Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Cornar Pizza

Cornar Pizza

 

Läkkisepänkuja 3
02600 Espoo
Selloa vastapäätä rada toisella puolella


Liha  3.8 Kastike  3.7 Lisukkeet  3.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  4.3 Siisteys  3.9 Hinnoittelu  5.2 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 18 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-09-29

Ihan kelpo kebabbia, ei mitenkään poikkeuksellinen suuntaan eikä toiseen. Tavallista monipuolisempi salaatti oli plussaa. Sisustus oli kolkohko mutta kotoinen, ihan sopiva kebabbipaikalle. Maksulliset parkkipaikat hieman häiritsivät.


Lisätty: 2008-09-22

Virheistä oppii. Kebabbi pussista. Samaa tavaraa valmistin mikrossa tänään kotona. Kastike hirvittävää ja jogurtti-kastike oli klöntti kermaviiliä. Kaikkein pahin: Iskenderin pitaleipä oli kuivia pitsapaloja. Jäi loput syömättä. Palvelu oli kammottavan huonoa. Salaatti sentään oli hyvää.


Lisätty: 2008-06-10

Currykastiketta pitakebabissa, plus niin vetinen että leipä oli hajonnut. Sotkuinen paikka, kahvinkeittimet ja sokeripaketit pöydillä. Ja kohtuu kovat hinnat verrattuna esim. keskustan paikkoihin.


Lisätty: 2006-04-15

Kebabit ei maistu millekään. Mutta pizzat ovat ihan hyvää keskitasoa.


Lisätty: 2005-07-01

Kebab-liha todella heikkoa. Vähäisessä salaatissa ollut kastike oli aterian ainut hyvä puoli. Ruokailunautintoa ei pahemmin lisännyt se, että ravintoloitsijat, joita oli paikalla 5, puhuivat todella kovaan ääneen koko ajan. Kannattaa varata korvatulpat mukaan.


Lisätty: 2004-12-26

Liha oli tosiaan kelvotonta; mautonta ja teollisen makuista. Kastike samaa sarjaa ja lisukkeet olemattomat. Palvelu tönkköä ja kielimuuri masentavan korkea. Pari kertaa yritetty tilata puhelimitse pitsaa (joka tosiaan ei ole hullumpaa) mutta tilaamisesta ei ole tullut mitään. Sisustus pitseriamainen ja siisti. Kebabeissa hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan.


Lisätty: 2004-09-04

Aivan samaa mieltä edellisten kanssa, kebabbiin ei täällä kannata sijoittaa, lihaa vähän, kastike mitätöntä, muutkin lisukkeet olemattomia, pizzat sen sijaan erinomaisia.


Lisätty: 2004-07-07

Ala-arvoista, kebabbi jotain mikrossa lämmitettyä säilykettä. En suosittele.


Lisätty: 2004-06-10

Nimensä mukaisesti paikka on ennen kaikkea pizzaravintola. Kebab tuntuu olevan listalla lähinnä täytteenä. Iskender kebabissa mukana oli kaiketi pizzataikinasta uunissa paistettuja rapeita paloja. Annos ei sovellu kovin isoon nälkään. Liha on muodoltaan teollisen symmetristä ja hieman vetinen rakenne antaa viitteitä pakastus-sulatus-lämmitys mikrossa -menetelmästä. kastikkeissa ei ole optioita ja tarjottava kastike on maultaan mietoa ja aika mitäänsanomatonta. Kebabin tuottamasta pettymyksestä huolimatta paikasta saa varsin maukkaita pizzoja.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute