Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > PizzaTaxi, Espoon Keskus

PizzaTaxi, Espoon Keskus

 

Kirkkojärventie 6
02770 Espoo
R-kioskin takana
puh. 09-859 4488
http://www.pizzataxi.fi/


Liha  5.8 Kastike  5.9 Lisukkeet  5.9  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  6.1 Siisteys  6.1 Hinnoittelu  5.5 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 31 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2009-05-09

Yritin tilata kebabin kotiinkuljetuksella. Homma meni ihan putkeen, kunnes puhelimessa ollut mies ilmoitti etteivät toimita vain yhtä annosta. Perseestä koko paikka...


Lisätty: 2008-02-29

Ruoka on aikas hirveetä..... Siis kebab. Onkohan henkilökunta itse arvostellut ravintolansa paremmaksi? En toiste mee.


Lisätty: 2008-02-01

paras paikka espoossa, nopea kuljetus ja isot mehevat annokset.


Lisätty: 2008-01-13

Ja sitä iskenderiähän saa kun tajuaa pyytää. Löytyy nykyään listaltakin.


Lisätty: 2007-09-29

Pizzataksi pointti on hyvä pizza. Lopettaisivat asiakkaiden kiusaamisen huonoilla kebabeilla.


Lisätty: 2007-09-19

Kun listalta ei löytynyt Iskenderiä saati rullaa, päätin ulos kävelemisen sijaan kuitenkin ottaa jotain muuta ja tilasin kebabin riisillä. Peryin. Liha oli pizzapaikoille ominaista perustavaraa, boxista siis, ei sen kummempaa. Kastikkeet, joita oli erittäin niukasti, eivät olleet kumpikaan toisiaan parempia eivätkä hyviä. Salaatti loisti poissaolollaan ja varsin vähäisen lihamäärän kaverina oli armoton keko hyvin kuivaa riisiä jota ei mielellään syönyt. Annos jäi puolitiehen syötyäni lihat "kastikkeineen". Toiste en Kebabia kyseisestä lafkasta tilaa.


Lisätty: 2007-04-05

Yleensä kebabit olleet mainioita, mutta viimeksi hiljaiseen aikaan riisi oli (turvonnutta) risellan mikroriisiä. Ei hyvä.


Lisätty: 2007-02-05

hyvää lounas, nopea kuljetus,ystävallistä palvelua suosikkini paikka.


Lisätty: 2007-01-27

AIVAN MAHTAVA JA NOPEA PALVELU HYVÄÄ, MEHEVÄÄ LIHAA!!!KIITOS!!!


Lisätty: 2006-12-28

Käyn usen lounastunilla syömässä kyseisessä paikassa ja olen aina oluut tosi tyytyväinen. Kebabannokset (yleensä syön ranskalaisilla) ovat niin isoja etten jaksa aina syödä edes loppuun. Kastikkeen vahvuuden saa valita itse ja jogurtti-valkosipulikastike on ihanaa. Liha lämmitetään mikrossa, joskus on sattunut varras olemaan pyörimässä. Joskus olen käynyt myös ilalla ja silloin on aina ollut varras pyörimässä. Pizzat keskuksen parhaasta päästä ja työkavereiden mukaan maistuvia leikkeitä ym. lounasruokia. Palvelu ollut aina asiallista ja ystävällistä. Ehdottomasti keskitasoa parempi lounas/pizza-kebabpaikka. Suosittelen.


Lisätty: 2006-06-01

Testissä Kalzone, joka ei muuten näy tiskin yläpuolella olevassa hinnastossa, mutta kyllä sitä kuitenkin saa. Pyysin jättämään sipulin pois ja jäihän se. Kuori siististi kullan värinen, liha ihan kohtuullista mutta ei mullistavaa. Vähän isompi annos ja lisää ruutia kastikkeeseen niin johan lähtee. Paikka on melko ruuhkainen virastokansan ruokatunnin aikana. Palvelu ihan ystävällistä, näkymät ikkunasta eivät kovin viihtyisät.


Lisätty: 2006-02-22

paikka oli siisti ja palvelu oli ok. liha oli minusta sitkeää. mutta muuten ok. minusta kaillis paikka kebab ranskalaisilla 7e kaillis. itse asun turussa ja täällä saa humattavasti parempaa kebabbiba vain 5e


Lisätty: 2006-02-19

Espoon Pizzataxissa on tullut syötyä kebabit ~20 kertaa.Liha maukasta, mutta joskus ei tarpeeks lämmintä. Kastikkeet erittäin hyviä, chilikastikkeen tulisuuden saa valita itse. Hintaa ranskiskebabille on 7,5e. Pizzataxilla on myös anniskeluoikeudet ja kotiinkuljetus. Huom: kotiinkuljetetut kebabit ravintolassa syötyjä pienempiä.


Lisätty: 2005-12-26

Taxispecial keba-annos on kohtuu riittoisa. Vähän yllättäen paikasta löytyy kebabeläin jonka liha on kuitenkin aika kuivaa ja voisi olla kuumempaa.


Lisätty: 2005-11-21

Valkosipulinen jogurttikastike taivaallista! Annokset isoja. Kokeilkaa iskender.


Lisätty: 2005-07-25

Ravintola on sisustukseltaan ja tunnelmaltaan parempaa kebabkeskitasoa. Pöydistä löytyy jopa hyvä valikoima mausteita. Itse annos tuli pöytään nopeasti ja näytti erinomaiselta. Lisukkeita oli runsaasti ja asettelu oli hyvä. Valitettavasti maku ja lämpötila tuottivat karvaan pettymyksen! Kebabliha oli kylmää ja heikosti kypsennettyä. Ranskalaiset puolestaan olivat sisältä raakoja. Myös "Tulinen" kastike osoittautui täysin pliisuksi. Kertakaikkinen pettymys!


Lisätty: 2005-03-29

Espoon Keskuksen Pizzataxi oli ak:lle ns. pakkorakokebab. Junan lähtöön 20 minuuttia ja K-marketiin matkalla ollessani päätinkin suunnistaa Kebabin ääreen(vaikken ollut tsekannut paikan arvostelua näiltä sivuilta). Pitakebab tuli nopeasti, junaan ehti hyvin. Lihaa oli runsaasti ja lihan taso mielestäni PK-seudun parhaasta päästä. Myös kastike oli hyvää ja tulisuuden sai itse valita. Miellyttävä kokemus kaikenkaikkiaan.


Lisätty: 2004-07-15

Ihan kohtuullista lihaa, ei parasta mutta ei huonointakaan, aikas rasvaista. Kastike punaista ja ihan mukavaa. Häiriöinen radio häiritsee syömistä, tilanne ollut näin jo pitkään. Iskenderiä ym. kebabbeja saa taxikebabin lisäksi, kun tajuu pyytää, ne eivät näy hinnastossa. Taxikebab irtosi euron halvemmalla kuin hinnastossa luki. Paikka hieman nuhruinen ja rasvan haju tarttuu herkästi vaatteisiin. Ihan syötävää sapuskaa mutta mitään ihmeitä ei kannata odottaa. Mietoa ja tulista kastiketta tarjolla, myös valkosipulikastikkeen saa jos haluaa.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute