Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Westend House

Westend House

 

Westendintie 99
02160 Espoo
Westendin ostarilla
puh. 09-4208450


Liha  6.3 Kastike  5.8 Lisukkeet  5.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.7 Siisteys  5.8 Hinnoittelu  6 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 36 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-12-26

Jos kyseinen kibbola on Westendin ostarin kulmassa, niin älkää HERRANjumala ainakaa kebua ostako kys. paikasta oli pitkästä aikaa alaarvoissin esitys!


Lisätty: 2007-12-23

Siis WESTEND HOUSESSA ei ole edes pekonia...


Lisätty: 2007-05-21

Tällä tuli ennen käytyä useamminkin, mutta ei enää. Annokset olivat isoja, täyttäviä ja herkullisia, mutta kokovat jokin aika sitten pahan kutistumisen. Siitä se alamäki sitten alkoi. Liha on nykyään samaa luokkaa mitä löytyy Lidlin pakastealtaasta. Mauttomia, pieniä ja käppyräisiä paloja. Kastike on myös vailal makua ja salaattikin lämmintä ja nahkeista. Ranskalaisetkin vaihtui rapeista ja herkullisista löysiin ja lerppuihin siivuihin. Pizzat ovat kyllä ihan hyviä ja niitä kannattaakin tilata, jättäkää kebab väliin. Pari kertaa söin tuota ala-arvoista kebabia ja sitten riitti. Ei tule kyllä enää käytyä tuolla.


Lisätty: 2007-01-24

Leipäkebab tasaisen varma ostos, leivässä rapea kuori ja lihaa on aina riittävästi. Palvelu ystävällistä. Osaavat myöskin tehdä pizzoja. Esim. kurdistan on tasapainoinen sekoitus kaikkea, ei ui juustossa, valkosipuli päälle ennen uuniin menoa, pohja ohut ja rapea, jne.


Lisätty: 2006-04-17

Ulkoisilta puitteiltaan paikka on ihan ok keskitasoa. Tilaamani iskender-kebab oli luokattoman pieni ja kastike puuttui! tai sitä oli todella vähän, jompikumpi. annos oli niin kuiva että joka suulliseen piti juoda kulaus vettä että sai alas. Paikasta ei todellakaan jäänyt positiivista vaikutelmaa.


Lisätty: 2006-04-09

Ehkä elämäni huonoin rullakebab! Lihan prosentuaalinen osuus oli todella pieni eikä salaatti ollut edes hyvää. Rulla oli lisäksi todella kuiva, siinä ei ollut kastiketta! (WTF!) Eli älä ikinä tilaa rullaa täällä. Kebab ranskalaisilla oli kuitenkin ihan syötävä.


Lisätty: 2005-11-15

Tilasin kotiin pitkästä aikaa legedaarisen Finlandia Pizza. Hyvää oli edelleen. Vaimo söi leipäkebabin joka oli kuulemma erittäin hyvää. Pitaleipä oli poikkeuksellisen iso ja kuohkea.


Lisätty: 2005-04-09

Vakio asiakkaana 8v loistava paikka. Se kastike ja ranskalaisten mauste on legendaarisen hyvää. Annoskoko on kyllä supistunut pieneksi. Ravintolan pitäjät tosi mukavia.


Lisätty: 2005-03-01

Erittäin hyvää ruokaa ja vakioasiakkaana voin sanoa sen suoraan sydämestä!


Lisätty: 2005-02-01

Kebabit ovat ihan ok, mutta nekin ovat kärsineet pahanlaatuisesta kutistumisesta. Salaatti tarjonta niin itse ruoissa kuin "salaattipöydässäkin" on köykäinen. Sohvat ovat kuluneet puhki ja paikan omistajat ovat epätoivoisesti yrittäneet peittää kulumajäljet lentävää mattoa muistuttavalla kankaalla.


Lisätty: 2004-12-14

Kebab ei mitään hirveän erikoista. Palvelu yleensä hyvää mutta muutama poikkeus tapaus on ollut kun on käpy palanut. Ex-vakio asiakkaana voin sanoa että tässä pizzeriassa on ehdottomasti listan paras tuote Finlandia ilman vihreää Chiliä. Pizza vieroksutti aluksi minuakin mutta kun kaikki tuttuni vain ja ainostaan sitä söivät oli minunkin pakko ratketa ja sille tielle olen jäänyt.


Lisätty: 2004-11-21

Annokset ovat luokattoman pieniä. Liha oli kyllä ihan hyvää, mutta pirun kylmää.


Lisätty: 2004-08-10

Täällä on tultu käytyä melko paljon ja viime aikoina kebab-annosten koot on laskenu huomattavasti. Iskender-annoksia täytyy syödä kaksi että nälkä menee. Kebab liha ja kastike on kieltämättä hyvää, mutta kun annoskoko on mitä on niin ei voi olla tyytyväinen. Pitsat ovat laaduttomia! Ne ovat kuivia ja niissä ei maistu muu kuin suola. 10 euron perhepitsa vie kyllä nälän, mutta muuten aika laimea kokemus. Kotiinkuljetus toimi ennen hyvin, mutta nykyään kuljetusta saa odottaa parhaimmillaan jopa puoli toista tuntia, tunnin lähes aina.


Lisätty: 2004-07-03

Mukava paikka, kanta-asiakkaana olen ollut ainakin 6 vuotta. Liha hyvää ja kastikekkin on mainiota. Annoksen koko vaihtelee, muutenkin annokset pienentyneet viimeisen vuoden aikana lähes 50%! Palvelu mukavaa ja nopeaa. Suuri plussa nopeasta kuljetuksesta, aina max. 30 min tilauksesta. Varsin hyvä paikka mutta vihjeenä annan sen että kassalla kannattaa sanoa "tee sitten annoksesta iso, on meinaan hirveä nälkä" tai jotain sinnepäin niin johan alkoi taas annoksen koko kasvaa. Pizzat, leikeet ja falafelit myös hyviä.


Lisätty: 2004-06-28

Hyvää kebabbia ja mukavia ihmisiä. Kastike vähän mietoa mutta muuten hyvää.


Lisätty: 2004-06-02

Ravintola on viihtyisä ja siisti ja henkilökunta erittäin mukavaa. Kebab on hyvää, kastike mietoa ja ranskalaiset heijastavia :P


Lisätty: 2004-04-04

Liha kohtuullista, varsinkin tukkulihaksi. Kastikkeessa saisi olla lisää potkua ja sitä saisi olla runsaammin. Kebab Calzone on aika hyvä. Varsinkin leivän sisällä olevat turkinpippurit nostavat kireysastetta.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute