Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > PizzaTaxi, Myyrmäki

PizzaTaxi, Myyrmäki

 

Jönsaksentie 4
01600 Vantaa
Bussiaseman vieressä
puh. 09-533 033
http://www.pizzataxi.fi


Liha  8.2 Kastike  7.8 Lisukkeet  7.4  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.8 Siisteys  7.2 Hinnoittelu  7.6 Pankkikortti  Kyllä    
5 arvostelua vuoden aikana (yht. 28 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-01-30

Ihan hyvä bussin venaus ruokapaikka. Hinta laatu suhde on ihan hyvä, ruoan tasoon verrattuna. 3 pitsaa ja 1.5l limu mukaan 21e.


Lisätty: 2009-01-14

Erittäin hyvää kaikki. riisi kebab ei ole kaikkein parasta ja hinta on aika halpa verrattuina sen lähistöön


Lisätty: 2008-01-30

Maailman paras paikka. Monissa paikoissa tullut käytyä, vie voiton kaikista.


Lisätty: 2007-01-14

hyvää safkaa...texmex setti sisältää runsaasti kaiken näköisiä keppejä ja tikkuja.. Kastike on aivan mahtavaa..salaatit kotiin tilatuissa aika heikot. pizzaa en ole vielä kerennyt maistaa.. luultavasti hyvää,mutta näyttäisi olevan aikas pieni. Kallis.!


Lisätty: 2006-08-17

Pizzat erittäin hyviä, kebab kohtalaista.


Lisätty: 2006-07-22

Hemmetin hyvä palvelu!


Lisätty: 2006-05-10

Käsittämättömän hyvät arvostelut on paikka saanut? Itse en ole huonompaa kebab annosta Suomesta saanut kuin yhden kerran. Annos pienehkö ja kastike mauton. Mutta suurin ongelma löytyi lihan kohdalta. Näin jänteistä tavaraa en ole ikinä ennemmmin saanut. Jäipä osittain syömättä, taitaa olla vain parempi luottaa tuttuihin, hyväksi havattuihin paikkoihin!


Lisätty: 2006-03-19

numero 22 aivan loistava tabackolla osittain valeltuna


Lisätty: 2005-09-11

Kebab riisillä. Riisi ja liha olivat erittäin kuivaa. Salaatti oli ihan ok.


Lisätty: 2005-03-01

Käyn syömässä kyseisessä paikassa lähes viikottain. Palvelu on ystävällistä ja melko nopeaa. Pitsat ja Kebab annokset ovat täällä todella suuria ja voin suositella niitä lämpimästi kaikille. Omasta mielestä täällä on erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Lounasaikaan erityisen hyvä paikka, kun tällöin kaikki pitsat juoman kera ovat vain 6 e.


Lisätty: 2005-01-04

Pizzat kyllä olleet aina tosi hyviä. Ei mitään erikoisempaa pahaa sanottavaa. Haen pizzaa tai kebaa jatkuvasti. Palvelu vielä ollut aina ystävällistä. Kebab ranskalaisilla kyllä vie nälän isommaltakin. Kannattaa kokeilla pizza 22 texan style bbq ja valella se tabascolla. yammmiii...


Lisätty: 2004-09-13

Uskomattoman hyvä tasalaatuinen palvelu. Tosi hyvät pizzat ja ystävälliset kuskit.


Lisätty: 2004-07-08

Ranskalaiset mauttomia.


Lisätty: 2004-07-05

Liha ja kastike todella maukkaita toisin kuin monessa paikassa, mutta lisukkeiden kanssa onkin sitten vähän kehnommin. Ranskalaiset yms. ovat vetisiä eivätkä erityisen hyviä.


Lisätty: 2004-06-20

Kebab aina oivaa,nykyään vaan keittävät lohkoperunatkin upporasvassa,joten niitten taso heikentynyt. Riisillä ihan hyvää,tai ranskisten kera.


Lisätty: 2004-06-10

Kävin testaamassa suurin odotuksin. Iskenderin tilasin, ja kyytipojaksi olutta. Annos oli ihan reilun kokoinen, muttei nyt mikään erityisen suuri. Leipäpalat olivat päässeet hieman kovettumaan, maukkaita olivat silti. Liha oli suuri pettymys, rasvaista eikä maistunut juuri millekään. Vielä suurimpi pettymys oli iskenderin kastikkeet, missä valkosipuli? Eipä oikein säväyttänyt, keskitasoa kebabeissa.


Lisätty: 2004-06-02

Kävin testaamassa paikan ton edellisen arvostelun innoittamana ja kyllä mä osittain samalla linjalla olen. Otin Iskender kebabin(6€) ja ihan tyytyväinen olin, paitsi kastikkeisiin. Punainenkastike on sitä mietoa, joka ei maistu paljon miltään ja jugurttikastikkeessa ei ole valkosipulia niinkuin Mentorsissa. Annos oli paljon isompi kuin Mentorsin vastaava, eikä tälläinen pieni rääpäle jaksanut syödä sitä edes kokonaan:) Salaattiakin oli paljon mukana. Tällä kertaa paikka oli todella siisti ja myös sisustus on hienon näköinen, RAY:n pelikonekin löytyy. Kyllä tätäkin paikkaa voi suositella, mutta ei tämä niin hyvä ole, että Mentorsista luopuisin.


Lisätty: 2004-06-01

Tämä taitaa olla niitä harvoja pizzataxeja, jotka valmistavat kebabannoksia. Kokeneena kebab ravintoloiden kävijänä täytyy sanoa, että parempaa en ole koskaan saanut! Eniten dikkailen iskenderista, jonka koko on suurin, mitä oon koskaan löytäny. Maku on erittäin hyvä! Pita leivotaan paikan päällä ja samaa tavaraa löytyy iskenderin seasta. Uskaltaisin jopa sanoa, että maku on parempi kuin Eerikin Pippurissa. Ainankin annosten koon puolesta paikka pesee Pippurin mennen tullen! Vanhassa Vantaan ykköspaikassani Mentorssissa ei enää tään löydön jälkeen oo tullu käytyy. ainoa miinuspuoli, jonka keksin on sisus/siisteys, mutta eihän kebabille mennäkkään skraga kaulas. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan paikkaan ja jään innolla odottaa muiden kommentteja!!

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute