Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > PizzaTaxi, Mankkaa

PizzaTaxi, Mankkaa

 

Mankkaantie 2-4
02180 Espoo
Lidlin vieressä
puh. 09-455 4099
http://www.pizzataxi.fi


Liha  6.8 Kastike  6.7 Lisukkeet  6.5  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Kyllä
Palvelu  7.9 Siisteys  7 Hinnoittelu  6.6 Pankkikortti  Kyllä    
4 arvostelua vuoden aikana (yht. 19 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2008-10-22

Olimme vaimoni kanssa viettämässä vapaapäivää, kun meitä äkisti alkoi hiukomaan. Päätimme tilata ruokaa kys. paikasta. Vain noin 15 min. kuluttua (kesken suudelman) tumma komea mies saapui hymyillen kauniilla valkoisilla hampaillaan ajattoman viisasta hymyä. Saatuamme kebabit nautimme jokaisesta suupalasta himokkaasti. Tämä kebab ateria kruunasi rakkautemme ja mennä pläjäytimme kihloihin nuoleskellessamme viimeisiä kastikkeita huuliltamme. Kyseinen paikka on meille rakkauden kebab..


Lisätty: 2008-08-02

Leipäkebab on tosi herkullinen=)


Lisätty: 2008-05-27

Erittäin hyvät kebabit! Suosittelen Kebabia.


Lisätty: 2008-03-10

Pizzataxissa on kohtuuhintasta ja hyvät pizzat sekä kebabit. Kebab, esim. Pita kebabissa on paljon lihaa ja sairaan hyvä kastike. Pizzoissa ei oo liikaa rasvaa ja pohja on just sopivan ohut. Lounastarjous(arkisin 10.00-15.00) on hyvä idea koska valikoimaan kuuluu pizzat(1-24) ja kaikki kebabit sekä salaatit. Se maksaa vaan 6.90 ja kaupan päälle tulee 0.33 l limu. Ruokavalikoima on laaja, eikä paikan sisustuksessa ja siisteydessä oo paljon säästelty. Pizza Taxi on muutenki ollu jo kauan ostarilla ja on kannattanut. 4 tähden paikka.


Lisätty: 2007-11-20

Siisteimmistä paikoista Espoossa. Miellyttävä ja palvelualtis henkilökunta. Aina pilkettä silmäkulmassa ;) Rullakebabeja ainakin löytyy nykyään ja ovat erittäin hyviä. Valinnanvaraa löytyy listalta muutenkin. Kalaa, kanaa, pizzaa, kebabia yms. Eikä valittamista ole tähän mennessä ollut!!


Lisätty: 2007-11-09

Oikein hyvää kebeä. Käymme usein lounasaikaan, jolloin hintakin on 6.50 kaikilla annoksilla. Palvelu ystävällistä ja mukavaa. Kannattaa kokeilla sisäänleivottua calzone kebabia.


Lisätty: 2006-06-22

Ruoka on mahtavaa ja palvelu nopeaa ja hyvää, henkilökunta aina ystävällistä.


Lisätty: 2006-05-16

- Liha oli vanhaa - Liha oli paikoin kuivaa - Liha oli paikoin palanutta - Liha oli paikoin raakaa - Liha oli leikattu epätasaisesti (paksua jostain, ohutta muualta) - Lihassa oli jotain sitkaita palasia (rustoja??) jotka pitivät suussa ääntä syödessä - Lihassa näki selkeästi vaaleitä täpliä - en edes halua ajatella mitä ne olivat! - Valkosipulikermaperunat eivät maistuneet valkosipulille eikä kermaperunoille - Salaattikastike mauton - Salaatti kastiketta lukuunottamatta ok - Kebabin kastike mauton EHKÄ ELÄMÄNI HUONOINTA KEBABBIA! Kaverin mukaan ei ole aina noin huonoa laatua, mutta itse kyllä vältä ko. paikkaa tästä lähtien kuin ruttoa.


Lisätty: 2006-03-25

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan, tilasin iskenderin kotiin ja sain kirjaimellisesti homeista salaattia iskenderikin oli pieni, nutta sekin jäi syömättä salaatin takia, oli viimeinen kerta kun tilaan täältä.


Lisätty: 2005-12-03

Tilasin iskenderin ja hämmästyin kun maistoin salaattia. Tuoreutta ei ollut.


Lisätty: 2005-09-26

En käytä mankkaan pizzataxia muuten kun silloin kun en itse jaksa lähteä hakemaan/syömään tai muut ovat kiinni. Itse ruoka on hyvää, varsinkin riisi, mutta eniten harmittaa varsinkin kotiinkuljetuksessa annoksen koko, julmetun pieni. Hintaakin on (7€!) + 2€ kotiinkuljetuksesta. En tiedä, jos syö paikanpäällä onko hinnasta huolimatta annos isompi? Itse liha on erittäin hyvää, samoin kastike.


Lisätty: 2005-06-30

Palvelu rentoa ja hyväntuulista, mutta ei liian tunkeilevaa. Kebab-kastike mahtavaa. Itse ravintola on siisteimpiä kebab/pizza-paikkoja, jossa olen syönyt. Hygieniasta huolehditaan. Pizzat eivät ikävä kyllä pääse samalle tasolle kuin kebabit.


Lisätty: 2004-12-19

Henkilökunta on kohteliasta ja rentoa porukkaa. Liha on todella hyvää. Iskender kebap on erinomaista. Suosittelen!


Lisätty: 2004-11-09

Ranskalaiset on aika surkeet. Liha kohtalaista, kastike huonoa. Palvelu kuitenkin hyvää ja siisti paikka.


Lisätty: 2004-09-11

Ehdoton suosikkipaikka espoossa, pitsat hyvälaatuisia ja iskender erinomaisen täyteläinen. Palvelu hyvää ja täsmällistä ja aina tulee oikeat tavarat perille. Rullakebabia itsekin kaipaisin, vielä kun olisi aurajuustorulla, niin ei tarvitsisi koskaan muualta tilata.


Lisätty: 2004-09-09

Kebab lohkoperunoilla ihan jees. Tarjolla kebabia eri lisukkeiden kera, mutta suuri suosikkini kebabrulla puuttuu.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute