Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Pizza Center

Pizza Center

 

Karakalliontie 10
02620 Espoo
Karakallion ostarilla
puh. 09-594004


Liha  6.2 Kastike  5.8 Lisukkeet  5.8  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  6.1 Siisteys  4.5 Hinnoittelu  5.6 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 40 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-08-21

Kuljetus kestää yleensä reilun tunnin. Viimeks oli joku uusi kuski ja tilauksessa meni 1h 45min ja kuskilla ei ollut edes vaihtorahaa! Rullakebabit ovat kuitenkin erittäin hyviä. Nyt päätin kokella toista paikkaa.


Lisätty: 2007-02-05

ihan jees paras pizza bolognese kannattaa kokeilla


Lisätty: 2006-12-25

Kaksi kertaa olen syönyt täällä. Ensimmäisellä kerralla tilasin kotiin jolloin kuljetus kesti noin 1,5 tuntia arkipäivänä kilometrin päähän pizzariasta. Toisella kerralla hain pizzat itse ja molemmat olivat palaneita jonka huomasin vasta kotona. reunat olivat mustia ja kun menimme takaisin valittamaan he sanoivat etteivät ota pizzoja enää takaisin koska ne ovat kylmiä jo. Törkeää käytöstä ja erittäin huonoa palvelua!


Lisätty: 2006-12-20

Hyvää kebabia soosissa, mutta kotiinkuljetus on muuttunut niin että vain loppuviikosta se onnistuu. Joten laitettiin tilaus sitten toiseen putiikkiin.


Lisätty: 2006-09-19

Iskender-kebabin "pitaleipä" oli itse asiassa pizzapohjaa, liha oli huonoa. Kastike oli ok, samoin salaatti.


Lisätty: 2006-05-27

Tämä nyt ei varsinaiseen kebab-asiaan kuulu, mutta koetin juuri tilata tästä paikasta pizzaa. Kaveri rupesi pottuilemaan, että yhden pizzan jos vaan tilaa, niin voi tilata jostain muualta. Okei. Tilataan sitten muualta.


Lisätty: 2006-04-02

Eilen tuli tilattua 4 pizzaa ja vihainen pizzamies soitti alhaalta kun rapun ovi oli lukossa ja pyysi 50c oman puhelimen käytöstä! =) Pakko oli maksaa ku ei muualtakaan ois enään saanut pizzaa mut soitin kyl liikkeeseen perään ja kerroin kuskista, oli kuulemma uus. Liike kuulemma antaa pankkikortti maksuun 2e alennusta.


Lisätty: 2006-03-19

tilasin kotiin tropicana-perhepizan.vaihdoin ananaksen ton nikalaan.hinta 10,90e.sain kotona pitsan,kuski sanoi 12.90 e.sanoin että ei ole kuin 10,90.sen se maksaa.sain pitsan. tilasin uudelleen viikonpäästä mies sanoi että jäin velkaa, mutta mitä tilaat nyt,tuon.tilasin 2 pizzaa,hinta 16,90e.ku sain pitsan kuski sanoi 20,00e.siinä on se viimksi jäänyt "velka".silloin sanoin että pidä pitzasija laitoin oven kiinni.EN ENÄÄ IKINÄ SYÖ PIZZACENTERISSÄ.TÖRKEÄÄ KÄYTÖSTÄ!


Lisätty: 2006-02-26

Aivan luokaton, vetinen leipäkebab tuli tänään todistettua. Aiemmin tilaamani pizzat ovat olleet ihan hyviä, mutta kebabliha näytti ja maistui aivan yhtä hohdokkaalle kuin paikan yleinen siisteys, jota voisi verrata yllättävän hyvin keskivertojuottolan wc:seen. Leipä oli vetinen, kastike huono, kasvikset näyttivät eilisiltä. HK:n eineshampurilaiset ovat gourmeeta tämän rinnalla. Pysykää pizzoissa.


Lisätty: 2006-02-13

Perus hyvä kebab paikka. Olen tilannut niin monta kertaa, että he tietävät minne kuljettaa jo äänen perusteella.


Lisätty: 2006-02-03

Siisteyttä lisää ja vielä vähän ystävällisempää palvelua, niin bueno!


Lisätty: 2006-01-24

Yleensä hyvää kebabia, nyt kuitenkin puikossa oli ilmeisesti uusi työntekijä ja se näkyi: Jugurttikastike oli kiinteää, annos täynnä leipäpaloja ja vain vähän lihaa pohjalla. Kastisoosi loisti poissaolollaan. Toivottavasti tämä ei ole pysyvä ilmiö.


Lisätty: 2005-11-04

Hyvinmaustettu pehmoista kebab lihaa maukkaassa soosissa, salaattia vähän (mutta tuoretta), tuoreita leipäpaloja. Mukava ja ripeä palvelu.


Lisätty: 2005-09-18

Olen usein tilannut kotiin erilaisia kebabeja, pizzoja sekä fetasalaattia. Annokset ovat mielestäni maukkaita, runsaita ja hinta-laatusuhteeltaan aivan mainioita. Lisäksi asiakaspalvelu on varsin ystävällistä.


Lisätty: 2005-06-29

Riisi: Maultaan hyvää, maustettu ilmeisesti kurkumalla ja meiramilla. Kastike: Tomaattimurskaa Liha: Oikein tosi lötköä ohutta kelmua, joka on keitetty tuossa tomaattimurskassa. Salaatti: Oli ainakin tuoretta ja viileässä säilytetty. Plussaa tulee nopeudesta, kaksi kertaa mikron 'bling-ääni' ja jo tuotiin annosta pöytään.


Lisätty: 2005-06-25

Pizzat asiallisia, joskin parikin kertaa on maksettu täyte jäänyt pois tai sitä on ollut naurettavan vähän. Muuten maukkaissa pizzoissa kinkku on ollut melko kuivaa ja korkeintaan keskinkertaista. Meriitteihin kuuluu valitettavasti myös huonoin syömäni iskender kebab, jonka liha kastikkeineen toi mieleen peruskouluaikojen jauhelihakastikkeen pahimmillaan. Iskenderin leipä oli kovia pizzapohjan palasia, joka ei myöskään miellyttänyt. Muutoin ihan perus ok.


Lisätty: 2005-01-26

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ainoa huono puoli oli, että kotiinkuljetus kesti kauan ja ruoka jäähtyi. Suositeltava kuitenkin kokonaisuutena.


Lisätty: 2004-12-29

Lievästi epäselvyyttä tilauksen vastaanottamisessa, jäi vähän epäilyttämään, että tuleeko oikeat tavarat. Tilasin 2 pitsaa, joista otettiin pois ananas molemmista, mutta hyvin onnistui. Kebab oli paketoitu folioon, siitä plussat, döner oli syötävää ja ranskalaiset keskivertoa paremmat, kastike oli jonkin verran omituista, mutta ihan hyvää sekin. Liha oli ohutta, eikä mitään kovin erikoista. Pitsat kuitenkin olivat aivan erinomaisia, rapeita, sopivan paksuisia, täytettä ei ollut liikaa ja pitsassa käytetty juusto erittäin hyvää.


Lisätty: 2004-09-20

Hyvää ja halpaa ruokaa. Kebab hyvää, mutta pizzat aivan voittamattomia!!!! Vaikka kotiosoite muuttuikin muuton myötä, hyvää "pika"ruokaa on yhä haettava tutusta paikasta. Ihan pelkän makunautinnon vuoksi.


Lisätty: 2004-07-01

Palvelu hyvää, mutta toimitilat vaatisivat pikaista remonttia. Toivoittavasti tulevaisuudessa olisi lisää vaihtoehtoja menussa.


Lisätty: 2004-04-04

Paljon on kebabbimestoja tullut koluttua mutta kotipiirissä löytyvä Pizzacenter on ehdoton. Liha on punertavaa, ohutta, sanalla sanoen täydellistä. Putiikin pienen koon ja hieman ränsistyneen ulkoasun ei pidä antaa hämätä. Kotiinkuljetus toimii kohtuu nopeasti ja aina harvinaisen kohteliaan ja mukavan palvelun kera. Voin suositella :)


Lisätty: 2004-04-04

Liha tuli mikrosta mutta plussana on iskenderin leipäpalat jotka paistettiin uunissa. Kastike oli jotain valmiskastiketta pullosta, hieman oudon makuista ja väristä.


Lisätty: 2004-04-04

Pieni ja melkoisen rähjäinen paikka. Kebabit kuitenkin hyviä eikä ole mahatauti koskaan iskenyt. Erityiskiitos erittäin kohteliaalle henkilökunnalle. Kotiinkuljetus toimii erittäin kohteliaan palvelun kera. Kastike vaihtunut, entinen punainen (nam) kastike vaihtunut vaaleampaan, ei sekään huonoa ole mutta mutta... Kannattaa piipahtaa!

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute