Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > PizzaTaxi, Espoonlahti

PizzaTaxi, Espoonlahti

 

Yläkartanonkuja 1
02360 Espoo
puh. 09-813 3588
http://www.pizzataxi.fi


Liha  5.7 Kastike  5.4 Lisukkeet  4.8  Kotiinkuljetus  Kyllä Anniskelu  Eos
Palvelu  5.5 Siisteys  4.9 Hinnoittelu  6.1 Pankkikortti  Eos    
1 arvostelua vuoden aikana (yht. 15 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2007-07-31

Uuden omistajan myötä palvelu ja pizzat parantuneet! Nyt on siisti keittiö ja sisustus uusi ja palvelu hyvää.


Lisätty: 2007-03-02

paikassa kohtalaiset sapuskat, pizzat tosin aina erin muotoisia. kuljetus kestää aina kuulemma ruuhkaa... tulen yleensä itse noutamaan ruokani , vika on yleensä että paikan omistaja on nukkumassa keittiön puolella ja röökiä polttaa nurkan takana. ja turkin jalkapalloa jos kannattaa, espoon ainoa paikka mistä sitä näkee!!!


Lisätty: 2007-01-27

Monta kertaat tilattu. Pitsat ovat hyviä, mutta laatuvaihtelee, mutta kaikki ovat maistuneet aina hyvin. Kebabia päätettiin kokeilla. Liha oli aika mautonta ja valkosipulikermaperunat oli mautonta mössöä. Salaatti oli hieman kuivaa. Ruoka tulee perille yleensä tosi nopeasti (20min.) keittiö tosin suttuinen


Lisätty: 2006-06-17

Aikoinaan hyvä paikka, mutta taso laski todella paljon. Täytteitä puuttunu, pizzat palaneet ja kuljetus kestäny todella kauan. Viimesen kerran kun tuolta tilasin pizza maistu niin pahalle ettei sitä voinu syödä loppuun. En voi todellakaan enää suositella kenellekkään.


Lisätty: 2006-02-19

Kävin tässä ravintolassa ennen aina,oli tosi hyvää kebabia ja pizzaa.Mutta,mutta...paikka oli "remontissa" ja päätin käydä ja mikä pettymys.Liian pieni,missä oli kaksi puutarhapöydän ja tuolin näköistä paikkaa,kunnon solariumvalaistus ja eikä yhtän musiikkia.Kuuli ainoastaan kun pizzanvääntäjät kinastelivat tiskin takana.Todella epämielyttävä kokemus.Meinasin lähteä pois ilman pizaani.


Lisätty: 2005-12-17

Paikan taso on laskenut kuin lehmänhäntä. Ennen käytin tätä paikkaa aina täyttämään mahaani, mutta en enää. Pizzat/kebabit ovat huonontuneet. Lähes aina saa tuotetta joka on osittain palanut. Mitä ihmettä tälle paikalle on tapahtunut.


Lisätty: 2005-09-29

Olen vain tilannut töihinkuljetuksella. En ollut tilannut montaa kertaa ennenkuin muistivat osoitteen puhelinnumeroni perusteella. Palvelu ystävällistä ja suht ripeää. 45min ollut max ja silloin ilmoittivat että tunnin sisällä. Normaalisti aina puolen tunnin sisällä. Normaalisti tilaan pizzan. Pizzoissa on paljon täytettä ja olen ollut tyytyväinen. Tilasin kerran iskenderin ja pettymys oli. Leipä oli yhtä mössöä ja liha oli keskivertaista. Kastike ok, mutta olisi saanut olla tulisempi. Salaatti ok. Toisaalta en ole koskaan vielä mistään saanut kotiinkuljetettuna hyvää iskenderiä tai kebabbia ranskalaisilla. Pitäisi ehkä kokeilla kebabbia riisillä.


Lisätty: 2004-10-13

Erinomainen kebab! Valitettavasti vaihtoehtoja ei löydy paljon.


Lisätty: 2004-09-27

Pitsat ovat erinomaisia ja kebabit myös. Kotiinkuljetus toimii ja aina on saanut sitä safkaa mitä on halunnutkin.

 

 

© 2022 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute