Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Big Mama's Pizzeria

Big Mama's Pizzeria

 

Espoonlahdenkatu 1
02320 Espoo
Lippulaivaa vastapäätä
puh. 09-802 6040


Liha  7 Kastike  7.2 Lisukkeet  6.9  Kotiinkuljetus  Eos Anniskelu  Eos
Palvelu  7.2 Siisteys  6.9 Hinnoittelu  6.7 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 26 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2005-10-16

Mamasin Iskender kebab on aivan loistava.


Lisätty: 2005-09-24

Big mama's tarjoaa todellakin ystävällisesti ja edullisesti herkullista kebab-lihaa aivan loistavalla kastikkeella. Ravintola on siisti ja kodikas.


Lisätty: 2005-08-07

Hyvistä arvosteluista johtuen tilasin kebabin ja pizzan tästä ravintolasta kotiin. Toimitus kesti tasan tunnin (matkaa 600m.). Iskendeerin leipä oli tietenkin jo mössöä, sen ymmärrän, mutta liha kummastutti, sillä se oli todella pientä silppua, joskin seassa oli muutama suikalepaistin paksuinen pala. Kastike oli kuitenkin omaan makuun eli tarpeeksi tulinen. Salaatti oli hyvää ja raikasta, joskin sitä olisi voinut olla enemmän. Annoksen koosta ei voi valittaa, taisi olla ensimmäinen kerta kun jäi jätteeksikin. Täytyy kokeilla toisen kerran paikanpäällä.


Lisätty: 2005-07-22

Just tilattiin ja tosi reilut ja hyvät annokset!!


Lisätty: 2004-12-31

Erittäin mukava paikka tilata/noutaa kebabia/pizzaa. Palvelu täyttä kymppiä eikä se silti näy hinnassa. Niin Kebab kuin Pizza huippua, tekee mieli palata uudelleen ja uudelleen. Durum Kebab todella odotettu ja maukas uutuus. Tuosta yksi työntekijöistä kertookin aika tarkasti aina tilattaessa kuinka se valmistetaan ja kuinka hyvä se on. Hyvä että yhdenkin annoksen saa ilman toimitusmaksua kuljetuksella. Huono puoli on parkkipaikkojen niukkuus lähellä(kauppakeskuksen parkkihalli tosin hyvä valinta huonolla kelillä). Miinusta myös siitä ettei Kebabista saa noudettaessa leimaa kuten pizzasta. Ehdoton kantispaikka.


Lisätty: 2004-11-06

Se oli vaan niin täydellinen. Ruoka oli mahtavaa, palvelu hyvää ja nopeaa ja paikka viihtyisä ja tunnelmallinen. Lisäksi annos oli varsin sopivan kokoinen, siitä tulee isompikin kaveri täyteen. Kun haen hyvää kebabia, painun Mama´siin.


Lisätty: 2004-10-17

Suosittelen todella lämpimästi fetasalaattia.


Lisätty: 2004-10-07

Varsinkin Iskenderkebab on vallan makoisa. Leipä on hyvää ja kastike erinomainen. Henkilökuntakin varsin lupsakkaa, ainakin puhelimessa. Plussaa vielä loistavista pizzoista. Pohjan rakenne on onnistunut ja rapea.


Lisätty: 2004-09-21

Ateriat ovat tuhteja ja aterian sisältö loistava.


Lisätty: 2004-08-31

Ilmainen kotiinkuljetus yhdellekin kebabille (tai pizzalle). Tuskaa tuottaa ku ei enää asu ainoan oikeen iskenderkebabmestan lähellä. Mieto, loistava kastike, pehmeät leivät ja hyvä liha. Iso roban mamasia en oo kokeillu. Voi syödä darrassakin monen tunnin aikana, hyvää myös kylmänä.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute