon eksyy!


Lisätty: 2006-11-12

Loistava paikka. Käynyt useammin kuin muutaman kerran syömässä. Tästä muodostunut oikea kantapaikka ihan käynnille sekä kotiinkuljetukselle. Välillä rullakebabit on jotain maailman isoimpia välillä normeja. Yhden kerran monesta liha oli vähän kuivahtavaa, mutta muina kymmeninä kertoina loistavaa ruokaa. Vaimoke kehuu heidän pizzojaa, oikea määrä juustoa! Nam!


Lisätty: 2006-10-30

Aivan uskomattoman herkullinen Iskender kebab *nam*


Lisätty: 2006-10-28

Kebabissa liha oli kuivaa, kastiketta ei meinannut olla nimeksikään ja ranskalaiset olivat niin kovia päältä ja sitkeitä sisältä että olisi voinu tikkaa heittää. Pizza oli ihan kohtalainen, perus määrät tavaraa ja normi kokonen. Hinnat mielestäni hieman yläkanttiin. Viihtyisä paikka sisältä ja ulkoolta ja mukavalla paikalla.


Lisätty: 2006-07-09

Hyvää känttyä


Lisätty: 2006-03-31

Palvelu on oikein hyvää ja asiallista. Pizzan toimitus paikan päältä haettaessa on jopa supernopeaa. Ei kerkeä kovin kauaa pöydässä istumaan, kun pizza tuodaan jo laatikossa. Lounasaikaan sopivasti saa 6e / pizza hintaan pizzat ja silloin siellä kannattaakin syödä. Eikä ole ollut edes kovin ruuhkaista lounasaikaan koskaan (ehkä olen vain sattunut saapumaan sopivana hetkenä). Muutaman kerran käynnin jälkeen vakiotilaukseni muistettiin jo ulkoa, joka oli oikein mukavaa. Pizzat ovat oikein hyvän makuisia, täytteistä ja muustakaan pizzaan liittyvästä ei ole mitään valitettavaa. Hyvä nähdä turkkilaispizzeria jossa otetaan homma vakavasti. Sisustukseen on panostettu ja muutenkin paikassa on enemmän ravintola- kuin pizzeriahenki. Hyvä paikka. Mielellään tulee käytyä syömässä.


Lisätty: 2005-08-22

Kotiinkuljetus nopeaa, yleensä luokkaa 20-30min. Kahden pizzan kanssa saa usein 1.5L pepsin kaupan päälle (kanta-asiakkaan etu?). Mukava palvelu paikan päällä asioitaessa. Keskitason hinnat. Ei valkosipulikastiketta useimmissa kebab-annoksissa.


Lisätty: 2005-08-12

Kotiinkuljetus kyllä kestää luvattoman kauan, joten jos mahdollista kannattaa aina syödä paikanpäällä tai ottaa mukaan. Annoskoot vaihtelevat myös suuresti kokista niinkuin joku jo aiemmin sanoikin.


Lisätty: 2005-05-10

Mielestäni erittäin hyvä paikka, Korson halvimmat (?) hinnat, ainakin jos vertaa Kotipizzaan. Kebabissa voisi olla enemmän kastiketta.


Lisätty: 2005-04-07

Mardinin palvelu ja ruoan laatu vaihtelevat kyllä erittäin paljon. Hyvällä tuurilla kaikki on 10:n arvoista, huonolla taas ihan potaskaa.


Lisätty: 2004-12-24

Kebabin koko tuntuu vaihtelevan melkoisesti riippuen kokista/kokin fiiliksistä. Liha ei taida olla kebabeläimestä veistettyä, vaan jotain valmislihaa. Kastiketta on usein melko vähän, eikä se ole erityisen mieleenpainuvaa. Salaattipöytä on kuitenkin hyvä, jos nyt ei satu tulemaan lounasajan loppupuolella jolloin esim. tomaatit on usein jo loppu. Palvelu vaihtelee erittäin ystävällisen ja eleettömän tylyn välillä riippuen siitä kuka jampoista nyt on tiskille sattunut. Sisustus tunnelmallisempi ja turkkilaishenkisempi kuin monissa muissa vastaavissa mestoissa. Vessa kuitenkin epäsiisti ja röökinsavu häiritsee. Hinnat kohtuulliset (lounasaikaan kaikki kebabannokset 5,90€).


Lisätty: 2004-12-22

Yleensä ottaen mardin on Ok tai hyvä paikka. Kotiinkuljetus on ollut turhan hidasta ja ymmärrys pizzan tilauksessa huono. Palvelu paikan päälläkään ei ole mahtavaa, jos kerran pizzaria suljetaan ennen ku olet tullut vessasta pois.


Lisätty: 2004-12-13

Joskus ateriat on isoja, joskus taas tosi onnettoman pieniä. Hyvät juustoperunat. Toisinaan kebablihat on sellasta kuivaa känttyä joskus taas oikein hyviä.


Lisätty: 2004-10-19

Liha on hyvää (kerran on tainnut olla kuivaa), palvelu on hyvää. Ranskalaisetkin on parasta mitä rahalla saa. Hinta laatu suhde on kohdallaan.


Lisätty: 2004-10-08

Kebab annokset luvattoman pieniä. Pizzat on ok, kunhan varmistaa että saa sen oikeilla täytteillä.


Lisätty: 2004-09-05

Ruoka oli jäähtynyttä ja kuivakkaa kun saapui parin tunnin päästä tilauksesta.


Lisätty: 2004-08-29

Paikkahan on kunnon ravintola ei mikään murju vaan kovalla yrityksellä pystyttetty pizzeria. Korsossa on noita pizzerioita jotai 5-7 joten kilpailu on kovaa. Kumminkin mardin on edelleen pystyssä.. se kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä.


Lisätty: 2004-08-13

Annos oli kokoonsa nähden hieman korkea hintainen. Kastiketta ei juurikaan ollut ja salaatti oli hieman kuivakka. Ranskalaiset olivat perus tavaraa.


Lisätty: 2004-07-05

Kotiinkuljetus kesti todella kauan (toista tuntia) ja ruoka oli jo täysin jäähtynyt. Annos ei muutenkaan ollut kuin korkeintaan välttävä.


Lisätty: 2004-07-04

Leipäkebab oli aika pieni, mutta ei ollut hinnalla kuitenkaan pilattu.


Lisätty: 2004-05-14

Lähes aina kebab ranskalaisilla on herkullinen ja salaatti on tuoretta. Pari kertaa useasta kymmenestä annos ollut kuivahko. Kotiin kuljetettu annos ehkä jopa parempaa kuin paikan päällä jostain syystä... Paikan päällä kalustus on ok ja salaattipöytä on tarpeeksi viileä. Yleinen siisteys on myös hyvä.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute