Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Olarin Pizza

Olarin Pizza

 

Kuunkehrä 4
02210 espoo
Olarin ostarilla
puh. 09-455 0266


Liha  6.3 Kastike  6.3 Lisukkeet  6.7  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.2 Siisteys  6.5 Hinnoittelu  7.3 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 31 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-24

Kebabliha kevyesti Espoon top femmassa!!!


Lisätty: 2009-01-24

Erittäin hyvä paikka ihmiselle, joka arvostaa perushyvää makua yhdistettynä hinta/määräsuhteeseen. Kebab(nro 1-8)+ 0.5l tuoppi 8€. Rullat tulevat esim. tuplana. Palvelu on erittäin hyvää ja nopeeta. Pizzoista ei ole kokemuksia. Aina tuoreet lehdet tarjolla.


Lisätty: 2008-02-02

Kävin syömässä pitkästä aikaa. Paikka ison remontin jälkeen oli upean näköinen. A-oikeudet jne, lisätty. Pizzat ovat olarin parhaat.


Lisätty: 2007-12-28

Käyn myös itse täällä syömässä monta kertaa viikossa, ja kebab on hyvää ja erittäin edullista, vaikka ei vedä vertoja roudarin kebabeille. Pizzat isoja, kotiinkuljotus on ilmainen, joten toivon pikan säilyvän vielä pitkään. Todella hyvä paikka.


Lisätty: 2006-05-29

TODELLA miellyttävää palvelua, missään muualla en ole vastaavaa saanut. Hintataso on todella edullinen ja ainakin pizzat ovat todella hyviä, ehkä hiukan rasvaa tihkuvia. Kuljettavatkohan espoon keskukseen saakka ??


Lisätty: 2006-04-20

Mielestäni ja mielestämme (Otaniemessä toimipiste) Espoon parhaat pizzat. Myös palvelu on hyvää ja asiallista.


Lisätty: 2005-05-13

Käyn Olarin pizzassa syömässä monta kertaa viikossa. Palvelu on ripeää ja tehokasta eikä tarvitse happamia naamoja katsella tiskin toisella puolella. Kebabeista sen verran että sinne on turha mennä syömään jos on nautiskelija, eli tykkää nauttia hyvästä kebab kastikkeesta tai muuten erikoisesta kebabista, Olarin pizzasta saa parhaat isot kebabit mitä tiedän, esim kebab ranskalaisilla on sellainen pommisatsi että varmasti lähtee nälkä. Liha on ok mutta ei erikoista. Olarin pizzan muu tarjonta mm. pizzat, pihvit on huippuhyvää ja huokeanhintaista. Niitä suosittelen varauksetta, kebabeita taas niille joilla on iso nälkä. Paikkaa vältetään myös sen yleisen ankeuden takia, ihan syyttä. paikka on oikein viihtyisä ja mukava paikka. Spurgut ei hypi silmille vaikka Bar Omeletin vieressä onkin.


Lisätty: 2004-10-10

Ei voi sanoa muuta kuin, että keskinkertainen paikka. Ruoka on ihan ok, mutta hinta on kohdallaan ja palvelu pelaa


Lisätty: 2004-09-27

Olarin Pizzan vakioasiakkaana en voi olla puuttumatta tähän asiaan. Ko. paikassa kebab välillä kyllä lämmitetäänkin pannulla, mutta ei se koskaan ole ollut ns. kumikebabia, vaikka joku niin tohti väittääkin. Vihannekset yms. lisukkeet eivät ole nahistuneita ja annokset ovat mielestäni riittävän isoja. Palvelu on kertakaikkisen ystävällistä ja hymyilevää. Olarin pizzasta saa myös muunlaisia annoksia, joita kehoitan paatuneimmankin lampaanlihan ystävän kokeilemaan.


Lisätty: 2004-08-18

Menkää viereiseen espitaliin mielummin kuin tänne. Kebab on hirveää. Sitä ei oteta vartaasta vaan se paistetaan pannulla tai lämmitetään mikrossa. Tilaus kestää kauan. Olen myös kaksi kertaa saanut väärän annoksen, kun olen ottanut mukaan.


Lisätty: 2004-06-01

Kävin syömässä täällä keväällä. Liha on kumikebabia.


Lisätty: 2004-06-01

Valehtelematta hirveintä kebabia mitä olen koskaan saanut. Liha lämmitettiin mikrossa ja oli selvästi seissyt jo jonkin aikaa, aivan täyttä kumia. Vaikka paikka oli lähes tyhjä, annosten saamisessa kesti ties miten kauan. Kaverin ranskalaiset olivat jäässä. Kartan tästä lähin kuin ruttoa.


Lisätty: 2004-06-01

Oon pari kertaa tuolla käynyt syömässä ja oli kyllä todella hyvät kebabit. On ainakin yksi Espoon parhaista kebabpaikoista.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute