Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Rovaniemi > Ciao Ciao

Ciao Ciao

 

Maakuntakatu 29-31
96200 Rovaniemi
Entisen Roy Clubin tiloissa
puh. 016-319 030

Avoinna: Ma-Pe 10.00-22.00  La 12.00-21.30  Su 12.00-22.00 


Liha  6.3 Kastike  5.8 Lisukkeet  5.3  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7 Siisteys  7.4 Hinnoittelu  5.8 Pankkikortti  Kyllä    
2 arvostelua vuoden aikana (yht. 29 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-05-11

hyvä paikka. hinta ja ruoan koko hyvä. paikkana on pieni ja ahdistava. hyvää ruokaa ja mukavaa palvelua.


Lisätty: 2007-12-16

Rullakebab halpa ja maukas ja ISO. Kaverit tempaisivat pitsat, vaikka isoja miehiä (yli 120kg) aivät jaksaneet kaikkea Isoille miehille istumapaikat ahtaat, ainakin syönnin jälkeen. Salaatti hyvää, palvelu erittäin ystävällistä. Paikalla oli ulkomaisia Tampereela opiskelevia tyyösiä jotka olivat tulleet päiväksi tutustumaan Rovaniemeen, he saivat sujuvaa ja ystävällistä palvelua englanniksi (menu saatavilla myös englanniksi) ja pitsan saa myös puolitettua. Rullakebabiini tyytyväisenä (vain Salossa saanut parempaa, ja Hydos samalla tasolla mutta tämä edullisempi ja ystävällisempi paikka) voin vain suositella ja toivoa että taso säilyy. Tästä tuli vakipaikkani Ai niin "dessert" haluaisin mieluiten ihan ite valita miedon, väkevän, valkosipulikastikkeen tai vaikka paria kerralla


Lisätty: 2007-08-08

mentiin kerran tännesyömään ja tilattiin tarjous tuotteet. otin extra perunat ja kaverini ei ottanut! annotkset tuli ja pottujen määrässä ei ollut silmin nähden yhtään eroa. Kysyin tarjoilialta että, minähän tilasin ekxtra perunat. Hän vastasi siinähän on extra perunat. kysyin että miksi meillä on sitten sama määrä perunaa? Vastaus: ehkä kannattais jatkossa tilata normaalihintaisia annoksia!


Lisätty: 2007-06-03

iskender kebaba parasta antia tässä ravintolassa. Iso annos ja jumalaisen makuinen. maistakaa!


Lisätty: 2006-09-03

Olen ravintoloiden suurkuluttaja =) Ruoka on maultaan erinomaista... mutta suuren ruokahalun omaavalle annokset on pienehköjä... lähden aina hieman nälkäisenä :D mutta täyden kympin ravintola =) hinta-/laatusuhde on kohdallaan


Lisätty: 2006-08-29

Söin kebabin ranskalaisilla, ensimmäisellä kertaa ranskalaiset olivat hyviä, rapeita ja hyvänmakuisia, toisella kertaa suoraa Oolannin pussista. Liha oikein hyvää, ehkäpä Rovaniemen parasta, mutta hieman liikaa öljyä, se jäi lautaselle lillumaan. Salaatti olematonta, vähän ja ekalla kertaa jotain kaaliraastetta, toisella kertaa ei salaattia ollut ollenkaan? Kaverini söi molemmilla kerroilla pizzaa ja kehui loistavaksi.


Lisätty: 2006-08-05

Ihan kiva, mutta ei muuta mieleen jäävää, kuin se, että annokseen tuleva salaatti lillui kiitettävän rasvakerroksen alla, joka kerkesi jähmettyä syömiseni aikana. Saattoi ehkä iljettää, eikä suuhun jäänyt "rasvakalvokaan" tuntunut kovin mairealta. Mutta jos tykkää, niin mikäs siinä.


Lisätty: 2006-07-18

Palvelu hyvää ja ystävällistä mutta hinnat korkeahkoja "pikaruokalaksi". Sisustus myös ankea.. lounasaikaan hinnat kohdillaan..


Lisätty: 2006-07-04

Palvelu oli huonoa koska hänellä ei ollut aikaa selittää minkälaiseia kebabbeja siellä oli kun soitin puhelimella sinne.


Lisätty: 2006-03-11

Ciao Ciao ei enää tarjoa kotiinkuljetusta


Lisätty: 2006-03-10

Kallis ja heikoin paikallisista paikoista, mutta eihän kebab koskaan huonoa ole. Perussettiä.


Lisätty: 2006-01-17

Ruoka on hyvää. Olen käynyt useamman kerran. Kallista mutta sen arvoista.


Lisätty: 2005-07-27

Annokset ehä hiukan liian pieniä, ainakin hintaansa nähden. Itse syömääni iskenderiin oli todella panostettu, parhaita mitä olen maistanut. Annos oli erilainen kuin muualla, mutta erittäin hyvin maustettu ja toteutettu. Uudestaan käymisen arvoinen paikka.


Lisätty: 2005-03-16

Mukava paikka sinänsä, harmi vain että ruoka on suoraan sanottuna pahan makuista. Annos oli myös (ehkäpä onneksi) varsin pieni ja perunat (lohko, ranskalaiset ja kermaperunat kaikki) olivat sisältä raakoja. Salaatti koostui jauhetusta punakaalista ja muutamasta hassusta jalapenosta, joten sitäkään ei voi kehua. Kastikeella oli onnistuttu tehokkaasti jäähdyttämään koko annos joten se oli inhoittavan viileää. Kolajuomaa sai 2€/2dl joka oli myös varsin suhteetonta. Palvelu oli ripeää ja paikan sisustus asiallinen, on kuitenkin edelleen todettava että paikka oli näin kansankielellä sanoen "täys *****".


Lisätty: 2005-03-16

Talon kebab varsin kelvollinen ja kohtuullisen iso. Palvelu ystävällistä ja ravintola muutenkin viihtyisä ja siisti. Hinnat eivät ihan halvimmasta päästä, mutta mielestäni hinta/laatu kuitenkin kunnossa. Ei pahaa sanottavaa, aion käydä toistekin.


Lisätty: 2005-03-05

Tosi rasvaista kebabia, ranskanperunat oli löllöjä. Rasva (öljy) jäi lillumaan lautaselle. Hieman olisi voinut olla mausteisempi. Annos oli kyllä reilu, mutta parempiakin on syöty. Plussana hyvä palvelu.


Lisätty: 2005-01-07

Tosi nopea kotiin kuljetus (vaikka annoin vahingossa vähän virheellisen osoitteenkin) ja ruuat (kebabit & pizzat) kuumia ja hyviä. Annokset ihan reiluja.


Lisätty: 2004-12-18

Oikein soiva paikka. Hintataso on kohdallaan ja palvelu on ystävällistä (varsinkin muihin vastaaviin paikkoihin verrattuna).


Lisätty: 2004-09-30

Söin iskenderin leipäkuutoilla. Bulgarianjugurtti ok, liha mikrossa lämmitettyä, kastikkeet pullosta, ihan hyviä. Leipäkuutiot oli tehty pudottamalla pizzataikinanpalasia friteerauskoneeseen. Ihan ällöttävän pahoja. Salaatti oli jo vähän ruskettunutta amerikansalaattia ja kastike pahaa sinappimössöä. Sisustus oli ihan ok, palvelu ok, tosin tämäntyyppisessä mestassa soisi maksun onnistuvan pöydässä. Seuralainen söi katkarapusalaatin 6,90€. Rapuja oli ehkä 10kpl ja ne olivat jäässä, muna pahan makuista. En suosittele!


Lisätty: 2004-08-15

Kebab-annos oli todella rasvainen, salaattikastike oli suoraan majoneesia. Paikka myy myös muita ruokiakin, mutta kebab oli todella keskinkertaista.

 

 

© 2020 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute