Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Vantaa > PizzaTaxi, Pähkinärinne

PizzaTaxi, Pähkinärinne

 

Lammaslammentie 9
01710 Vantaa
Ykkösostarilla
puh. 09-852 2115
http://www.pizzataxi.fi


Liha  7.2 Kastike  7.1 Lisukkeet  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  8.2 Siisteys  7.7 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 30 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2010-11-07

Ihan peruskebabbia sanoisin minä joten jos etsit jotain erikoista tämä paikka ei ole sinua varten. Pizzan ulkonäkö ei ole paras mahdollinen eikä täytettäkään ole paljon joten ei sekään maistu oikein miltään joten aika mitäänsanomaton paikka ottaen huomioon että hinnatkaan ei ole kauhean alhaiset.


Lisätty: 2007-12-29

ylivertaisesti paras pitakebab! loistava ja iloinen palvelu


Lisätty: 2007-05-30

Aivan paras paikka syödä lounas, kun on vain kuusi euroa ja siihen limu päälle. Ovat muuten justiinsa uudistaneet ja samalla laajentaneet paikkaa. Pizzat ovat parhaita mitä lähialueelta löytyy, tosin täytyy myöntää, että usein on tullut vähän liiankin täysi olo, ja kerran oli juustoa kyllä jo aivan liikaa. Osa työntekijöistä ei hallitse Suomea ja saattaa tullut erehdyksia tilatessa, mutta muuten porukka siellä on aivan mahtavaa. Omien kokemuksien kautta aivan ylivoimaisesti lähialueen paras pitseeria.


Lisätty: 2007-05-30

Rullakebab oma suosikki. Todella tuhtia tavaraa ja syömistä kyllä riittää. Leipäkebab myös hyvää, mutta vaikeasti syötävää, koska leipä on liian pieni lisukkeille ja lihalle. Lounasaikana saa pizzat ja kebabit 6 eurolla ja päälle vielä 0,2 litran limu. Ehdottomasti vakiopaikka.


Lisätty: 2007-01-05

Pizat pahoja, liikaa juustoa. Kebabeissa liian vähän kastiketta.En tilaa enään.


Lisätty: 2007-01-02

Päkyn mesta on PizzaTaxeista paras, jengiä tulee pidemmältäkin syömään. Mesta on ikävän pieni, mutta siisti ja uusin iltis on aina odottavien käytössä. Asiakkaat saa melliä tiskiltä tilatessa =) Ystävällinen ja kohtuunopea palvelu. Hinnat ok, pizzaa saa kyllä halvemmalla muualtakin mutta varsinkin kebab-annokset on hyvän kokoisia. Pitakebab on suursurmaaja, älytön leipä täynnä kaikkea hyvää =) Ainoa miinus irtoaa PizzaTaxin kohonneista hinnoista, viereisestä Albela-kapakista saa kohtuukookkaan kolmen täytteen pizzan femmalla joten ikävä kyllä ei tuu niin usein käytyä enää Taxissa.


Lisätty: 2006-11-30

Yksi parhaita ellei paras kepattila Vantaalla. Pitakebangi on tosi iso ja pizzat todella hyviä.


Lisätty: 2006-10-05

Kebab-annokset maukkaita ja riittävän isoja, joskus liiankin isoja. Liha erityisen hyvää. Erittäin edulliset hinnat ainakin lounasaikaan. Asiakaspalvelu tähän mennessä parasta, mitä olen missään pizza/kebab -mestassa koskaan kohdannut. Työntekijät huumorintajuisia ja aina yhtä ystävällisiä.


Lisätty: 2005-11-04

Todella hyvä peruspaikka! Vakio-ostokseni pitakebab, jota ei meinaa jaksaa syödä. Todella tuoreet ja maukkaat lisukkeet, ihana kastike ja hyvä palvelu! Paikka vieläpä todella siisti, pojat putsaavat ahkerasti myös käsiään. Hymy irtoaa joka kerta, telkkaria voi katsella odotellessa tai lukea lehtiä.


Lisätty: 2005-03-27

Rullakebabit erittäin hyviä, mutta lian kallista 7 euroa!. Ruotsissa samanlainen kebab maksaa 4 euroa (rullakebab on tullut ruotsista suomeen)


Lisätty: 2005-03-15

Ei kuitenkuun jermujen kantapaikka.


Lisätty: 2005-03-08

Nopea kotiinkuljetus.


Lisätty: 2004-11-16

Kebabit maukkaita, riittävän suuria ja hinta kohdallaan. Paikka ansaiatsee erityiskiitoksen siisteydestä. Palvelu hyvää ja kohteliasta. Pizzoissa riittävästi täytettä eikä koskaan palaneita. Vakkarimesta


Lisätty: 2004-10-19

Loistavan maukkaat kebabit, tosin annos voisi olla hieman isompi. Läheisessä Pizza Servicessä annos on isompi, mutta ei niin maukas. Kastike on mielestäni todella hyvää. Pizzat ovat kenties parhaita, joita olen syönyt? Täytettä riittää ja pohja ei ole liian paksu.


Lisätty: 2004-08-28

Pitsat on ainakin maistuneet. Hyvä palvelu ja nopea kotiinkuljetus.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute