Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Suvis Pizzeria

Suvis Pizzeria

 

Sokinsuonkuja 4
02760 Espoo
Suvela, Espoon keskuksen kupeessa
puh. 09-256 7404
http://www.suvis.net


Liha  5 Kastike  5 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Ei
Palvelu  5 Siisteys  5 Hinnoittelu  5 Pankkikortti  Eos    
31 arvostelua vuoden aikana (yht. 31 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-01-10

Kebabit välttävän ja tyydyttävän rajamailta. Mietoja jalapenoja aina tasan yksi annoksessa. Pizzat yleensä OK, mutta joskus pliisuja ja mauttomia. Tilaukset (kotiin) myös joskus sekaisin sillä paikkaa pitää useampia eri kansalaisuuksia, joten lieneekö keskinäinen kommunikaatio sitten vaillinaista. Esim. viimeksi oli pizzat oikeat, mutta tilattu limsa "ei ollut tilauksessa" (lähetti sanoi), vaikka vielä erikseen tilattaessa kysyttin löytyykö tiettyä limsamerkkiä ja sitä sanottiin olevan. Hinnat hieman yläkantissa. Muuten ystävällinen, kohtelias ja asiallinen palvelu!


Lisätty: 2007-09-24

Kotiin tilattuna tulee usein väärä pizza.


Lisätty: 2007-09-06

Todella hyvä mesta! tai en nyt ehkä paikasta tiiä mut hyvät pizzat!!


Lisätty: 2007-01-02

Pari vuotta sitten Suvis oli vielä hinta/laadultaan hyvä pitzeria. Kebabit olivat isoja ja kastikkeet hyviä, mutta uuden pitzataulukon osto koitui Suviksen laadun tuhoksi :D. Nykyisin kebabien laatu on heikentynyt koko pienentynyt ja täyte vähentynyt. Pitzatkaan eivät ole sitä saamaa mitä ennen (vieläpä hinnat nousseet).. :( Sisustusta ei ole ikinä voinnutkaan kehua :D siispä pitza/kebab reilusti käteen ja kotiin mukaan.


Lisätty: 2006-08-24

Ihan Kohtuullinen paikka karusta sisustuksesta huolimatta :D! Olen tilannut usein paikasta ja syönyt paikan päällä useasti. Kerran tilauspalvelu petti Pizzan kanssa pahasti! Tilasin Margaretan ja 30 min päästä se tuodaan. Maksan ensin, ja saan pizzan jonka jälkeen lähetti häippäsee nopeasti. menen pikaisesti keittiöön pizzalle... Avaan pahvin ja sieltä paljastuu RUMA pizza Jonka nimeksi selvisi MADONNA! Noh... en ehtinyt saada lähettiä kiinni, joten soitin ja sain 30min päästä uuden margaritan. Tällasta se Suvis toiminta välillä on.


Lisätty: 2006-05-12

Muutamia kertoja tullu koitettua kebabia tässä paikassa. Jos haluan saada kunnon kebabia niin menen kyllä muualle. Jos haluan kotiinkuljetettuna niin sitten tilaan täältä. Myös jos pitää pikaisesti saada ruokaa eikä muualle jaksa mennä niin tämä on kyllä hyvä paikka. Pitsat ovat kyllä maittavia täällä, ja niitä tulee useammin tilattuakin.


Lisätty: 2006-05-01

Tilattiin vapun darraan pöperöt mutta ei voinut syödä edes loppuun!!!! Todella heikkoa palvelua ja pitkät toimitus ajat!! En suosittele!


Lisätty: 2006-03-30

Listalla ei ollut kebabbia ranskalaisilla. Ennenkuulumatonta! Vaikka paikka ilmeisestikin profiloituu enemmänkin pizzeriaksi, eivät pizzatkaan oikein vakuuta. Krapulassa nauttimani Tulinen Sisilialainen -pizza oli erittäin pliisun makuinen ja kallis (7,50e).


Lisätty: 2006-02-09

Huono palvelu + EI kotiinkuljetusta tietyille alueille vaikka ei erikseen mainintaa mille alueille viedään.


Lisätty: 2005-12-23

3/4 tilauksesta pettymys. Kebab-annoksissa 3 kurkun puolikasta ja 2 tomaatti lohkoa - salaattia hyvin vähän. Kebab-lihaa myös liian vähän. Pizzoista unohtui täytteitä 3/4 tilauksesta. Pizzat ok-tasoa jos onnistuu saamaan sitä mitä tilasi. Palvelu myös ystävällistä.


Lisätty: 2005-11-30

Kebabit asiallisen kokoisia ja varsinkin rullakebab on todella hyvin täytetty. Kastike kruunaa koko annoksessa. Kiitettävästi rehuja sisällä ja lihakin parempaa keskitasoa. Palvelu oikein ystävällistä ja ongelmatonta. Sisustus hieman karua ja yksinkertaista, mutta ei se syömistä häiritse. Kaikista tärkein eli hinta/laatusuhde on hyvä.


Lisätty: 2005-08-12

kebabeista erityisesti rullakebab on huippu teos jossa kaikki on kohdallaan paitsi hiukan korkea hinta 6.5e, mutta liha on hyvää ja soosi myös eikä rahujakaan ole säästelty turhaan. Palvelu on hyvää ja nopeaa, myyjät mukavia ja suomeakin puhutaan varsin sujuvasti.


Lisätty: 2005-07-17

Paikan sisustus äärimmäisen karu. Tulee lähinnä Neuvostoliitto mieleen. Ruokailuvälineet olivat sottasen oloiset ja mausteita piti erikseen pyytää. Palvelu tympeää.


Lisätty: 2005-05-10

Broilerikebab vaihtoehto iso plussa. Sopii erikoisruokavaliota noudattavallekin. En ole käynyt paikanpäällä, tilannut vain kotiin. Palvelussa ei mitään moitittavaa ja ruokakin ihan hyvää keskitasoa. Hinta-laatusuhde hyvä.


Lisätty: 2005-02-14

Pitseria on sisustukseltaan hieman karu eikä siellä ole koskaan uusia lehtiä(ketä välittää?), mutta palvelu on ystävällistä ja nopeaa.


Lisätty: 2004-11-29

Kebablihassa näkyi ensisilmäyksellä isoja jänteitä, joten heitin samantien roskiin.


Lisätty: 2004-07-09

Hyvät pizzat ja kelvolliset kebabit. Pitassa ja rullakebabissa on hintaan nähden mukavasti kokoa ja salaattiakin löytyy. Pizzoissa hyviä tarjouksia joka päivä. Palvelu asiallista ja ripeää, paikka tosin muuten hieman ankea. Lähes kerran viikossa tulee ostettua safkaa ko. paikasta, eikä ole ollut pettymys kertaakaan.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute