Kebab-haku
 
Etusivu Ravintolat Lisää ravintola Extrat Info

Arvostelut > Espoo > Pizza Makers

Pizza Makers

 

Lansantie 23
02610 Espoo
Kilon ostari
puh. 09 522 022
http://www.pizzamakers.net/


Liha  4.2 Kastike  3.8 Lisukkeet  4.2  Kotiinkuljetus  Ei Anniskelu  Kyllä
Palvelu  5.4 Siisteys  5.4 Hinnoittelu  4.7 Pankkikortti  Kyllä    
3 arvostelua vuoden aikana (yht. 23 arvostelua)

Arvostele tämä ravintola


Asiakkaiden kommentit   (Ilmoita asiattomasta kommentista)
Kebab on vahvasti makuasia. Liian tulisiin kommentteihin kannattaa suhtautua huumorilla.
Ylläpito ei voi taata kaikkien kommenttien oikeellisuutta.


Lisätty: 2011-08-01

Pizzoissa erikoinen makea maku, kuin olisi suolan sijasta käytetty sokeria. Yäk! Leipäkebab suht ok, ainakin näihin pizzoihin verrattuna. Miksi Espoosta ei löydy kunnon pizzapaikkoja!??!.


Lisätty: 2008-02-21

Iskender Kebab oli ainakin aivan surkean laatuinen mukaanotettuna. Leipä oli kovaa ja kuivaa, liha pahanmakuista ja liian löysää. Salaatti oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Kastiketta oli vain hiukan salaatin päällä. En käy enää toista kertaa ainakaan kebabbia hakemassa.


Lisätty: 2008-02-09

Todella hyvät pitsat ja niillä ihan ookoo hinta taso (monta kertaa pelastanu nääntyvän). Kebab todella säälittävä esitys, liha on vetistä ja varmaa jostain kaupan valmis kebab pusseista otettu. Suosittelen lämpimästi jos hakee pitsaa (tosi hyviä pitsoja), kebab kannattaa jättää väliin.


Lisätty: 2007-03-17

Kebab ravintolassa syötynä kohtuullinen, kotiintilattuna surkea. Tilausboksissa oli päältä kuivaa, ja pohjalta rasvassa ja salaattikastikkeessa lilluvaa lihaa. Pizzat ovat perushyviä. Tonnikalasalaatti on surkea. Kylmää, mautonta ja niljakasta, ja salaatin ainut lämmin osa; kananmuna, oli sekin mikrossa lämmitetty. Kyllä salaatti voi olla hyvää ja maukasta, jos sen vaan osaa tehdä.


Lisätty: 2007-03-16

Paikan kebabia en ole koskaan maistanut, mutta pizzat ovat isoja ja erittäin maukkaita.


Lisätty: 2007-01-01

Huh-huh. Huonoin syömäni kebab pitkään aikaan. Tätä ei voi suositella kenellekkään. Ei menisi alas vaikka olisi 5 promillen jurrissa. Liha kamalan makuista eikä kastikketta ollut ollenkaan.


Lisätty: 2006-05-17

hieman kalliit hinnat kyllä. kebabit todella alempaa b-luokkaa. pitsat ok, isoja, mutta öljyisiä. ei mainittavaa maistettavaa eroa eri pitsavaihtoehdoissa.


Lisätty: 2004-12-05

Täällä on hyvää pitsaa mutta kebabit kammottavaa kuraa. Liha täysin mautonta mössöä, kastiketta ei tainnut olla ollenkaan ja lisukkeena muutama siivu kiinankaalia. Kebab myös lämmitettiin mikrossa. Miinusta myös kotiinkuljetuksen puuttumisesta ja hieman "rasvaisesta" hinnoittelusta.

 

 

© 2023 kebabille.com      Sivun alkuun | Palaute